NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Jota, Nunez és Diazról is volt szó hogy vinnék őket a saudiakvoltak pletykák arról, hogy a kolumbiait vinné valami mediterrán csapatNem mintha bárki is piszkálni akarná a Díaz - Gakpo kettőst.Teljesen jó csak nagoyn más profil. Diaz cselez megtolja elfut. Gakpo meg inkább kombinál meg visszafelé húz és hosszúra átível. Szerintem meccsenként 2-4 ilyen visszafelé betolja és hosszúra átíveli féle akciónk van ha ő a pályán van. Őszintén én örülnék ha maradna mind2. Tök jó kis variációs lehetőséget adnak így, hogy ketten vannak teljesen más profillal miközben mind2 tud emergency 9-es is lenni, sőt Cody ha nagyon ég a ház eljátszik 8-ast is. Ezt a duót én nem piszkálnám.szerintem Gakpo sincs elveszve a jobbszélen, bár nyilván nem akkora csellóművész, mint Diaz. de ha valami rohamegeret találnánk oda (is), akkor gond nélkül engedném.Csapatközeli információk alapján Florian Wirtz Liverpoolban járt megtekinteni az edzőközpontot, és a Liverpool is megtette első hivatalos ajánlatát.Nem mindegy kinek nem passzol Mo?
Mikey
Amúgy nagyon adnám de egyben furcsálnám is, ha 100+ milliót csengetne ki a klubb miközben még nincs egyetlen szélső hátvéd sem, CB-ben is hiány van és nem tudjuk mi lesz a 9-es poszttal.
Kb Wirtz féle 100-140 én nem is tudom mi az ára féle vételt akkor tudok elhinni csak, ha megy Darwin valami egészen váratlanul magas összegért szudba és még 1 relatív nagy eladást összehozunk. (De pl akiről így pusmognak (Diaz) egyben egy jókora lyukat is generálna - jó srác Gakpo de Diaz cselezőkészsége, sebessége nélkül elég kiismerhető és egysíkú lenne az a bal szél).
alatriste
slowmotion
alatriste
Mikey
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
voltak pletykák arról, hogy a kolumbiait vinné valami mediterrán csapatNem mintha bárki is piszkálni akarná a Díaz - Gakpo kettőst.Teljesen jó csak nagoyn más profil. Diaz cselez megtolja elfut. Gakpo meg inkább kombinál meg visszafelé húz és hosszúra átível. Szerintem meccsenként 2-4 ilyen visszafelé betolja és hosszúra átíveli féle akciónk van ha ő a pályán van. Őszintén én örülnék ha maradna mind2. Tök jó kis variációs lehetőséget adnak így, hogy ketten vannak teljesen más profillal miközben mind2 tud emergency 9-es is lenni, sőt Cody ha nagyon ég a ház eljátszik 8-ast is. Ezt a duót én nem piszkálnám.szerintem Gakpo sincs elveszve a jobbszélen, bár nyilván nem akkora csellóművész, mint Diaz. de ha valami rohamegeret találnánk oda (is), akkor gond nélkül engedném.Csapatközeli információk alapján Florian Wirtz Liverpoolban járt megtekinteni az edzőközpontot, és a Liverpool is megtette első hivatalos ajánlatát.Nem mindegy kinek nem passzol Mo?
Mikey
Amúgy nagyon adnám de egyben furcsálnám is, ha 100+ milliót csengetne ki a klubb miközben még nincs egyetlen szélső hátvéd sem, CB-ben is hiány van és nem tudjuk mi lesz a 9-es poszttal.
Kb Wirtz féle 100-140 én nem is tudom mi az ára féle vételt akkor tudok elhinni csak, ha megy Darwin valami egészen váratlanul magas összegért szudba és még 1 relatív nagy eladást összehozunk. (De pl akiről így pusmognak (Diaz) egyben egy jókora lyukat is generálna - jó srác Gakpo de Diaz cselezőkészsége, sebessége nélkül elég kiismerhető és egysíkú lenne az a bal szél).
