NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 398
41
04:15 BYU @ Utah - ESPN
Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Csapattársról pattant meg, ezt hogy adhatták neki?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
8 hónapja
McTominay-Maguire csatárduóval kéne rohamoznia a MU-nak
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
8 hónapja
A honvéddal is megtörtént, nem ezen múlikHááát, ha a Várda vagy a Kövesd benn akar maradni, akkor az Újpestet kell elkapniuk, de nehéz elképzelni, hogy a NER azért nyúlta le a lilákat, hogy egyből ki is essenek....szóval 'Várda meg 'Kövesd kieső helyen.újpest is beférhetne még 😛
STOP THE COUNT!
slowmotion
petey
Go Vikings!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
8 hónapja
Hááát, ha a Várda vagy a Kövesd benn akar maradni, akkor az Újpestet kell elkapniuk, de nehéz elképzelni, hogy a NER azért nyúlta le a lilákat, hogy egyből ki is essenek....szóval 'Várda meg 'Kövesd kieső helyen.újpest is beférhetne még 😛
STOP THE COUNT!
slowmotion
petey
8 hónapja
Kerkez a kezdőben a City ellen.
8 hónapja
szóval 'Várda meg 'Kövesd kieső helyen.újpest is beférhetne még 😛
STOP THE COUNT!
slowmotion
8 hónapja
új szerződést akartak, kibaszott sok pénzzel, persze el lettek hajtva, mert mire fel?Patkány SzabóHa jól éreztem, van benne némi sértettség.
petey
Jó, nem tolt egy Szappanosingot, de ettől még nem lett szimpatikusabb.
Viszont Tóth Balázs jól elröhögcsélt meccs után...
Bálesz
duzzogav elmehetett kölcsönbe, pedig le is rakhatták volna mb3-ba is.
hát igazából 1 percen belül eldőlt a meccs a piros/öngól kombóval, utána a mennyi volt a kérdés. el kell engedni ezt, nem volt így tétmeccs.
8 hónapja
nyilván a legfogalmatlanabb fulemes rúgja a gólt.mindegy, az első gólt volt a lényeg.
8 hónapja
A Sassuolonak össze kéne magát szednie. A szezont 5 vereséggel kezdő Empolitól is sikerült hazai pályán kikapni. 0 pontra vannak a kieséstől, tavaly sem voltak messze, lehet nem Dionisiben kéne a jövőt látni.
8 hónapja
ETH ma is egy nagy kupac semmit rakott fel a pályára, várható voltHát, csak jynxelni kellettEbből a Villa-Forrestből elég nagy meccs lettPersze én a másikat választottam 😀
zacknorb
Hogy nem kapott ma még gólt a MU, nem tudom
Heisman nádor
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
8 hónapja
Hát, csak jynxelni kellettEbből a Villa-Forrestből elég nagy meccs lettPersze én a másikat választottam 😀
zacknorb
Heisman nádor
8 hónapja
Patkány SzabóHa jól éreztem, van benne némi sértettség.
petey
Jó, nem tolt egy Szappanosingot, de ettől még nem lett szimpatikusabb.
Viszont Tóth Balázs jól elröhögcsélt meccs után...
8 hónapja
Ebből a Villa-Forrestből elég nagy meccs lettPersze én a másikat választottam 😀
zacknorb
8 hónapja
Ebből a Villa-Forrestből elég nagy meccs lett
8 hónapja
Jézusom ki ez a kislány az Arénán? Ha már felolvassa mit kell mondania, legalább begyakorolhatta volna. Szegény azt se tudja milyen sportesemény lesz a Barca - GetafeMármint a Spíleren.
garincsa
8 hónapja
csipkelli
4 008
XDDDDD na takarodjon már ez a sporiUgye-ugye, a Kubatov-kérdőív a bírókról. Elnök úr mindenkinek jót akar.
petey
8 hónapja
Séfi gól
8 hónapja
garincsa
465
Jézusom ki ez a kislány az Arénán? Ha már felolvassa mit kell mondania, legalább begyakorolhatta volna. Szegény azt se tudja milyen sportesemény lesz a Barca - Getafe
8 hónapja
Antony helyett egy 19 éves ifista kezd 😀