Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
a Maryhill Magyars úgy néz ki nem fog feljutni a skót élvonalba. 😕
buhloone mindstate
7 hónapja
Édes faszom gecc...Remélem nagyon csúnyàn megbassza ezeket a Blades

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Ja ha Rodrigo menni akar akkor az Arsenalnak all-int kell rá mondania, pont ilyen játékos hiányzik onnan. B tervnek egy Nico Williams meg jó lehet, ha van pénz lóvéra.Saliba ingyen megy majd 2027-ben a Realhoz.Ez moondjuk idén megint pont bebizonyosodott, hogy (N)wan(eri).
Amúgy nem értem miért megint a kpra és a védelembe vesznek embert amikor elől csak töltelék kategória van és a legfontosabb játékosnak (Saka) nincs cseréje.
FLZOLI
Középre ha megnézzük szintén kellett, mert lejár Jorginho és Partey is, utóbbi ha nem megy bele normális paycutba hosszabbítani nem igazán kellene vele. És csereemberek így is kellhetnek még olcsón.
9-es fix kell, hiába van olyan narratíva is hogy legyen rendes balszelső (Rodrygo) és tolják hamiskilencesbe Kai-t. Egy Delap 30 misiért hozható, nem kell nonstop kezdetned, remek vétel lenne.
Az első mondat meg megint az a szentírás mint a tegnapi fix nyer a Kispest, vagy mint 3 nyáron át az Mbappe fix most jön?
zacknorb
Perez mostanában már csak fiatalokért ad pénzt, a befutott játékosokat meg szerződés lejártakor próbálja elhozni.
Szerkesztette: FLZOLI
7 hónapja
Egy meccsen a Wembleyben bármi lehet.Sheffield elvalagalja akárki is jut ma tovább.Ha az első évében feljuttatja őket 24 év után, szobrot kapHosszabbításra áll a Sunderland-CoventryLampard simán beállhatna a hoszabbízásra
warr_b
ozibozi
warr_b
deyell

7 hónapja
Sheffield elvalagalja akárki is jut ma tovább.Ha az első évében feljuttatja őket 24 év után, szobrot kapHosszabbításra áll a Sunderland-CoventryLampard simán beállhatna a hoszabbízásra
warr_b
ozibozi
warr_b
buhloone mindstate
7 hónapja
Ha az első évében feljuttatja őket 24 év után, szobrot kapHosszabbításra áll a Sunderland-CoventryLampard simán beállhatna a hoszabbízásra
warr_b
ozibozi

7 hónapja
Hosszabbításra áll a Sunderland-CoventryLampard simán beállhatna a hoszabbízásra
warr_b
7 hónapja
Sampdoria odaveszettKi fog esni a Frosinone-Salernitana egyike is, tavaly mind2en Serie A-sok voltak. A harmadik tavaly kiesett csapat, a Sassuolo meg tükör simán nyerte a Serie B.
ozibozi
7 hónapja
Hosszabbításra áll a Sunderland-Coventry