alatriste
slowmotion
alatriste
Mikey
7 hónapja
Nem mintha bárki is piszkálni akarná a Díaz - Gakpo kettőst.Teljesen jó csak nagoyn más profil. Diaz cselez megtolja elfut. Gakpo meg inkább kombinál meg visszafelé húz és hosszúra átível. Szerintem meccsenként 2-4 ilyen visszafelé betolja és hosszúra átíveli féle akciónk van ha ő a pályán van. Őszintén én örülnék ha maradna mind2. Tök jó kis variációs lehetőséget adnak így, hogy ketten vannak teljesen más profillal miközben mind2 tud emergency 9-es is lenni, sőt Cody ha nagyon ég a ház eljátszik 8-ast is. Ezt a duót én nem piszkálnám.szerintem Gakpo sincs elveszve a jobbszélen, bár nyilván nem akkora csellóművész, mint Diaz. de ha valami rohamegeret találnánk oda (is), akkor gond nélkül engedném.Csapatközeli információk alapján Florian Wirtz Liverpoolban járt megtekinteni az edzőközpontot, és a Liverpool is megtette első hivatalos ajánlatát.Nem mindegy kinek nem passzol Mo?
Mikey
alatriste
slowmotion
alatriste
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
Teljesen jó csak nagoyn más profil. Diaz cselez megtolja elfut. Gakpo meg inkább kombinál meg visszafelé húz és hosszúra átível. Szerintem meccsenként 2-4 ilyen visszafelé betolja és hosszúra átíveli féle akciónk van ha ő a pályán van. Őszintén én örülnék ha maradna mind2. Tök jó kis variációs lehetőséget adnak így, hogy ketten vannak teljesen más profillal miközben mind2 tud emergency 9-es is lenni, sőt Cody ha nagyon ég a ház eljátszik 8-ast is. Ezt a duót én nem piszkálnám.szerintem Gakpo sincs elveszve a jobbszélen, bár nyilván nem akkora csellóművész, mint Diaz. de ha valami rohamegeret találnánk oda (is), akkor gond nélkül engedném.Csapatközeli információk alapján Florian Wirtz Liverpoolban járt megtekinteni az edzőközpontot, és a Liverpool is megtette első hivatalos ajánlatát.Nem mindegy kinek nem passzol Mo?
Mikey
alatriste
slowmotion

Liverpool Fc
7 hónapja
A hollnadot szerintem be lehet írni ceruzával. Persze Lavia meg Caicedo is mondjuk volt ilyen státuszban szóval majd ha kezében a mez... de akkor is 😀Az hogy milyen sorrendben igazol a csapat, számomra teljesen jelentéktelen. Kell előre is ember, ettől még biztosan nagyon dolgoznak a védő célpontokon is, és a védekező középpályás poszton is. Lásd pl. Frimpong, ahol állítólag már nagyon előrehaladott a folyamat.Csapatközeli információk alapján Florian Wirtz Liverpoolban járt megtekinteni az edzőközpontot, és a Liverpool is megtette első hivatalos ajánlatát.Nem mindegy kinek nem passzol Mo?
Mikey
alatriste
Mikey
Btw a kedvenc geek-em volt a hetekben, hogy Endo premier league győztes aki ugye vészmegoldásként jött míg Lavia meg Caicedo majd örömittasan emelheti magasba a konferencia liga trófeát HA megnyerik! 😀 Szemét dolog de akkor is kis kárörvendés volt bennem.
Ha Frimpong jön akkor 1 poszt pipa, lesz még bőven és elvileg ugye távozó is... Izgi nyár lesz elvileg.
Mivel nem az én pénzem nekem 8 ki mennyiérét jön, ha Wirtz jön bármennyiért is örülni fogok - de szerintem mint a City mind a Madrid esélyesebb.

Liverpool Fc
7 hónapja
szerintem Gakpo sincs elveszve a jobbszélen, bár nyilván nem akkora csellóművész, mint Diaz. de ha valami rohamegeret találnánk oda (is), akkor gond nélkül engedném.Csapatközeli információk alapján Florian Wirtz Liverpoolban járt megtekinteni az edzőközpontot, és a Liverpool is megtette első hivatalos ajánlatát.Nem mindegy kinek nem passzol Mo?
Mikey
alatriste
7 hónapja
Az hogy milyen sorrendben igazol a csapat, számomra teljesen jelentéktelen. Kell előre is ember, ettől még biztosan nagyon dolgoznak a védő célpontokon is, és a védekező középpályás poszton is. Lásd pl. Frimpong, ahol állítólag már nagyon előrehaladott a folyamat.Csapatközeli információk alapján Florian Wirtz Liverpoolban járt megtekinteni az edzőközpontot, és a Liverpool is megtette első hivatalos ajánlatát.Nem mindegy kinek nem passzol Mo?
