Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Amelyik játékos húzná nekem a száját a fekvotamasz miatt el is adnám.Nekem szimplan baromsagnak tunik ez az "elemzes".A BILD közzétett egy teljes elemzést arról, hogy miért rúgták ki Erik ten Hagot! 😳Egy valamit nem értek, egy ilyen ember, hogy volt képes négy évig az Ajaxnál maradni? Manchester évek alatt vált ilyenné? Kétlem..
• SENKIVEL sem jött ki jól a klubnál, még a saját stábjával sem, akiket maga hozott Németországba.
• Beleavatkozott az átigazolásokba, és csak a saját ügynökségétől származó játékosokat javasolt.
• A játékosok NEM értették, miért ugyanolyan fontos a fekvőtámasz, mint a labdával való edzés.
• Rendkívül hideg volt a hangulat a klubban.
• A játékosoknak fogalmuk sem volt, mit kell tenniük a mérkőzések alatt.
• A klub sokkal korábban akarta kirúgni, és úgy vélik, túl sokáig vártak.
• Most a klub történetének legrosszabb edzőjének tartják.
ozibozi
Nomac
Duff
8 hónapja
A Bild pont nem, ha nemet focirol van szo, a Bundes klubok felenel kb. pacsiznak a vezetoseggel es minden infot ok kapnak eloszor. A Leverkusennel is asszem, ugyhogy altalaban az ilyen infoik tenyleg validak. Ezeken kivul troger szennyek, de ebben kivetelesen megbizhatoak.A Bild már csak ilyen, az eredményekkel mondjuk nehéz cáfol ni őket.Nekem szimplan baromsagnak tunik ez az "elemzes".A BILD közzétett egy teljes elemzést arról, hogy miért rúgták ki Erik ten Hagot! 😳Egy valamit nem értek, egy ilyen ember, hogy volt képes négy évig az Ajaxnál maradni? Manchester évek alatt vált ilyenné? Kétlem..
• SENKIVEL sem jött ki jól a klubnál, még a saját stábjával sem, akiket maga hozott Németországba.
• Beleavatkozott az átigazolásokba, és csak a saját ügynökségétől származó játékosokat javasolt.
• A játékosok NEM értették, miért ugyanolyan fontos a fekvőtámasz, mint a labdával való edzés.
ozibozi
Nomac
Duff
ozibozi
8 hónapja
Mi a jó ég ez a madagaszkári összeállítás... de legalább félidőben vezetnek a KAK ellen.örök rangadó
warr_b
8 hónapja
A Bild már csak ilyen, az eredményekkel mondjuk nehéz cáfol ni őket.Nekem szimplan baromsagnak tunik ez az "elemzes".A BILD közzétett egy teljes elemzést arról, hogy miért rúgták ki Erik ten Hagot! 😳Egy valamit nem értek, egy ilyen ember, hogy volt képes négy évig az Ajaxnál maradni? Manchester évek alatt vált ilyenné? Kétlem..
ozibozi
Nomac
Duff
8 hónapja
Igen, erre mondják hogy soha rosszabbat 🤷Tottenham Hotspur announces departure of Executive Chairman Daniel Levy.Giga wow
Beki
zacknorb
8 hónapja
Nekem szimplan baromsagnak tunik ez az "elemzes".A BILD közzétett egy teljes elemzést arról, hogy miért rúgták ki Erik ten Hagot! 😳Egy valamit nem értek, egy ilyen ember, hogy volt képes négy évig az Ajaxnál maradni? Manchester évek alatt vált ilyenné? Kétlem..
ozibozi
Nomac
8 hónapja
Tottenham Hotspur announces departure of Executive Chairman Daniel Levy.Giga wow
Beki
Poloska vagyok.
8 hónapja
Tottenham Hotspur announces departure of Executive Chairman Daniel Levy.Hat ez elegge a semmibol jott. Penzugyileg nagyon jol menedzselte a klubot, viszont a sikerek elmaradtak.
