Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Közben Degabriele megszerezte a vezetést a Hiberniansnak az elődöntőben!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Az utolso honapokban hizott el, akkor szerintem mar kevesebbet jatszhatott, meg valoszinuleg az Ulszannal is sejtettek, hogy uj embert akarnak a helyere.Nekem örök rejtély marad, h hogy a tökömbe tudott jobban elhízni Dél-Koreában, mint itthon.Beadás egész meccsen nem volt a Paks részéről. Lefutni meg még egy öreglányt se tud Martin. Arra hogy lefejelje a labdát ott van Böde. Ezért nem értem miért nem futót küld fel.Valahogy mondjuk golt kell loni, esely lehet ra, mert a Fradi nagyon kitamad. Nyilvan Adam egy rossz vicc lett az elmult fel evben, de vegig nem ultetheted, ha golt kell szerezned.Nem is értem. Be kellett volna tolni a buszt, erre kettős emberhátrányt csinál Gyuri.Nem latom, hogy birja ki a Paks ezt a hosszabbitast.Így jár az aki trollkodni akar h Ádám meg Böde egyszerre a pályán
Stez
csebi
Matthew99
Stez
Matthew99
Állandóan rizst zabált, vagy mi?
Willie Parker
7 hónapja
Ment a koreai bbq ribsNekem örök rejtély marad, h hogy a tökömbe tudott jobban elhízni Dél-Koreában, mint itthon.Beadás egész meccsen nem volt a Paks részéről. Lefutni meg még egy öreglányt se tud Martin. Arra hogy lefejelje a labdát ott van Böde. Ezért nem értem miért nem futót küld fel.Valahogy mondjuk golt kell loni, esely lehet ra, mert a Fradi nagyon kitamad. Nyilvan Adam egy rossz vicc lett az elmult fel evben, de vegig nem ultetheted, ha golt kell szerezned.Nem is értem. Be kellett volna tolni a buszt, erre kettős emberhátrányt csinál Gyuri.Nem latom, hogy birja ki a Paks ezt a hosszabbitast.Így jár az aki trollkodni akar h Ádám meg Böde egyszerre a pályán
Stez
csebi
Matthew99
Stez
Matthew99
Willie Parker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Manoba.Én akkor Máltán leszekMajd júliusban akkorMáltáig nem ér el a kezem, de ha közelebb jössz...😊Érdekes, nálam ez lesFull lesMegadta
davemayer
csebi
Te szopatsz engem
davemayer
Vártam h vki lecsap-e.
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
7 hónapja
Nekem örök rejtély marad, h hogy a tökömbe tudott jobban elhízni Dél-Koreában, mint itthon.Beadás egész meccsen nem volt a Paks részéről. Lefutni meg még egy öreglányt se tud Martin. Arra hogy lefejelje a labdát ott van Böde. Ezért nem értem miért nem futót küld fel.Valahogy mondjuk golt kell loni, esely lehet ra, mert a Fradi nagyon kitamad. Nyilvan Adam egy rossz vicc lett az elmult fel evben, de vegig nem ultetheted, ha golt kell szerezned.Nem is értem. Be kellett volna tolni a buszt, erre kettős emberhátrányt csinál Gyuri.Nem latom, hogy birja ki a Paks ezt a hosszabbitast.Így jár az aki trollkodni akar h Ádám meg Böde egyszerre a pályán
Stez
csebi
Matthew99
Stez
Matthew99
7 hónapja
Mivel futni nem tudnak mar, igy viszont innentol csak es kizarolag beadas lehet, amit Bognar valoszinuleg sejt, talan ezert kuldte be a dagit.Beadás egész meccsen nem volt a Paks részéről. Lefutni meg még egy öreglányt se tud Martin. Arra hogy lefejelje a labdát ott van Böde. Ezért nem értem miért nem futót küld fel.Valahogy mondjuk golt kell loni, esely lehet ra, mert a Fradi nagyon kitamad. Nyilvan Adam egy rossz vicc lett az elmult fel evben, de vegig nem ultetheted, ha golt kell szerezned.Nem is értem. Be kellett volna tolni a buszt, erre kettős emberhátrányt csinál Gyuri.Nem latom, hogy birja ki a Paks ezt a hosszabbitast.Így jár az aki trollkodni akar h Ádám meg Böde egyszerre a pályán
Stez
csebi
Matthew99
Stez
Matthew99
7 hónapja
Én akkor Máltán leszekMajd júliusban akkorMáltáig nem ér el a kezem, de ha közelebb jössz...😊Érdekes, nálam ez lesFull lesMegadta
davemayer
csebi
Te szopatsz engem
davemayer
Vártam h vki lecsap-e.
