Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Érdekes, nálam ez lesFull lesMegadta
davemayer
csebi
Te szopatsz engem
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 hónapja
Mit kell nézni? Full les
7 hónapja
Lol, pont jöttem ki a WCből
Poloska vagyok.
7 hónapja
Ádám egyre lejjebb csúszik.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
7 hónapja
Full lesMegadta
davemayer
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
kis les nem les 😀
7 hónapja
Les buzik
7 hónapja
Les
7 hónapja
HányásMég nyeld vissza
ozibozi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 hónapja
nem láttam bocs, nem nézem a meccset csak a kommenteket olvasom itt néhaÉn ezért írtam h szegény StezA tiziknek szurkolok, mert a főnököm felutazott, hátha nem jön már be holnap!meg Stez legalább tovább dolgozik 😀
Willie Parker
Negritis, a vajda
csebi
meg az nso közvetítés
az Eternauta izgisebb számomra
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Zacsi gólpassz után gol
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Hányás
7 hónapja
A tiziknek szurkolok, mert a főnököm felutazott, hátha nem jön már be holnap!Én hülye meg sportfogadni szoktam hogy érdekesebbé tegyem, ez az amiért érdemes izgulni 😁
Willie Parker
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 hónapja
Én ezért írtam h szegény StezA tiziknek szurkolok, mert a főnököm felutazott, hátha nem jön már be holnap!meg Stez legalább tovább dolgozik 😀
Willie Parker
Negritis, a vajda
7 hónapja
Ádám meg Böde elől, na ha többet futnak mint 500 métert összesen, kezet csokolok😃Tökmind1 ha kellett volna 115 percig lesz hosszabbítás, ezeknek mindent lehet.
JC6 (Mr. Miele)
Ahogy pusztul majd a fidesz, hirtelen 1-2 éven belúl nem lesz bajnok a nyilas banda sem. Véletlen? Aligha…
Kiderül reméljük.
7 hónapja
A tiziknek szurkolok, mert a főnököm felutazott, hátha nem jön már be holnap!meg Stez legalább tovább dolgozik 😀
Willie Parker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Nem néztek elég PL-t, h ott milyen akadályozások vannak kapussal szembenEzt inkább meg sem említettem mert az idei szezonban ami ebben a kerdesben ott megy az már a ló túloldala, ott ami full szabálytalan azt sem fújják már le
Willie Parker
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 hónapja
A tiziknek szurkolok, mert a főnököm felutazott, hátha nem jön már be holnap!
7 hónapja
5-sn belül elvileg a kapus vèdett bmi van. Szappanos is bfsz volt de ez simán elvehetô lett volna.....🥹 Semmi èrzemet nem tud már kiváltani belőlem ez a "csapat"....ha kikapunk, (ki is kellett volna) na bumm...Ezt érték el nálam is, örülni sem tudok, hetvegen sem tudtam annyira szarok.
dande2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 hónapja
Nem néztek elég PL-t, h ott milyen akadályozások vannak kapussal szemben
7 hónapja
fradi mint a fidesz, egy gyülöletes féregség, amikor soha nem egyforma a megítélés. Hányás 6 milliárdért vagy többértJajj bazdmeg hagyjuk már ezt, 60.perctől megint emberhátranyban kellene lennie a paksnak, ott is a fradit favorizálták??? Hagyjuk már ezt a faszságot
ozibozi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 hónapja
Ádám meg Böde elől, na ha többet futnak mint 500 métert összesen, kezet csokolok😃Oké de Dobrev Kláráét!
JC6 (Mr. Miele)
7 hónapja
5-sn belül elvileg a kapus vèdett bmi van. Szappanos is bfsz volt de ez simán elvehetô lett volna.....🥹 Semmi èrzemet nem tud már kiváltani belőlem ez a "csapat"....ha kikapunk, (ki is kellett volna) na bumm...