Soccer

41 feliratkozó

7 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Hát nem tudom, én marhára élvezem hogy Arsenal drukker lehetek, én átéltem Oleg Luzsnyijt és Denilsont és Cygant, nekem ez ahhoz képest ez aranykor.
Szeretem hogy nem egy összevásárolt keret működik, hanem folyamatosan nőnek, fejlődnek a játékosok, ahová be lehet illeszteni egy-egy nagy igazolást, mint Rice, Havertz vagy Calafiori.
Arteta lehet hogy nem a világ legjobb edzője, de annyira jó, hogy reális opció nagyon kevés van, aki biztosan upgrade hozzá képest. A bizonytalanért pedig nem tartom érdemesnek lecserélni. Mert ezeket az éveket nem tartom bukásnak. Amit pl a MU -nál folyik, na az egy bukás.
Ödegaardnak szar szezonja van, de neki is vagy 7-800 játékperccel kevesebbje lesz a bajnokságban, de amit fontosabbnak tartok, az Ben White hiánya, a White- Ödegaard-Saka hármas valami fergeteges összhangban működött éveken át.
Ezen kívül Rice fellépése és 8as ként szereplése, Haverzt kiesése mind mint borították az összhangot.
De mindig lesokkol, hogy Ödegaard még mindig csak 26 éves, sok-sok marhajó szezon áll még előtte. De kíváncsi leszek Maxx Dowman-ra, a kisgyerek 15 évesen felforgatta az angol utánpótlást, jövőre már játszhat a felnőttek között, és pont Ödegaard posztja fekszik neki..
Valamiért nagyon nem örülnék ha Gyökeres lenne a csatárunk jövőre, remélem egy kétségbeesett csapat beelőz bennünket.
Tony Adams
Félve kérdezem, hogy Lewis-Skellyn meg Sakán kívül melyik kezdőtök saját nevelés?
slowmotion
Nem azt mondtam hogy saját nevelés, azt mondtam együtt nőnek, fejlődnek a játékosok. Pl Martinelli, Saliba nem kész termékként érkeztek, itt értek fejlődtek a csapattal. De Gabriel sem a top polcról levett Calafiori igazolás volt, hanem a fisfos Lilleből hoztuk el. Ben White rohadt drága volt, de a BHAbol hoztuk el egy komolyabb év után, csak tippelgetve milyen poszton lesz ő nekünk jó.
Most már nincsenek ilyen igazolásink, most már kész termékeket veszünk le a legfelső polcról. Nem tudom hogy ennél jobban lehet e érzékelni a fejlődést.
Tony Adams
Értem, hogy mit mondasz, de akkor fejezd ki pontosabban magad.
slowmotion
Jó azért azt se mondjuk, hogy Klopp fillérekből épített bajnokcsapatot és a mostani bajnokcsapatot is, mert nem igaz. Wenger épített fillérekből bajnokcsapatot.

A Pool sok pénzt áldozott ezért - és a korábbi keretért, pl mint Lallana, Firmino, Benteke, Keita, Ox, Fabinho, Mane, Wijnaldum, akik mind 30-40 millás játékosok voltak - aztán szintet is léptetekk Van Dijk, Alisson, Diaz, Nunez, Szobo-féle igazolássokkal.
Közben senki nem mondta, hogy nem jól gazdálkodtatok. Sok jó eladásotok volt, ellentétben a Chelsea-vel vagy az Arsenallal, MU-val. A City-t meg nem érdekli, de a ballasztot amúgy ők is jól elnyomogatják mostanság, pont nekünk is kb.
7 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
A vicc az, hogy egy karacsonyi interjuban Rossi fia bedobta, hogy szivesen dolgozna a focivalogatottnal o is a faterral. Milyen kicsi a vilag, most eszrevettek, hogy mennyire jo elemzo, gyorsan le is csaptak ra. Kellett, allitolag a Barcelona, a Manchester City es a Liverpool is konyorgott neki, hogy menjen hozzajuk elemzonek. 🤣
Stez
Gondolom ez annyira igaz, mint amikor Dzsudzsákot vitte volna minden európai top csapat.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
A vicc az, hogy egy karacsonyi interjuban Rossi fia bedobta, hogy szivesen dolgozna a focivalogatottnal o is a faterral. Milyen kicsi a vilag, most eszrevettek, hogy mennyire jo elemzo, gyorsan le is csaptak ra. Kellett, allitolag a Barcelona, a Manchester City es a Liverpool is konyorgott neki, hogy menjen hozzajuk elemzonek. 🤣
Stez
Reggel néztem én is amikor megláttam, csöppet sem nepobaby

