Soccer

41 feliratkozó

7 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Zahavi elintézi, hogy Sané nem fog maradni Münchenben. Elvileg már meg volt a megállapodás Sané-val, majd hirtelen ügynököt váltott és most még több pénzt akar ( az ügynüksége valószínüleg).

Ki nem állhatom az ilyen pénzéhes piócákat.

Ha már nem hosszabítanak itt, akkor talán az Arsenal bepróbálkozhatna nála.
Toto21
azert nem teljesen igaz, hogy megvolt. vezetoseg is el kezdett fillereskedni. azt mondtak neki, hogy aki csapatnal van az nem kap alairasi penzt. aztan jott Musiala hosszabbitas meg Kimmich es mindketten kaptak.

en amugy nem bannam, ha nem maradna, csak akkor kell vkit igazolni a helyere. van is titkos eselyesem ra, hatha az akkor osszejonne.
csebi
valószínüleg Musiala menne ki a bal szélre, föleg ha jönne Wirtz. Akkor Kane mögött lenne Musiala - Wirtz - Olise. Az azért már elég ütös lehetne.
Toto21
jajj, elkiabaltad a titkos eselyesemet 😀
csebi
inkább azt mond meg nekem, mit akarnak a védelemmel, mert onnan nem hallok semmit.

Középpálya közepén jó lehet a csapat, Kimmich - Pavlovic - Bischof - Goretzka ( ?) négyessel. De a belsö védök nem nyugtatnak meg.
Toto21
hat ahogy olvasom kb bki mehet, heten olvastam, hogy Upa is eligazolhat, ha jon ajanlat.
de ugy gondolom, hogy jobb bekk megoldva: Stanisic es Laimer.
kozepen kell egy 3. ember, ha marad Upa es Kim, es kivancsi vagyok, hogy Baumann kap-e nagyobb szerepet meg ugye Stanisic is bmikor be tud mozogni kozepre.
balhatved megvan jelenleg.
Boey sztem megy ha vki ad 2 zacsko szotyit.

nem rossz ez alapvetoen, stabilabbak voltunk Kompany alatt mint kb bki alatt osszessegeben (belertem Flicket is), 1-2 rosszul sikerult meccs volt osszel, de tavasszal egyertelmuen latszott, hogy jo lesz ez, nem a vedelmen ment el pedig kiesett Upa meg Davies is.
csebi
a bajnoksag miatt nem is aggodom, de BL-hez lehet kevés lesz a Kim - Upa páros. Nem Buchmann-ra gondoltál Baumann helyett? 😀

igen én is hallottam, hogy ez lenne a mehetnek lista:

-Boey
-Goretzka
-Palhinha
-Tel
-Gnabry
-Coman
-Kim jó ajánlat esetén
+ akikkel nem hosszabbít a klub
Toto21
igen Buchmann volt az 😀
na jottek is mar a hirek, hogy akkor megis Tah lenne a celpont. hat rohadt jo.

(en azert a kp-t nem uritenem ki ennyire. Goretzka-Palhinha parosbol egy mehetne vszeg. Gnabry-Coman parosbol detto. kell a depth oda, es ha Tel megy akkor is kell vki cserenek Kane moge. csak hat nyilvan igy nem talalunk embert, hogy kap toredek perceket az illeto. talan vmi kioregedo jatekos pl Vardy?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 412 — LIGHTS OUT!

7 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Nem emlékszem ki írta tegnap, de elvileg az Arsenal leadta az első ajánlatát Gyökeresért. Elvileg mindennel együtt 75M az első ajánlat.
Toto21
Adnám, ha sikerülne megszerezni. Nem úgy mint a Sané ötlet. Én az embertől viszketek. Vagy zseni módon játszik vagy hosszú ideig semmi, óriási amplitudóval.
Matthew99
Huijsennek örülnék még CB-be, tőlem 80-ért a Real viheti Salibát.

Hato-t mondogatják left backbe, az Ajaxból, az korai lenne neki.

Jamie Gittens-t is pletykálták, nem tudom minek.
Willie Parker
Salibát eladni 80-ért jézusom, bontsuk meg a legjobban funkcionáló CB párost? Értem hogy három év után Wilo hibázott talán 5ször összesen úgy hogy minden felelősség rajta van, de nincs sok értelme.
Heisman nádor
Sokkal többet hibázott Saliba, mint éves öt. A BL kiesésben pl alaposan benne volt a helyezkedése miatt, meg az is probléma nála, hogy nem bír a sebességgel.
Rosszak a labdakihozatalai is, ezért Raya már nem is őt játssza meg mostanában az építkezéskor, hanem a visszalépő Ődit vagy a szélsővédőket.
A másik gond vele, hogy szögleteknél - ellentétben Gabriellel vagy Kiwiorral - rendszeresen lekésik a kontrákról.

A Gabriellel való összhangja, szinkronja nyilván sokat segít a védekezésben, de nem pótolhatatlan. Szerintem Huijsen ugyanilyen jól megoldaná a helyezkedés, cserébe labdabiztosabb és sokkal gyorsabb mozgású. Salibán néha azt is érzem, hogy a meccsek végére kifullad.
Szerintem idén nyáron lehet őt óriási pénzért eladni, amire pl a real biztos hajlandó lenne és a La Ligába azért az ő sebesség nem tragédia.
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Saliba ingyen megy majd 2027-ben a Realhoz.
Amúgy nem értem miért megint a kpra és a védelembe vesznek embert amikor elől csak töltelék kategória van és a legfontosabb játékosnak (Saka) nincs cseréje.
FLZOLI
Ez moondjuk idén megint pont bebizonyosodott, hogy (N)wan(eri).
Középre ha megnézzük szintén kellett, mert lejár Jorginho és Partey is, utóbbi ha nem megy bele normális paycutba hosszabbítani nem igazán kellene vele. És csereemberek így is kellhetnek még olcsón.
9-es fix kell, hiába van olyan narratíva is hogy legyen rendes balszelső (Rodrygo) és tolják hamiskilencesbe Kai-t. Egy Delap 30 misiért hozható, nem kell nonstop kezdetned, remek vétel lenne.

