NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Gulácsi visszavonul a válogatottól.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
7 hónapja
Visszanéztem a Szappanos esetet.. hozzá sem ért a gyerekhez, ez mi? 😃Szándék?
JC6 (Mr. Miele)
A labdához nem sok köze volt...
Ha a srác nem ugrik akkor kiüti rendesen.
7 hónapja
Biztos mótvá, de Vardynak nagyon örülök, hogy meglőtte a 200. gólját, az 500. és egyben utolsó meccsén a Leicesterben.
7 hónapja
Tegnap a Hibernians megnyerte az FA kupát így nyáron Európa!!!!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Visszanéztem a Szappanos esetet.. hozzá sem ért a gyerekhez, ez mi? 😃
7 hónapja
Az Inter egykori BL-győztes brazil védője, Lúcio kórházba került Brazíliában, miután a 47 éves ex-sportoló egy háztartási balesetben súlyos égési sérüléseket szenvedett.Lúciot az intenzív osztályon kezelik, folyamatos megfigyelés alatt tartják, miután a balesetben másodfokú égési sérüléseket szenvedett, s testének 18 százaléka megégett.
7 hónapja
Milannak - így haladunk - Európában max az Intertotó jut.A Roma meg lassan odaér a BL-re,
Heisman nádor
7 hónapja
Napoli meccsen mire 13 perc hosszabbitas?Rohadt sokat videóztak a hoszabbításban tizit.
Hendrix
Poloska vagyok.
7 hónapja
Balogh Boti hónapok óta először játszott végig egy meccset és egyből 0-0át játszanak a listavezetővel.
7 hónapja
Mi az isten folyik a Serie A-ban, se a zInter, se a Napoli nem akar nyerni.pont ezt akartam írni 😊
Sixo
vicces dolgok voltak ott...
7 hónapja
Mi az isten folyik a Serie A-ban, se a zInter, se a Napoli nem akar nyerni.Teljes örületek vannak itt
Sixo
Poloska vagyok.
7 hónapja
Napoli pen 90++
7 hónapja
Mi az isten folyik a Serie A-ban, se a zInter, se a Napoli nem akar nyerni.mi maradt itt ki😃
Sixo
7 hónapja
Mi az isten folyik a Serie A-ban, se a zInter, se a Napoli nem akar nyerni.
7 hónapja
Milannak - így haladunk - Európában max az Intertotó jut.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
NB2-ben utolsó körben utolsó 4 egymás ellen játszik. A Gyirmót-Ajka dönti el igazából a második kiesőt, a Csaba nem fog kikapni a Tatabánya ellen.Gyirmóton szépen elfogyott a lóvé, hogy kihúzták a tulaj alól a hulladékbiznict... hàny ilyen lesz még.
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Nyomi Espanyol megint meg fogja úszni a kiesést... 😕

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
NB2-ben utolsó körben utolsó 4 egymás ellen játszik. A Gyirmót-Ajka dönti el igazából a második kiesőt, a Csaba nem fog kikapni a Tatabánya ellen.
Poloska vagyok.
7 hónapja
Koszonjuk, akkor esetleg adozhatnal kicsivel tobbet, mert Pappoe azt mondta Ghanaban van meg 1-2 cimboraja aki jonne.nem aggódom, szívesen adok egy második csapatra is pénzt ahogy Qbi szeretnéóriási, egy megnyert meccsen csak bekerül egy 18 éves hazai...brazil tehetség 😀ne aggodj, jovore az nb2-ben sok fiatal teheteseges magyart tudsz majd nezni 😊
petey
Kenny
petey
7 hónapja
nem aggódom, szívesen adok egy második csapatra is pénzt ahogy Qbi szeretnéóriási, egy megnyert meccsen csak bekerül egy 18 éves hazai...brazil tehetség 😀ne aggodj, jovore az nb2-ben sok fiatal teheteseges magyart tudsz majd nezni 😊
petey
Kenny
7 hónapja
óriási, egy megnyert meccsen csak bekerül egy 18 éves hazai...brazil tehetség 😀ne aggodj, jovore az nb2-ben sok fiatal teheteseges magyart tudsz majd nezni 😊
petey
7 hónapja
óriási, egy megnyert meccsen csak bekerül egy 18 éves hazai...brazil tehetség 😀
7 hónapja
keitának ing gatya szakad oszt semmi xD spori topon vanRendszeresen nem osztják ki a meccs elején a sárgákat, teljesen egyértelmű helyzetekben, így mehet nyugodtan a favágó játék.
eaglesmcnabb
Más:
Keane vagy Delap hatására, de a pontrgúgások hatékonysága nagyon nagy mértékben javult. Rég láttam ennyi fejes gólt a csapattól, különösen rögzített helyzetekből.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.