Beki
Nem volt kiemelkedoen jo vagy rossz CEO. Nem tudom mit gondoljak, jol es rosszul is elsulhet ez.
8 hónapja
A BILD közzétett egy teljes elemzést arról, hogy miért rúgták ki Erik ten Hagot! 😳Egy valamit nem értek, egy ilyen ember, hogy volt képes négy évig az Ajaxnál maradni? Manchester évek alatt vált ilyenné? Kétlem..
ozibozi
8 hónapja
Tottenham Hotspur announces departure of Executive Chairman Daniel Levy.
8 hónapja
A BILD közzétett egy teljes elemzést arról, hogy miért rúgták ki Erik ten Hagot! 😳• SENKIVEL sem jött ki jól a klubnál, még a saját stábjával sem, akiket maga hozott Németországba.
8 hónapja
Mi a jó ég ez a madagaszkári összeállítás... de legalább félidőben vezetnek a KAK ellen.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
8 hónapja
Minden magyar második válogatottja megszerezte első pontjait a vb selejtezős csoportjában
Poloska vagyok.
8 hónapja
Nah a Fradi szurkolók erre mit lépnek 😊))))Most már biztos, hogy zárt kapus lesz.
www.youtube.com/watch?v=V4zBguPLoMk
NB2
8 hónapja
sajtospingvin
119
Én Welton Silvat hoznámZTE uj igazolasa a brazil masodosztalyban jatszott 5(!) meccset es ez eleg volt egy Europai szerzodesre.Még jöhetne mellé Túlio is
legjobb ketezres evek elejet idezi ez az egerszegi helyzet most.
Kenny
r.baggio
8 hónapja
ZTE uj igazolasa a brazil masodosztalyban jatszott 5(!) meccset es ez eleg volt egy Europai szerzodesre.Még jöhetne mellé Túlio is
legjobb ketezres evek elejet idezi ez az egerszegi helyzet most.
Kenny

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
8 hónapja
ZTE uj igazolasa a brazil masodosztalyban jatszott 5(!) meccset es ez eleg volt egy Europai szerzodesre. legjobb ketezres evek elejet idezi ez az egerszegi helyzet most.
8 hónapja
nyilván, csak mondjuk én simán bezavarnám az u23asokat odaJanuárban csokikupa, és nem azzal kell számolni, hogy jobbszélen Mo mellett 0 percet lehet szétosztani, hanem rendesen heti 95, 190 perceket.Köcsög Slot kihagyta a legjobb játékosát a BL keretből, Rio Ngumoha meg bent van. Ihatott előtte.chiesa-t?
Sixo
én azt se értem hogy miért tartottuk meg
de gondolom azért mert ha ég a ház +1 cserének nem rossz
Negritis, a vajda
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Januárban csokikupa, és nem azzal kell számolni, hogy jobbszélen Mo mellett 0 percet lehet szétosztani, hanem rendesen heti 95, 190 perceket.Köcsög Slot kihagyta a legjobb játékosát a BL keretből, Rio Ngumoha meg bent van. Ihatott előtte.chiesa-t?
Sixo
Negritis, a vajda
8 hónapja
Köcsög Slot kihagyta a legjobb játékosát a BL keretből, Rio Ngumoha meg bent van. Ihatott előtte.chiesa-t?
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Köcsög Slot kihagyta a legjobb játékosát a BL keretből, Rio Ngumoha meg bent van. Ihatott előtte.
8 hónapja
Na, Okeke rendes magyar lesz és jön Felcsútra.
Poloska vagyok.
8 hónapja
Jo par tucat magyar vagy kulfoldi muksot lehet mondani, akik hasonloan szetbuliztak meg rosszalkodtak az agyukat, megis tudtak focizni, nem serultek meg ujra minden masodik heten.Ja. És van, aki még mindig ugyanolyan formában van, mint huszonévesen.
Stez