Mikey
alatriste
7 hónapja
Csapatközeli információk alapján Florian Wirtz Liverpoolban járt megtekinteni az edzőközpontot, és a Liverpool is megtette első hivatalos ajánlatát.Nem mindegy kinek nem passzol Mo?
Mikey

Liverpool Fc
7 hónapja
Csapatközeli információk alapján Florian Wirtz Liverpoolban járt megtekinteni az edzőközpontot, és a Liverpool is megtette első hivatalos ajánlatát.
7 hónapja
Most hosszabbították meg a szerződését, nem hinném hogy ha csak esély is lenne rá hogy lecsukják megtették volna. Max kap belőle pénzbírságot aztán csókolom.Huijsen képviselői már Madridban, hogy lezárják az átigazolást. 5 éves szerződés, 50 millió fontos/60 millió eurós kivásárlási ár, amit 2026-ig 3 részletben kell törleszteni.Kell is, Asencio nem biztos, hogy már sokáig lesz.
[Fabrizio, de több más hiteles forrás is megerősítette.]
Nagyot fordult vele a világ 2 nap alatt, talán a piacon lévő legjobb opciót sikerül ezzel megszereznünk. 20 éves, magas fejlődési plafonnal, mindkét lábával kiváló (tehát baloldali középhátvédnek tökéletes), viszonylag gólerős, papíron pedig biztosan spanyol. Mindemellett 196 centi, de ez inkább érdekesség, mert láthatjuk hogy operál Lisandro egy emelettel lejjebb.
. Hamarosan here we go.
ozibozi
After finalizing its investigation, the Gran Canaria High Court of Justice released an order Wednesday to formalize the criminal proceedings against the four players. This decision opens the way for the prosecutor's office to file charges and request a trial.
KeyG
kapitnono
Xabi Alonso adóügye is lezárult valahogy, csak aztán majd valamelyik Barca drukker nyomozó fel ne fedezzen egy új szálat 🤣Most hosszabbították meg a szerződését, nem hinném hogy ha csak esély is lenne rá hogy lecsukják megtették volna. Max kap belőle pénzbírságot aztán csókolom.Huijsen képviselői már Madridban, hogy lezárják az átigazolást. 5 éves szerződés, 50 millió fontos/60 millió eurós kivásárlási ár, amit 2026-ig 3 részletben kell törleszteni.Kell is, Asencio nem biztos, hogy már sokáig lesz.
Nagyot fordult vele a világ 2 nap alatt, talán a piacon lévő legjobb opciót sikerül ezzel megszereznünk. 20 éves, magas fejlődési plafonnal, mindkét lábával kiváló (tehát baloldali középhátvédnek tökéletes), viszonylag gólerős, papíron pedig biztosan spanyol. Mindemellett 196 centi, de ez inkább érdekesség, mert láthatjuk hogy operál Lisandro egy emelettel lejjebb.
. Hamarosan here we go.
ozibozi
After finalizing its investigation, the Gran Canaria High Court of Justice released an order Wednesday to formalize the criminal proceedings against the four players. This decision opens the way for the prosecutor's office to file charges and request a trial.
KeyG
kapitnono
7 hónapja
Most hosszabbították meg a szerződését, nem hinném hogy ha csak esély is lenne rá hogy lecsukják megtették volna. Max kap belőle pénzbírságot aztán csókolom.Huijsen képviselői már Madridban, hogy lezárják az átigazolást. 5 éves szerződés, 50 millió fontos/60 millió eurós kivásárlási ár, amit 2026-ig 3 részletben kell törleszteni.Kell is, Asencio nem biztos, hogy már sokáig lesz.
. Hamarosan here we go.
ozibozi
KeyG

7 hónapja
Huijsen képviselői már Madridban, hogy lezárják az átigazolást. 5 éves szerződés, 50 millió fontos/60 millió eurós kivásárlási ár, amit 2026-ig 3 részletben kell törleszteni.Kell is, Asencio nem biztos, hogy már sokáig lesz.
