NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

7 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 973 — The Mathematician
Ami vészjósló kicsit, hogy a Barca híres a fiatal játékosok komolyabb lesérítésében-az utóbbi években.
-és ő még csak 17
ozibozi
Eddig Messi futott be relatíve ilyen fiatalon elkezdődött karriert....
Az is mázlija,hogy Realban már nincs se egy Ramos vagy Pepe akik nagy eséllyel már levadászták volna.....
ThundersNFL a Paraszt
C Ronaldo is 18 évesen került a MU-hoz és emlékeim szerint az elejétől húzóember volt
Negritis, a vajda
Alulírott Kylian Mbappe és a Monaco elődöntője.
zacknorb
meg b+ ha már MU akkor Rooney 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Ami vészjósló kicsit, hogy a Barca híres a fiatal játékosok komolyabb lesérítésében-az utóbbi években.
-és ő még csak 17
ozibozi
Az is mázlija,hogy Realban már nincs se egy Ramos vagy Pepe akik nagy eséllyel már levadászták volna.....
ThundersNFL a Paraszt
C Ronaldo is 18 évesen került a MU-hoz és emlékeim szerint az elejétől húzóember volt
Negritis, a vajda
Alulírott Kylian Mbappe és a Monaco elődöntője.

Poloska vagyok.
7 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 973 — The Mathematician
-és ő még csak 17
ozibozi
ThundersNFL a Paraszt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Csapatközeli információk alapján Florian Wirtz Liverpoolban járt megtekinteni az edzőközpontot, és a Liverpool is megtette első hivatalos ajánlatát.
Mikey
Nem mindegy kinek nem passzol Mo?
Amúgy nagyon adnám de egyben furcsálnám is, ha 100+ milliót csengetne ki a klubb miközben még nincs egyetlen szélső hátvéd sem, CB-ben is hiány van és nem tudjuk mi lesz a 9-es poszttal.

Kb Wirtz féle 100-140 én nem is tudom mi az ára féle vételt akkor tudok elhinni csak, ha megy Darwin valami egészen váratlanul magas összegért szudba és még 1 relatív nagy eladást összehozunk. (De pl akiről így pusmognak (Diaz) egyben egy jókora lyukat is generálna - jó srác Gakpo de Diaz cselezőkészsége, sebessége nélkül elég kiismerhető és egysíkú lenne az a bal szél).
alatriste
szerintem Gakpo sincs elveszve a jobbszélen, bár nyilván nem akkora csellóművész, mint Diaz. de ha valami rohamegeret találnánk oda (is), akkor gond nélkül engedném.
slowmotion
Teljesen jó csak nagoyn más profil. Diaz cselez megtolja elfut. Gakpo meg inkább kombinál meg visszafelé húz és hosszúra átível. Szerintem meccsenként 2-4 ilyen visszafelé betolja és hosszúra átíveli féle akciónk van ha ő a pályán van. Őszintén én örülnék ha maradna mind2. Tök jó kis variációs lehetőséget adnak így, hogy ketten vannak teljesen más profillal miközben mind2 tud emergency 9-es is lenni, sőt Cody ha nagyon ég a ház eljátszik 8-ast is. Ezt a duót én nem piszkálnám.
alatriste
Nem mintha bárki is piszkálni akarná a Díaz - Gakpo kettőst.
Mikey
Volt szó Diaz elengedéséről de én se örülnék neki. A jelenlegi csapatban elég underrated amit ő beletesz.
Ha elhoznánk a Madridból Rodrigot akkor elfogadnám a cserét de ez meintcsak nem reális. 😀 Egy A- -os balszélsőt lecserélni egy A+-ra persze előrelépés de nem akkora minthogy jelenleg C-C szerű opciók vannak szélsővédőre stb stb stb.
Távozókból amúgy ki mit vár?
- Nunez ugye nagyon egyértelmű, hogy menni fog.
- Kelleher eddig is ment volna, első számú akarna lenni és tett is annyit érte. Top6-os csapatoknál sincs mindenhol olyan jó no1 mint ő. Chelsea, United ezekben simán kezdő lenne és ugya Mamardashvilli jön vissza kölcsönből, 3 ilyen kapus luxus. 30-35milliót szerintem lehetne kapni érte.
- Quansah-t elv nagyon vinné a Newcastle, tavaly is akarták amikor lett volna egy Gordon vs Quansah + sok pénz deal. Remélem marad, tényleg nincs angolunk ha még ő is elmegy...
- Diaz, pusmogás de szerintem sem prió most a bal szél megbolygatása
- Jota, profilba tök jó Slot 9-es csak hát fél szezonkat is alig bír ki... Neki a teste nem szerda-szombatra van kialakítva, neki 'jót tenne' egy 2 lépcsőfok vissza és olyan csapatba tolhatná ahol csak bajnoki van, mégha szomorú is ez.
- Robbo/Tsimi, két nem túl rendszerfit bal back van és ha jön egy új arc kétlem, hogy 3-an maradnának a posztra. Kérdés bármelyikért is ki és mit adna... Robbo is inkább eszmei értékkel bír már csak, Kostas meg mindig is inkább lelkes volt mint jó.