Poloska vagyok.
7 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 830 — Whoops, looks like something went wrong.

7 hónapja
Hát nem tudom, én marhára élvezem hogy Arsenal drukker lehetek, én átéltem Oleg Luzsnyijt és Denilsont és Cygant, nekem ez ahhoz képest ez aranykor.
Szeretem hogy nem egy összevásárolt keret működik, hanem folyamatosan nőnek, fejlődnek a játékosok, ahová be lehet illeszteni egy-egy nagy igazolást, mint Rice, Havertz vagy Calafiori.
Arteta lehet hogy nem a világ legjobb edzője, de annyira jó, hogy reális opció nagyon kevés van, aki biztosan upgrade hozzá képest. A bizonytalanért pedig nem tartom érdemesnek lecserélni. Mert ezeket az éveket nem tartom bukásnak. Amit pl a MU -nál folyik, na az egy bukás.
Ödegaardnak szar szezonja van, de neki is vagy 7-800 játékperccel kevesebbje lesz a bajnokságban, de amit fontosabbnak tartok, az Ben White hiánya, a White- Ödegaard-Saka hármas valami fergeteges összhangban működött éveken át.
Ezen kívül Rice fellépése és 8as ként szereplése, Haverzt kiesése mind mint borították az összhangot.
De mindig lesokkol, hogy Ödegaard még mindig csak 26 éves, sok-sok marhajó szezon áll még előtte. De kíváncsi leszek Maxx Dowman-ra, a kisgyerek 15 évesen felforgatta az angol utánpótlást, jövőre már játszhat a felnőttek között, és pont Ödegaard posztja fekszik neki..
Valamiért nagyon nem örülnék ha Gyökeres lenne a csatárunk jövőre, remélem egy kétségbeesett csapat beelőz bennünket.
Tony Adams
Szerintem pont ugyanott tartunk, mint a másik csapatom, a Steelers. Tomlin nem elég rossz, hogy kirúgd, de nem elég jó ahhoz, hogy elérd a végcélt.
7 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
Nem is lett rossz ez az NB1-es szezon, kétszer vertük a hurkásokat, kétszer a nemesfémgyűjtőket, hat teltház. Nagyobb stadiont Nyíregyházára! 😀
7 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 745
Most nézem, h a Dortmund milyen komoly utolsó hónapot produkált Kovac-al, és akar meg a bl helyre is odaerhetnek.

Szurkolok nekik, remelem osszehozzak, mégha nincs is bajom a Freiburg-al.

„History is a set of lies agreed upon.”
7 hónapja
Vicces azért is kilassított összefoglalóban visszanézni az El Classicó-t, játékvezetői szempontból nem volt egy könnyű meccs, kiélezett szituációk voltak dögivel.

A Real tizenegyese előtti szituáció érdekes kérdés, mert Mbappe a korábbi tipikus "tétlen les" helyzetben tartózkodott. Ezt a helyzetet megváltoztatta Cubarsi bénázása, aki egyszer megakasztotta a passzt, de utána egy második, mozdulattal meg irányította a labdát, amivel kb ziccerbe hozta a franciát. Az sztem nem kérdés, hogy Szceszny elkaszálta.
Őszintén nem tudom megmondani, hogy a mostani felfogás mellett ez most akkor les volt-e vagy nem, azaz Mbappe volt-e e célbavett, vagy véletlenül ment felé a labda az indító passznál.

A második Real gól előtti labdaszerzésnél egyértelműen Yamal bokájára léptek, ezért Barca szabadnak kellett volna jönnie.

