NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Wimbledon-Notts County visszavágó kezdődik a Match4-en!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Dean Huijsen to Real Madrid hivatalosan klubbok által is bejelentve. Nagy fogás, basszameg.
Poloska vagyok.
7 hónapja
Játèkoskènt nagyon szerettem Gerát ès emberileg is nagy dolog, ahonnan kijött, visszaküzdötte magát anno....de könyörgöm (ahogyJC is utalt rá), valóban ez az edzősködès nem neki való...megbízzák azzal hogy tartsa bent a Kecsót, majd simán kizuhannak vele, de azt olvashatjuk, valószínűleg maradhat az edzői pozícióban 🤦 majd vele fognak visszajutni.... bezzeg akit elküldtek az bent tartja a Nyíregyházát.Neem, hát itt mindenki tudja hogy Csányi szerelmes Gerába, imádta a játékát, szóval Zotyának meg van oldva az egész élete, de reménykedem benne hogy egyszer ő is belátja, aztán inkább csinál egy akadémiát. Azzal jobban járna a magyar foci..
Nem mintha sajnos mondhatnèk kapásból jobbat nála a belterjes körből (fun fact pont Szabó 🤪), de hát na....bár sajnos megszokhattuk hogy vannak akik hiába vègzik rosszul a munkájukat mèg meg is dicsèrik őket èrte.
dande2
7 hónapja
Játèkoskènt nagyon szerettem Gerát ès emberileg is nagy dolog, ahonnan kijött, visszaküzdötte magát anno....de könyörgöm (ahogyJC is utalt rá), valóban ez az edzősködès nem neki való...megbízzák azzal hogy tartsa bent a Kecsót, majd simán kizuhannak vele, de azt olvashatjuk, valószínűleg maradhat az edzői pozícióban 🤦 majd vele fognak visszajutni.... bezzeg akit elküldtek az bent tartja a Nyíregyházát.Nem mintha sajnos mondhatnèk kapásból jobbat nála a belterjes körből (fun fact pont Szabó 🤪), de hát na....bár sajnos megszokhattuk hogy vannak akik hiába vègzik rosszul a munkájukat mèg meg is dicsèrik őket èrte.
7 hónapja
Fuh tényleg.. bocs
7 hónapja
Esztet nemértem én mit beszél ez a riporterDe lesz egy Löki-Vidi. Ott nem tud mindkét csapat három pontot szerezni ergo vmeik ndm tudja megelőzni
Mi az hogy már most meghosszabbítja NB1-es tagságát a Nyíregyháza? Minden mögöttük lévőnek még van 2 meccse és a Loki előtt 5 ponttal mennek..
JC6 (Mr. Miele)
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Esztet nemértem én mit beszél ez a riporterMi az hogy már most meghosszabbítja NB1-es tagságát a Nyíregyháza? Minden mögöttük lévőnek még van 2 meccse és a Loki előtt 5 ponttal mennek..
7 hónapja
BREAKING: Real Madrid agree all details of deal to sign Dean Huijsen, here we go! 🤍⭐️Az meg ki a 🍆M?
Huijsen undergoing medical NOW then set to sign five year deal until 2030, Real Madrid will pay £50m to Bournemouth.
Giuntolit de kibasznám a Juventustól...
Beki
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
Így, hogy bennmarad a Szpari, Németh Barna igazán nem szükséges, maradhatna a Vasasban.Vételi opciónk van rá. Sokkal inkább ő, mint az ilyen Radó, Rácz, Szánthó féle selejtek...
zacknorb

7 hónapja
Ez hogy nem volt les?
7 hónapja
Így, hogy bennmarad a Szpari, Németh Barna igazán nem szükséges, maradhatna a Vasasban.
Poloska vagyok.
7 hónapja
ezek tények. ha nb2 akkor nb2, nem dől össze a világ, majd visszajutnak. senkinek nem ezzel van a baja, hanem amit Garancsi csinált a klubbal. de úgy néz ki elég 1 fejér megyei csapat. amúgy én kint voltam minden nb2-es meccsen, és csont nélkül vissza is jöttünk.Fáj mi? Na majd pár év nb2 alázatra tanít 😀a Szpari az elmúlt 3-4 meccset nagy mákkal nyerte, 1 gólokkal.Szerintem az Újpest és Vidi is mögöttetek van, szóval reális a 8. helyNekem fixa ideám, hogy mi (Szpari) vagyunk a leggyengébb csapat az NB1-ben, ehhez képest lehet nyolcadikok leszünk.jó nézni ezt a bajnokságért megszakadó Pusit a kieső Kecsó ellen 😀 még azt hihetném hogy.Ez a Kecsó amúgy 2025-ben alapozó mutatókat tekintve elég jó, csak nonstop X-eltek és a produktum elmaradt.
petey
zacknorb
Szokol
JC6 (Mr. Miele)
petey
Szokol
7 hónapja
Ez hogy nem lett tizi? Konkrétan teljesen oldalra kinyújtott kézzel, kézfejjel blokkolta Hojlund a kapura tartó lövést