. Hamarosan here we go.
ozibozi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 hónapja
az upside-ot fizetik megHuijsen képviselői már Madridban, hogy lezárják az átigazolást. 5 éves szerződés, 50 millió fontos/60 millió eurós kivásárlási ár, amit 2026-ig 3 részletben kell törleszteni.Egy atipikus Reál védő, ez már Xabi Alonsonak kell, hogy szóljon. Mondjuk 50-60 misit 1 értelmezhető szezonra így is sokallom.
. Hamarosan here we go.
ozibozi
Sixo
7 hónapja
Huijsen képviselői már Madridban, hogy lezárják az átigazolást. 5 éves szerződés, 50 millió fontos/60 millió eurós kivásárlási ár, amit 2026-ig 3 részletben kell törleszteni.Egy atipikus Reál védő, ez már Xabi Alonsonak kell, hogy szóljon. Mondjuk 50-60 misit 1 értelmezhető szezonra így is sokallom.
. Hamarosan here we go.
ozibozi
7 hónapja
Nyilatkozik barmit, az egy bullshit. Amikor a labda 30 meterre van a kapudtol, semmilyen korulmeny nincs, akinel tiz meterre allsz a kaputol tavol. Max ha kapsz egy passzt hatra, ami pontatlan lesz, belerugsz egyet a labdaba, amerre allsz, de alapbol eloadni ezt ugy, mintha szokvanyos dolog lenne, hogy de marpedig a vedo arra passzol hatra... Akkora kamu, mint a kva elet. 🤣Dini nyilatkozta azt, hogy ezert nem ment vissza, mert ott varta vegig a visszapasz lehetoseget. hat itt mar mire vart azt ne tolem kerdezd.milyen visszapasszra? Makreckisnek ott volt középen a visszapassz, Dibusz előtt meg ott volt még Gartemann. meg is volt hátul a Fradi, ha ez a görög csoda nem tekeredik rá a labdára 😀 szóval ez egy ordas nagy védelmi 0 amit összehoztak.de azert itt Dibusz meg miert var mindig a visszapaszra azt nem ertem? mar boven kellene menni vissza a kapuba.Keresd a Dibuszt/hibátMakreckisnek nem ez volt az első, amikor betámadták, ezt most beszopta és 3-2-ben ment kapura. ez az első, a másik hogy Dinike ahogy sprintelt vissza túlfutott és azért nem ért le 😀
zacknorb
petey
csebi
petey
csebi
Ha ez nem a kedvenc Dibusz lett volna ott, hanem Varga vagy barki mas, tobbet a palya kozeleben nem engednek es mar uton lenne Soroksarra. Ilyen baromsagot, amit csinalt, nem surun csinalnak a kapusok azert.
7 hónapja
Dini nyilatkozta azt, hogy ezert nem ment vissza, mert ott varta vegig a visszapasz lehetoseget. hat itt mar mire vart azt ne tolem kerdezd.milyen visszapasszra? Makreckisnek ott volt középen a visszapassz, Dibusz előtt meg ott volt még Gartemann. meg is volt hátul a Fradi, ha ez a görög csoda nem tekeredik rá a labdára 😀 szóval ez egy ordas nagy védelmi 0 amit összehoztak.de azert itt Dibusz meg miert var mindig a visszapaszra azt nem ertem? mar boven kellene menni vissza a kapuba.Keresd a Dibuszt/hibátMakreckisnek nem ez volt az első, amikor betámadták, ezt most beszopta és 3-2-ben ment kapura. ez az első, a másik hogy Dinike ahogy sprintelt vissza túlfutott és azért nem ért le 😀
zacknorb
petey
csebi
petey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
milyen visszapasszra? Makreckisnek ott volt középen a visszapassz, Dibusz előtt meg ott volt még Gartemann. meg is volt hátul a Fradi, ha ez a görög csoda nem tekeredik rá a labdára 😀 szóval ez egy ordas nagy védelmi 0 amit összehoztak.de azert itt Dibusz meg miert var mindig a visszapaszra azt nem ertem? mar boven kellene menni vissza a kapuba.Keresd a Dibuszt/hibátMakreckisnek nem ez volt az első, amikor betámadták, ezt most beszopta és 3-2-ben ment kapura. ez az első, a másik hogy Dinike ahogy sprintelt vissza túlfutott és azért nem ért le 😀
