Soccer

41 feliratkozó

7 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 906 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Gecc, mi maradt ki a Kazincbarcelonánál

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Nem emlékszem ki írta tegnap, de elvileg az Arsenal leadta az első ajánlatát Gyökeresért. Elvileg mindennel együtt 75M az első ajánlat.
Toto21
Adnám, ha sikerülne megszerezni. Nem úgy mint a Sané ötlet. Én az embertől viszketek. Vagy zseni módon játszik vagy hosszú ideig semmi, óriási amplitudóval.
Matthew99
Huijsennek örülnék még CB-be, tőlem 80-ért a Real viheti Salibát.

Hato-t mondogatják left backbe, az Ajaxból, az korai lenne neki.

Jamie Gittens-t is pletykálták, nem tudom minek.
7 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 412 — LIGHTS OUT!
Lol, Luis Enriquenek idén több győzelme van angol csapat ellen, mint Amorimnak xD

Szerkesztette: Sixo

7 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 095 — Invisible man
Nem emlékszem ki írta tegnap, de elvileg az Arsenal leadta az első ajánlatát Gyökeresért. Elvileg mindennel együtt 75M az első ajánlat.
Toto21
Adnám, ha sikerülne megszerezni. Nem úgy mint a Sané ötlet. Én az embertől viszketek. Vagy zseni módon játszik vagy hosszú ideig semmi, óriási amplitudóval.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
7 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 413
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
7 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 718 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
este 8-tól albán bajnoki döntő a címvédő Egnatiával és a tavalyi 4. Vllazniával!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
Zahavi elintézi, hogy Sané nem fog maradni Münchenben. Elvileg már meg volt a megállapodás Sané-val, majd hirtelen ügynököt váltott és most még több pénzt akar ( az ügynüksége valószínüleg).

Ki nem állhatom az ilyen pénzéhes piócákat.

Ha már nem hosszabítanak itt, akkor talán az Arsenal bepróbálkozhatna nála.
Toto21
azert nem teljesen igaz, hogy megvolt. vezetoseg is el kezdett fillereskedni. azt mondtak neki, hogy aki csapatnal van az nem kap alairasi penzt. aztan jott Musiala hosszabbitas meg Kimmich es mindketten kaptak.

en amugy nem bannam, ha nem maradna, csak akkor kell vkit igazolni a helyere. van is titkos eselyesem ra, hatha az akkor osszejonne.
csebi
valószínüleg Musiala menne ki a bal szélre, föleg ha jönne Wirtz. Akkor Kane mögött lenne Musiala - Wirtz - Olise. Az azért már elég ütös lehetne.
Toto21
jajj, elkiabaltad a titkos eselyesemet 😀
csebi
inkább azt mond meg nekem, mit akarnak a védelemmel, mert onnan nem hallok semmit.

Középpálya közepén jó lehet a csapat, Kimmich - Pavlovic - Bischof - Goretzka ( ?) négyessel. De a belsö védök nem nyugtatnak meg.
Toto21
hat ahogy olvasom kb bki mehet, heten olvastam, hogy Upa is eligazolhat, ha jon ajanlat.
de ugy gondolom, hogy jobb bekk megoldva: Stanisic es Laimer.
kozepen kell egy 3. ember, ha marad Upa es Kim, es kivancsi vagyok, hogy Baumann kap-e nagyobb szerepet meg ugye Stanisic is bmikor be tud mozogni kozepre.
balhatved megvan jelenleg.
Boey sztem megy ha vki ad 2 zacsko szotyit.

nem rossz ez alapvetoen, stabilabbak voltunk Kompany alatt mint kb bki alatt osszessegeben (belertem Flicket is), 1-2 rosszul sikerult meccs volt osszel, de tavasszal egyertelmuen latszott, hogy jo lesz ez, nem a vedelmen ment el pedig kiesett Upa meg Davies is.
csebi
a bajnoksag miatt nem is aggodom, de BL-hez lehet kevés lesz a Kim - Upa páros. Nem Buchmann-ra gondoltál Baumann helyett? 😀

igen én is hallottam, hogy ez lenne a mehetnek lista:

-Boey
-Goretzka
-Palhinha
-Tel
-Gnabry
-Coman
-Kim jó ajánlat esetén
+ akikkel nem hosszabbít a klub
7 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Zahavi elintézi, hogy Sané nem fog maradni Münchenben. Elvileg már meg volt a megállapodás Sané-val, majd hirtelen ügynököt váltott és most még több pénzt akar ( az ügynüksége valószínüleg).