A Barca-féle 2-2-es Yamal egyenlítő gól előtt De Jong kezezett, azt meg vissza kellett volna fújni.

Az Mbappe-féle lesgólról nem láttam, illetve az öf-be nem raktak bele VAR-t, az millimétereken múlhatott, a Barca lesgólja valóban les volt.

A Tchouameni-féle kezezést én értem, hogy miért nem fújták be tizinek, ott a kézmozdulat lekövette a védő természetes mozgását és nagyon közelről, nagy erővel jött a lövés, nem tudta volna elhúzni a kezét. Azt azért ne várjuk már el a védőktől, hogy hátrakötözött kézzel mozogjanak minden helyzetben.

A Fermin-féle gól előtt a kezéhez ért a labda, ami miatt pont a védőtől elfelé, Fermin elé pattant, szóval gondolom a spori szerint a támadó előnyt szerzett vele, ezért annulálták a gólt.
7 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Amúgy most láttam a Real első gólját......🤦 azt a mi esetünkben tuti visszafújják les miatt ahelyett hogy 11-st kaptunk volna 😂 de amúgy ez nem rólunk szól, nem azèrt jegyzem meg hanem azért ès arról, hogy tök jó hogy van VAR de rohadtul nem tudják (akarják???🤔) következetesen jól használni. Így pedig akkor kb lófüttyt nem èr az egèsz.....ha most vezettèk volna be mèg nagyjából èrtenèm, de mostanra ez fejlődhetett volna....
7 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Amúgy Kispest meg Zsóry veri a Barcikát, a Vasas a Szegedet és el is dőlt.
zacknorb
Ne álmodozz szerintem, nem fog nyerni holnap a Honvéd
warr_b
5 meccses hazai győzelmi szériában vagyunk, csak mondom.
7 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
zacknorb

A Tatabànya meg kiesett
warr_b
Vincze, Plotár, Kiprich régi csapata 😕
7 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 906 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
zacknorb

A Tatabànya meg kiesett

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ahogy nézem, most már matematikailag is bent maradt az NB II-ben a Honvéd. Ettől függetlenül kíváncsi leszek mire megy a csapat holnap a Kazincbarcika és majd a Vasas ellen. Ha minimum 4 pontot szereznének, egyszerre leszek büszke és mérges (az ősz és Laczkó miatt).
iktriad
Holnap gec szurkolhatok nektek, fuj
zacknorb
Üdv a klubban! 😀
7 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
Arteta egy temus Pep, annak minden pojaca és maniroskodo hulyesegevel együtt. Csak éppen azt nem bírja koppintani, hogy miképp kell nyerni és végtelen pénzből építkezni, pedig minden évben adott a lehetőség.
De oké, jöhet megint a szokásos kifogás, hogy sok a sérült és fiatal a keret....
FLZOLI
Azert egy Premier League-rol beszelunk, ahol pontosan ugyanugy vegtelen penzbol a Liverpoolnak sem sikerult x evig ugyanugy nyerni.
Stez
Ne már Stez, milyen végtelen pénzből?
Mikey
 www.reddit.com/r/coys/comments/1i77kxg/cies_football_clubs_with_the_highest_transfer/

Arsenal 1.4 milliard, Liverpool 1.24 az elmult tiz evben.

Ez szamomra vegtelen penz. Mindenkinel.
Stez
És ebben az időszakban ebből milyen eredményt tudtak kihozni egyik és másik oldalon? 🙃
FLZOLI
Tottenham nem sokat nyert, azt fejből tudom
Willie Parker
10 év alatt, ha jól számolom:

Chelsea 1 BL, 1 EL, 2 PL, 1 FA
City 1 BL, 6 PL, 2 FA
MU 1 EL, 2 FA
Pool 1 BL, 2 PL, 1 FA
Ars 3 FA
Spurs LÓFASZ

PSG 9 L1, 7 fr kupa, nk-i szinten eddig LÓFASZ

Juve 6-6 bajnoki és olasz kupa
Inter 2-2 bajnoki és kupa
Milan 1 bajnoki cím
Napoli 1-1 bajnoki cím és kupa,
Atalanta 1 EL

Bayern 1 BL, 10 bajnoki, 3 DFBP

Real 5 BL, 4 LL, 1 kupa, 1 int cont
Barca 1 BL, 5 LL, 6 kupa
ATMa 1 EL, 1 LL

Angliában a City dominált, a Pool-Chelsea a BL győzelmek miatt van előttünk kb., meg, hogy ezer év után bajnokok lettek, mi meg nem.

