Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Nyáron jöttek először a megszorítások az új rezsimtől Manchesterben. Ott ha jól emlékszem az amin felháborodtak egyesek az az volt, hogy az ételért a személyzetnek onnantól fizetni kellett. Addig ingyen kaja volt minden ott dolgozónak.Gondolom nem a közvetlen stáb tagokra vonatkozik, a kapusedző fura lenne, ha emiatt nem tud elmenni 😃. Egyébként szánalmas az MU-tól de a cím is clickbait.Az, hogy be kell jelentkezni!Mivel bejelentkezést kér sokkal többet nem tudtam meg 😃Ezt láttam ma máshol de azt hittem kamu. Mi ennek az oka?www.nytimes.com/athletic/6353708/2025/05/13/man-united-europa-league-final-ruben-amorim/
Nemes samu09
r.baggio
Nemes samu09
Amúgy a MU nem fizeti a stábtagok és hozzátartozóik útját/jegyeit. Költségcsökkentést is hallottam és azt is, hogy minél több szurkoló tudjon elutazni.
dugo93
Nemes samu09
7 hónapja
Akkor nélkülem.a mai kupdöntőn lesz Nélküled is? csak hogy készüljek, ha nem lesz kedvem felállva könnyezni kötelezően.Fix lesz
petey
zacknorb
Pedig még szeretem is ezt a dalt, de ez a NER-himnuszolás levesz az élvezeti értékéből.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
a mai kupdöntőn lesz Nélküled is? csak hogy készüljek, ha nem lesz kedvem felállva könnyezni kötelezően.Fix lesz
petey
Poloska vagyok.
7 hónapja
a mai kupdöntőn lesz Nélküled is? csak hogy készüljek, ha nem lesz kedvem felállva könnyezni kötelezően.helyedben mikor meghallod, en hagymat puccolnek ott a lelaton a biztonsag kedveert.
petey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
a mai kupdöntőn lesz Nélküled is? csak hogy készüljek, ha nem lesz kedvem felállva könnyezni kötelezően.
7 hónapja
Gondolom nem a közvetlen stáb tagokra vonatkozik, a kapusedző fura lenne, ha emiatt nem tud elmenni 😃. Egyébként szánalmas az MU-tól de a cím is clickbait.Az, hogy be kell jelentkezni!Mivel bejelentkezést kér sokkal többet nem tudtam meg 😃Ezt láttam ma máshol de azt hittem kamu. Mi ennek az oka?www.nytimes.com/athletic/6353708/2025/05/13/man-united-europa-league-final-ruben-amorim/
Nemes samu09
r.baggio
Nemes samu09
Amúgy a MU nem fizeti a stábtagok és hozzátartozóik útját/jegyeit. Költségcsökkentést is hallottam és azt is, hogy minél több szurkoló tudjon elutazni.
dugo93
7 hónapja
Jo is volt, mondjuk leszamitva azt, hogy harom olasz pasival mentunk igy a beszelgetes fele olaszul zajlot ugyis, hogy en semmit sem tudok olaszul...off
csebi
erről az jut eszembe mikor indiai kollégákkal néztük valamelyik Singhamot vagy nemtom
3 indiai 1 magyar és 1 finn
és háát nem angol volt a fő nyelv szal sokszor csak pislogtunk 😀
mondjuk ugye sokszor meg az van hogy a magyarok cseverésznek magyarul, szal átereztem akkor épp
on
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Az, hogy be kell jelentkezni!Mivel bejelentkezést kér sokkal többet nem tudtam meg 😃Ezt láttam ma máshol de azt hittem kamu. Mi ennek az oka?www.nytimes.com/athletic/6353708/2025/05/13/man-united-europa-league-final-ruben-amorim/
Nemes samu09
r.baggio
Nemes samu09
7 hónapja
Volt meg egy elmaradasom.Szoval szombaton vegul az ovis csoportbol negyen apukak kimentunk a maltai bajnoki dontore. Jo is volt, mondjuk leszamitva azt, hogy harom olasz pasival mentunk igy a beszelgetes fele olaszul zajlot ugyis, hogy en semmit sem tudok olaszul...
na de a meccs: Hamrun-Birkirkara 1-0. Mondjuk azt, hogy a tet ranyomta a jatekra a belyeget, vagy hat csak annyit, hogy meg maltai szinten is rohadt gyenge volt a meccs. Biro nem a kemeny jatekot engedte hanem kb mindent is. Sztem Vecsei itt ha becsuszik hat olyat akkor sem kapott volna sarga lapot sem, nem hogy pirosat, Copolla ugy altalaban par percet toltene palyan Magyarorszagon. Elso felidoben sztem jobb volt a Birkirkara, szervezettebbek voltak, Hamrun meg csak a jobb oldalon jott, de nagyon veszelyeset nem tudott kialakitani. Masodik felidoben jobban atvette a Hamrun a kezdemenyezest, egyszer bal oldalon szepen vedelem moge is kerultek, de aztan csak nem jott ossze a gol, ami vegul - meglepetesre- kisszoglet! utan erkezett, Birkirkaranal vki bealudt, igy egybol a kisszoglet utan besetalt asszem Mbong, majd jol passzolt be es Prsa gol. Ezutan nem igazan jottek a rohamok a Birkirkaratol, fura is volt, meg sem probaltak atvenni az iranyitast, csak talan 5 percre a 70-75. kozott akkor lett is egy-ket izgalmas helyzet, de hat ez olyan meccs volt, hogy tizenhatoson belul tamado jatekos nem nagyon ert labdaba. Legvegen 90. percben egy pontrugas utan -mino meglepetes ez is- alakult ki egy hatalmas helyzet, de a maltai valogatott fiatal 23 eves jatekosa, a Birkirkara kapitanya Satariano, kapufara lotte. Ezutan az 5 perces hosszabbitas szep lassan letelt.
