NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

7 hónapja
Beki New York Jets 2 069
BREAKING: Real Madrid agree all details of deal to sign Dean Huijsen, here we go! 🤍⭐️

Huijsen undergoing medical NOW then set to sign five year deal until 2030, Real Madrid will pay £50m to Bournemouth.

Giuntolit de kibasznám a Juventustól...
7 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Holnap este L1, kötelező program: Nice-Brest
warr_b
Szép Mell? Wtf?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 905 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Holnap este L1, kötelező program: Nice-Brest

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 905 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
iktriad megtalál azt jól megver 😊
NB2
Nagecc, akkor vissza az egész, tőle pont félek
warr_b
Ezért legyél még most Jax drukker!
Az idei SB győzelmünk után már késő.
Őszentsége Sobri Jóska
Azért mindennek van határa 😊

7 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 145 — #NoStress
NB2
warr_b
Ezért legyél még most Jax drukker!
Az idei SB győzelmünk után már késő.

7 hónapja

Lol, Nagy Miki nem nyitja meg a teljes vendégszektort, erre ez történik, xdd
zacknorb
sztem csak warr jegyuzerkedik.
csebi
Most miért kellett lebuktatnod?
warr_b
NB2

7 hónapja
ozibozi New York Giants 20 212
A Championship mezőnyében kevés balhátvéd tölt be olyan komplex szerepet, mint Callum #Styles. A West Bromwich Albion magyar válogatott játékosa az átigazolása utáni első hetekben még a padon várta a lehetőséget – de amikor megkapta, nem eresztette. Ma már kihagyhatatlan ember.

Progresszió, labdabiztonság, taktikai alkalmazkodás – ezek révén nemcsak a saját teljesítménye fejlődött, hanem a csapat játéka is látványosan átalakult.

A Légiós Lesen új epizódjában megvizsgáljuk, hogyan lett egy korábbi középpályásból stabil balhátvéd, milyen számokkal segíti a támadásokat, és mik azok a területek, ahol még van hová fejlődnie.

Nemcsak a statisztikák mesélnek – a stílusa és a körülötte zajló változások legalább ennyire beszédesek.
-forrás:tükörszélső
7 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 412 — LIGHTS OUT!
 www.youtube.com/watch?v=AJTOGG6IOtI&ab_channel=Eldoblakedz%C3%A9sre

7 hónapja
mate93 New Orleans Saints 476
az hogy 17 eves a vilag jelenlegi legjobb focistaja az egeszen megdobbento. nem nagyon tudom hovatenni ezt a jelenseget😅 a pattanasait kellene nyomkodni a tv elott… elkepeszto
mate93
Jelenleg még szerintem a saját csapatában sem a legjobb, a világon aztán pláne nem, de nyilván ahogy fejlődik, ha elkerülik a sérülések bőven benne van, hogy 2-3 éven belül tényleg ő lesz a legjobb
kapitnono
egyertelmuen a barcelona legjobbja 2025-ben. ezt raphinha, pedri is lenyilatkozta a napokban.
scalonit, az argentin valogatott szovetsegi kapitanyat kerdeztek meg most, hogy ki a 3 legjobb jatekos jelenleg, es azt mondta hogy mbappe es lamine yamal kiemelkedik, a 3. jatekos kapcsan lehet vitazni.
simeone inzaghi a meccs utan elmondta, hogy az egesz inter taktika lamine megfekezesere iranyult, 2-3 jatekossal kellett minden esetben lezarni a teruletet elotte - elmondta, hogy eddig ilyet csak messitol latott. az 1 golja mellett rugott 4 kapufat is a ket meccsen…
az teljesen egyertelmu hogy a 3 legjobb jatekos kozott van ebben az evben, nyilvan innentol kezdve mar szubjektiv a kerdes.
helyzetkialakitasban, cselezesben a legjobb 2025-ben eddig a top5 liga jatekosai kozott. az elmult 2 honapban pedig elkezdett mar golokat rugni es meccseket eldonteni is. izlesek es pofonok, en elfogadom ha valakinek mbappe meg jobb jatekos, hiszen a kapu elott konyortelenebb, nekem lamine yamal tobb dologban kiemelkedo.
7 hónapja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 147 — Bears & Illinois fan
Puskás 17 évesen már a
Válogatottban is Játszott✌️
Gólt is lőtt-mintha
ozibozi
Válogatottban 1945-ben, 18 évesen (góllal) debütált, a Kispestben játszott korábban ,1943-ban is már.
csi77
Netről könnyű 😉
ozibozi
Fejből kezdtem el írni, de aztán elbizonytalanodtam, leellenőriztem, végül igazam lett.....😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
7 hónapja
A lesérítésen kb ezt gondolná az ember pont.
7 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 830 — Whoops, looks like something went wrong.
Ne hasonlitsuk a regi jatekosokat a maiakhoz.

Regen 17 evesen egy gyerek a grundon focizott, tanult, dolgozott, a haverokkal cigizett az oltozo mogott, ma meg napi ket orat kondizik, meg napi 1-2-szer edz, a klubban a segglyukaban van harom ember, akik kulonbozo teszteket vegeznek rajta, meg azt is figyelik a gepek, ki milyet szarik, olyan muszerek vannak, amik a teljesitmenyt, meg a fizikai allapotot, etc merik.

Egy kicsit profibb most a vilag, hogy kihozzak egy sportolobol a legjobbat.