Toto21
azert nem teljesen igaz, hogy megvolt. vezetoseg is el kezdett fillereskedni. azt mondtak neki, hogy aki csapatnal van az nem kap alairasi penzt. aztan jott Musiala hosszabbitas meg Kimmich es mindketten kaptak.

en amugy nem bannam, ha nem maradna, csak akkor kell vkit igazolni a helyere. van is titkos eselyesem ra, hatha az akkor osszejonne.
csebi
valószínüleg Musiala menne ki a bal szélre, föleg ha jönne Wirtz. Akkor Kane mögött lenne Musiala - Wirtz - Olise. Az azért már elég ütös lehetne.
Toto21
csebi
inkább azt mond meg nekem, mit akarnak a védelemmel, mert onnan nem hallok semmit.

Középpálya közepén jó lehet a csapat, Kimmich - Pavlovic - Bischof - Goretzka ( ?) négyessel. De a belsö védök nem nyugtatnak meg.
Toto21
hat ahogy olvasom kb bki mehet, heten olvastam, hogy Upa is eligazolhat, ha jon ajanlat.
de ugy gondolom, hogy jobb bekk megoldva: Stanisic es Laimer.
kozepen kell egy 3. ember, ha marad Upa es Kim, es kivancsi vagyok, hogy Baumann kap-e nagyobb szerepet meg ugye Stanisic is bmikor be tud mozogni kozepre.
balhatved megvan jelenleg.
Boey sztem megy ha vki ad 2 zacsko szotyit.

nem rossz ez alapvetoen, stabilabbak voltunk Kompany alatt mint kb bki alatt osszessegeben (belertem Flicket is), 1-2 rosszul sikerult meccs volt osszel, de tavasszal egyertelmuen latszott, hogy jo lesz ez, nem a vedelmen ment el pedig kiesett Upa meg Davies is.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja

Toto21

csebi
Toto21
csebi

7 hónapja

Toto21

csebi
Toto21

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja

Toto21

csebi
7 hónapja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Ma házat, kocsit, asszonyt a Honvéd W-re, over 2.5
JC6 (Mr. Miele)
Barcika nem akar feljutni.

7 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Szerintem Arteta egy olyan edző akivel lehet nyerni. A keretet sem kell túl lefelé tolni... Szerintem ez a roster, csapat ott van abban az 5-6 csapatban amin így nem lepődsz meg, ha PL-t vagy BL-t nyer az adott évben.
Persze 1-1 hiányposzt mindenhol akad... mondják a csatárt hozzájuk és igen kéne (más kérdés, hogy Gyökeres szerintem nagy kapufa lesz PL-be én nem rá mozdulnék a helyükben) de amúgy nem csak tökéletes keretekkel lehet nyerni. Poolban idén LB-t nézzük meg, hogy Robbo szenvedett mint a kutya pl.
A baj, hogy Artéta (és az aktuális technical stáb) nem tudom miért de 2-3 éve letakarja a támadósort és csak védelem+kp-t erősít. Ráadásul azokat is inkább robotoló emberekkel mintsem kreatívokkal. Tényleg évek óta hajtogatva van h kéne csatár, kéne esetleg Martinelli upgrade erre n+1. belső közééppályás érkezik most is Rice, Martinelli után. Amikor elv Partyt is hosszabbítanák... Jött tavaly is Calafiori (basszák meg az olaszt elnéztem volna a Poolba is 😀) aztán lehet ez nem volt kalkulálva de Skelly meg a következő 10+ évre valszeg elviszi a kezdőt...