Nemzetköziben a Bayern, PSG, Juve nagyjából ledórezolja a hazai terepet, a németeknek összejött a BL, a franciák meg 2x döntőznek, az olaszok messze voltak BL-től, kivéve most az Inter.

A spanyolok külön kaszt, a 2 nagynak kb nincs ellenfele, a Real nyilván a BL-t uralta.
Az Atleti az EL-győzelemmel van előttünk, de mi azt annyira nem vettük soha komolyan a nagy PL pénz miatt.
Willie Parker
Spurshöz nem lófaszt írnék, eladták az örököscséká Ként a Bályernbe, úgyhogy az ő bajnoki címük a Spurs bajnoki címe is
7 hónapja
Tony Adams
Félve kérdezem, hogy Lewis-Skellyn meg Sakán kívül melyik kezdőtök saját nevelés?
slowmotion
Nem azt mondtam hogy saját nevelés, azt mondtam együtt nőnek, fejlődnek a játékosok. Pl Martinelli, Saliba nem kész termékként érkeztek, itt értek fejlődtek a csapattal. De Gabriel sem a top polcról levett Calafiori igazolás volt, hanem a fisfos Lilleből hoztuk el. Ben White rohadt drága volt, de a BHAbol hoztuk el egy komolyabb év után, csak tippelgetve milyen poszton lesz ő nekünk jó.
Most már nincsenek ilyen igazolásink, most már kész termékeket veszünk le a legfelső polcról. Nem tudom hogy ennél jobban lehet e érzékelni a fejlődést.
Tony Adams
Értem, hogy mit mondasz, de akkor fejezd ki pontosabban magad.
7 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
Szerintem a Liverpolnak egy nagy előnye van, náluk régebb óta stabil a tulajdonosi és a szakmai háttér. A csapatépítés is egyszerűbb, ha 7-8 éves távlatokban gondolkozunk. Pl fura belegondolni hogy van Dijk 2018 januárjában érkezett 84 milláért, majd 2018 nyarán jött Alisson 62 milláért. Irigylésre méltó, remélem az Arsenal is tud majd 7-8 éves projecteket futtatni.
7 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
Tony Adams
slowmotion
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
7 hónapja
Ahogy nézem, most már matematikailag is bent maradt az NB II-ben a Honvéd. Ettől függetlenül kíváncsi leszek mire megy a csapat holnap a Kazincbarcika és majd a Vasas ellen. Ha minimum 4 pontot szereznének, egyszerre leszek büszke és mérges (az ősz és Laczkó miatt).
iktriad
Holnap gec szurkolhatok nektek, fuj

Poloska vagyok.
7 hónapja

Poloska vagyok.
7 hónapja
7 hónapja
Arteta egy temus Pep, annak minden pojaca és maniroskodo hulyesegevel együtt. Csak éppen azt nem bírja koppintani, hogy miképp kell nyerni és végtelen pénzből építkezni, pedig minden évben adott a lehetőség.
De oké, jöhet megint a szokásos kifogás, hogy sok a sérült és fiatal a keret....
FLZOLI
Azert egy Premier League-rol beszelunk, ahol pontosan ugyanugy vegtelen penzbol a Liverpoolnak sem sikerult x evig ugyanugy nyerni.
Stez
Mikey
 www.reddit.com/r/coys/comments/1i77kxg/cies_football_clubs_with_the_highest_transfer/

Stez
Ha jól sejtem, ez nem net spending.

