NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

7 hónapja
ozibozi New York Giants 20 211
Minél több keleti csapat lesz, annál szarabb lesz a színvonal, ami amúgy is méltatlan lenne a VasaShoz, ezért inkább nem jut fel.
7 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Romano szerint a Liverpool megegyezett mindenről Kerkezzel, már a vételáron megy a tárgyalás a Bournemouth-tal.
Mikey
Továbbá pusmogják, hogy 2-es versenyfutás van már 'csak' Wirtz-ért. A City elv kicheckolt (nehezen tudom elképzelni) és azt is, hogy 125m fontot csak úgy lerakjunk de hát mondtam már, nem az én pénzem, Wirtz amúgy jó szóval jöjjön csak. 😀 Ha csak ez a 4 érkezőnk lesz: Frimpong, Kerkez, Wirtz és Mamardashvili (ő ugye tavalyi igazolás) igazából rossz ablakot már nem zárunk.
Kelleher + Nunez eladásából 60-80m vissza is jönne.
alatriste
Amúgy olvastam, hogy Mamardashvili technikailag is idei igazolás lesz, mivel tavaly csak szóbeli megállapodás született. Lényegében mindegy, mert elbúcsúzott a Valencia szurkolóktól.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
Az kom, Salah és Chiesa IS kezd
zacknorb
Salah 400. meccse a mai, meg is kapja a csapatkapitányi karszalagot.

7 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
Ja, és hajrá Kövesd (a kurva életbe kell ilyen csapatoknak drukkolnom, mint múlt héten a Petitpestnek is)
zacknorb
Dehogy, hajrá Barcika!
1: jövőre megvan egy kieső az Nb1-ből
2: Cinderella sztori
3: Közel lenne jövőre a túra
4: Öt keleti csapat lenne az nb1-ben
5: nem a Vasas! 😀

A Kövesd mellett egyedül Gresó Matyi szól.
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Ja, és hajrá Kövesd (a kurva életbe kell ilyen csapatoknak drukkolnom, mint múlt héten a Petitpestnek is)

Poloska vagyok.
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Az kom, Salah és Chiesa IS kezd

Poloska vagyok.
7 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 2 990
Romano szerint a Liverpool megegyezett mindenről Kerkezzel, már a vételáron megy a tárgyalás a Bournemouth-tal.
Mikey
lesz még a Premier League magyar bajnokság!
slowmotion
Ha esetleg jovore is nyernek itthon lehozzak hogy a Liverpool bajnoki cime a magyarok nelkul nem johetett volna letre.
Hendrix
Igazából már idén sem 😮
slowmotion
Egyertelmu, osszetehetik a ket kezuket hogy Szoboszlai naluk van.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
7 hónapja
ozibozi New York Giants 20 211
Kuyt miatt fiatalabbként én a Feyenoord mellett köteleződtem el
alatriste
Elírtad a "K" betű után, így a helyes:
Kiprich Jóska miatt fiatalabbként én a Feyenoord mellett köteleződtem el
Őszentsége Sobri Jóska
Kiprics lesz az😊 hollandosul

Szerkesztette: ozibozi
7 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 536
A kiemelt utánpótlásbázisként éves szinten 6-7 milliárd TAO mutyiból működő Várda Labdarúgó Akadémia hétvégi kezdőcsapatai:

U19: Nagy Barnabás, Sirenko Ustym, Tenkács Pál, Mavrodi Vladyslav,Kancsij Artúr, Blyzniuk Ihor, Fedorov Danyl, Krutsan Roman, Németh Viktor, Koliada Nazar, Rudyk Artur.

U17: Feklisov Ivan, Ablonczy Csanád, Badari Marcell, Hodovanec Ferenc, Bobal Myroslav, Yazhyk Roman, Vepryk Taras, Kushenko Yaroslav, Terziohlo Dmytro, Senchenkov Denys, Levrynets-Chyrhadze Tymur.

U15: Kocherhan Denys, Gyarmati Ákos, Helmeczi Nándor, Dovbak Yevhen, Szitnik Dominik, Dovganych Ivan, Dzhatalov Mihály, Popovych Vasyl, Száraz Adrián, Kovbasiuk Artem, Khyzhiak Viacheslav.

A 3 korosztályos csapatban összesen 22 külföldi volt a kezdőben, ez 66% 😃😃😃

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
7 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
Mikey
slowmotion
Ha esetleg jovore is nyernek itthon lehozzak hogy a Liverpool bajnoki cime a magyarok nelkul nem johetett volna letre.
Hendrix
Igazából már idén sem 😮
7 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 2 990
Mikey
slowmotion

Szerkesztette: Hendrix

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
7 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Mikey
Továbbá pusmogják, hogy 2-es versenyfutás van már 'csak' Wirtz-ért. A City elv kicheckolt (nehezen tudom elképzelni) és azt is, hogy 125m fontot csak úgy lerakjunk de hát mondtam már, nem az én pénzem, Wirtz amúgy jó szóval jöjjön csak. 😀 Ha csak ez a 4 érkezőnk lesz: Frimpong, Kerkez, Wirtz és Mamardashvili (ő ugye tavalyi igazolás) igazából rossz ablakot már nem zárunk.
Kelleher + Nunez eladásából 60-80m vissza is jönne.

