Soccer

41 feliratkozó

7 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 412 — LIGHTS OUT!
Ezt láttam ma máshol de azt hittem kamu. Mi ennek az oka?
Nemes samu09
 www.nytimes.com/athletic/6353708/2025/05/13/man-united-europa-league-final-ruben-amorim/
r.baggio
Mivel bejelentkezést kér sokkal többet nem tudtam meg 😃
Nemes samu09
Az, hogy be kell jelentkezni!

Amúgy a MU nem fizeti a stábtagok és hozzátartozóik útját/jegyeit. Költségcsökkentést is hallottam és azt is, hogy minél több szurkoló tudjon elutazni.
dugo93
Gondolom nem a közvetlen stáb tagokra vonatkozik, a kapusedző fura lenne, ha emiatt nem tud elmenni 😃. Egyébként szánalmas az MU-tól de a cím is clickbait.
Nemes samu09
Nyáron jöttek először a megszorítások az új rezsimtől Manchesterben. Ott ha jól emlékszem az amin felháborodtak egyesek az az volt, hogy az ételért a személyzetnek onnantól fizetni kellett. Addig ingyen kaja volt minden ott dolgozónak.

7 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 528 — Saturday Night Lights
a mai kupdöntőn lesz Nélküled is? csak hogy készüljek, ha nem lesz kedvem felállva könnyezni kötelezően.
petey
Fix lesz
zacknorb
Akkor nélkülem.

Pedig még szeretem is ezt a dalt, de ez a NER-himnuszolás levesz az élvezeti értékéből.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
a mai kupdöntőn lesz Nélküled is? csak hogy készüljek, ha nem lesz kedvem felállva könnyezni kötelezően.
petey
Fix lesz

Poloska vagyok.
7 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
petey
helyedben mikor meghallod, en hagymat puccolnek ott a lelaton a biztonsag kedveert.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 648 — Csodabogár

7 hónapja
Nemes samu09 Houston Texans 4 445 — I like the Texans, I like who we are
Nemes samu09
 www.nytimes.com/athletic/6353708/2025/05/13/man-united-europa-league-final-ruben-amorim/
r.baggio
Nemes samu09

Amúgy a MU nem fizeti a stábtagok és hozzátartozóik útját/jegyeit. Költségcsökkentést is hallottam és azt is, hogy minél több szurkoló tudjon elutazni.
dugo93
Gondolom nem a közvetlen stáb tagokra vonatkozik, a kapusedző fura lenne, ha emiatt nem tud elmenni 😃. Egyébként szánalmas az MU-tól de a cím is clickbait.
7 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 974 — The Mathematician
Jo is volt, mondjuk leszamitva azt, hogy harom olasz pasival mentunk igy a beszelgetes fele olaszul zajlot ugyis, hogy en semmit sem tudok olaszul...
csebi
off
erről az jut eszembe mikor indiai kollégákkal néztük valamelyik Singhamot vagy nemtom
3 indiai 1 magyar és 1 finn
és háát nem angol volt a fő nyelv szal sokszor csak pislogtunk 😀
mondjuk ugye sokszor meg az van hogy a magyarok cseverésznek magyarul, szal átereztem akkor épp
on

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
Nemes samu09
r.baggio
Nemes samu09

7 hónapja
Volt meg egy elmaradasom.
Szoval szombaton vegul az ovis csoportbol negyen apukak kimentunk a maltai bajnoki dontore. Jo is volt, mondjuk leszamitva azt, hogy harom olasz pasival mentunk igy a beszelgetes fele olaszul zajlot ugyis, hogy en semmit sem tudok olaszul...