Abban még a PL-ben is csak középmezőnyben van a Liverpool. 😊
Mikey
Jah persze, en csak a koltott zset neztem. A Liverpool faszan banik a penzzel, ebben teljesen igazad van, kimaxolja meg a Mane-szintu, kiegett jatekosokat is sok esetben.

Meg mas kerdes, hogy a brutalis angliai tvs penzek miatt mar Aston Villak is lazan kolthetnek evi 100 milliot, akar tobbet is. Angol kozep-, sot, meg a gyengebb csapatok is tobbet koltenek, mint a nemet vagy az olasz 2-3-4. helyen levok.
Stez
Ugye-ugye. Azért nagyon nem mindegy, hogy nyomtatják a tulajok a lóvét, vagy eladásokból kell részben előteremteni.
Mikey
Azt nem bírom kurvára, amikor valaki féligazságokkal akarja a véleményét alátámasztani, aztán amikor erre rámutatnak, akkor még erőlteti is.
Még jó, hogy nem gazdasági területen dolgozik a kolléga.
7 hónapja
Tony Adams

Szerkesztette: slowmotion
7 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
FLZOLI
Stez
Mikey

Stez
És ebben az időszakban ebből milyen eredményt tudtak kihozni egyik és másik oldalon? 🙃
FLZOLI
A valasz nem fekete es feher, mert az Arsenal a Wenger-idoszak utolso eveiben a stadion miatt kb semmit sem koltott, a Liverpool meg 2015-tol, Klopp erkezestol kezdte el hozni sorjaban a kesoi sikerjatekosait, akikert tobbet is fizetett, es akik aztan megalapoztak a sikert. Az Arsenal a nagyon elbaszott Pepe-igazolason kivul 2019-2020-ban kezdte el kemenyebben kinyitni a tarcat, ugyhogy a Liverpool azert egy jo harom-negy evvel elorebb jart epitkezesben. Szerintem korulbelul 2026 nyaran lenne ertelme osszehasonlitani a ket csapatot, az lenne valid. Nyilvan az Arsenal addig sem fog sokkal tobbet nyerni, mert Arteta nem eleg jo vezetoedzo es az igazolasok is visszafele sulnek el, ettol fuggetlenul azt sem gondolom szarnak es luzerkedesnek, hogy a masodik helyre mostmar sokadszor ernek oda, vagy vannak erte harcban. Es ez nalam egyaltalan nem rossz eredmeny. Az igazi luzerseg az, amikor egy klub tiz ev alatt elkolt 1.95 milliardot, es meg az europai kupaindulast sem hozza, ala Manchester United, ala Tottenham.
Stez
Mindig azt szerettem volna elkerülni , h a csapatom lúzer legyen a lehetőségeihez képest.
A Wenger-éra végén bohócoztak minket és most is az a közvélekedés, hogy chokerek vagyunk.
Egyszer jó lenne már kinőni, mert kb pont 10 éve ezt hallgatom.
Willie Parker
Mondjuk egy Iraola a padon simán tudna ezen javítani. Vagy akkor pénzért elhozni valakit (pl Inzaghi, Nagelsman, Enrique vonalból vagy valaki fiatalt). Belülről ez rohadtul nem fog menni, ha közben amúgy vesztes típusú kulcsjátékosok is vannak a keretben (pl Ödegard)
