NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Zsír, úgy kaptam jegyet most a svédek elleni meccsre, hogy sorba se kellett állni.Legolcsóbb kategória, B középpel átellenben.
Poloska vagyok.
7 hónapja
Elég nagy kamunak tűnik ez a Klopp-Roma házasság. El nem tudom képzelni miért oda menneAz ügynöke cáfolta tán
FLZOLI
x.com/csszaniszlo/status/1924737170570354817
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Amúgy a csávó láthatóan beadni akart, utána a száját húzta mosolyogva. Kommentátor: “nem beadás jön, hanem teljesen tudatosan kapura lőtte”… majd a magyar sajtóban is megy egy nagyot, hogy “űrgól”, stb. Annyira utálom, hogy mióta Poolban van, méginkább tolják az elfogult narratívát.Jó szar beadás volt. Még szerencse, hogy nem bedobás lett belőle, mert lecseszték volna 😀
szaba

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
7 hónapja
Majd 3-kor a szökőkútnál lerendezzük!Szerintem egy fradista pont ne magyarázzon semmilyen költségvetésről 😀 😀29 meccs, 10 vereség a legnagyobb költségvetésű klubtól, gyönyörű 😃 minden harmadik meccsen cumiztak.Csákvár ellen emberelőnyben, volt sajnos mélypont bővenMeg oda vissza kalap-kabát a Tatabánya ellen, ne folytassuk a sort.Ha nincs az az undorító nagy BVSC gól, akkor W and in az NB1-beMeg nem kellett volna kikapni a Laczkó Buksi vezette morálisan szétesett, akkor legit kiesőjelölt Honvédtól decemberben,
zacknorb
iktriad
zacknorb
warr_b
Csakavasas😃
JC6 (Mr. Miele)
Akkora hátszéllel meg feneketlen pénzeszsákkal a 4 zakó, 9 iksz még cikibb, mint a Vasas 10 cumija.
warr_b
7 hónapja
Elég nagy kamunak tűnik ez a Klopp-Roma házasság. El nem tudom képzelni miért oda menne
7 hónapja
Szerintem meg megy a Milanba, és így üzente meg a világgal 😀Hoax a dolog, csak igy uzent a csajanak, hogy: „keveset szopsz es dagadt vagy, fogyj le es este igenis szopni fogsz, tetszik vagy sem".Twitter official. 😀Szobóéknál gyün a baba?Kenny megmondta már az eljegyzéskor, nem?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
slowmotion
Congratulations to Dom and his wife ❤️ pic.twitter.com/kl1CbatfNJ
— Liverpool FC (@LFC) May 19, 2025
iktriad
Stez
Poloska vagyok.
7 hónapja
Hoax a dolog, csak igy uzent a csajanak, hogy: „keveset szopsz es dagadt vagy, fogyj le es este igenis szopni fogsz, tetszik vagy sem".Twitter official. 😀Szobóéknál gyün a baba?Kenny megmondta már az eljegyzéskor, nem?
slowmotion
iktriad
7 hónapja
Amúgy a csávó láthatóan beadni akart, utána a száját húzta mosolyogva. Kommentátor: “nem beadás jön, hanem teljesen tudatosan kapura lőtte”… majd a magyar sajtóban is megy egy nagyot, hogy “űrgól”, stb. Annyira utálom, hogy mióta Poolban van, méginkább tolják az elfogult narratívát.De aztán le is nyilatkozta hogy beadásának szánta, csak így sikerült 😀😎👏 egyèbkènt kívülről valóban tudatosnak tűnik egyèrtelműen, de ezek szerint nem volt az 🤷😏
szaba
7 hónapja
Nem véletlenül volt a gyors eljegyzés. A hölgy bebiztosította magát.Szobóéknál gyün a baba?Jé, tényleg
zacknorb
7 hónapja
Mint régen vidéken ahol sok volt az eskuvohoz képest 6-7 hónapos koraszülött 3.5 kilós babaMondtam én hogy terhes az a celeb csaj, azért kellett a gyors esküvő.Majd meglátjuk, hogy mikor szül. 🙂
JC6 (Mr. Miele)
szaba
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Szerintem egy fradista pont ne magyarázzon semmilyen költségvetésről 😀 😀29 meccs, 10 vereség a legnagyobb költségvetésű klubtól, gyönyörű 😃 minden harmadik meccsen cumiztak.Csákvár ellen emberelőnyben, volt sajnos mélypont bővenMeg oda vissza kalap-kabát a Tatabánya ellen, ne folytassuk a sort.Ha nincs az az undorító nagy BVSC gól, akkor W and in az NB1-beMeg nem kellett volna kikapni a Laczkó Buksi vezette morálisan szétesett, akkor legit kiesőjelölt Honvédtól decemberben,
zacknorb
iktriad
zacknorb
warr_b
Csakavasas😃
JC6 (Mr. Miele)
Akkora hátszéllel meg feneketlen pénzeszsákkal a 4 zakó, 9 iksz még cikibb, mint a Vasas 10 cumija.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Amúgy a csávó láthatóan beadni akart, utána a száját húzta mosolyogva. Kommentátor: “nem beadás jön, hanem teljesen tudatosan kapura lőtte”… majd a magyar sajtóban is megy egy nagyot, hogy “űrgól”, stb. Annyira utálom, hogy mióta Poolban van, méginkább tolják az elfogult narratívát.