7 hónapja
Fáj mi? Na majd pár év nb2 alázatra tanít 😀a Szpari az elmúlt 3-4 meccset nagy mákkal nyerte, 1 gólokkal.Szerintem az Újpest és Vidi is mögöttetek van, szóval reális a 8. helyNekem fixa ideám, hogy mi (Szpari) vagyunk a leggyengébb csapat az NB1-ben, ehhez képest lehet nyolcadikok leszünk.jó nézni ezt a bajnokságért megszakadó Pusit a kieső Kecsó ellen 😀 még azt hihetném hogy.Ez a Kecsó amúgy 2025-ben alapozó mutatókat tekintve elég jó, csak nonstop X-eltek és a produktum elmaradt.
petey
zacknorb
Szokol
JC6 (Mr. Miele)
petey
7 hónapja
a Szpari az elmúlt 3-4 meccset nagy mákkal nyerte, 1 gólokkal.Szerintem az Újpest és Vidi is mögöttetek van, szóval reális a 8. helyNekem fixa ideám, hogy mi (Szpari) vagyunk a leggyengébb csapat az NB1-ben, ehhez képest lehet nyolcadikok leszünk.jó nézni ezt a bajnokságért megszakadó Pusit a kieső Kecsó ellen 😀 még azt hihetném hogy.Ez a Kecsó amúgy 2025-ben alapozó mutatókat tekintve elég jó, csak nonstop X-eltek és a produktum elmaradt.
petey
zacknorb
Szokol
JC6 (Mr. Miele)
7 hónapja
Dió, főleg ősszel orbitális felülteljesítés, meg tavasszal is azért valamennyi.Szerintem az Újpest és Vidi is mögöttetek van, szóval reális a 8. helyNekem fixa ideám, hogy mi (Szpari) vagyunk a leggyengébb csapat az NB1-ben, ehhez képest lehet nyolcadikok leszünk.jó nézni ezt a bajnokságért megszakadó Pusit a kieső Kecsó ellen 😀 még azt hihetném hogy.Ez a Kecsó amúgy 2025-ben alapozó mutatókat tekintve elég jó, csak nonstop X-eltek és a produktum elmaradt.
petey
zacknorb
Szokol
JC6 (Mr. Miele)
Poloska vagyok.
7 hónapja
Szerintem az Újpest és Vidi is mögöttetek van, szóval reális a 8. helyNekem fixa ideám, hogy mi (Szpari) vagyunk a leggyengébb csapat az NB1-ben, ehhez képest lehet nyolcadikok leszünk.jó nézni ezt a bajnokságért megszakadó Pusit a kieső Kecsó ellen 😀 még azt hihetném hogy.Ez a Kecsó amúgy 2025-ben alapozó mutatókat tekintve elég jó, csak nonstop X-eltek és a produktum elmaradt.
petey
zacknorb
Szokol
7 hónapja
Nekem fixa ideám, hogy mi (Szpari) vagyunk a leggyengébb csapat az NB1-ben, ehhez képest lehet nyolcadikok leszünk.jó nézni ezt a bajnokságért megszakadó Pusit a kieső Kecsó ellen 😀 még azt hihetném hogy.Ez a Kecsó amúgy 2025-ben alapozó mutatókat tekintve elég jó, csak nonstop X-eltek és a produktum elmaradt.
petey
zacknorb
7 hónapja
jó nézni ezt a bajnokságért megszakadó Pusit a kieső Kecsó ellen 😀 még azt hihetném hogy.Mivan, nyertek, nem? 😊
petey

7 hónapja
Szerintem Gera is letehetné a lantot, azért na, 3 csapat és 3 borzalom után sokan elgondolkoznának..
7 hónapja
jó nézni ezt a bajnokságért megszakadó Pusit a kieső Kecsó ellen 😀 még azt hihetném hogy.Ez a Kecsó amúgy 2025-ben alapozó mutatókat tekintve elég jó, csak nonstop X-eltek és a produktum elmaradt.
petey
Poloska vagyok.
7 hónapja
jó nézni ezt a bajnokságért megszakadó Pusit a kieső Kecsó ellen 😀 még azt hihetném hogy.
7 hónapja
Micah Richards valahol nagyon mosolyog.Holnap este L1, kötelező program: Nice-BrestSzép Mell? Wtf?
warr_b
ThundersNFL a Paraszt
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
BREAKING: Real Madrid agree all details of deal to sign Dean Huijsen, here we go! 🤍⭐️Huijsen undergoing medical NOW then set to sign five year deal until 2030, Real Madrid will pay £50m to Bournemouth.
Giuntolit de kibasznám a Juventustól...
7 hónapja
Holnap este L1, kötelező program: Nice-BrestSzép Mell? Wtf?
warr_b
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018