zacknorb
petey
csebi
7 hónapja
Huijsen úgy néz ki a Realhoz ír alá, 50 millióért 5 évreAll sorted for Dean Huijsen to join Real Madridhttps://t.co/B9caRq9IIU @BBCSport
— Guillem Balague (@GuillemBalague) May 15, 2025

7 hónapja
Nyugi srácok, egy év múlva kormányváltás, utána ha Kubci szídja az új kormányt, és jön a csoportkörért a lóvé az UEFA-tól, be is lehet szántani az egészet a p*csába. 😊
7 hónapja
Mondjuk Bognar szerint iden nem kreativ a Fradi, de en szerintem meg nagyjabol ez a 3-4-5. edzovel es jo par eve igy van. Mar Rebrovval sen volt az, de osszeszedett volt es brusztolt, nyert, viszont Rebrov ota nem hogy rendszer nincs, de konkretan semmifele jatek, elkepzeles, kreativitas sem, viccen kivul sir a labda, ha a Fradinal van. Sot, Csercseszovnal sokkal inkabb kinszenvedes volt az egesz, de Stogernel, Jansennel es Sztankoviccsal is ugyanez a nulla volt. Kozben lecserelodott a keret fele. Ez a klub egyertelmuen sir egy uj sportigazgatoert, elso korben, es korulotte nagyjabol mindenki mas lecsereleseert. Es azert, hogy az elnok csondben maradjon vegre, ne pedig ahol csak tud, kibasszon a csapattal. Persze jokat derul az ember, hogy minden alkalommal, mikor jon egy nagypofaju es fb bejegyzes, a Fradi allandoan leszopik, csak ez a stilus mar atment vallalhatatlanba. Mint ahogy el lehet kepzelni a paksiakat is, hogy minden meccsen haromszoros motivacioval mennek ki a palyara, csak mert KG megint amugy turhetetlen modon valakinek beszol valamit a Paksnal. Az elnok ugy viselkedik, mintha a valo vilagban o lenne az uj Oki es rohangal korbe es korbe egy szal alsoban lefekves elott, minden alvo lakora raul es rafingik, aztan rohog magan, ertelem rulez. Ezek utan hogy Bognar allandoan leszopatja a Fradit, az az igazi karma.pont ezt mondtam én is a családnak, hogy kurvára nem értem, nem látom mit akar a Fradi játszani. annyi volt az egész játékuk, hogy elmentek szélen, és beívelgették középre. semmi passzolgatás, beindulás. talán egy kényszerítőt láttam, azt is lebaszták az utolsó passzal. az egyetlen szép dolog az Zaki lesgólja volt. Tóth meg nem tud szögletet rúgni, mindegyik alig ment el a rövid kapufáig ahol kifejelték, vagy alacsony volt.most latom ezt a Kubi nyilatkozatot, tegnap mar nem maradtam fenn erre. nem is ertem, hogy miert all oda. alljon oda Hajnal Tomi baszki.Szerintem meg eljutottunk oda, hogy nem mondhatjuk biztosan, hogy mi ertelmetlen es mi nem, mert ugyanezek a jatekosok meg tudtak verni sokkal jobb csapatokat az elmult evekben. Tehat ezek tudnak focizni, ha akarnak. Ellenben x eve megsem focizik, nem ez a csapat, hanem az ezt megelozo, ketszer atalakitott keretek sem.Ha piaci alapon beszélgetnénk erről akkor talán igen, de így meg nem..Nem, itt pont arrol van szo, hogy ha ez a javadra pozitiv, egybol ezzel dobalozol, mint ahogy KG minden El, de meg Ekl veresegnel is egybol erre mutogat. Plusz a Gyor kezit allandoan szetfikazza, hogy az Eto mennyivel tobbol epit BL-re csapatot, bezzeg a Fradi nem.Megkerdeznem amugy KG-t a szerinte antifocizo es brusztolos Paksrol, tudja-e, hogy eddig a mostani szezonnal egyutt kettoben tobb golt rugott a Paks 2021 ota, egyben meg majdnem ugyanannyit.Ez egy faszság,
Vagy ez a matek valami getzi dolog akkor, ami hazudik, nem? Vagy ez nem er? Most hogy van ez?