Liverpool Fc
7 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
az hogy 17 eves a vilag jelenlegi legjobb focistaja az egeszen megdobbento. nem nagyon tudom hovatenni ezt a jelenseget😅 a pattanasait kellene nyomkodni a tv elott… elkepeszto
mate93
Amilyen hype van mögötte simán megkaphatja az aranylabdat is év végén. Nem hiszem, hogy Dembele, Mbappe, Salah vagy épp Raphina ebbe beleszólhat. Bár utóbbi elég beteg szezont tol, de tudjuk, hogy a France Football kimondottan korrupt retardáltakat szavaztat meg

7 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
7 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
-és ő még csak 17
ozibozi

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
ozibozi New York Giants 20 212
-és ő még csak most 17

Szerkesztette: ozibozi
7 hónapja
mate93 New Orleans Saints 476
az hogy 17 eves a vilag jelenlegi legjobb focistaja az egeszen megdobbento. nem nagyon tudom hovatenni ezt a jelenseget😅 a pattanasait kellene nyomkodni a tv elott… elkepeszto
7 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
7 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ott is van
7 hónapja
Az simán piros....
7 hónapja
Akkor ide 😛

Hál Istennek Yamal igen, pókicák költözhetnek 👏👏👏🥳
7 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 910
Raúl Asencio fel lett mentve a bíróság által az ellene felhozott vádakban. Hivatalos.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
7 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!
Yamalnak elsult megint.

7 hónapja
Ez eddig nem bajnoki forma...
7 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!
Na elnok ur megmutatta milyen jo vesztes. 😀 a hatamon futkosott a hideg ettol az interjutol. Jovore sem veszek berletet
Blevi
en akartam venni, de sem a csapat sem KG nem erdemli meg. Inkabb veszek a belole kutyakajat es elviszem egy menhelynek. Jobb helyre kerul.

7 hónapja
Cseszni vègre bravúr....ès nem elcseszni...😏
7 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Na elnok ur megmutatta milyen jo vesztes. 😀 a hatamon futkosott a hideg ettol az interjutol. Jovore sem veszek berletet
Blevi
Hamburger rögtön posztolt valami fenségesek, hogy véletlenül se a problémákról beszéljenek az emberek 😊
7 hónapja
Blevi 8 867 — Lions & Cowboys fan
7 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
Csapatközeli információk alapján Florian Wirtz Liverpoolban járt megtekinteni az edzőközpontot, és a Liverpool is megtette első hivatalos ajánlatát.
Mikey
Amúgy nagyon adnám de egyben furcsálnám is, ha 100+ milliót csengetne ki a klubb miközben még nincs egyetlen szélső hátvéd sem, CB-ben is hiány van és nem tudjuk mi lesz a 9-es poszttal.

Kb Wirtz féle 100-140 én nem is tudom mi az ára féle vételt akkor tudok elhinni csak, ha megy Darwin valami egészen váratlanul magas összegért szudba és még 1 relatív nagy eladást összehozunk. (De pl akiről így pusmognak (Diaz) egyben egy jókora lyukat is generálna - jó srác Gakpo de Diaz cselezőkészsége, sebessége nélkül elég kiismerhető és egysíkú lenne az a bal szél).
alatriste
Elvileg 150t ker a Leverkusen bár ha el tudjak adni nem Münchenbe sztem olcsóbban is el fogjak
csebi
Eszetlen sok pénz
7 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Mikey

alatriste
Elvileg 150t ker a Leverkusen bár ha el tudjak adni nem Münchenbe sztem olcsóbban is el fogjak

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 905 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Iránban ma véget ér a bajnokság, bajnok a Traktor!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Mikey

alatriste
szerintem Gakpo sincs elveszve a jobbszélen, bár nyilván nem akkora csellóművész, mint Diaz. de ha valami rohamegeret találnánk oda (is), akkor gond nélkül engedném.
slowmotion
Teljesen jó csak nagoyn más profil. Diaz cselez megtolja elfut. Gakpo meg inkább kombinál meg visszafelé húz és hosszúra átível. Szerintem meccsenként 2-4 ilyen visszafelé betolja és hosszúra átíveli féle akciónk van ha ő a pályán van. Őszintén én örülnék ha maradna mind2. Tök jó kis variációs lehetőséget adnak így, hogy ketten vannak teljesen más profillal miközben mind2 tud emergency 9-es is lenni, sőt Cody ha nagyon ég a ház eljátszik 8-ast is. Ezt a duót én nem piszkálnám.
alatriste
Nem mintha bárki is piszkálni akarná a Díaz - Gakpo kettőst.
Mikey
voltak pletykák arról, hogy a kolumbiait vinné valami mediterrán csapat
slowmotion
Jó de pár napja mondta épp hogy maradni akar, és eszébe sem jutna eligazolni.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Ajax tegnap egy 99. perces gólt kapva játszott 2-2-t Groningenben (nem mindennapi volt a gól), így a psv az utolsó forduló előtt az élre került úgy hogy kb 1 hónapja még 9 pontos hártányban voltak 🤣
Úgy néz ki Henderson nyom egy gerrardingot az ajax-szal 😛😁

És pont most utazok haza a hétvégére, lemaradok az ünneplésről 😔
davemayer
Ez nagyon kegyetlen, 99. percben ilyen gólt kapni. És ezzel kb. bajnokságot bukni.
Zsellér van de Vrij
Én azt mondom hogy inkább az előző meccseken bukták, főleg múlt vasárnap

BEARS BABY!

Sir Alex immortal