NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
BREAKING: Real Madrid agree all details of deal to sign Dean Huijsen, here we go! 🤍⭐️Huijsen undergoing medical NOW then set to sign five year deal until 2030, Real Madrid will pay £50m to Bournemouth.
Giuntolit de kibasznám a Juventustól...
7 hónapja
Holnap este L1, kötelező program: Nice-BrestSzép Mell? Wtf?
warr_b
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
Holnap este L1, kötelező program: Nice-Brest

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Azért mindennek van határa 😊Ezért legyél még most Jax drukker!iktriad megtalál azt jól megver 😊Nagecc, akkor vissza az egész, tőle pont félek
NB2
warr_b
Az idei SB győzelmünk után már késő.
Őszentsége Sobri Jóska

7 hónapja
Ezért legyél még most Jax drukker!iktriad megtalál azt jól megver 😊Nagecc, akkor vissza az egész, tőle pont félek
NB2
warr_b
Az idei SB győzelmünk után már késő.
7 hónapja
Nagecc, akkor vissza az egész, tőle pont félekiktriad megtalál azt jól megver 😊Most miért kellett lebuktatnod?sztem csak warr jegyuzerkedik.
Lol, Nagy Miki nem nyitja meg a teljes vendégszektort, erre ez történik, xdd
zacknorb
csebi
warr_b
NB2

