Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Szappanos jól csúszott
7 hónapja
🚨 Liverpool make contact with Florian Wirtz camp to express interest in signing playmaker if he leaves Bayer Leverkusen & is keen on moving to England. #LFC admiration long-standing but unclear whether 22yo plans to exit #Bayer04 or Germany @TheAthleticFC https://t.co/bi9i4bxa3g
— David Ornstein (@David_Ornstein) May 14, 2025
7 hónapja
Dibusz 😃
7 hónapja
Ez a Paks mondjuk nagyon gyenge, felforgatta Bognar, de szerintem ido kerdese, hogy golt kapjanak.A bajnoki volt a B csapat. Ez most sokkal jobb papíron és Böde is a végére van tartogatva.
Stez
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
7 hónapja
Környezetemben a székek harmada üres volt, 10. percre tele lett minden. Kis minta.Hat nyilvan, de ez azert nagy bravur, leven a Puskasban nagyjabol minden meccs telt hazas, tehat nem varatlan, hogy akkor most megjelenik 40-50 ezer ember. Hogy ezt a bravurt hogy hoztak ossze, nem tudom, de ebbol meg lesz cirkusz szerintem, bar nem tudom, azota bejutott-e mindenki.Biztos ideges lennék...Hát elég sok hiányzik még a teltházhoz.egy csomo ember a stadion elott ragadt
Matthew99
Stez
Matthew99
Stez
Poloska vagyok.
7 hónapja
Ez a Paks mondjuk nagyon gyenge, felforgatta Bognar, de szerintem ido kerdese, hogy golt kapjanak.
7 hónapja
Hat nyilvan, de ez azert nagy bravur, leven a Puskasban nagyjabol minden meccs telt hazas, tehat nem varatlan, hogy akkor most megjelenik 40-50 ezer ember. Hogy ezt a bravurt hogy hoztak ossze, nem tudom, de ebbol meg lesz cirkusz szerintem, bar nem tudom, azota bejutott-e mindenki.Biztos ideges lennék...Hát elég sok hiányzik még a teltházhoz.egy csomo ember a stadion elott ragadt
Matthew99
Stez
Matthew99
7 hónapja
Biztos ideges lennék...Hát elég sok hiányzik még a teltházhoz.egy csomo ember a stadion elott ragadt
Matthew99
Stez

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
7 hónapja
Nem tudom, nem fogok osszeeskuves-elmeleteket gyartani. 😀 En annak orulok, hogy nem toltak semerre a meccset es 19-es, igy legalabb nem szopok vele 23-ig. 😀jobb helyeken azt mondjak, hogy kesessel indul a meccs.Hát elég sok hiányzik még a teltházhoz.egy csomo ember a stadion elott ragadt
Matthew99
Stez
De veletlen lenne, hogy pont a Fradi meccsen baszodik el a Puskas beleptetese?😃
Kenny
7 hónapja
olvastal hireket az elmult 3-4 napban?miért baszakodnának a hatalom csapatának szurkolóival???jobb helyeken azt mondjak, hogy kesessel indul a meccs.Hát elég sok hiányzik még a teltházhoz.egy csomo ember a stadion elott ragadt
Matthew99
Stez
Kenny
NB2
7 hónapja
miért baszakodnának a hatalom csapatának szurkolóival???jobb helyeken azt mondjak, hogy kesessel indul a meccs.Hát elég sok hiányzik még a teltházhoz.egy csomo ember a stadion elott ragadt
Matthew99
Stez
Kenny
7 hónapja
jobb helyeken azt mondjak, hogy kesessel indul a meccs.Hát elég sok hiányzik még a teltházhoz.egy csomo ember a stadion elott ragadt
Matthew99
Stez
7 hónapja
Hát elég sok hiányzik még a teltházhoz.egy csomo ember a stadion elott ragadt
Matthew99
7 hónapja
Hát elég sok hiányzik még a teltházhoz.Gecinagy a sor még mindenhol, külső kapu, belső kapu, büfé.
Matthew99
Poloska vagyok.
7 hónapja
Hát elég sok hiányzik még a teltházhoz.

7 hónapja
Szuper Kulusevski is kiesett az EL döntőre....amúgy is az MUnak állt a zászló....csak abban remènykedhetünk, hogy egy meccsen bármi lehet.