Az első mondat meg megint az a szentírás mint a tegnapi fix nyer a Kispest, vagy mint 3 nyáron át az Mbappe fix most jön?

Poloska vagyok.
7 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nem emlékszem ki írta tegnap, de elvileg az Arsenal leadta az első ajánlatát Gyökeresért. Elvileg mindennel együtt 75M az első ajánlat.
Toto21
Adnám, ha sikerülne megszerezni. Nem úgy mint a Sané ötlet. Én az embertől viszketek. Vagy zseni módon játszik vagy hosszú ideig semmi, óriási amplitudóval.
Matthew99

Willie Parker
Salibát eladni 80-ért jézusom, bontsuk meg a legjobban funkcionáló CB párost? Értem hogy három év után Wilo hibázott talán 5ször összesen úgy hogy minden felelősség rajta van, de nincs sok értelme.
Heisman nádor
Saliba ingyen megy majd 2027-ben a Realhoz.
Amúgy nem értem miért megint a kpra és a védelembe vesznek embert amikor elől csak töltelék kategória van és a legfontosabb játékosnak (Saka) nincs cseréje.

Mondjuk Sané nem rossz ötlet, ő mindkét oldalon tud játszani. Kár, hogy ropi, drága és tróger a csávó, de amúgy semmi baj vele.

7 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 745
Közben hivatalos, hogy Ancelotti megy a brazilokhoz. Én kiváncsi leszek az öregre es szurkolok majd neki. Remelem sikeres lesz!

A fia meg állítólag a Rangers fele tart. Meglátjuk milyen HC lesz belőle.

„History is a set of lies agreed upon.”
7 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 906 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nb2ben is tobb gyozelem majd gk rangsorol?
beltazor
Első körben a több W, utána nem tudom.
nagylaza, főpohárnok
Azonos pontszám esetén a sorrend az alábbiak szerint kerül meghatározásra:
1. a bajnokságban elért több győzelem;
2. a bajnoki mérkőzések gólkülönbsége;
3. a bajnoki mérkőzéseken rúgott több gól;
4. az egymás ellen játszott bajnoki mérkőzések pontkülönbsége;
5. az egymás ellen játszott bajnoki mérkőzések gólkülönbsége;
6. az egymás ellen játszott bajnoki mérkőzéseken az idegenben lőtt több gól;
7. a bajnokság fair play értékelésében elért jobb helyezés;
8. sorsolás.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 906 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ma házat, kocsit, asszonyt a Honvéd W-re, over 2.5
JC6 (Mr. Miele)
Remélem azért még van fedél a fejed fölött! 😂

Megmondtam, hogy bele fog szarni a Honvéd és leadják a meccset.

Mondjuk mindegy is, mert Szegeden nem fogunk nyerni, szóval nagyjából és egészében ez már eldőlt (mondjuk nem most, már jóval régebben)...

7 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 651 — beers & Packers
beltazor
Első körben a több W, utána nem tudom.
7 hónapja
beltazor Michigan Wolverines 2 868 — Pfizer & Moderna fan

7 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 745
És ott a gól! 😀 Sulemana. 😀

„History is a set of lies agreed upon.”
7 hónapja
Talán ezért nem kellett volna oda-vissza kikapni a kieső Tatabányától. Vagy a hajrában a BVSC-től és a Szentlőrinctől.
7 hónapja
Horváth Zsolt amúgy kinek a játékosügynöke?
7 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!
nagyon hianyzik meg egy ilyen csapat az nb1-be, mint a Barcika.
Mondjuk eleg korrekt keleti blokk alakulna ki.

7 hónapja
Nah a sokadik Barcika szöglet már gólt ért
warr_b
Pá-pá Nb1...
nagylaza, főpohárnok
Ami sose volt meg kb.
Amúgy meg még mindig kurvára nem fix semmise.
zacknorb
Fixnek nem fix, az igaz, de én azt se látom pl, hogyan fogunk Szegeden győzni.
nagylaza, főpohárnok
Sehogy.
warr_b
Az uccsó fordulóban pedig a Várda-Barcikán egy békés döntetlenre számítok.
7 hónapja
warr_b
Pá-pá Nb1...
nagylaza, főpohárnok
Ami sose volt meg kb.
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
Sehogy.

7 hónapja
warr_b
Pá-pá Nb1...
nagylaza, főpohárnok
Ami sose volt meg kb.
zacknorb
7 hónapja
warr_b
Pá-pá Nb1...
nagylaza, főpohárnok
Ami sose volt meg kb.

Poloska vagyok.
7 hónapja
warr_b
Pá-pá Nb1...
7 hónapja
Jézusom Koné ezt, hogy ? xD Ezt még Darwin vagy Szivacsky sem.

7 hónapja

7 hónapja
A Római csoda tovább folytatódik. Közük nincs a meccshez, az Atalantának több góllal kéne vezetnie, de a semmiből csak találtak egy gólt a farkasok és így 1-1.

7 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Toto21
Matthew99

Willie Parker

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
Gecc, mi maradt ki a Kazincbarcelonánál