FLZOLI
Átállunk második szándékból játszani Iraolával? Hát nagyon jó ötlet, vissza is tudunk esni egy kategóriát vele. Mindezt úgy, hogy az egyik legnagyobb Iraola fan vagyok.
Inzaghihoz át kéne alakítani a keretet, nem lennénk beljebb sokkal. De Nagelsmann és Enrique se egy igazi update. Kicsit mintha el lenne felejtve a tavalyi tavasz, amit egy balszerencsés meccsen kívül tökéletesen sikerült lehozni a világ akkori legjobb csapata, a fullos City ellen.
Azért nem lehet teljesen homokba dugni a fejeket és kontextus nélkül nézni, mert ami elromolhatott, az elromlott. A contenderségről se nagyon álmodhatott 5 éve a csapat, mindenki speedrunolni akar, az elmúlt négy évben egyszer nem sikerült fejlődni, és egyből vészharangok vannak, el kell küldeni, kókler, be lett árazva. Emellett nézzünk rá, hol volt a csapat és milyen 'legendák' játszottak itt amikor átvette a keretet. Nem lineáris a fejlődés, és épp ez a baj, különben senki nem kérne fejeket.
Igen nehéz lenyelni hogy nem lett kupa, szar érzés, de jobb helyzetben van a csapat mint a világ 99%-a. Egyedül a kupa határoz meg valakit? Most a MU vagy a Spurs jobb ha 16. és 17. helyen nyernek egy EL-t? Hát nem tudom, amilyen fejetlenség van ott, nehezen hiszem. Kicsit olyan dolgot akartok leverni rajta, amihez nincs rohadt sok köze, mert kell egy hibás. Vannak dolgok, ami nem működnek jól. Nyugodtan meg lehet adni az esélyt hogy megpróbálja megtalálni a megoldást, nem kell egyből szétverni a házat mert egy tégla szar helyre került.
Heisman nádor
Ehhez hozzá tenném azt, hogy Inzaghit az olaszoktól olvasom Artetas kontextusban, hogy még egy bajnokságot bukik el.
Plusz ez az Odegaard vesztes típusú játékos nem tudom honnan a picsából jöhetett, csak mert a Realnak nem kellett vagy honnan?
Fabregast is most hirtelen felkapta mindenki, mert még látta őt játszani, ott bezzeg nincs szó a nagyhalom igazolásról és a kurva gazdag tulajokról. És egy szezon után mindenki Jézus Krisztus 2.0-t lát a csávóba.
zacknorb
Inzaghi 3-5-2-t jatszat, ha van edzo kb a vilagban, aki messze all az Arsenal stilusatol, az o. De amugy szerintem tulertekelt, ha az Inter nem lenne az elmult harom evben BL-specialista, nem lehetne hallani a palirol. Az Inter zsenije Marotta, o epiti a keretet, raadasul tendre fillerekert kukazott jatekosokbol, akik rendre bevalnak. Ha Marotta elmenne, ket even belul szetesne minden.