Idén elfogyott az Arsenal rostere. Ez van, vannak szar évek olyankor reméled h a BL hely meglesz aztán jövőre újrapróbálod. Pech, hogy éveken át nézed a City hátát aztán 1-szer bezuhannak és akkor nem tudod kihasználni. Klopp már csak tudja ezt, mert 1-szer adódott neki ilyen amíg top csapata volt, bajnok is lett, máskor meg 90-sok pont is kevés volt a címhez mert volt a City akivel nem tudsz versenyezni anyagilag sajnos. Lehet mondani h mindenki csilliárdos azért látni kell, hogy a tulaj másik cége a mez meg stadionsponzor többszörösét utalva mint a többi klubbok esetében akkor ez van... Szóval nem féltem h Artetaval jövőre ne lenne ismét versenyben a City a pech inkább, hogy lehet jövőre már nem lesz flopja a Citynek és ismét 95+ pont kellene majd a címhez az meg azért baromi nehéz.

Liverpool Fc
7 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
Ma házat, kocsit, asszonyt a Honvéd W-re, over 2.5
7 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Arteta egy temus Pep, annak minden pojaca és maniroskodo hulyesegevel együtt. Csak éppen azt nem bírja koppintani, hogy miképp kell nyerni és végtelen pénzből építkezni, pedig minden évben adott a lehetőség.
De oké, jöhet megint a szokásos kifogás, hogy sok a sérült és fiatal a keret....
FLZOLI
Azert egy Premier League-rol beszelunk, ahol pontosan ugyanugy vegtelen penzbol a Liverpoolnak sem sikerult x evig ugyanugy nyerni.
Stez
Ne már Stez, milyen végtelen pénzből?
Mikey
 www.reddit.com/r/coys/comments/1i77kxg/cies_football_clubs_with_the_highest_transfer/

Arsenal 1.4 milliard, Liverpool 1.24 az elmult tiz evben.

Ez szamomra vegtelen penz. Mindenkinel.
Stez
És ebben az időszakban ebből milyen eredményt tudtak kihozni egyik és másik oldalon? 🙃
FLZOLI
A valasz nem fekete es feher, mert az Arsenal a Wenger-idoszak utolso eveiben a stadion miatt kb semmit sem koltott, a Liverpool meg 2015-tol, Klopp erkezestol kezdte el hozni sorjaban a kesoi sikerjatekosait, akikert tobbet is fizetett, es akik aztan megalapoztak a sikert. Az Arsenal a nagyon elbaszott Pepe-igazolason kivul 2019-2020-ban kezdte el kemenyebben kinyitni a tarcat, ugyhogy a Liverpool azert egy jo harom-negy evvel elorebb jart epitkezesben. Szerintem korulbelul 2026 nyaran lenne ertelme osszehasonlitani a ket csapatot, az lenne valid. Nyilvan az Arsenal addig sem fog sokkal tobbet nyerni, mert Arteta nem eleg jo vezetoedzo es az igazolasok is visszafele sulnek el, ettol fuggetlenul azt sem gondolom szarnak es luzerkedesnek, hogy a masodik helyre mostmar sokadszor ernek oda, vagy vannak erte harcban. Es ez nalam egyaltalan nem rossz eredmeny. Az igazi luzerseg az, amikor egy klub tiz ev alatt elkolt 1.95 milliardot, es meg az europai kupaindulast sem hozza, ala Manchester United, ala Tottenham.
Stez
Mindig azt szerettem volna elkerülni , h a csapatom lúzer legyen a lehetőségeihez képest.
A Wenger-éra végén bohócoztak minket és most is az a közvélekedés, hogy chokerek vagyunk.
Egyszer jó lenne már kinőni, mert kb pont 10 éve ezt hallgatom.
Willie Parker
Mondjuk egy Iraola a padon simán tudna ezen javítani. Vagy akkor pénzért elhozni valakit (pl Inzaghi, Nagelsman, Enrique vonalból vagy valaki fiatalt). Belülről ez rohadtul nem fog menni, ha közben amúgy vesztes típusú kulcsjátékosok is vannak a keretben (pl Ödegard)
FLZOLI
Átállunk második szándékból játszani Iraolával? Hát nagyon jó ötlet, vissza is tudunk esni egy kategóriát vele. Mindezt úgy, hogy az egyik legnagyobb Iraola fan vagyok.
Inzaghihoz át kéne alakítani a keretet, nem lennénk beljebb sokkal. De Nagelsmann és Enrique se egy igazi update. Kicsit mintha el lenne felejtve a tavalyi tavasz, amit egy balszerencsés meccsen kívül tökéletesen sikerült lehozni a világ akkori legjobb csapata, a fullos City ellen.
Azért nem lehet teljesen homokba dugni a fejeket és kontextus nélkül nézni, mert ami elromolhatott, az elromlott. A contenderségről se nagyon álmodhatott 5 éve a csapat, mindenki speedrunolni akar, az elmúlt négy évben egyszer nem sikerült fejlődni, és egyből vészharangok vannak, el kell küldeni, kókler, be lett árazva. Emellett nézzünk rá, hol volt a csapat és milyen 'legendák' játszottak itt amikor átvette a keretet. Nem lineáris a fejlődés, és épp ez a baj, különben senki nem kérne fejeket.
Igen nehéz lenyelni hogy nem lett kupa, szar érzés, de jobb helyzetben van a csapat mint a világ 99%-a. Egyedül a kupa határoz meg valakit? Most a MU vagy a Spurs jobb ha 16. és 17. helyen nyernek egy EL-t? Hát nem tudom, amilyen fejetlenség van ott, nehezen hiszem. Kicsit olyan dolgot akartok leverni rajta, amihez nincs rohadt sok köze, mert kell egy hibás. Vannak dolgok, ami nem működnek jól. Nyugodtan meg lehet adni az esélyt hogy megpróbálja megtalálni a megoldást, nem kell egyből szétverni a házat mert egy tégla szar helyre került.
Heisman nádor
De ez honnan jön, hogy egy edző csak egy stílust tud játszani? Nem mindenki control freak mint Pep, hogy minden centit megtervezzen...