7 hónapja
A Championship mezőnyében kevés balhátvéd tölt be olyan komplex szerepet, mint Callum #Styles. A West Bromwich Albion magyar válogatott játékosa az átigazolása utáni első hetekben még a padon várta a lehetőséget – de amikor megkapta, nem eresztette. Ma már kihagyhatatlan ember.Progresszió, labdabiztonság, taktikai alkalmazkodás – ezek révén nemcsak a saját teljesítménye fejlődött, hanem a csapat játéka is látványosan átalakult.
A Légiós Lesen új epizódjában megvizsgáljuk, hogyan lett egy korábbi középpályásból stabil balhátvéd, milyen számokkal segíti a támadásokat, és mik azok a területek, ahol még van hová fejlődnie.
Nemcsak a statisztikák mesélnek – a stílusa és a körülötte zajló változások legalább ennyire beszédesek.
-forrás:tükörszélső
7 hónapja
egyertelmuen a barcelona legjobbja 2025-ben. ezt raphinha, pedri is lenyilatkozta a napokban.az hogy 17 eves a vilag jelenlegi legjobb focistaja az egeszen megdobbento. nem nagyon tudom hovatenni ezt a jelenseget😅 a pattanasait kellene nyomkodni a tv elott… elkepesztoJelenleg még szerintem a saját csapatában sem a legjobb, a világon aztán pláne nem, de nyilván ahogy fejlődik, ha elkerülik a sérülések bőven benne van, hogy 2-3 éven belül tényleg ő lesz a legjobb
mate93
kapitnono
scalonit, az argentin valogatott szovetsegi kapitanyat kerdeztek meg most, hogy ki a 3 legjobb jatekos jelenleg, es azt mondta hogy mbappe es lamine yamal kiemelkedik, a 3. jatekos kapcsan lehet vitazni.
simeone inzaghi a meccs utan elmondta, hogy az egesz inter taktika lamine megfekezesere iranyult, 2-3 jatekossal kellett minden esetben lezarni a teruletet elotte - elmondta, hogy eddig ilyet csak messitol latott. az 1 golja mellett rugott 4 kapufat is a ket meccsen…
az teljesen egyertelmu hogy a 3 legjobb jatekos kozott van ebben az evben, nyilvan innentol kezdve mar szubjektiv a kerdes.
helyzetkialakitasban, cselezesben a legjobb 2025-ben eddig a top5 liga jatekosai kozott. az elmult 2 honapban pedig elkezdett mar golokat rugni es meccseket eldonteni is. izlesek es pofonok, en elfogadom ha valakinek mbappe meg jobb jatekos, hiszen a kapu elott konyortelenebb, nekem lamine yamal tobb dologban kiemelkedo.
7 hónapja
Fejből kezdtem el írni, de aztán elbizonytalanodtam, leellenőriztem, végül igazam lett.....😊Netről könnyű 😉Puskás 17 évesen már aVálogatottban 1945-ben, 18 évesen (góllal) debütált, a Kispestben játszott korábban ,1943-ban is már.
Válogatottban is Játszott✌️
Gólt is lőtt-mintha
ozibozi
csi77
ozibozi
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
7 hónapja
A lesérítésen kb ezt gondolná az ember pont.
7 hónapja
Ne hasonlitsuk a regi jatekosokat a maiakhoz.Regen 17 evesen egy gyerek a grundon focizott, tanult, dolgozott, a haverokkal cigizett az oltozo mogott, ma meg napi ket orat kondizik, meg napi 1-2-szer edz, a klubban a segglyukaban van harom ember, akik kulonbozo teszteket vegeznek rajta, meg azt is figyelik a gepek, ki milyet szarik, olyan muszerek vannak, amik a teljesitmenyt, meg a fizikai allapotot, etc merik.
Egy kicsit profibb most a vilag, hogy kihozzak egy sportolobol a legjobbat.
Csak eppenseggel egy szaros 17 eves kisgyereket, aki meg nagyban novesben, fejlodesben van testileg, mar most felraktak a palyara majdnem 4400 percre, amihez ha meg hozaadjuk, hogy ebben a szezonban tovabbi kb 400 percet nyomott a valogatottban is, akkor lathatjuk, hogy mennyire kibaszott seggfejek vannak Barcelonaban, akik nem tanultak abbol, hogy nehany eve a szupertehetseguknek pont emiatt ment tropara a terde, azota meg Pedrivel eljatszottak ugyanazt, jott is hamar a faradados sulyos serules, majd aztan a masik kisgyerek is ment a levesbe es elszakadt az ACL-je. De sebaj, ok jatsszak ugyanezt Yamallal is, aki meg rosszabb, mert tirpak modon focizik, aki egyszeruen hivogatja az ellenfeleket, hogy faragjak es szarra rugdossak, teljesen Neymar 2. Ugyhogy amig Pedrit legalabb csak a sajat stabja oli meg es jatszatja halalra, addig Yamalt a sajat stabja halalra jatszatja, plusz meg az ellenfel het jatekosa is megallas nelkul rugdossa szet.
Kurvara nem normalis, amit a Barcelona muvel, legyen barmennyire jo is Yamal, pont hogy vigyazni kene ra, nem pedig ilyen veszelyeknek kitenni. Fati esetebol lattak testkozelbol, milyen, amikor egyetlen serules kicsinal egy karriert mar fiatalon, majd bogtek, amikor Pedri kiesett, majd ment a cirkusz es a valogatottra mutogatas, amikor Gavi kiesett. De nem, nem tanulnak ezekbol sem Barcelonaban.
7 hónapja
az hogy 17 eves a vilag jelenlegi legjobb focistaja az egeszen megdobbento. nem nagyon tudom hovatenni ezt a jelenseget😅 a pattanasait kellene nyomkodni a tv elott… elkepesztoJelenleg még szerintem a saját csapatában sem a legjobb, a világon aztán pláne nem, de nyilván ahogy fejlődik, ha elkerülik a sérülések bőven benne van, hogy 2-3 éven belül tényleg ő lesz a legjobb
mate93