Liverpool Fc
7 hónapja
Mikey
7 hónapja

Szerkesztette: Mikey

7 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 527 — Saturday Night Lights
alatriste
Őszentsége Sobri Jóska
Kipunak pedig egy betű eltéréssel az Ajaxban kellett volna játszania.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 145 — #NoStress
alatriste

7 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Ajax hogy omlott össze a végére, egészen hihetetlen.
Sporting és PSV bajnokcsapatok az elvileg a 6.-7. európai bajnokságokban. Azért szép mindkettő. Mondom főleg a holland nagyon kemény. Mennyi volt 8-10pont volt az Ajax előnye kb 5-7 fordulóval ezelőtt? 😀

Azt a múlt heti Atalanta-Roma 2:1-et meg nagyon sajnálom. (Full megérdemelt volt a hazai siker) de amit Ranieri művelt nincsenek szavak. Év edzője olaszban toronymagasan... Kár, hogy így is 'csak' 5. hely lesz, megérdemelte volna ez a rohanás, hogy BL-t érjen.
alatriste
ráadásul szezonban oda-vissza verték a PSV-t...
kíváncsi vagyok, mit mond a vezetőség, mert ha úgy vesszük, a bajnoki címért végig harcban voltak, szóval a reális célkitűzést lényegében teljesítették, de ha azt vesszük, hogy négy forduló alatt a kilencpontos előnyből egypontos hátrányba kerültek, akkor lényegében ők vesztették el a bajnoki címet...
slowmotion
A HC már lemondott. Nekem ez amúgy (s)öröm nyert a kedvenc holland csapatom.
dande2
Kuyt miatt fiatalabbként én a Feyenoord mellett köteleződtem el de egyébként a 2 topnagy összevetésében nekem 8 volt mindig is. A 18/19es kiírásban annak az Ajaxnak drukkoltam keményen, hogy döntőbe jusson - ott mondjuk már nem lettek volna nagyon szimpik a Pool ellen de az már más. 😀

Liverpool Fc
7 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sporting és PSV bajnokcsapatok az elvileg a 6.-7. európai bajnokságokban. Azért szép mindkettő. Mondom főleg a holland nagyon kemény. Mennyi volt 8-10pont volt az Ajax előnye kb 5-7 fordulóval ezelőtt? 😀

Azt a múlt heti Atalanta-Roma 2:1-et meg nagyon sajnálom. (Full megérdemelt volt a hazai siker) de amit Ranieri művelt nincsenek szavak. Év edzője olaszban toronymagasan... Kár, hogy így is 'csak' 5. hely lesz, megérdemelte volna ez a rohanás, hogy BL-t érjen.
alatriste
kíváncsi vagyok, mit mond a vezetőség, mert ha úgy vesszük, a bajnoki címért végig harcban voltak, szóval a reális célkitűzést lényegében teljesítették, de ha azt vesszük, hogy négy forduló alatt a kilencpontos előnyből egypontos hátrányba kerültek, akkor lényegében ők vesztették el a bajnoki címet...
slowmotion
A HC már lemondott. Nekem ez amúgy (s)öröm nyert a kedvenc holland csapatom.
7 hónapja

alatriste
7 hónapja
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség határozata szerint a Budapest Honvéd FC elleni mérkőzésünk kezdési időpontja módosult.

A Merkantil Bank Liga utolsó, 30. fordulójában megrendezésre kerülő Vasas FC – Budapest Honvéd FC találkozó eredetileg 2025. május 25-én, vasárnap 17 órára volt kiírva. A dátum változatlan maradt, viszont aznap háromnegyed órával később lépünk pályára az Illovszky-stadionban, a kezdési időpont 17:45-re módosult.

Ezt nekünk az eredmenyek.com elspoilerezte ebédszünetben.
Logikusan adni akarják a Vasast a F1 után.

Poloska vagyok.
7 hónapja

Liverpool Fc
7 hónapja
Gulácsi visszavonul a válogatottól.
ervinator
Idén top1 kapus volt a Bundásban, jövőre a kezdő status és a csapata sem fix. Lehet ez az utolsó komolyan értékelhető szezonja.
Köszi mindent Gula.
zacknorb
de bubusimogató, szal fúj

amúgy vajon ő kap búcsúmeccset?
Negritis, a vajda
Van szobája Petiminiszternél?

Poloska vagyok.
7 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
ervinator
Idén top1 kapus volt a Bundásban, jövőre a kezdő status és a csapata sem fix. Lehet ez az utolsó komolyan értékelhető szezonja.
Köszi mindent Gula.
zacknorb
de bubusimogató, szal fúj

amúgy vajon ő kap búcsúmeccset?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
ervinator
Köszi mindent Gula.

Poloska vagyok.
7 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 145 — #NoStress
ervinator
A második fele lemaradt:
Gulácsi visszavonul a válogatottól, így döntött Marco Rossi, a magyar szövetségi kapitány.