Soccer

41 feliratkozó

7 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kenny a te hibád lesz 😛
7 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 095 — Invisible man
Jön a segítség a Fradinak Vécsei személyében.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
7 hónapja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 426 — Bla, bla, bla
Biztos szappanos volt keze...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
7 hónapja
ozibozi New York Giants 20 212
Szappanos előbb betlizett mint kellett volna
7 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
Mezei Szabika kurvanagy spíler. Kisbogeszt kellett volna elengedni a paksba, nem őt.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 hónapja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 353 — Packers Suicide Squad
Miért nincs visszajatszás
Aki tv-n nezi piri volt?
beltazor
Maradjunk annyiban, hogy Varga rejtélyesebben tűnt el, mint Petőfi. Sokáig (tv közvetítésshez képest) visszajátszás sem volt.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
7 hónapja
Aki tv-n nezi piri volt?
beltazor
Akár adható is lehetett volna. De nem kellett sok Vargának.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
7 hónapja
beltazor Michigan Wolverines 2 868 — Pfizer & Moderna fan
Aki tv-n nezi piri volt?

7 hónapja
Ötvös egy fasz
7 hónapja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 353 — Packers Suicide Squad
Nem bántani akarom, de mintha egy birodalmi ilépegető melegítene

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Van egy másik Mol Kupa döntő, ott elég nagy upsetet tol az Olomuc

Poloska vagyok.
7 hónapja
Dibusz már az öltözőbe indult?
Matthew99
Amúgy szerintem igen, mert full úgy éreztem hogy fújja le, erre paksi labdaszerzés és engedi tovább és gól.
zacknorb
Hányszor hallottam életem során, hogy sípszóig játszunk. Úgy látszik Dibusznak nem voltak ilyen edzői.

7 hónapja
Túl korán jött a gól 😕
7 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Matthew99
Amúgy sztem ja, pont elindult mert a sporit nezte aki mar lefújta volna

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Matthew99
Amúgy szerintem igen, mert full úgy éreztem hogy fújja le, erre paksi labdaszerzés és engedi tovább és gól.

Poloska vagyok.
7 hónapja
😁🤣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
7 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 830 — Whoops, looks like something went wrong.
Dibusz es Varga is valogatott formaban. Ja nem ide.

7 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 745
És ott vaaaan! 😀

Jól időzített gól.

„History is a set of lies agreed upon.”
7 hónapja

7 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Kaszinós kaján vigyora priceless.

Kicsit olyan gól, mint a tavalyi döntőn
7 hónapja
Mocskos gulácsi
7 hónapja
Ott van...

7 hónapja
XDD

Poloska vagyok.
7 hónapja
HIVATALOS: A Juventus megállapodott abban, hogy a következő három szezonban a Jeep és a VisitDetroit lesznek a klub hivatalos mezszponzorai.

Amúgy ez hogy sikerült? 😊
Bazzani
ha mar ugyis ujra felhuzzak a gyarakat akkor lesz ujra latnivalo Detroitban.
csebi
Mert felhúzzák?
Tudom off de nem szoktam ilyenekről olvasni.
Bazzani
Igen, elég nagy a mozgolódás, mi is viszünk még idén gépsort a GMnek, Detroitba, de egy csavarhúzót sem foghatunk meg, mert nincs munkavállásink, uh csak a instruálhatjuk a kinti partner melósait...🥴
Én is boccs, az off-ért!🤐

Szerkesztette: nagir

7 hónapja

Sixo
Nagy marha lenne ha nem a Realban lenne korszakos sztár, és inkább a
PL-ben lenne egy BL-ért -minden évben— küzdő fickós kis Vlk .

Szerkesztette: ozibozi