NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 389
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Akkor BEK döntő, klub VB csak benne leszNem év végi szavazás lesz?Év végén szavaznak, de csak szezonre
ozibozi
zacknorb
7 hónapja
Nem év végi szavazás lesz?Év végén szavaznak, de csak szezonre
ozibozi
Poloska vagyok.
7 hónapja
12 gólt rúgott. Fele annyit, mint tavaly. Hetedik Interes éve, de ennél csak az első szezonja volt rosszabb.Lautaro?Re: AranylabdaInternél kb senki. A legjobbjaik nem aranylabda kompatibilisek, Dumfries, Bastoni, Acerbi.
Bevallom, mostanában elgondolkoztam azon, ki kaphatja a fenti vasat, miután lényegében elég sok minden eldőlt Európában.
PSG nyeri a BL-t - Dembele
Inter nyeri a BL-t, Napoli a bajnokságot - fogalmam sincs, Messi
Inter nyeri a BL-t.és az olasz bajnokságot - nem nézek Intert, vam kiemelkedő játékosuk? Akkor Messi
Ha a Real megnyerte volna a bajnokságot, akkor Bappét el tudtam volna képzelni, de így...
slowmotion
Sixo
nemtom a bajnokságban hogy tolja, de a BLben amit láttam ott kb vezér volt
Negritis, a vajda
7 hónapja
Lautaro?Re: AranylabdaInternél kb senki. A legjobbjaik nem aranylabda kompatibilisek, Dumfries, Bastoni, Acerbi.
Bevallom, mostanában elgondolkoztam azon, ki kaphatja a fenti vasat, miután lényegében elég sok minden eldőlt Európában.
Inter nyeri a BL-t.és az olasz bajnokságot - nem nézek Intert, vam kiemelkedő játékosuk? Akkor Messi
Ha a Real megnyerte volna a bajnokságot, akkor Bappét el tudtam volna képzelni, de így...
slowmotion
Sixo
nemtom a bajnokságban hogy tolja, de a BLben amit láttam ott kb vezér volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Nem évvégi szavazás lesz?nem változtatták át szezonosra kb 2 éve?
ozibozi
7 hónapja
Re: AranylabdaInternél kb senki. A legjobbjaik nem aranylabda kompatibilisek, Dumfries, Bastoni, Acerbi.
slowmotion
7 hónapja
Re: AranylabdaDembele, Salah, Raphinha van ott, nagyon pseudo Kane.
slowmotion
Poloska vagyok.
7 hónapja
raál meg közben jól kib@szik a barcával a végén...így nem lehetnek önerőből bajnokok holnap 😀
7 hónapja
bocsánat a hibás ragozásért...természetesen mi mindannyianjól hangzik: "építünk két csapatot"....és figyeld meg, megcsinálja, kerül amibe kerül 😀You mean megcsináljuk
Klaci79
zacknorb
7 hónapja
jól hangzik: "építünk két csapatot"....és figyeld meg, megcsinálja, kerül amibe kerül 😀Vlsz Nem lesz ócsó
Klaci79
Közpénz jellegét elveszti majd útközben
7 hónapja
Re: AranylabdaBevallom, mostanában elgondolkoztam azon, ki kaphatja a fenti vasat, miután lényegében elég sok minden eldőlt Európában.
7 hónapja
jól hangzik: "építünk két csapatot"....és figyeld meg, megcsinálja, kerül amibe kerül 😀You mean megcsináljuk
Klaci79
Poloska vagyok.
7 hónapja
jól hangzik: "építünk két csapatot"....és figyeld meg, megcsinálja, kerül amibe kerül 😀
7 hónapja
“…és a végén egy hazárdírozás van, de a szerencsejátékban ők jobbak.”😆😆😆😆😆😆😆
7 hónapja
Kubatov gratulált a Paksnak, ugye, csak én nem hallottam?
7 hónapja
Kubatov gecc hatalmas 🤣🤣🤣🤣🤣
7 hónapja
Geci ez az ember mennyire szanalmas.
„History is a set of lies agreed upon.”
7 hónapja
Kubatov 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
7 hónapja
Melyik buta négernek—aki a les szabályt sem ismeri— tudod elmagyarázni, hogy mi a mesterterv?tudom 😊))haver mondta, hogy szombaton nyer a Fradi, de a kupát épp ezért odaadják nekién értem, hogy a világ könnyebben magyarázható úgy, hogy mindenben összeesküvést és háttéralkut látunk bele, de azért nem muszáj minden faszságnak felülni 😊
igaza lett
NB2
ervinator
gondoltam beírom, de szent meggyőződésem, hogy ezt így nem lehet megcsinálni
ennyire nem ügyesek a mi fiaink 😊
NB2
Tuti valamelyik elqrná a kupát meg a bajnokit.
Szerkesztette: ozibozi
7 hónapja
A magyar Hansi Flick, aki ismét Robin Hood volt.
7 hónapja
Bogesz inkább Keanenek szolt oda mint Qubinakátvitt értelemben Kubinak is, ő hozta Keanet
csebi
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
7 hónapja
mondjuk Orbán kiposztolta, hogy megint Bognár Gyuri a királytudom 😊))haver mondta, hogy szombaton nyer a Fradi, de a kupát épp ezért odaadják nekién értem, hogy a világ könnyebben magyarázható úgy, hogy mindenben összeesküvést és háttéralkut látunk bele, de azért nem muszáj minden faszságnak felülni 😊
igaza lett
NB2
ervinator
gondoltam beírom, de szent meggyőződésem, hogy ezt így nem lehet megcsinálni
ennyire nem ügyesek a mi fiaink 😊
NB2
egy jó kis Kubi-Orbán csata jólenne 😊
7 hónapja
Bogesz inkább Keanenek szolt oda mint Qubinak
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.