csebi
Willie Parker
csebi
7 hónapja
Ő túl sokat olvas. Nem kompatibilis Bödével.De miért nem Könyves, aki legalább fut.Valahogy mondjuk golt kell loni, esely lehet ra, mert a Fradi nagyon kitamad. Nyilvan Adam egy rossz vicc lett az elmult fel evben, de vegig nem ultetheted, ha golt kell szerezned.Nem is értem. Be kellett volna tolni a buszt, erre kettős emberhátrányt csinál Gyuri.Nem latom, hogy birja ki a Paks ezt a hosszabbitast.Így jár az aki trollkodni akar h Ádám meg Böde egyszerre a pályán
Stez
csebi
Matthew99
Stez
szaba
7 hónapja
Beadás egész meccsen nem volt a Paks részéről. Lefutni meg még egy öreglányt se tud Martin. Arra hogy lefejelje a labdát ott van Böde. Ezért nem értem miért nem futót küld fel.Valahogy mondjuk golt kell loni, esely lehet ra, mert a Fradi nagyon kitamad. Nyilvan Adam egy rossz vicc lett az elmult fel evben, de vegig nem ultetheted, ha golt kell szerezned.Nem is értem. Be kellett volna tolni a buszt, erre kettős emberhátrányt csinál Gyuri.Nem latom, hogy birja ki a Paks ezt a hosszabbitast.Így jár az aki trollkodni akar h Ádám meg Böde egyszerre a pályán
Stez
csebi
Matthew99
Stez

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
7 hónapja
Majd júliusban akkorMáltáig nem ér el a kezem, de ha közelebb jössz...😊Érdekes, nálam ez lesFull lesMegadta
davemayer
csebi
Te szopatsz engem
davemayer
Vártam h vki lecsap-e.
csebi
Willie Parker
7 hónapja
Náluk elől van a buszNem is értem. Be kellett volna tolni a buszt, erre kettős emberhátrányt csinál Gyuri.Nem latom, hogy birja ki a Paks ezt a hosszabbitast.Így jár az aki trollkodni akar h Ádám meg Böde egyszerre a pályán
Stez
csebi
Matthew99
7 hónapja
Máltáig nem ér el a kezem, de ha közelebb jössz...😊Érdekes, nálam ez lesFull lesMegadta
davemayer
csebi
Te szopatsz engem
davemayer
Vártam h vki lecsap-e.
csebi
7 hónapja
De miért nem Könyves, aki legalább fut.Valahogy mondjuk golt kell loni, esely lehet ra, mert a Fradi nagyon kitamad. Nyilvan Adam egy rossz vicc lett az elmult fel evben, de vegig nem ultetheted, ha golt kell szerezned.Nem is értem. Be kellett volna tolni a buszt, erre kettős emberhátrányt csinál Gyuri.Nem latom, hogy birja ki a Paks ezt a hosszabbitast.Így jár az aki trollkodni akar h Ádám meg Böde egyszerre a pályán
Stez
csebi
Matthew99
Stez
7 hónapja
Félidőben benyomnak pár sört meg zsírosdeszkát, aztán menni fog!Nem latom, hogy birja ki a Paks ezt a hosszabbitast.Így jár az aki trollkodni akar h Ádám meg Böde egyszerre a pályán
Stez
csebi
7 hónapja
Valahogy mondjuk golt kell loni, esely lehet ra, mert a Fradi nagyon kitamad. Nyilvan Adam egy rossz vicc lett az elmult fel evben, de vegig nem ultetheted, ha golt kell szerezned.Nem is értem. Be kellett volna tolni a buszt, erre kettős emberhátrányt csinál Gyuri.Nem latom, hogy birja ki a Paks ezt a hosszabbitast.Így jár az aki trollkodni akar h Ádám meg Böde egyszerre a pályán
Stez
csebi
Matthew99
7 hónapja
Nem is értem. Be kellett volna tolni a buszt, erre kettős emberhátrányt csinál Gyuri.Nem latom, hogy birja ki a Paks ezt a hosszabbitast.Így jár az aki trollkodni akar h Ádám meg Böde egyszerre a pályán
Stez
csebi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
7 hónapja
Nem latom, hogy birja ki a Paks ezt a hosszabbitast.Így jár az aki trollkodni akar h Ádám meg Böde egyszerre a pályán
Stez
7 hónapja
😊Érdekes, nálam ez lesFull lesMegadta
davemayer
csebi
Te szopatsz engem
davemayer
Vártam h vki lecsap-e.
7 hónapja
Nem latom, hogy birja ki a Paks ezt a hosszabbitast.
7 hónapja
Pippo LöfliLol, pont jöttem ki a WCbőlLesgólt szültél, gratula!
zacknorb
Willie Parker