Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
4. perc óta az első értelmes akció a 80. percben jött meg, nice. Persze Odobert a lelátóra vágta.
8 hónapja
Ez a Karakó mekkora egy Gyökér!!!🤮

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
8 hónapja
ilyen peches csapatot, mint amilyenek mi vagyunk... Most minden is ellenünk pattan
8 hónapja
Delap sérülése miatt lefújta a Chelsea a Niko Jackson üzletet.Egy HVG-t nem lehet lefújni tesó.
Tony Adams
8 hónapja
Delap sérülése miatt lefújta a Chelsea a Niko Jackson üzletet.
8 hónapja
Na ezért kell bevágni a helyzeteket…Mbeumo talál eddig idén kapuba😃
Szerkesztette: manuszka86
8 hónapja
Na úgy látom megint adjuk a spursinget....🤦 (Amit illene megnyerni ott kikapunk)
8 hónapja
Ja csak már nagyon régóta szopás van csak,nehéz már kivárni hogy tényleg jobbak legyünk😃
8 hónapja
jah csak ha javul a játék akkor annak előbb utóbb lesz "foganatja"a gond hogy a helyzet kihasználás kriminálisFoci javult szépen Amorim alatt erre a szezonra, de ahogy te is írod kurvára nem rúgják be a helyzeteket.
(meg minőségibb középpálya szétszedi a Casemiro-Bruno duót)
Negritis, a vajda
Sajna abban idén nem lesz változás,majd Casemiro lejáró szerződése esetén jövőre. Már az is boldogság lesz ha jön kapus😂
manuszka86
nyilván szopás kivárni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Mainoo jött Mount helyettKorai Mount le Sesko be jöhetne, kellenének a gólokEzzel most mit kezdjen az edző?ez volt a gond tavaly is, ha nincs csatárod, aki befejezze, akkor szenvedni fogsz...
Matthew99
Toto21
manuszka86
8 hónapja
Korai Mount le Sesko be jöhetne, kellenének a gólokEzzel most mit kezdjen az edző?ez volt a gond tavaly is, ha nincs csatárod, aki befejezze, akkor szenvedni fogsz...
Matthew99
Toto21
8 hónapja
a gond hogy a helyzet kihasználás kriminálisFoci javult szépen Amorim alatt erre a szezonra, de ahogy te is írod kurvára nem rúgják be a helyzeteket.
Negritis, a vajda
Sajna abban idén nem lesz változás,majd Casemiro lejáró szerződése esetén jövőre. Már az is boldogság lesz ha jön kapus😂
8 hónapja
Diallo baszod te is a Grimsby ellen hol voltál….ma meg kurva jól tolja ez gólt érdemelt volna😵💫van egy csomó gond a MUnál, de én eddig amit láttam (senal meccs pl) az alapján a játék bíztatóbb mint az eredmények
manuszka86
kiscsapat ellen a kupa kiesés meg becsúszik, mi is megcsináltuk meg még egy csomó más első osztályú csapat
cikinek ciki, de túlreagálás is van ott sztem
a gond hogy a helyzet kihasználás kriminális
8 hónapja
Ezzel most mit kezdjen az edző?mondjon le 😊
Matthew99
8 hónapja
Ezzel most mit kezdjen az edző?ez volt a gond tavaly is, ha nincs csatárod, aki befejezze, akkor szenvedni fogsz...
Matthew99
8 hónapja
Ezzel most mit kezdjen az edző?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
8 hónapja
Premier League fantasy-ban Palmer lecseréltem Cunha-ra. Erre nem lesérül ő is. Valamint hoztam még Mbuemo-t is, erre nem őt is aprítják? :/
8 hónapja
Nagyon durván tolja SImon Hooper. Kb még az emberölést is engedi.Hétfőn is ez volt, csak akkor egyszer rászóltak a fülére.
Sixo