Nekem továbbra is az a bajom, hogy nem top csapatként nézünk az Arsenalra hanem valami feltörekvő fiatal nevelő középcsapatra amelyik aranykorát éli épp... Egy top csapatot meg igenis a címek és mondjuk a döntők áraznak be. Saliba, Rice, Saka ott van a posztján legalább a top5-ben a világon, hova a francba kellene még őket fejleszteni vagy cserélni? 🙂
Egyszerűen azt nem látja a vezetőség, hogy Arteta nem bírja megugorni az utolsó lépcsőfokot. Lehet, hogy a padlót magasabbra tette a projekt elején, de ez már egy teljesen másik klub, teljesen más elvárásokkal és lehetőségekkel. Csak épp a szurkolóik és a mentalitás maradt valahol a merjünk kicsit lenni és a fiatalokkal és türelemmel a pénzes világ ellen delíriumban

7 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 906 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Amúgy Kispest meg Zsóry veri a Barcikát, a Vasas a Szegedet és el is dőlt.
zacknorb
Ne álmodozz szerintem, nem fog nyerni holnap a Honvéd
warr_b
5 meccses hazai győzelmi szériában vagyunk, csak mondom.
iktriad
Semmit nem jelent.

Vasas drukker írta:

Beszéltem ma kollégámmal, ő a kispesti tábor tagja

Ők azt szeretnék legjobban, ha az utolsó meccsen úgy állnánk, hogy ha nyerünk, feljutunk, ha nem, nem - és így akadályozná meg ezt a Kispest a Fáyban

Teljesen tele lesz a vendégszektor emiatt

Nem szeretnének tét nélküli meccset az utolsó fordulóra.
warr_b
Épp ezért kell nyernie a Kispestnek ma, hogy legyen tét a végén.
zacknorb
Így vagy úgy, de tét mindenképpen lesz.

És utána mg ott lesz az is, amiről Hrutka filozofált:

„19:00-tól kezdődtek az NB II-es feljutásban szerepet játszó mérkőzések. A már NB I-es Kisvárda mögött még egy hely kiadó, amelyért hatalmas a versenyfutás a Kazincbarcika és a Vasas között.

