Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Ez nem volt semmi, de ha már igen, hog nem sárga???!!!nem tudom. De azóta volt már szöglet, mióta kiírtad, hogy 4? 😀
Klaci79
9 hónapja
Ez nem volt semmi, de ha már igen, hog nem sárga???!!!Angliában már kapott ilyenért
Klaci79
9 hónapja
Ertem a poent, csak nem ertem, mert fogalmam sincs, ki ez a csavo, de #iktriadingNa kell gyorsan egy harmadik, aztan csokiŐ fogja pótolni Szalait?
Stez
iktriad
9 hónapja
Kerkez túl sok Dombi videót nézhetett a Neten mostanában.
9 hónapja
Ez nem volt semmi, de ha már igen, hog nem sárga???!!!
9 hónapja
3-1
9 hónapja
Hol a sárga spori
9 hónapja
Nem latom, ez egy madar ir csapat. Rugtak egyet, majd totalis erdektelenseggel visszaalltak a sajat terfelukre, inaktivan magukra huzva a magyarokat, ekkora taktikai hiba utan szerintem siman kapnak egy harmadikat is, ahogy kitamadnak.Na kell gyorsan egy harmadik, aztan csokiKapunk kettőt?
Stez
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
9 hónapja
Na kell gyorsan egy harmadik, aztan csokiŐ fogja pótolni Szalait?
Stez
9 hónapja
Itt is egy Manning? Ezek mit csináltak a világban? Szórtak a magokat…😂
9 hónapja
Remélem nem állunk be bekkelni
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Na kell gyorsan egy harmadik, aztan csokiKapunk kettőt?
Stez
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Na kell gyorsan egy harmadik, aztan csoki
9 hónapja
Ez így van😉Barcás, szerinte Madrid nem létezik😂Hopp itt van wifi bele tudok nèzni a londoni meccsbe 😛hogy milyen meccsbe?
dande2
shagi0206
ozibozi
9 hónapja
Barcás, szerinte Madrid nem létezik😂Hopp itt van wifi bele tudok nèzni a londoni meccsbe 😛hogy milyen meccsbe?
dande2
shagi0206
9 hónapja
be van baszva. nézd el nekiHopp itt van wifi bele tudok nèzni a londoni meccsbe 😛hogy milyen meccsbe?
dande2
shagi0206
9 hónapja
Hopp itt van wifi bele tudok nèzni a londoni meccsbe 😛hogy milyen meccsbe?
dande2
9 hónapja
Köszönjük az összefoglalót!Háború eszkalálódása világháborúhoz vezethet Viktor szerint, arany vécére költött az ukrán maffia - néhánynak baráti kapcsolata lehet Zelenszkivel, Zelenszki a korrupciós aggályokat akarja eloszlatni de a parlamenti képviselők félnek, migrációs szigorításra készül az egyesült királyság. Szívesen.Mikor jön már az 1 perc agymosás?jó is hogy mondod, mute on
bcsarli, Udvari Főkóstoló
shagi0206
szaba
9 hónapja
Hopp itt van wifi bele tudok nèzni a londoni meccsbe 😛
9 hónapja
pont kimentem húgyozni de köszi h nem maradtam le rólaHáború eszkalálódása világháborúhoz vezethet Viktor szerint, arany vécére költött az ukrán maffia - néhánynak baráti kapcsolata lehet Zelenszkivel, Zelenszki a korrupciós aggályokat akarja eloszlatni de a parlamenti képviselők félnek, migrációs szigorításra készül az egyesült királyság. Szívesen.Mikor jön már az 1 perc agymosás?jó is hogy mondod, mute on
bcsarli, Udvari Főkóstoló
shagi0206
szaba
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!