7 hónapja
Netről könnyű 😉Puskás 17 évesen már aVálogatottban 1945-ben, 18 évesen (góllal) debütált, a Kispestben játszott korábban ,1943-ban is már.
Gólt is lőtt-mintha
ozibozi
csi77
7 hónapja
iktriad megtalál azt jól megver 😊Most miért kellett lebuktatnod?sztem csak warr jegyuzerkedik.
zacknorb
csebi
warr_b
7 hónapja
Puskás 17 évesen már aVálogatottban 1945-ben, 18 évesen (góllal) debütált, a Kispestben játszott korábban ,1943-ban is már.
Gólt is lőtt-mintha
ozibozi
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
7 hónapja
amúgy Pelé, Puskás és még sokan mások akik egy más korban játszottak szerintem nem relevánsak ebben a kontextusban mert teljesen más volt a sport akkorkb a 90es évektől nézném
Rooney amúgy 19 évesen került a MUhoz, de 18 évesen már angol válogatott volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Most miért kellett lebuktatnod?sztem csak warr jegyuzerkedik.
zacknorb
csebi

7 hónapja
sztem csak warr jegyuzerkedik.
zacknorb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
tényleg? nem mondodde az everttonban korabban kezdteŐ 20 körül került oda nem?meg b+ ha már MU akkor Rooney 😊Alulírott Kylian Mbappe és a Monaco elődöntője.C Ronaldo is 18 évesen került a MU-hoz és emlékeim szerint az elejétől húzóember voltAmi vészjósló kicsit, hogy a Barca híres a fiatal játékosok komolyabb lesérítésében-az utóbbi években.Eddig Messi futott be relatíve ilyen fiatalon elkezdődött karriert....
-és ő még csak 17
ozibozi
Az is mázlija,hogy Realban már nincs se egy Ramos vagy Pepe akik nagy eséllyel már levadászták volna.....
ThundersNFL a Paraszt
Negritis, a vajda
zacknorb
Negritis, a vajda
alatriste
YoungZeeZee
Arra utaltam, hogy 20 éves kora előtt NEM nagyon volt még húzónév top csapatban mert hát nem játszott top csapatban...

Liverpool Fc
7 hónapja
Poloska vagyok.
7 hónapja
YoungZeeZee
9 404
de az everttonban korabban kezdteŐ 20 körül került oda nem?meg b+ ha már MU akkor Rooney 😊Alulírott Kylian Mbappe és a Monaco elődöntője.C Ronaldo is 18 évesen került a MU-hoz és emlékeim szerint az elejétől húzóember voltAmi vészjósló kicsit, hogy a Barca híres a fiatal játékosok komolyabb lesérítésében-az utóbbi években.Eddig Messi futott be relatíve ilyen fiatalon elkezdődött karriert....
-és ő még csak 17
ozibozi
Az is mázlija,hogy Realban már nincs se egy Ramos vagy Pepe akik nagy eséllyel már levadászták volna.....
ThundersNFL a Paraszt
Negritis, a vajda
zacknorb
Negritis, a vajda
alatriste
7 hónapja
Ő 20 körül került oda nem?meg b+ ha már MU akkor Rooney 😊Alulírott Kylian Mbappe és a Monaco elődöntője.C Ronaldo is 18 évesen került a MU-hoz és emlékeim szerint az elejétől húzóember voltAmi vészjósló kicsit, hogy a Barca híres a fiatal játékosok komolyabb lesérítésében-az utóbbi években.Eddig Messi futott be relatíve ilyen fiatalon elkezdődött karriert....
-és ő még csak 17
ozibozi
ThundersNFL a Paraszt
Negritis, a vajda
zacknorb
Negritis, a vajda

Liverpool Fc
7 hónapja
17 évesen volt egy Pelé nevezetű brazil fazon is vb kulcsember.meg b+ ha már MU akkor Rooney 😊Alulírott Kylian Mbappe és a Monaco elődöntője.C Ronaldo is 18 évesen került a MU-hoz és emlékeim szerint az elejétől húzóember voltAmi vészjósló kicsit, hogy a Barca híres a fiatal játékosok komolyabb lesérítésében-az utóbbi években.Eddig Messi futott be relatíve ilyen fiatalon elkezdődött karriert....
-és ő még csak 17
ozibozi
ThundersNFL a Paraszt
Negritis, a vajda
zacknorb
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.