7 hónapja
Mondtam én hogy terhes az a celeb csaj, azért kellett a gyors esküvő.Majd meglátjuk, hogy mikor szül. 🙂
JC6 (Mr. Miele)
7 hónapja
29 meccs, 10 vereség a legnagyobb költségvetésű klubtól, gyönyörű 😃 minden harmadik meccsen cumiztak.Csákvár ellen emberelőnyben, volt sajnos mélypont bővenMeg oda vissza kalap-kabát a Tatabánya ellen, ne folytassuk a sort.Ha nincs az az undorító nagy BVSC gól, akkor W and in az NB1-beMeg nem kellett volna kikapni a Laczkó Buksi vezette morálisan szétesett, akkor legit kiesőjelölt Honvédtól decemberben,
zacknorb
iktriad
zacknorb
warr_b
Csakavasas😃
7 hónapja
Mondtam én hogy terhes az a celeb csaj, azért kellett a gyors esküvő.
7 hónapja
A győri lelátó meg vicces hely lesz szombaton, jegyek pár óra alatt elkeltek, egy része a hazaiban is biztosan valami innen-onnan származó fradistához.Le se kell feküdni, full semmi 0-0 meccs ideális.
Nagy kár érte, hogy nekünk tét nélküli a meccs és ezzel megágyaztak neki, hogy lefeküdjünk, pedig nagyon jó lenne látni, ahogy sírva megy haza a sok főleg helybeli "divat" ősfradista.
dr0725
Poloska vagyok.
7 hónapja
A győri lelátó meg vicces hely lesz szombaton, jegyek pár óra alatt elkeltek, egy része a hazaiban is biztosan valami innen-onnan származó fradistához.Nagy kár érte, hogy nekünk tét nélküli a meccs és ezzel megágyaztak neki, hogy lefeküdjünk, pedig nagyon jó lenne látni, ahogy sírva megy haza a sok főleg helybeli "divat" ősfradista.
Szerkesztette: dr0725
7 hónapja
Annyira nem vagyunk jók, hogy a kezdő bajnok legyen, de a cseresor is bejöjjön a táblázat első felébe.Na így folytatjuk, meglesz még az a vereség ma.Ismerem a csapatot, na.
Mikey
Mikey
Szerkesztette: slowmotion
7 hónapja
Na így folytatjuk, meglesz még az a vereség ma.Ismerem a csapatot, na.
Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
Beszédes, hogy Bradley helyett Endō jött be, és nem Alexander-Arnold.Ha valami pénzt akar látni belőle a csapat, egybe kell eladni a klub-vb előtt a Madridnak
Mikey
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
Beszédes, hogy Bradley helyett Endō jött be, és nem Alexander-Arnold.
7 hónapja
Na így folytatjuk, meglesz még az a vereség ma.
7 hónapja
Twitter official. 😀Szobóéknál gyün a baba?Kenny megmondta már az eljegyzéskor, nem?
slowmotion
7 hónapja
Beadás íve volt kicsit a lasztinak, annak meg azért túl erős, szóval lehet hogy nem csak lecsúszott, kiváncsi vagyok mit mond majd😊Ennek beadás íve? Annak nagyon botrányos lett volna. 😀
ozibozi