Odegaard szerintem nagyon jo jatekos es Kroos visszavonulasa utan tokeletes utod lehetett volna, meg ha elorebb is jatszik, mint anno Kroos.
Stez
Ødegaardot én is kutyáztam néha, a sérülése után szerintem közel sem tudott abba a formába kerülni mint amibe kellene, plusz sok időn keresztül a társai a MØ-Saka- Benny Blanco háromszögből nem voltak mellette, ami hatalmas veszteség lenne bármelyik csapatban.
Kicsit kellene neki egy frissítés, pihenés, valami áttörés egy nagy góllal, mert rendre hoz meg rossz döntéseket és ad el olyan labdákat amiből büntetnek.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 830 — Whoops, looks like something went wrong.
FLZOLI
Stez
Mikey

Stez
FLZOLI
A valasz nem fekete es feher, mert az Arsenal a Wenger-idoszak utolso eveiben a stadion miatt kb semmit sem koltott, a Liverpool meg 2015-tol, Klopp erkezestol kezdte el hozni sorjaban a kesoi sikerjatekosait, akikert tobbet is fizetett, es akik aztan megalapoztak a sikert. Az Arsenal a nagyon elbaszott Pepe-igazolason kivul 2019-2020-ban kezdte el kemenyebben kinyitni a tarcat, ugyhogy a Liverpool azert egy jo harom-negy evvel elorebb jart epitkezesben. Szerintem korulbelul 2026 nyaran lenne ertelme osszehasonlitani a ket csapatot, az lenne valid. Nyilvan az Arsenal addig sem fog sokkal tobbet nyerni, mert Arteta nem eleg jo vezetoedzo es az igazolasok is visszafele sulnek el, ettol fuggetlenul azt sem gondolom szarnak es luzerkedesnek, hogy a masodik helyre mostmar sokadszor ernek oda, vagy vannak erte harcban. Es ez nalam egyaltalan nem rossz eredmeny. Az igazi luzerseg az, amikor egy klub tiz ev alatt elkolt 1.95 milliardot, es meg az europai kupaindulast sem hozza, ala Manchester United, ala Tottenham.
Stez
Mindig azt szerettem volna elkerülni , h a csapatom lúzer legyen a lehetőségeihez képest.
A Wenger-éra végén bohócoztak minket és most is az a közvélekedés, hogy chokerek vagyunk.
Egyszer jó lenne már kinőni, mert kb pont 10 éve ezt hallgatom.
Willie Parker
Mondjuk egy Iraola a padon simán tudna ezen javítani. Vagy akkor pénzért elhozni valakit (pl Inzaghi, Nagelsman, Enrique vonalból vagy valaki fiatalt). Belülről ez rohadtul nem fog menni, ha közben amúgy vesztes típusú kulcsjátékosok is vannak a keretben (pl Ödegard)
FLZOLI
Átállunk második szándékból játszani Iraolával? Hát nagyon jó ötlet, vissza is tudunk esni egy kategóriát vele. Mindezt úgy, hogy az egyik legnagyobb Iraola fan vagyok.
Inzaghihoz át kéne alakítani a keretet, nem lennénk beljebb sokkal. De Nagelsmann és Enrique se egy igazi update. Kicsit mintha el lenne felejtve a tavalyi tavasz, amit egy balszerencsés meccsen kívül tökéletesen sikerült lehozni a világ akkori legjobb csapata, a fullos City ellen.
Azért nem lehet teljesen homokba dugni a fejeket és kontextus nélkül nézni, mert ami elromolhatott, az elromlott. A contenderségről se nagyon álmodhatott 5 éve a csapat, mindenki speedrunolni akar, az elmúlt négy évben egyszer nem sikerült fejlődni, és egyből vészharangok vannak, el kell küldeni, kókler, be lett árazva. Emellett nézzünk rá, hol volt a csapat és milyen 'legendák' játszottak itt amikor átvette a keretet. Nem lineáris a fejlődés, és épp ez a baj, különben senki nem kérne fejeket.
Igen nehéz lenyelni hogy nem lett kupa, szar érzés, de jobb helyzetben van a csapat mint a világ 99%-a. Egyedül a kupa határoz meg valakit? Most a MU vagy a Spurs jobb ha 16. és 17. helyen nyernek egy EL-t? Hát nem tudom, amilyen fejetlenség van ott, nehezen hiszem. Kicsit olyan dolgot akartok leverni rajta, amihez nincs rohadt sok köze, mert kell egy hibás. Vannak dolgok, ami nem működnek jól. Nyugodtan meg lehet adni az esélyt hogy megpróbálja megtalálni a megoldást, nem kell egyből szétverni a házat mert egy tégla szar helyre került.
Heisman nádor
Ehhez hozzá tenném azt, hogy Inzaghit az olaszoktól olvasom Artetas kontextusban, hogy még egy bajnokságot bukik el.
Plusz ez az Odegaard vesztes típusú játékos nem tudom honnan a picsából jöhetett, csak mert a Realnak nem kellett vagy honnan?
Fabregast is most hirtelen felkapta mindenki, mert még látta őt játszani, ott bezzeg nincs szó a nagyhalom igazolásról és a kurva gazdag tulajokról. És egy szezon után mindenki Jézus Krisztus 2.0-t lát a csávóba.
zacknorb
Inzaghi 3-5-2-t jatszat, ha van edzo kb a vilagban, aki messze all az Arsenal stilusatol, az o. De amugy szerintem tulertekelt, ha az Inter nem lenne az elmult harom evben BL-specialista, nem lehetne hallani a palirol. Az Inter zsenije Marotta, o epiti a keretet, raadasul tendre fillerekert kukazott jatekosokbol, akik rendre bevalnak. Ha Marotta elmenne, ket even belul szetesne minden.

Odegaard szerintem nagyon jo jatekos es Kroos visszavonulasa utan tokeletes utod lehetett volna, meg ha elorebb is jatszik, mint anno Kroos.