7 hónapja
Ő már kicsekkolt szegénySampdoria odaveszettjézus B-ből is kiestek?
ozibozi
Vialliék ezt hogy élhetik meg...
NB2
7 hónapja
2 éve halt megSampdoria odaveszettjézus B-ből is kiestek?
ozibozi
NB2
7 hónapja
Sampdoria odaveszettjézus B-ből is kiestek?
ozibozi
7 hónapja
Sampdoria odaveszett
7 hónapja
legjobb az egészben, h kamu az egész kép 😊Hogy lo e sajatra, nem tudom, de Douglas Luiz tolta jo ideje, tobbszor is osszejottek. Epp par hete mentek szet sokadszorra. A vicc, hogy Lehmann Luiz miatt igazolt a Juveba peldaul, hogy egyutt menjenek.kő alatt élhetek, nekem az utolsó infóm még az volt a hölgyről, hogy a másik kapura játszikFoleg, hogy elozo csapattarsa kurta evekig Lehmannt. De imadom Grealisht, zseni a csavo. 🤣Megelőztél. Nagyon rock and roll az ember.
Sixo
Matthew99
Stez
slowmotion
Stez
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
7 hónapja
Hogy lo e sajatra, nem tudom, de Douglas Luiz tolta jo ideje, tobbszor is osszejottek. Epp par hete mentek szet sokadszorra. A vicc, hogy Lehmann Luiz miatt igazolt a Juveba peldaul, hogy egyutt menjenek.kő alatt élhetek, nekem az utolsó infóm még az volt a hölgyről, hogy a másik kapura játszikFoleg, hogy elozo csapattarsa kurta evekig Lehmannt. De imadom Grealisht, zseni a csavo. 🤣Megelőztél. Nagyon rock and roll az ember.
Sixo
Matthew99
Stez
slowmotion
7 hónapja
+ Kisvárdanagyon hianyzik meg egy ilyen csapat az nb1-be, mint a Barcika.csodálom a Loki, Nyíregy, Diók meccsen a játékosoknál még nem volt bicska. majd most lesz.
Mondjuk eleg korrekt keleti blokk alakulna ki.
Kenny
petey
Poloska vagyok.
7 hónapja
nagyon hianyzik meg egy ilyen csapat az nb1-be, mint a Barcika.csodálom a Loki, Nyíregy, Diók meccsen a játékosoknál még nem volt bicska. majd most lesz.
Mondjuk eleg korrekt keleti blokk alakulna ki.
Kenny
7 hónapja
Chiellini type hölgy, mindkét kapura veszélyes Juve játékos.kő alatt élhetek, nekem az utolsó infóm még az volt a hölgyről, hogy a másik kapura játszikFoleg, hogy elozo csapattarsa kurta evekig Lehmannt. De imadom Grealisht, zseni a csavo. 🤣Megelőztél. Nagyon rock and roll az ember.
Sixo
Matthew99
Stez
slowmotion
Poloska vagyok.
7 hónapja
Jeremy Frimpong közel a Poolhoz.Hát szervezni nem ő fog, de hát úgy ahogy TAA csinálta senki se tudná. Ellenben lesz egy fel-alá futkosó szélsővédő, aki fut Mo helyett is.
Csak a támadásépítés ha ő van akkor a balon kell legyen mert a ő inkább az utolsó fázisban hasznos nem az első kettőben. Érdekes, de korai TAA profil még lehet, amikor Arnold is csak futott fel-alá és fosta be a labdákat-időnként meg-meg érkezett. Kíváncsi vagyok ki lesz a bal back ha a holland jön.
Fun fact, hogy 4 kezdő hollnad lehet így majd a csapatban és sajnos 0 angol :/

Liverpool Fc
7 hónapja
kő alatt élhetek, nekem az utolsó infóm még az volt a hölgyről, hogy a másik kapura játszikFoleg, hogy elozo csapattarsa kurta evekig Lehmannt. De imadom Grealisht, zseni a csavo. 🤣Megelőztél. Nagyon rock and roll az ember.
Sixo
Matthew99
Stez
7 hónapja
Foleg, hogy elozo csapattarsa kurta evekig Lehmannt. De imadom Grealisht, zseni a csavo. 🤣Megelőztél. Nagyon rock and roll az ember.
Sixo
Matthew99
7 hónapja
Aztán a kommentet vagy törölte, vagy csak egy jó poén volt és valaki megszerkeszetette.Megelőztél. Nagyon rock and roll az ember.
Sixo
Matthew99
Poloska vagyok.
7 hónapja
Megelőztél. Nagyon rock and roll az ember.
Sixo

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
7 hónapja
kedvenc foglalkozas egy magyar drukkernek. a szamolgatas.Azonos pontszám esetén a sorrend az alábbiak szerint kerül meghatározásra:Nb2ben is tobb gyozelem majd gk rangsorol?Első körben a több W, utána nem tudom.
beltazor
nagylaza, főpohárnok
1. a bajnokságban elért több győzelem;
2. a bajnoki mérkőzések gólkülönbsége;
3. a bajnoki mérkőzéseken rúgott több gól;
4. az egymás ellen játszott bajnoki mérkőzések pontkülönbsége;
5. az egymás ellen játszott bajnoki mérkőzések gólkülönbsége;
6. az egymás ellen játszott bajnoki mérkőzéseken az idegenben lőtt több gól;
7. a bajnokság fair play értékelésében elért jobb helyezés;
8. sorsolás.
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.