NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
keitának ing gatya szakad oszt semmi xD spori topon vanRendszeresen nem osztják ki a meccs elején a sárgákat, teljesen egyértelmű helyzetekben, így mehet nyugodtan a favágó játék.
eaglesmcnabb
Más:
Keane vagy Delap hatására, de a pontrgúgások hatékonysága nagyon nagy mértékben javult. Rég láttam ennyi fejes gólt a csapattól, különösen rögzített helyzetekből.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
7 hónapja
A Honvéd közben oktatja a Kisvárdát. Ha 5-0 lenne ide, akkor se szólhatna egy szót se a Várda. Hogy miért kellett nekünk 4 hónapig bohóckodni Laczkó Buksival...Köln-Hamburg feljutás, az Elversberg osztályoz 😳Elversberg - Heidenheim a playoff párharc a Bundesliga tagságért. Pár éve sima Bundesliga III-as meccs volt ez. 😀
warr_b
Szerkesztette: iktriad
7 hónapja
Köln-Hamburg feljutás, az Elversberg osztályoz 😳

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
itt sírtak a fél angyalföldi galeri, hogy nem nyernek Szegeden...Én meglepődtem ezen.
mondjuk baromira nem fair, hogy a Barcika meg holnap játszik
NB2
De nem fog számítani, kigolyóznak úgyis.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2025/05/18/sulyos-var-hiba-az-mk-dontoben-a-jatekvezetok-fonoke-szerint-nem-a-csillogo-fej-dontott-a-lesnelaz Origót én is hiányoltam
zseniális cikk. "kupadöntő után számos portál – többek között az Üllői Százhuszonkilenc, a Magyar Nemzet és a Bors – foglalkozott az esettel"
csupa mértékadó hírportál 😀
petey
7 hónapja
Loki vs Vidi a kiesés elkerüléséért komoly derbi, lehet be kell kapcsolni ezt a két zseni csapatot megnézni 😀a Lokinak azért jó a kerete, ők maguknak köszönhetik. a Vidinél meg teljesen kiherélték a csapatot.
Heisman nádor
7 hónapja
m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2025/05/18/sulyos-var-hiba-az-mk-dontoben-a-jatekvezetok-fonoke-szerint-nem-a-csillogo-fej-dontott-a-lesnelzseniális cikk. "kupadöntő után számos portál – többek között az Üllői Százhuszonkilenc, a Magyar Nemzet és a Bors – foglalkozott az esettel"
csupa mértékadó hírportál 😀
7 hónapja
Loki vs Vidi a kiesés elkerüléséért komoly derbi, lehet be kell kapcsolni ezt a két zseni csapatot megnézni 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
keitának ing gatya szakad oszt semmi xD spori topon van
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 hónapja
Yamal hihetetlen ès mèg nem a ő legjobb ???🤔😁🙏
7 hónapja
Raya mekkora egy tróger cigány kapus, hogy én hogy utálom az ilyen színész, időhúzó mocskokat
7 hónapja
Na, én egy Barcelona L-t kérek.Holnapra.
Ma már mind1.
Poloska vagyok.
7 hónapja
itt sírtak a fél angyalföldi galeri, hogy nem nyernek Szegeden...mondjuk baromira nem fair, hogy a Barcika meg holnap játszik
7 hónapja
mint malac a jégen, de csak megnyerte a vasas! hajrá
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 hónapja
miből gondoljátok, hogy nem 3 pont lesz a Vidi előnye? 😊)))jo gondolat, meg is teszem ketezer euroval.
NB2
7 hónapja
miből gondoljátok, hogy nem 3 pont lesz a Vidi előnye? 😊)))
7 hónapja
easy loki bentmaradas.Iszonyat cripple fight lesz a Fehérvár ellen, és szerinte az X a Lokinak lesz jó. So ahogy 1 hónapja mondom, a Fehérvár esik kiKielezett helyzetben egy ujabb Szappanos "baki"😃És meg ugy sem nyer a loki. Megint kiesnek a masodba
Kenny
csebi
zacknorb
7 hónapja
Iszonyat cripple fight lesz a Fehérvár ellen, és szerinte az X a Lokinak lesz jó. So ahogy 1 hónapja mondom, a Fehérvár esik kiKielezett helyzetben egy ujabb Szappanos "baki"😃És meg ugy sem nyer a loki. Megint kiesnek a masodba
Kenny
csebi
Poloska vagyok.
7 hónapja
India tizenegyesekkel nyert Banglades ellen az u-19-es dél-ázsiai kupa döntőjében!Remélem pakisztáni kommentárral nézted
Löfli
7 hónapja
Ott látom én is igen, viszont nem írnak rá semmit megvehető-e külön a többi sporttól, csomagtól.A Fifa Klub VB-t adja majd itthon valami? Van valakinek infója?itthoni TV-n nem tudom
Thanks
KeyG
de DAZN-n lesz elvileg, hogy mi kell hozzá nem tudom
Negritis, a vajda
Remélem adja valami sportcsatorna ha már a csomagom direkt olyan, hogy itthon az összes benne legyen, nincs kedvem még egy dologért pluszba fizetni.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 hónapja
Kielezett helyzetben egy ujabb Szappanos "baki"😃És meg ugy sem nyer a loki. Megint kiesnek a masodba
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
A Fifa Klub VB-t adja majd itthon valami? Van valakinek infója?itthoni TV-n nem tudom
Thanks
KeyG
de DAZN-n lesz elvileg, hogy mi kell hozzá nem tudom
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
A Fifa Klub VB-t adja majd itthon valami? Van valakinek infója? Thanks
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 hónapja
India tizenegyesekkel nyert Banglades ellen az u-19-es dél-ázsiai kupa döntőjében!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!