Csak eppenseggel egy szaros 17 eves kisgyereket, aki meg nagyban novesben, fejlodesben van testileg, mar most felraktak a palyara majdnem 4400 percre, amihez ha meg hozaadjuk, hogy ebben a szezonban tovabbi kb 400 percet nyomott a valogatottban is, akkor lathatjuk, hogy mennyire kibaszott seggfejek vannak Barcelonaban, akik nem tanultak abbol, hogy nehany eve a szupertehetseguknek pont emiatt ment tropara a terde, azota meg Pedrivel eljatszottak ugyanazt, jott is hamar a faradados sulyos serules, majd aztan a masik kisgyerek is ment a levesbe es elszakadt az ACL-je. De sebaj, ok jatsszak ugyanezt Yamallal is, aki meg rosszabb, mert tirpak modon focizik, aki egyszeruen hivogatja az ellenfeleket, hogy faragjak es szarra rugdossak, teljesen Neymar 2. Ugyhogy amig Pedrit legalabb csak a sajat stabja oli meg es jatszatja halalra, addig Yamalt a sajat stabja halalra jatszatja, plusz meg az ellenfel het jatekosa is megallas nelkul rugdossa szet.

Kurvara nem normalis, amit a Barcelona muvel, legyen barmennyire jo is Yamal, pont hogy vigyazni kene ra, nem pedig ilyen veszelyeknek kitenni. Fati esetebol lattak testkozelbol, milyen, amikor egyetlen serules kicsinal egy karriert mar fiatalon, majd bogtek, amikor Pedri kiesett, majd ment a cirkusz es a valogatottra mutogatas, amikor Gavi kiesett. De nem, nem tanulnak ezekbol sem Barcelonaban.

7 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 008 — WHO DAT!!!!
az hogy 17 eves a vilag jelenlegi legjobb focistaja az egeszen megdobbento. nem nagyon tudom hovatenni ezt a jelenseget😅 a pattanasait kellene nyomkodni a tv elott… elkepeszto
mate93
Jelenleg még szerintem a saját csapatában sem a legjobb, a világon aztán pláne nem, de nyilván ahogy fejlődik, ha elkerülik a sérülések bőven benne van, hogy 2-3 éven belül tényleg ő lesz a legjobb

7 hónapja
Puskás 17 évesen már a
Gólt is lőtt-mintha
ozibozi
Válogatottban 1945-ben, 18 évesen (góllal) debütált, a Kispestben játszott korábban ,1943-ban is már.
csi77
Netről könnyű 😉
7 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com

zacknorb
csebi
warr_b
7 hónapja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 147 — Bears & Illinois fan
Puskás 17 évesen már a
Gólt is lőtt-mintha
ozibozi

Szerkesztette: csi77

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
7 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 973 — The Mathematician
amúgy Pelé, Puskás és még sokan mások akik egy más korban játszottak szerintem nem relevánsak ebben a kontextusban mert teljesen más volt a sport akkor
kb a 90es évektől nézném
Rooney amúgy 19 évesen került a MUhoz, de 18 évesen már angol válogatott volt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
7 hónapja

zacknorb
csebi

7 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott

zacknorb

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Ami vészjósló kicsit, hogy a Barca híres a fiatal játékosok komolyabb lesérítésében-az utóbbi években.
-és ő még csak 17
ozibozi
Eddig Messi futott be relatíve ilyen fiatalon elkezdődött karriert....
Az is mázlija,hogy Realban már nincs se egy Ramos vagy Pepe akik nagy eséllyel már levadászták volna.....
ThundersNFL a Paraszt
C Ronaldo is 18 évesen került a MU-hoz és emlékeim szerint az elejétől húzóember volt
Negritis, a vajda
Alulírott Kylian Mbappe és a Monaco elődöntője.
zacknorb
meg b+ ha már MU akkor Rooney 😊
Negritis, a vajda
Ő 20 körül került oda nem?
alatriste
de az everttonban korabban kezdte
YoungZeeZee
tényleg? nem mondod

Arra utaltam, hogy 20 éves kora előtt NEM nagyon volt még húzónév top csapatban mert hát nem játszott top csapatban...

Liverpool Fc
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
7 hónapja
YoungZeeZee 9 404
Ami vészjósló kicsit, hogy a Barca híres a fiatal játékosok komolyabb lesérítésében-az utóbbi években.
-és ő még csak 17
ozibozi
Az is mázlija,hogy Realban már nincs se egy Ramos vagy Pepe akik nagy eséllyel már levadászták volna.....
ThundersNFL a Paraszt
C Ronaldo is 18 évesen került a MU-hoz és emlékeim szerint az elejétől húzóember volt
Negritis, a vajda
zacknorb
Negritis, a vajda
alatriste
de az everttonban korabban kezdte
7 hónapja
Puskás 17 évesen már a
Gólt is lőtt-mintha

Szerkesztette: ozibozi
7 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
-és ő még csak 17
ozibozi
ThundersNFL a Paraszt
Negritis, a vajda
zacknorb
Negritis, a vajda

Liverpool Fc
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
-és ő még csak 17
ozibozi
ThundersNFL a Paraszt
Negritis, a vajda
zacknorb
Negritis, a vajda
17 évesen volt egy Pelé nevezetű brazil fazon is vb kulcsember.

Poloska vagyok.