NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 430
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
nem tudom mit varok jobban, Kubatov tiktok videojat vagy a Kaszinos nyilatkozatat.Remélem a Bukásra szinkronizálnak vmit
Kenny
7 hónapja
De adnam, ha valahogy Bukna a zsoldos sereg a bajnoksagot is... Ennek a Fradinak nem lehet mar szurkolniMég mindig nem
Toto21
7 hónapja
nem tudom mit varok jobban, Kubatov tiktok videojat vagy a Kaszinos nyilatkozatat.
7 hónapja
Csak a móka kedvéért 😂Balfasz Kubatovnak nagy volt az arc már meccs előtt, megérte!🤣Istenem add hogy a Puskás húzza be 😆😆😆😆😆😆
Azert remelem a bajnoksagot megnyerik.
eaglesmcnabb
JC6 (Mr. Miele)
Klaci79
Úgy gondolod hogy organikus fejlődés lenne Felcsúton egy silverware?
7 hónapja
De adnam, ha valahogy Bukna a zsoldos sereg a bajnoksagot is... Ennek a Fradinak nem lehet mar szurkolni
7 hónapja
Az udvari bohóc elmorzsol egy könnycseppet…
7 hónapja
Csak a móka kedvéért 😂Balfasz Kubatovnak nagy volt az arc már meccs előtt, megérte!🤣Istenem add hogy a Puskás húzza be 😆😆😆😆😆😆
eaglesmcnabb
JC6 (Mr. Miele)
7 hónapja
Közben Villela is belőtte a tizit így félidőben vezet 2-0ra a Hibs a Hamrun ellen. Érik a meglepetés
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Balfasz Kubatovnak nagy volt az arc már meccs előtt, megérte!🤣Istenem add hogy a Puskás húzza be 😆😆😆😆😆😆
eaglesmcnabb
7 hónapja
De Nem alakul úgyJövőre ihatsz Várda Keserűt is, ha úgy alakulVárszegiAz is van, nem csak sör? 😀Na mostmár nyitok vlm komolyabbat is 😊 😊 😊Fradi whisky?
ozibozi
csebi
warr_b
ozibozi
Willie Parker
7 hónapja
Nemcsak Robbie Keane-osTottenham curse
Willie Parker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Balfasz Kubatovnak nagy volt az arc már meccs előtt, megérte!🤣Azert remelem a bajnoksagot megnyerik.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 hónapja
lehet nem lesz egy jol oregedo komment ez, de szerintem nagyon kitomjuk a Paksot ma.almost...
tobb ezer ember nem jutott meg be. ilyen kutyaszar beleptetest is reg lattam.
Kenny
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
7 hónapja
Jövőre ihatsz Várda Keserűt is, ha úgy alakulVárszegiAz is van, nem csak sör? 😀Na mostmár nyitok vlm komolyabbat is 😊 😊 😊Fradi whisky?
ozibozi
csebi
warr_b
ozibozi
7 hónapja
Nemcsak Robbie Keane-os
7 hónapja
VárszegiAz is van, nem csak sör? 😀Na mostmár nyitok vlm komolyabbat is 😊 😊 😊Fradi whisky?
ozibozi
csebi
warr_b
7 hónapja
CsakisNa mostmár nyitok vlm komolyabbat is 😊 😊 😊Fradi whisky?
ozibozi
csebi
7 hónapja
Az is van, nem csak sör? 😀Na mostmár nyitok vlm komolyabbat is 😊 😊 😊Fradi whisky?
ozibozi
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Jönnek ácsolni a.... féltem, hogy mi lesz a mondat vége
7 hónapja
Na mostmár nyitok vlm komolyabbat is 😊 😊 😊Fradi whisky?
ozibozi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Ott van b….meg!! Rendes játékidőben se lett vna rossz, de így meg szebb!
„History is a set of lies agreed upon.”
7 hónapja
Na mostmár nyitok vlm komolyabbat is 😊 😊 😊