Borsod harmadik legnagyobb városa labdarúgóinak kiváló teljesítménye azonban felkeltette a már feljutott szabolcsi alakulat vezetőinek is a figyelmét, állítólag fiókcsapatként számítanának Erős Gábor alakulatára.

Azonban Mezőkövesden százmillió forintot meghaladó plusz bevétel a tét, az esetleges stadionbérlettel és az egyéb szolgáltatások értékesítésével. Akkor most mi legyen a Kazincbarcikával? A Kisvárdának az NB II-es, a Mezőkövesdnek az első osztályú Kazincbarcika a kedvezőbb.

A Honvéd elleni meccs után erről pont a Mezőkövesd és a Kisvárda dönthet (előbbit a következő körben hazai pályán fogadja a Barcika, utóbbihoz az utolsó fordulóban látogat – szerk.). Meg persze a Vasas, saját magára figyelve.

Kíváncsian várjuk az utolsó fordulókat.”

7 hónapja

Toto21

7 hónapja
A vicc az, hogy egy karacsonyi interjuban Rossi fia bedobta, hogy szivesen dolgozna a focivalogatottnal o is a faterral. Milyen kicsi a vilag, most eszrevettek, hogy mennyire jo elemzo, gyorsan le is csaptak ra. Kellett, allitolag a Barcelona, a Manchester City es a Liverpool is konyorgott neki, hogy menjen hozzajuk elemzonek. 🤣
Stez
nem is ertettem mikor lattam a vizilabda hirek kozott, hogy a medencebol egybol a Telkiba teszi at a szekhelyet... lehet a hosszabbitasban volt titkos zaradekkent.

7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
zacknorb
warr_b
iktriad
Semmit nem jelent.

Vasas drukker írta:

Ők azt szeretnék legjobban, ha az utolsó meccsen úgy állnánk, hogy ha nyerünk, feljutunk, ha nem, nem - és így akadályozná meg ezt a Kispest a Fáyban

warr_b
Épp ezért kell nyernie a Kispestnek ma, hogy legyen tét a végén.

Poloska vagyok.
7 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 2 998
Az nem ujdonsag hogy a magyar foci tele van hozza nem erto talpnyalokkal es csak kifizetohelykent funkcional de hogy Rossi fia mit keres a valogatottnal az rejtely. (gondolom nehany milliot azert elrak)

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
7 hónapja
zacknorb
warr_b
iktriad
Semmit nem jelent.

Vasas drukker írta:

7 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
Hát nem tudom, én marhára élvezem hogy Arsenal drukker lehetek, én átéltem Oleg Luzsnyijt és Denilsont és Cygant, nekem ez ahhoz képest ez aranykor.
Szeretem hogy nem egy összevásárolt keret működik, hanem folyamatosan nőnek, fejlődnek a játékosok, ahová be lehet illeszteni egy-egy nagy igazolást, mint Rice, Havertz vagy Calafiori.
Arteta lehet hogy nem a világ legjobb edzője, de annyira jó, hogy reális opció nagyon kevés van, aki biztosan upgrade hozzá képest. A bizonytalanért pedig nem tartom érdemesnek lecserélni. Mert ezeket az éveket nem tartom bukásnak. Amit pl a MU -nál folyik, na az egy bukás.
Ödegaardnak szar szezonja van, de neki is vagy 7-800 játékperccel kevesebbje lesz a bajnokságban, de amit fontosabbnak tartok, az Ben White hiánya, a White- Ödegaard-Saka hármas valami fergeteges összhangban működött éveken át.
Ezen kívül Rice fellépése és 8as ként szereplése, Haverzt kiesése mind mint borították az összhangot.
De mindig lesokkol, hogy Ödegaard még mindig csak 26 éves, sok-sok marhajó szezon áll még előtte. De kíváncsi leszek Maxx Dowman-ra, a kisgyerek 15 évesen felforgatta az angol utánpótlást, jövőre már játszhat a felnőttek között, és pont Ödegaard posztja fekszik neki..
Valamiért nagyon nem örülnék ha Gyökeres lenne a csatárunk jövőre, remélem egy kétségbeesett csapat beelőz bennünket.
Tony Adams
Félve kérdezem, hogy Lewis-Skellyn meg Sakán kívül melyik kezdőtök saját nevelés?
slowmotion
Nem azt mondtam hogy saját nevelés, azt mondtam együtt nőnek, fejlődnek a játékosok. Pl Martinelli, Saliba nem kész termékként érkeztek, itt értek fejlődtek a csapattal. De Gabriel sem a top polcról levett Calafiori igazolás volt, hanem a fisfos Lilleből hoztuk el. Ben White rohadt drága volt, de a BHAbol hoztuk el egy komolyabb év után, csak tippelgetve milyen poszton lesz ő nekünk jó.
Most már nincsenek ilyen igazolásink, most már kész termékeket veszünk le a legfelső polcról. Nem tudom hogy ennél jobban lehet e érzékelni a fejlődést.
Tony Adams
Értem, hogy mit mondasz, de akkor fejezd ki pontosabban magad.
slowmotion
Jó azért azt se mondjuk, hogy Klopp fillérekből épített bajnokcsapatot és a mostani bajnokcsapatot is, mert nem igaz. Wenger épített fillérekből bajnokcsapatot.

