Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Ádám meg Böde elől, na ha többet futnak mint 500 métert összesen, kezet csokolok😃
7 hónapja
najo telefonrol visszanezve ez lofasz volt.Ez az ami nekem is szemet szúrt, kontakt és zuhan össze hogy "hozzámértek az ötösön belül akkor ez tuti kifelé" - hát nem.
Szappanos jott ki, oda se ert mar esett ossze.
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 hónapja
Ugye a szabálytalanság neve az h kapus akadályozás, nem kapus nekifutás.De nem ő futott neki a kapusnak, állt. Szappanos fut őnekiAaa ne tegyünk úgy h Zacsi nem nézte volna Szapoanost és hogyan tudja akadályozni. Ezért van ötös h ott a kapusnak előnye vanTudtam, hogy nem merik elvenni.Én nem vennem el, Szappanos nekifutott a fradisnak, aztan összesett
Stez
davemayer
csebi
davemayer
csebi
Azért nem akadályozta, mert es÷lye sem volt labdába érni, a védésben meg nem akadályozta.
7 hónapja
És amúgy a nagy totál képen tökéletesen látszik h Zacsi teszi két lépést előre majd egyet oldalra elzárva Szappanos útvonalat és ezután teszi ki a könyökét. Sztem ez szabálytalan így. Amúgy ki ez a barom aki azt mondta h ő nem azért van ott szákérteni h erről beszéljen?????
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Nyilván nem fogja bírni mostmár a Paks öregfiúk mínusz egy Bödével.
7 hónapja
Ezt értem, de ha ott áll valaki, nem kitett karral vagy testtel akadályoz hanem szimplán áll az nehogy mar szabálytalan legyen. A másik meg hogy a védőknek kell ilyenkor takarítani a kapusnak a helyet, pont azért hogy ez ne fordulhasson elő.Ugye a szabálytalanság neve az h kapus akadályozás, nem kapus nekifutás.De nem ő futott neki a kapusnak, állt. Szappanos fut őnekiAaa ne tegyünk úgy h Zacsi nem nézte volna Szapoanost és hogyan tudja akadályozni. Ezért van ötös h ott a kapusnak előnye vanTudtam, hogy nem merik elvenni.Én nem vennem el, Szappanos nekifutott a fradisnak, aztan összesett
Stez
davemayer
csebi
davemayer
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 hónapja
Pont azért ment oda, hogy ne tudjon kijönni a kapus…persze attól még balfaszok voltak, hogy hagyták a kapussal a védőt.Ugye a szabálytalanság neve az h kapus akadályozás, nem kapus nekifutás.De nem ő futott neki a kapusnak, állt. Szappanos fut őnekiAaa ne tegyünk úgy h Zacsi nem nézte volna Szapoanost és hogyan tudja akadályozni. Ezért van ötös h ott a kapusnak előnye vanTudtam, hogy nem merik elvenni.Én nem vennem el, Szappanos nekifutott a fradisnak, aztan összesett
Stez
davemayer
csebi
davemayer
csebi
7 hónapja
najo telefonrol visszanezve ez lofasz volt. Szappanos jott ki, oda se ert mar esett ossze.
7 hónapja
fradi mint a fidesz, egy gyülöletes féregség, amikor soha nem egyforma a megítélés. Hányás 6 milliárdért vagy többért
7 hónapja
Simán kapus akadályozás volt
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
Ugye a szabálytalanság neve az h kapus akadályozás, nem kapus nekifutás.De nem ő futott neki a kapusnak, állt. Szappanos fut őnekiAaa ne tegyünk úgy h Zacsi nem nézte volna Szapoanost és hogyan tudja akadályozni. Ezért van ötös h ott a kapusnak előnye vanTudtam, hogy nem merik elvenni.Én nem vennem el, Szappanos nekifutott a fradisnak, aztan összesett
Stez
davemayer
csebi
davemayer
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Kubatov nem erdemli meg, az a nagy helyzet. Amit az elmult egy-ket evben tol, azok utan meg a semleges szurkolok sem a Fradi ellen drukkolnak, hanem annak, hogy KG szivja meg.Az biztos hogy ezt a fradi semmikepp sem erdemli meg, ez a mai brutal gáz voltDehogy kell elvenni, nem tortent ott semmi durva. 😀Tudtam, hogy nem merik elvenni.Én nem vennem el, Szappanos nekifutott a fradisnak, aztan összesett
Stez
davemayer
Csak felkur, hogy szurja el ezt igy a Paks.
Stez
davemayer
7 hónapja
És pont a Paks ellen 😮Ezt iktriadnak ajánlomFog talalni egy golt ugyis, de amugy ez a Fradi... felelmetesen gyenge.Dehogy is.
Stez
Kampman
Kampman
7 hónapja
Az biztos hogy ezt a fradi semmikepp sem erdemli meg, ez a mai brutal gáz voltDehogy kell elvenni, nem tortent ott semmi durva. 😀Tudtam, hogy nem merik elvenni.Én nem vennem el, Szappanos nekifutott a fradisnak, aztan összesett
Stez
davemayer
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 hónapja
Lófaszt, Szappanos rosszul indult ki, látta, h a labda nem lesz meg, aztán játssza a hülyétNem volt egy világi kontaktNem, csak a kapus a labdát, a Fradi játékos a kapust nézi…5-ön belül. Ha nem sérül bele, az nem szabálytalan?
Willie Parker
Klaci79
7 hónapja
De nem ő futott neki a kapusnak, állt. Szappanos fut őnekiAaa ne tegyünk úgy h Zacsi nem nézte volna Szapoanost és hogyan tudja akadályozni. Ezért van ötös h ott a kapusnak előnye vanTudtam, hogy nem merik elvenni.Én nem vennem el, Szappanos nekifutott a fradisnak, aztan összesett
Stez
davemayer
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 hónapja
Dehogy kell elvenni, nem tortent ott semmi durva. 😀Tudtam, hogy nem merik elvenni.Én nem vennem el, Szappanos nekifutott a fradisnak, aztan összesett
Stez
davemayer
7 hónapja
Ezek szerint nyugodtan neki lehet menni ezentúl a kapusnak és nem szabalytalanság. Innentől a Fradié a kupa.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
7 hónapja
Nem volt egy világi kontaktPont ez az, itt nem az volt hogy lefogjak a kapust vagy ráugrik a támadó, a kapus egyszerűen nekifutott aztan meg eldobta magát
Willie Parker
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 hónapja
Aaa ne tegyünk úgy h Zacsi nem nézte volna Szapoanost és hogyan tudja akadályozni. Ezért van ötös h ott a kapusnak előnye vanTudtam, hogy nem merik elvenni.Én nem vennem el, Szappanos nekifutott a fradisnak, aztan összesett
Stez
davemayer
7 hónapja
Nem volt egy világi kontaktNem, csak a kapus a labdát, a Fradi játékos a kapust nézi…5-ön belül. Ha nem sérül bele, az nem szabálytalan?
Willie Parker
7 hónapja
Tipik Paks, a 77. percben elkezdodott idohuzasnal tudtam, hogy ez a siralom Fradi valahogy fog talalni egy golt.
7 hónapja
Nem volt egy világi kontakt
7 hónapja
Fordítva???!!! Szappanos nekiment a Fradi játékosnak, aki teljesen másfele ment, mint a labda véletlen? Te ezt komolyan gondolod?! Mond hogy csak viccelsz…Simán nekiment Szappanosnak a Fradi játékos…Forditva, de inkabb eldobta magat a kapus
Klaci79
davemayer