Ertem en, hogy faj a vereseg es amugy mocsok megalazo, amikor europaban allandoan arra mutogatsz, hogy de a masiknak a koltsegvetese, mig most meg egy szerintem 20-30-szor, vagy meg kevesebbol gazdalkodo rivalis ellen nyalsz masodszorra, meg azt is, hogy utaljuk a paksi kotsog edzot, sosem fogunk neki gratulalni. De legalabb nagyobbnal nagyobb faszsaggal ne dobalozzunk mar, mert irto ciki.
Stez
Itt nem az összegről van szó-ez már senkit nem érdekel
A baj, hogy ezt a pénzt hülyék, értelmetlenül költik el.
Pl Erről kérdezd, ne faszságokról!
ozibozi
Kettos merce. Ha szamodra jo, egybol valid, ha szamodra nem, akkor nem szamit.
Stez
nagyon nem
ozibozi
Nem, itt nem a jatekosokkal van csak problema, hanem a klubon belul, tobb oldalon. Olyan ez, mint az MU, ahol a klub mukodese teljesen diszfunkcionalis, ami valamiert kihat barkire, aki odamegy.
Traore szarabb jatekos, mint ket eve? Abu Fani meg a tobbiek? Nem, nem szarabbak, szoval itt mas a gond. Es nem is Keane, mert ja, o nem egy jo edzo, amit tud mindenki, de amikor az azt megelozo negy-ot-hat nagyobbnak nagyobb nev sem tud itt mit csinalni, kozben meg a keret cserelodik, ott eleg egyertelmu, hogy sokkal melyebb problemak vannak, mint hogy rossz jatekosok jonnek. Nem rossz jatekos mind, hiaba van egy halom mellenyulas. A tobbseg bizonyitotta, hogy tud focizni. Itt mas a gat, nem a jatekosok minosege es nem is az edzo.
Persze mutogassunk magasabbra, nyilvan sejtjuk, hogy hol, kikkel van bibi, csak ok mozdithatatlanok. Pech.
De ez az idei minden idok legcikibb eredmenye szerintem, leven nyert a Paks tavaly is, de szvsz sosem volt ilyen ertekes es papiron eros a Fradi kerete. Megis, egy dolog, hogy a bajnoksagban vert hugyoznak, de egy ilyen oreg Paks ellen konkretan szopnak is. Ez ultra gaz, es egy teljesen uj melyseg. Szerintem ezt tudja jol KG, nem veletlenul lattad a szemen, hogy a pali valoszinuleg annyira szegyenben erezte magat, hogy elbogte magat a zako utan. Nem tudott megszolalni sem egy percig.
Stez
ultraszanalom ez az interju. eleve egy velemenyes gollal jon az egyenlites a 90+. percben, es mutogatni a Paksra, hogy de ok, hogyan fociztak. hat mar ne haragudj, de en kb vegig tobb tudatossagot lattam bennuk, hogyan akarjak olni a focit, de meg az olesben is, hogyan akartak a vegen elmenni (magasra felrugott labdaert megharcol a Bode-Adam paros aztan inditjak vmeik fiatalt, aki be tud futni a vedok moge). kozben a Fradi taktikaja mi volt? 35 meterrel, kozeprol!!!! beivelni. Cirkovic bejon jobb szelso hatvednek, majd 10 perc mulva mar balosszekoto. mik ezek a taktikak? egyetlenegyszer volt az, hogy a Toth meg Zacsi vmi tervszeru elkepzelest csinaltak jobb oldalon, jott is belole a beadas, es Pesic viszonylag ures fejese. de ezt leszamitva, hogy komolyan mit akartunk, hogyan akarjuk feltorni ezt a csapatot.
ja igen a megoldas a ket keret ... csak nehogy 2. hely legyen a bajnoksagban aztan csoportkor Palinak tobb ideje maradjon csutortokon szolizni osszel, mint tavaly.
csebi
a Paks meg tök jól zárt, szépen hozták ki a labdát, de a végére kissé elfáradtak, de egy percig nem éreztem, hogy a Fradi itt egyenlít vagy nyer, dacára a nyomásnak. az egyenlítő gól visszanézve is szabálytalan nekem, élőben is annak tűnt.
