Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
ez mi->Láttam én is😂✌️
"Pór Károly - NSO - TranszferGuru's post"
😀
YoungZeeZee
és a NSO már hivatkozik is rá, gondolom onnan jöhet a faszi vagy hasonló és építik fel
7 hónapja
Berta komolyan bekezdett az Arsenalnal. Hogy egy klasszikust idezzek. "Ezt is lehet, igy is lehet, szeretitek, szereti." *Nagy sóhaj. Ekkora fegyverkezest amit most tol a top4 rég láttam, még kívülallokent (mu haha) is nagy kivancsisaggal varom a szezont.
Remelem azért meg megelem hogy a United is komolyan vehető legyen a lenyegi címeknél.
7 hónapja
Olvastam a szalagcímet az NSO-n: Szoboszlai golpassz.Na megnézem.
Srácnak lecsúszott 😃végülis golpassz, csak nem annak ment 😃
7 hónapja
aztán majd nézünk, amikor ez a klubvilágbajnok csapat kiesik a Ligakupa 4. fordulójában valami másodosztályú gárda ellen

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
Trumpnak nem szoltak, hogy a kupa atadasa utan takarodjon el onnan 😀
7 hónapja
FIFA Club World Cup Awards.👟 Top Goalscorer: Gonzalo García.
⭐️ Best Young Player: Desire Doué.
🧤 Best Goalkeeper: Robert Sánchez.
🏅 Best Player of the Tournament: Cole Palmer
7 hónapja
Csillagos otos rendezes, hogy mind a kezdes, mind a felido, mind minden egyes egyeb keses es szarozas miatt egy oraval tovabb huzzak ezt a szart, mint akarcsak egy sima BL-dontot
7 hónapja
azt már tramp el is intézte úgyis. Mondjuk a grönlandiak megjelenése érdekes lesz 4 év múlva, de mindegy is kell az új piacMeg Kanadát.De ő beleszámolja Amerikába a közepét és a déli végeket, és akkorSzép kis promója a labdarúgásnak ez a kis postgame fight.Aztán bemondja Infantilos hogy népszerűbbé akarják tenni a soccert az NFL-nél, AMERIKÁBAN.
Méltó volt az egész tornához, ami egyébként meglepne, ha megérne még két kiadást.
Kampman
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
JC6 (Mr. Miele)
már meg is vannak a projekttel 😉
ozibozi
zacknorb
Szerkesztette: ozibozi
7 hónapja
Hűha, Palmerből harapófogóval sem lehet értelmes nyilatkozatot kihúzni.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
Meg Kanadát.De ő beleszámolja Amerikába a közepét és a déli végeket, és akkorSzép kis promója a labdarúgásnak ez a kis postgame fight.Aztán bemondja Infantilos hogy népszerűbbé akarják tenni a soccert az NFL-nél, AMERIKÁBAN.
Méltó volt az egész tornához, ami egyébként meglepne, ha megérne még két kiadást.
Kampman
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
JC6 (Mr. Miele)
ozibozi
Poloska vagyok.
7 hónapja
De ő beleszámolja Amerikába a közepét és a déli végeket, és akkorSzép kis promója a labdarúgásnak ez a kis postgame fight.Aztán bemondja Infantilos hogy népszerűbbé akarják tenni a soccert az NFL-nél, AMERIKÁBAN.
Kampman
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
JC6 (Mr. Miele)
Szerkesztette: ozibozi
7 hónapja
Szép kis promója a labdarúgásnak ez a kis postgame fight.Aztán bemondja Infantilos hogy népszerűbbé akarják tenni a soccert az NFL-nél, AMERIKÁBAN.
Kampman
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
7 hónapja
Legalabb jön egy kis pluszpénz a Chelseabe egy új csatárt igazolni.Először Jacksont eladjuk Arábiába.
eaglesmcnabb
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
7 hónapja
Amerikai sportoknál alap a cica harc, elvárás is
7 hónapja
Szép kis promója a labdarúgásnak ez a kis postgame fight.NHL-ben is a fightért fizetnek, Amerikában elfér ez.
Kampman
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
7 hónapja
Szép kis promója a labdarúgásnak ez a kis postgame fight.Méltó volt az egész tornához, ami egyébként meglepne, ha megérne még két kiadást.
7 hónapja
YoungZeeZee
9 505
adom beleakadtam par interjuba vele.Igen, de Palmer eseteben ertsd ugy, hogy szegeny annyira ko buta, hogy az mar faj 😀 Mindekozben meg a jatekintelligenciaja annyira elkepeszto, hogy csak nez rajta az ember olykor.azért az élsportolók túlnyomó része nem a kvantumfizikai doktorátusát hagyta félbe a sportolói karrierjéért, kiváltképp a focisták között nagyítóval kell keresni az ilyet. messi meg cronaldo is olyan egyszerűek, mint a százasszög. azokról az exjátékosokról nem is beszélve, akik a szájukkal bizonyítják hétről-hétre, hogy elméleti szinten mennyire full vakon vannak még az egyetlen dologgal kapcsolatban is, amihez azért mégiscsak értenek a pályafutásuk alapjánEz a Palmer visszapassz is micsoda meglátás volt.Ritka amugy, hogy valaki ennyire felelmetesen buta legyen mindenhez, ami nem foci, a palyan meg olyan latasa legyen, mint Palmernek van. Egy zseni a csavo.
Dzsokijuing
Stez
fake.id
Stez
nagyon kemeny
7 hónapja
Legalabb jön egy kis pluszpénz a Chelseabe egy új csatárt igazolni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 hónapja
😀😀😀DDDDDDDDDDEs Enrique csapta pofan a jatekost XD
7 hónapja
🇮🇹 Enzo Maresca on his first season as Chelsea manager…🏆 FIFA Club World Cup winner.
🏆 Conference League winner.
🎟️ Champions League spot.
7 hónapja
Jó kis bunyó.Azert a PSG elbucsuzhatott volna harom pirossal a meccstol, ha a biro mer rendesen lapozniIgazi kultúrcsapat.
Stez
Kampman
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
7 hónapja
Dollarumma, az igazi arulo proszto cigany, csak a szoki
7 hónapja
Azert a PSG elbucsuzhatott volna harom pirossal a meccstol, ha a biro mer rendesen lapozniIgazi kultúrcsapat.
Stez