A Pool sok pénzt áldozott ezért - és a korábbi keretért, pl mint Lallana, Firmino, Benteke, Keita, Ox, Fabinho, Mane, Wijnaldum, akik mind 30-40 millás játékosok voltak - aztán szintet is léptetekk Van Dijk, Alisson, Diaz, Nunez, Szobo-féle igazolássokkal.
Közben senki nem mondta, hogy nem jól gazdálkodtatok. Sok jó eladásotok volt, ellentétben a Chelsea-vel vagy az Arsenallal, MU-val. A City-t meg nem érdekli, de a ballasztot amúgy ők is jól elnyomogatják mostanság, pont nekünk is kb.
Willie Parker
a húzóemberekért igen, de azokért mindenki más is. az meg, hogy mennyiért sózzuk el a ballasztot, hát istenem, ha van olyan hülye, aki megveszi, akkor ők úgy jártak, mi meg így.
utolsó tíz év balansz, per TM (M €):
'15/16: -126.5, + 90.5m; -36
'16/17: -80, +89; +9
'17/18: -173.6, +184.5; +10.9
'18/19: -182.2, +41.3; -140.9
'19/20: -10.4, +48; +37.6
'20/21: -84.8, +17.2; -67.6
'21/22: -94, +31.6; -62.4
'22/23: -145.8, +80.7; -65.8
'23/24: -172, +60.7;-111.3
'24/25: -42, +47; +5
ez az utolsó tíz évben -421.5M balansz, az évi -42.2M. euróban. fontban az -35M. miközben a leggyengébb, szinte képernyőre sem kerülő csapat évente 90M font körül kap.
azért évi 35M font transzferkiadás nem éppen a világ pénzével shoppingolás.

nekünk a bérkiadások magasak (de nem annyira, mint pl a menkeszteri csapatoknál, a Dinamónál, talán az Arsenalnál), de arra meg ott van az eredményfüggő bevétel.
7 hónapja

7 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 830 — Whoops, looks like something went wrong.
A vicc az, hogy egy karacsonyi interjuban Rossi fia bedobta, hogy szivesen dolgozna a focivalogatottnal o is a faterral. Milyen kicsi a vilag, most eszrevettek, hogy mennyire jo elemzo, gyorsan le is csaptak ra. Kellett, allitolag a Barcelona, a Manchester City es a Liverpool is konyorgott neki, hogy menjen hozzajuk elemzonek. 🤣
Stez
Gondolom ez annyira igaz, mint amikor Dzsudzsákot vitte volna minden európai top csapat.
Mikey
A masodik felet en talaltam csak ki.
Decemberben meg poenkodtam is vele, hogy biztos talalnak neki egy jo kis allast a valogatottnal, de nem gondoltam, hogy amugy tenyleg.