a bejutásnál meg baszod, kérdem a biztiboyt a 3-as kapunál, hogy C-hez szól a jegy, bemehetek-e itt? józan paraszti ésszel gondoltam csak tökmindegy, ha ott tudok bemenni miért ne ezen a kapun? elvileg körbe lehet menni belül. hát, bemehetsz de nem tudom nincs-e lezárva bent LOL. így aztán kerültem az egész kurva tömböt a Stefánia felé, ahol azt mondták, persze, át lehetett volna jönni. aztán villáknál is nagy sor, szerencsére kb. 8 percet buktam csak. és még így is eszetlen nagy tömeg maradt kint még. plusz a város elesett. ez csak egy MK döntő, mi lenne itt egy Olimpiával gec.
petey
7 hónapja
de azert itt Dibusz meg miert var mindig a visszapaszra azt nem ertem? mar boven kellene menni vissza a kapuba.Keresd a Dibuszt/hibátMakreckisnek nem ez volt az első, amikor betámadták, ezt most beszopta és 3-2-ben ment kapura. ez az első, a másik hogy Dinike ahogy sprintelt vissza túlfutott és azért nem ért le 😀
zacknorb
petey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Keresd a Dibuszt/hibátMakreckisnek nem ez volt az első, amikor betámadták, ezt most beszopta és 3-2-ben ment kapura. ez az első, a másik hogy Dinike ahogy sprintelt vissza túlfutott és azért nem ért le 😀
zacknorb
7 hónapja
pont ezt mondtam én is a családnak, hogy kurvára nem értem, nem látom mit akar a Fradi játszani. annyi volt az egész játékuk, hogy elmentek szélen, és beívelgették középre. semmi passzolgatás, beindulás. talán egy kényszerítőt láttam, azt is lebaszták az utolsó passzal. az egyetlen szép dolog az Zaki lesgólja volt. Tóth meg nem tud szögletet rúgni, mindegyik alig ment el a rövid kapufáig ahol kifejelték, vagy alacsony volt.most latom ezt a Kubi nyilatkozatot, tegnap mar nem maradtam fenn erre. nem is ertem, hogy miert all oda. alljon oda Hajnal Tomi baszki.Szerintem meg eljutottunk oda, hogy nem mondhatjuk biztosan, hogy mi ertelmetlen es mi nem, mert ugyanezek a jatekosok meg tudtak verni sokkal jobb csapatokat az elmult evekben. Tehat ezek tudnak focizni, ha akarnak. Ellenben x eve megsem focizik, nem ez a csapat, hanem az ezt megelozo, ketszer atalakitott keretek sem.Ha piaci alapon beszélgetnénk erről akkor talán igen, de így meg nem..Nem, itt pont arrol van szo, hogy ha ez a javadra pozitiv, egybol ezzel dobalozol, mint ahogy KG minden El, de meg Ekl veresegnel is egybol erre mutogat. Plusz a Gyor kezit allandoan szetfikazza, hogy az Eto mennyivel tobbol epit BL-re csapatot, bezzeg a Fradi nem.Megkerdeznem amugy KG-t a szerinte antifocizo es brusztolos Paksrol, tudja-e, hogy eddig a mostani szezonnal egyutt kettoben tobb golt rugott a Paks 2021 ota, egyben meg majdnem ugyanannyit.Ez egy faszság,
Vagy ez a matek valami getzi dolog akkor, ami hazudik, nem? Vagy ez nem er? Most hogy van ez?
Ertem en, hogy faj a vereseg es amugy mocsok megalazo, amikor europaban allandoan arra mutogatsz, hogy de a masiknak a koltsegvetese, mig most meg egy szerintem 20-30-szor, vagy meg kevesebbol gazdalkodo rivalis ellen nyalsz masodszorra, meg azt is, hogy utaljuk a paksi kotsog edzot, sosem fogunk neki gratulalni. De legalabb nagyobbnal nagyobb faszsaggal ne dobalozzunk mar, mert irto ciki.
Stez
Itt nem az összegről van szó-ez már senkit nem érdekel
A baj, hogy ezt a pénzt hülyék, értelmetlenül költik el.
Pl Erről kérdezd, ne faszságokról!
ozibozi
Kettos merce. Ha szamodra jo, egybol valid, ha szamodra nem, akkor nem szamit.
Stez
nagyon nem
ozibozi
Nem, itt nem a jatekosokkal van csak problema, hanem a klubon belul, tobb oldalon. Olyan ez, mint az MU, ahol a klub mukodese teljesen diszfunkcionalis, ami valamiert kihat barkire, aki odamegy.