na de a meccs: Hamrun-Birkirkara 1-0. Mondjuk azt, hogy a tet ranyomta a jatekra a belyeget, vagy hat csak annyit, hogy meg maltai szinten is rohadt gyenge volt a meccs. Biro nem a kemeny jatekot engedte hanem kb mindent is. Sztem Vecsei itt ha becsuszik hat olyat akkor sem kapott volna sarga lapot sem, nem hogy pirosat, Copolla ugy altalaban par percet toltene palyan Magyarorszagon. Elso felidoben sztem jobb volt a Birkirkara, szervezettebbek voltak, Hamrun meg csak a jobb oldalon jott, de nagyon veszelyeset nem tudott kialakitani. Masodik felidoben jobban atvette a Hamrun a kezdemenyezest, egyszer bal oldalon szepen vedelem moge is kerultek, de aztan csak nem jott ossze a gol, ami vegul - meglepetesre- kisszoglet! utan erkezett, Birkirkaranal vki bealudt, igy egybol a kisszoglet utan besetalt asszem Mbong, majd jol passzolt be es Prsa gol. Ezutan nem igazan jottek a rohamok a Birkirkaratol, fura is volt, meg sem probaltak atvenni az iranyitast, csak talan 5 percre a 70-75. kozott akkor lett is egy-ket izgalmas helyzet, de hat ez olyan meccs volt, hogy tizenhatoson belul tamado jatekos nem nagyon ert labdaba. Legvegen 90. percben egy pontrugas utan -mino meglepetes ez is- alakult ki egy hatalmas helyzet, de a maltai valogatott fiatal 23 eves jatekosa, a Birkirkara kapitanya Satariano, kapufara lotte. Ezutan az 5 perces hosszabbitas szep lassan letelt.
Hangulatot biztositottak a Hamrun Spartans szurkoloi, elkepeszto, ahogy vegig enekeltek a meccset, amugy kozel 10 ezer ember ment ki a meccsre, a tv-ben meg asszem 76 ezren neztek, ami 36%-os aranyt jelent.

Ezzel a Hamrun az elmult 5 evbol 4szer lett bajnok Portelli nagy oromore. Sajnos osszefoglalot nem tettek fel meg a YT-re, de majd potolom.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Nemes samu09
r.baggio
7 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 298 — no es importante
Nemes samu09

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja

Sixo
7 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 2 998
HIVATALOS: A Juventus megállapodott abban, hogy a következő három szezonban a Jeep és a VisitDetroit lesznek a klub hivatalos mezszponzorai.

Amúgy ez hogy sikerült? 😊
Bazzani
Lenyugozoen szep varos Detroit, jo latni hogy masok is eszrevettek.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
7 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 412 — LIGHTS OUT!

7 hónapja
HIVATALOS: A Juventus megállapodott abban, hogy a következő három szezonban a Jeep és a VisitDetroit lesznek a klub hivatalos mezszponzorai.

Bazzani
ha mar ugyis ujra felhuzzak a gyarakat akkor lesz ujra latnivalo Detroitban.
csebi
Mert felhúzzák?
Tudom off de nem szoktam ilyenekről olvasni.
Bazzani
csak vicceltem a Trump nagy almairol, a 21. szazadi gyarositasrol ...

7 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577

Bazzani
A Visit Rwanda már foglalt volt...
slowmotion
Vagy éppen a VisitMalta is. (Igaz, az kerékpárban.)

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan

Bazzani
A Visit Rwanda már foglalt volt...
7 hónapja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley

Bazzani
csebi
Mert felhúzzák?
Tudom off de nem szoktam ilyenekről olvasni.

7 hónapja

Bazzani

7 hónapja

7 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 528 — Saturday Night Lights

Tony Adams
Til I Die új évad kinéz.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
7 hónapja
Sampdoria odaveszett
ozibozi
Sajnos meg is érdemeltük.
Remélem ezeket az új tulajokat elhajtja a népharag és tényleg jön egy új befektető Manciniék által.

7 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 830 — Whoops, looks like something went wrong.
Ez a kedvencem, amikor egy edzonek nincs mozgekony csatara, aki visszajon labdaert, es akkor o kitalalja, hogy majd tamado kozeppalyast tol elore hamis kilencesbe es legyen kvazi kilences az ember. Nem az a baj, hogy ezek nem jonnek be, mert amugy jobbara nem is, hanem az a baj, hogy amugy a vilag legjobb kreativ kozeppalyasait herdaljak el. Havertz egy zseni volt iranyitokent, Dani Olmo is anno, mielott elkezdtek feltolni. A csoda Pep BL-dontot bukott el azzal, hogy De Bruynet felnyomta hamisba, es egesz meccsen a labdaval sem talalkozott. Es meg lehetne sorolni az ilyeneket. Sosem fogom megerteni, amikor egy igazi iranyitonal szeritem kb nincs is fontosabb tamadoeleme egy csapatnak.

7 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 226
a Maryhill Magyars úgy néz ki nem fog feljutni a skót élvonalba. 😕

buhloone mindstate