Hangulatot biztositottak a Hamrun Spartans szurkoloi, elkepeszto, ahogy vegig enekeltek a meccset, amugy kozel 10 ezer ember ment ki a meccsre, a tv-ben meg asszem 76 ezren neztek, ami 36%-os aranyt jelent.
Ezzel a Hamrun az elmult 5 evbol 4szer lett bajnok Portelli nagy oromore. Sajnos osszefoglalot nem tettek fel meg a YT-re, de majd potolom.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Mivel bejelentkezést kér sokkal többet nem tudtam meg 😃Ezt láttam ma máshol de azt hittem kamu. Mi ennek az oka?www.nytimes.com/athletic/6353708/2025/05/13/man-united-europa-league-final-ruben-amorim/
Nemes samu09
r.baggio
7 hónapja
Ezt láttam ma máshol de azt hittem kamu. Mi ennek az oka?www.nytimes.com/athletic/6353708/2025/05/13/man-united-europa-league-final-ruben-amorim/
Nemes samu09

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
Ezt láttam ma máshol de azt hittem kamu. Mi ennek az oka?🚨 𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Ruben Amorim is set to pay for Manchester United staff to go to the Europa League final after being told the club would not fund their trip to Bilbao.
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) May 13, 2025
🗞️ @MarkOgden_ pic.twitter.com/9RYCKXTVYZ
Sixo
7 hónapja
HIVATALOS: A Juventus megállapodott abban, hogy a következő három szezonban a Jeep és a VisitDetroit lesznek a klub hivatalos mezszponzorai.Lenyugozoen szep varos Detroit, jo latni hogy masok is eszrevettek.
Amúgy ez hogy sikerült? 😊
Bazzani
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
7 hónapja
🚨 𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Ruben Amorim is set to pay for Manchester United staff to go to the Europa League final after being told the club would not fund their trip to Bilbao.
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) May 13, 2025
🗞️ @MarkOgden_ pic.twitter.com/9RYCKXTVYZ
7 hónapja
csak vicceltem a Trump nagy almairol, a 21. szazadi gyarositasrol ...Mert felhúzzák?HIVATALOS: A Juventus megállapodott abban, hogy a következő három szezonban a Jeep és a VisitDetroit lesznek a klub hivatalos mezszponzorai.ha mar ugyis ujra felhuzzak a gyarakat akkor lesz ujra latnivalo Detroitban.
Bazzani
csebi
Tudom off de nem szoktam ilyenekről olvasni.
Bazzani
7 hónapja
Vagy éppen a VisitMalta is. (Igaz, az kerékpárban.)HIVATALOS: A Juventus megállapodott abban, hogy a következő három szezonban a Jeep és a VisitDetroit lesznek a klub hivatalos mezszponzorai.A Visit Rwanda már foglalt volt...
Bazzani
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
HIVATALOS: A Juventus megállapodott abban, hogy a következő három szezonban a Jeep és a VisitDetroit lesznek a klub hivatalos mezszponzorai.A Visit Rwanda már foglalt volt...
Bazzani
7 hónapja
Mert felhúzzák?HIVATALOS: A Juventus megállapodott abban, hogy a következő három szezonban a Jeep és a VisitDetroit lesznek a klub hivatalos mezszponzorai.ha mar ugyis ujra felhuzzak a gyarakat akkor lesz ujra latnivalo Detroitban.
Bazzani
csebi
Tudom off de nem szoktam ilyenekről olvasni.
7 hónapja
HIVATALOS: A Juventus megállapodott abban, hogy a következő három szezonban a Jeep és a VisitDetroit lesznek a klub hivatalos mezszponzorai.ha mar ugyis ujra felhuzzak a gyarakat akkor lesz ujra latnivalo Detroitban.
Bazzani
7 hónapja
HIVATALOS: A Juventus megállapodott abban, hogy a következő három szezonban a Jeep és a VisitDetroit lesznek a klub hivatalos mezszponzorai.Amúgy ez hogy sikerült? 😊
7 hónapja
Til I Die új évad kinéz.The Sunderland club commentary on THAT goal is even better than you’d expect 🤣👏
— Second Tier podcast (@secondtierpod) May 13, 2025
pic.twitter.com/1IslV41t5K
Tony Adams
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
The Sunderland club commentary on THAT goal is even better than you’d expect 🤣👏
— Second Tier podcast (@secondtierpod) May 13, 2025
pic.twitter.com/1IslV41t5K
7 hónapja
Sampdoria odaveszettSajnos meg is érdemeltük.
ozibozi
Remélem ezeket az új tulajokat elhajtja a népharag és tényleg jön egy új befektető Manciniék által.
7 hónapja
Ez a kedvencem, amikor egy edzonek nincs mozgekony csatara, aki visszajon labdaert, es akkor o kitalalja, hogy majd tamado kozeppalyast tol elore hamis kilencesbe es legyen kvazi kilences az ember. Nem az a baj, hogy ezek nem jonnek be, mert amugy jobbara nem is, hanem az a baj, hogy amugy a vilag legjobb kreativ kozeppalyasait herdaljak el. Havertz egy zseni volt iranyitokent, Dani Olmo is anno, mielott elkezdtek feltolni. A csoda Pep BL-dontot bukott el azzal, hogy De Bruynet felnyomta hamisba, es egesz meccsen a labdaval sem talalkozott. Es meg lehetne sorolni az ilyeneket. Sosem fogom megerteni, amikor egy igazi iranyitonal szeritem kb nincs is fontosabb tamadoeleme egy csapatnak.
7 hónapja
a Maryhill Magyars úgy néz ki nem fog feljutni a skót élvonalba. 😕
buhloone mindstate