Traore szarabb jatekos, mint ket eve? Abu Fani meg a tobbiek? Nem, nem szarabbak, szoval itt mas a gond. Es nem is Keane, mert ja, o nem egy jo edzo, amit tud mindenki, de amikor az azt megelozo negy-ot-hat nagyobbnak nagyobb nev sem tud itt mit csinalni, kozben meg a keret cserelodik, ott eleg egyertelmu, hogy sokkal melyebb problemak vannak, mint hogy rossz jatekosok jonnek. Nem rossz jatekos mind, hiaba van egy halom mellenyulas. A tobbseg bizonyitotta, hogy tud focizni. Itt mas a gat, nem a jatekosok minosege es nem is az edzo.
Persze mutogassunk magasabbra, nyilvan sejtjuk, hogy hol, kikkel van bibi, csak ok mozdithatatlanok. Pech.
De ez az idei minden idok legcikibb eredmenye szerintem, leven nyert a Paks tavaly is, de szvsz sosem volt ilyen ertekes es papiron eros a Fradi kerete. Megis, egy dolog, hogy a bajnoksagban vert hugyoznak, de egy ilyen oreg Paks ellen konkretan szopnak is. Ez ultra gaz, es egy teljesen uj melyseg. Szerintem ezt tudja jol KG, nem veletlenul lattad a szemen, hogy a pali valoszinuleg annyira szegyenben erezte magat, hogy elbogte magat a zako utan. Nem tudott megszolalni sem egy percig.
Stez
ultraszanalom ez az interju. eleve egy velemenyes gollal jon az egyenlites a 90+. percben, es mutogatni a Paksra, hogy de ok, hogyan fociztak. hat mar ne haragudj, de en kb vegig tobb tudatossagot lattam bennuk, hogyan akarjak olni a focit, de meg az olesben is, hogyan akartak a vegen elmenni (magasra felrugott labdaert megharcol a Bode-Adam paros aztan inditjak vmeik fiatalt, aki be tud futni a vedok moge). kozben a Fradi taktikaja mi volt? 35 meterrel, kozeprol!!!! beivelni. Cirkovic bejon jobb szelso hatvednek, majd 10 perc mulva mar balosszekoto. mik ezek a taktikak? egyetlenegyszer volt az, hogy a Toth meg Zacsi vmi tervszeru elkepzelest csinaltak jobb oldalon, jott is belole a beadas, es Pesic viszonylag ures fejese. de ezt leszamitva, hogy komolyan mit akartunk, hogyan akarjuk feltorni ezt a csapatot.
ja igen a megoldas a ket keret ... csak nehogy 2. hely legyen a bajnoksagban aztan csoportkor Palinak tobb ideje maradjon csutortokon szolizni osszel, mint tavaly.
csebi
a Paks meg tök jól zárt, szépen hozták ki a labdát, de a végére kissé elfáradtak, de egy percig nem éreztem, hogy a Fradi itt egyenlít vagy nyer, dacára a nyomásnak. az egyenlítő gól visszanézve is szabálytalan nekem, élőben is annak tűnt.
a bejutásnál meg baszod, kérdem a biztiboyt a 3-as kapunál, hogy C-hez szól a jegy, bemehetek-e itt? józan paraszti ésszel gondoltam csak tökmindegy, ha ott tudok bemenni miért ne ezen a kapun? elvileg körbe lehet menni belül. hát, bemehetsz de nem tudom nincs-e lezárva bent LOL. így aztán kerültem az egész kurva tömböt a Stefánia felé, ahol azt mondták, persze, át lehetett volna jönni. aztán villáknál is nagy sor, szerencsére kb. 8 percet buktam csak. és még így is eszetlen nagy tömeg maradt kint még. plusz a város elesett. ez csak egy MK döntő, mi lenne itt egy Olimpiával gec.
7 hónapja
Elment szotyiért vagy várta a hátrapasszt 😀Keresd a Dibuszt/hibátÉn ott látom a lábfejét a tippmix tábla alatt...
zacknorb
bcsarli, Udvari Főkóstoló

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
7 hónapja
Keresd a Dibuszt/hibátÉn ott látom a lábfejét a tippmix tábla alatt...
zacknorb