Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Na kb Ezért utálja minden normális ember ezeket
7 hónapja
Tudtam, hogy nem merik elvenni.Én nem vennem el, Szappanos nekifutott a fradisnak, aztan összesett
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 hónapja
Mekkora egy mákos csapat ez a Fradi.
„History is a set of lies agreed upon.”
7 hónapja
Lol
7 hónapja
Lol...megadtak!
7 hónapja
Ez amúgy szabálytalan volt
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Hát ha ez szabályos, akkor az gáz.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
7 hónapja
Simán nekiment Szappanosnak a Fradi játékos…Forditva, de inkabb eldobta magat a kapus
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 hónapja
Ez a Joseph közelebbről lövi a gólokat mint anno PippoPedig az nagy szó
davemayer
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
7 hónapja
Kapustámadás 5 belül
7 hónapja
Simán nekiment Szappanosnak a Fradi játékos…
7 hónapja
Ez a Joseph közelebbről lövi a gólokat mint anno Pippo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 hónapja
Egyèbkènt ez nem tudom hogy nem jutott senki eszèbe Gyurka bát a Fradi padra 😁Az mekkora meghasonulás lenne
dande2
Na ez érdekes lesz
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
7 hónapja
Szegény Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Ezt iktriadnak ajánlomFog talalni egy golt ugyis, de amugy ez a Fradi... felelmetesen gyenge.Dehogy is.
Stez
Kampman
7 hónapja
Csercseszovval, sot Sztankoviccsal sem volt semmivel sem jobb, ez nem Keane sara.Fog talalni egy golt ugyis, de amugy ez a Fradi... felelmetesen gyenge.És nem csak ma, egész tavasszal. Nem is hajtanak amúgy, pontrúgásoknál is csak kocogás van pl
Stez
Nem sok jó fog kisülni Keane-nel nagyon úgy néz ki, ha esetleg meg is nyeri a bajnoksagot kétlem hogy az őszt túléli.
davemayer
7 hónapja
Kenny a te hibád lesz 😛borzasztoan szar ez a mai produkcio.
dande2
7 hónapja
Egyèbkènt ez nem tudom hogy nem jutott senki eszèbe Gyurka bát a Fradi padra 😁Ennyi pénzhez azért nem engedném közel...
dande2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 hónapja
Egyèbkènt ez nem tudom hogy nem jutott senki eszèbe Gyurka bát a Fradi padra 😁
7 hónapja
Fog talalni egy golt ugyis, de amugy ez a Fradi... felelmetesen gyenge.És nem csak ma, egész tavasszal. Nem is hajtanak amúgy, pontrúgásoknál is csak kocogás van pl
Stez
Nem sok jó fog kisülni Keane-nel nagyon úgy néz ki, ha esetleg meg is nyeri a bajnoksagot kétlem hogy az őszt túléli.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 hónapja
Fog talalni egy golt ugyis, de amugy ez a Fradi... felelmetesen gyenge.Dehogy is.
Stez
7 hónapja
Fog talalni egy golt ugyis, de amugy ez a Fradi... felelmetesen gyenge.