NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 430
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
tudom 😊))haver mondta, hogy szombaton nyer a Fradi, de a kupát épp ezért odaadják nekién értem, hogy a világ könnyebben magyarázható úgy, hogy mindenben összeesküvést és háttéralkut látunk bele, de azért nem muszáj minden faszságnak felülni 😊
igaza lett
NB2
ervinator
gondoltam beírom, de szent meggyőződésem, hogy ezt így nem lehet megcsinálni
ennyire nem ügyesek a mi fiaink 😊
7 hónapja
haver mondta, hogy szombaton nyer a Fradi, de a kupát épp ezért odaadják nekién értem, hogy a világ könnyebben magyarázható úgy, hogy mindenben összeesküvést és háttéralkut látunk bele, de azért nem muszáj minden faszságnak felülni 😊
igaza lett
NB2
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
7 hónapja
haver mondta, hogy szombaton nyer a Fradi, de a kupát épp ezért odaadják nekiigaza lett
7 hónapja
1x lehet véletlenül kupát nyerni, 2x már nehezebb, legalább az egyiket oda kell adni Gyurkának.
7 hónapja
AJAX, A 90+10-BEN 10 EMBER ELLEN KAP GÓLT!Jövőre lesz az a kifejezés, hogy elajaxozta
Lehet ezen múlik a bajnoki cím.
zacknorb
7 hónapja
A háború és béke országa vagyunkMár csak ezért a teljes családdal ünnepelünk képért megérte a Paks kupagyőzelme.Családbarát Magyarország
zacknorb
csebi
7 hónapja
Lehetne vele birkózni biztos van benne bőven kilométerKi ez a szőke nagyfenekű hölgy?MLSZ elnökségi tag
ThundersNFL a Paraszt
csebi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
Már csak ezért a teljes családdal ünnepelünk képért megérte a Paks kupagyőzelme.Családbarát Magyarország
zacknorb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Már csak ezért a teljes családdal ünnepelünk képért megérte a Paks kupagyőzelme.
Poloska vagyok.
7 hónapja
Ja az a kanca aki átadja az érmeket??
7 hónapja
nem tudom mit varok jobban, Kubatov tiktok videojat vagy a Kaszinos nyilatkozatat.Vagy egy jobb biztosítási csalásról is megjhallgattuk volna kubi erkölcsi útmatatóit.
Kenny
7 hónapja
Balfasz Kubatovnak nagy volt az arc már meccs előtt, megérte!🤣De az a fogyatékos még mindig nem jött rá, hogy ahányszor ezt csinálja, mindig Bognár jön ki belőle győztesen.
Azert remelem a bajnoksagot megnyerik.
eaglesmcnabb
7 hónapja
egyébként ma este akkor nyert a magyar szuverenitás? Hisz a MAGYAR csapat nyert, vagy feljelentik a Paksot, mert a Fradit meg a MAGYAR Állam támogatja? Így le kellett volna adnia a meccset
7 hónapja
egy hattyúdalnak elviselnémCsak a móka kedvéért 😂Balfasz Kubatovnak nagy volt az arc már meccs előtt, megérte!🤣Istenem add hogy a Puskás húzza be 😆😆😆😆😆😆
Azert remelem a bajnoksagot megnyerik.
eaglesmcnabb
JC6 (Mr. Miele)
Klaci79
Úgy gondolod hogy organikus fejlődés lenne Felcsúton egy silverware?
Willie Parker
7 hónapja
Az mindig roppant antipatikus nekem, amikor az ezüstöt nem hajlandók a játékosok nyakba venni.Meg aki le is veszi
ervinator
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Azért kurva gáz hogy a Fradit nem tapsolja meg senki, mert mind hazament.Divatok....
petey
Draft

7 hónapja
Az mindig roppant antipatikus nekem, amikor az ezüstöt nem hajlandók a játékosok nyakba venni.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
7 hónapja
Ki ez a szőke nagyfenekű hölgy?MLSZ elnökségi tag
ThundersNFL a Paraszt
7 hónapja
Ki ez a szőke nagyfenekű hölgy?
Draft

7 hónapja
De adnam, ha valahogy Bukna a zsoldos sereg a bajnoksagot is... Ennek a Fradinak nem lehet mar szurkolnisose lehetett, ha csak nincs vmi borzasztó ízlésficama az embernek...
Toto21
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
7 hónapja
Azért kurva gáz hogy a Fradit nem tapsolja meg senki, mert mind hazament.
7 hónapja
Pesics jo lutri pali lehet, Szappanos rohogve bemondta, hogy napokkal ezelott megmondta, ha o lone tizit, ellene fixen kozepen marad. 😀
7 hónapja
AJAX, A 90+10-BEN 10 EMBER ELLEN KAP GÓLT!Vàrható volt már a NEC elleni teljesìtmény alapján
Lehet ezen múlik a bajnoki cím.
zacknorb
7 hónapja
Szerintem a Puskás bajnoki cím után kinalhatna bármennyit Kubi meg Vitya a Fradi B-nek, azok is elfordulnának a párttól..
7 hónapja
AJAX, A 90+10-BEN 10 EMBER ELLEN KAP GÓLT!Lehet ezen múlik a bajnoki cím.
Poloska vagyok.