7 hónapja
Löfli beizzította a kapcsolatait, NB2-es licencet kapott a BVSC
7 hónapja
Azt akarod mondani, "történjék bármi"?a mai kupdöntőn lesz Nélküled is? csak hogy készüljek, ha nem lesz kedvem felállva könnyezni kötelezően.Fix lesz
petey
zacknorb
7 hónapja
dunaújvárosba voltunk anno haverokkal és 2en úgy döntöttünk ha már itt játszik a pick bemegyünk a meccsreÉn még egyetemistaként mentem ki Kispest-Vasasra haverokkal a Fáyba. Az egyik hülye haverom Honvéd szurkolóként jegyet vett a Vasas B középbe.Tényleg, viszek is egy fél kilót. Hátha véletlenül mutat a kamera, nehogy szégyenben maradjak.a mai kupdöntőn lesz Nélküled is? csak hogy készüljek, ha nem lesz kedvem felállva könnyezni kötelezően.helyedben mikor meghallod, en hagymat puccolnek ott a lelaton a biztonsag kedveert.
petey
csebi
(Anno a 90-es években, amikor taknyosként a szüleim nem engedtek ki Fradi-Újpestre, én meg persze mindenféle indokkal csak kimentem a tudtuk nélkül, volt olyan meccs, hogy az összeállítások ismertetése alatt premier plánban engem mutatott a TV végig. Szóval inkább viszek hagymát, sose lehet tudni)
Bálesz
Hárman beültünk, az idiótája meg elővette a Kispest sálat, felvette a mezt és bedobott egy fekete-piros színt kiadó fáklyát is.
A Vasas ultrák - akkor még voltak - megkergettek, dobáltak minket mindennel, ami a kezükben olt, mi pedig futottunk és kerítést másztunk vagy három szektoron keresztül.
Persze tévés meccs volt, még Faragó Ricsi kommentálta, meg is említett minket, hogy mekkora idióták vagyunk kb.
Apám meg röhögve hívott meccs után (emlékszem, hogy Alcatel bunkótelefonom volt akkoriban, ilyen hülyén idegesítő sípolós csengőhanggal), hogy nézzem már meg azt a három baromarcot, aki épp menekül a Vasas-tábor elől.
Nos....élőben nem tudtam felvenni a készüléket, utólag azt hazudtam, hogy ismétlésben láttam azokat a kreténeket, tényleg tiszta hülyék...
Willie Parker
vettünk is jegyet meg minden, aztán mikor leültünk derült ki hogy a dunaferr b közép mellé kaptuk
de semmi balhé nem volt, full chill, még úgyis hogy nyertünk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Én még egyetemistaként mentem ki Kispest-Vasasra haverokkal a Fáyba. Az egyik hülye haverom Honvéd szurkolóként jegyet vett a Vasas B középbe.Tényleg, viszek is egy fél kilót. Hátha véletlenül mutat a kamera, nehogy szégyenben maradjak.a mai kupdöntőn lesz Nélküled is? csak hogy készüljek, ha nem lesz kedvem felállva könnyezni kötelezően.helyedben mikor meghallod, en hagymat puccolnek ott a lelaton a biztonsag kedveert.
petey
csebi
(Anno a 90-es években, amikor taknyosként a szüleim nem engedtek ki Fradi-Újpestre, én meg persze mindenféle indokkal csak kimentem a tudtuk nélkül, volt olyan meccs, hogy az összeállítások ismertetése alatt premier plánban engem mutatott a TV végig. Szóval inkább viszek hagymát, sose lehet tudni)
Bálesz
Hárman beültünk, az idiótája meg elővette a Kispest sálat, felvette a mezt és bedobott egy fekete-piros színt kiadó fáklyát is.
A Vasas ultrák - akkor még voltak - megkergettek, dobáltak minket mindennel, ami a kezükben olt, mi pedig futottunk és kerítést másztunk vagy három szektoron keresztül.
Persze tévés meccs volt, még Faragó Ricsi kommentálta, meg is említett minket, hogy mekkora idióták vagyunk kb.
Apám meg röhögve hívott meccs után (emlékszem, hogy Alcatel bunkótelefonom volt akkoriban, ilyen hülyén idegesítő sípolós csengőhanggal), hogy nézzem már meg azt a három baromarcot, aki épp menekül a Vasas-tábor elől.
Nos....élőben nem tudtam felvenni a készüléket, utólag azt hazudtam, hogy ismétlésben láttam azokat a kreténeket, tényleg tiszta hülyék...
7 hónapja
ilyen előadásban lesz ma estetv2play.hu/a_nagy_duett/der_heni_es_gaspar_gyozo_nelkuled_9_adas
7 hónapja
Tényleg, viszek is egy fél kilót. Hátha véletlenül mutat a kamera, nehogy szégyenben maradjak.a mai kupdöntőn lesz Nélküled is? csak hogy készüljek, ha nem lesz kedvem felállva könnyezni kötelezően.helyedben mikor meghallod, en hagymat puccolnek ott a lelaton a biztonsag kedveert.
petey
csebi