Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Kisebb-nagyobb meglepetésre az Arsenal legyőzte a Barcat a női BL döntőjében.És még, hogy Arteta nem nyer semmit az ágyúsokkal
zacknorb
6 hónapja
Kisebb-nagyobb meglepetésre az Arsenal legyőzte a Barcat a női BL döntőjében.
Poloska vagyok.
6 hónapja
Ha a saját csapatomnál csinálják ezt akkor is hánytam volna tőle.Frusztráció.Frusztráció?Ahh szóval innen ered a frusztrációd, akkor nincs is több kérdésem 😊Ja értem.Szezon előtt nem, a szezon 80%-tól kezdve igen.Itt baszottul nem ez volt a cél.Ha az a célod, hogy ne bukj meg, akkor a kegyelem kettesnek is úgy fogsz örülni, mintha 5öst kaptál volna.Semmi.Debreceniek úgy ünnepelnek mintha bajnokok lettek volna.Őszintén kérdezem, ezzel mi a baj?
Bazzani
ervinator
Egy kegyelem kettes után is érezheted magad 5ös tanulónak.
Bazzani
ervinator
Bazzani
ervinator
Tehát egy maratonfutó mondjuk ünnepeltetheti magát miután a teljes táv helyett lefutott 5km-t.
Hagyjuk inkább.
Remélem kiesnek a picsába jövőre.
Bazzani
ervinator
Nekem halál mindegy melyik esik ki.
Utálom mindkettőt.
Sőt őszintén megvallva a saját csapatom is megérdemelte volna bőven.
Bazzani
Minden értelmes ember, aki rendelkezik minimális empátiával képes átérezni azt, hogy ha egy csapat közel egész szezonban a kiesés ellen küzd és végül sikerült a bennmaradás, azzal milyen lelki teher kerül le a játékosokról és szurkolókról egyaránt és megérti, hogy megünneplik ezt.
Szóval vagy nincs képességed az empátiára, vagy nem vagy értelmes vagy frusztrált vagy. Első kettőt nem gondolom rólad.
ervinator
Egyszerűen nem viselem ha nulla produktumra megy az önfényezés.
6 hónapja
Frusztráció.Frusztráció?Ahh szóval innen ered a frusztrációd, akkor nincs is több kérdésem 😊Ja értem.Szezon előtt nem, a szezon 80%-tól kezdve igen.Itt baszottul nem ez volt a cél.Ha az a célod, hogy ne bukj meg, akkor a kegyelem kettesnek is úgy fogsz örülni, mintha 5öst kaptál volna.Semmi.Debreceniek úgy ünnepelnek mintha bajnokok lettek volna.Őszintén kérdezem, ezzel mi a baj?
Bazzani
ervinator
Bazzani
ervinator
Bazzani
ervinator
Tehát egy maratonfutó mondjuk ünnepeltetheti magát miután a teljes táv helyett lefutott 5km-t.
Hagyjuk inkább.
Bazzani
ervinator
Utálom mindkettőt.
Bazzani
Minden értelmes ember, aki rendelkezik minimális empátiával képes átérezni azt, hogy ha egy csapat közel egész szezonban a kiesés ellen küzd és végül sikerült a bennmaradás, azzal milyen lelki teher kerül le a játékosokról és szurkolókról egyaránt és megérti, hogy megünneplik ezt.
Szóval vagy nincs képességed az empátiára, vagy nem vagy értelmes vagy frusztrált vagy. Első kettőt nem gondolom rólad.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
6 hónapja
Frusztráció?Ahh szóval innen ered a frusztrációd, akkor nincs is több kérdésem 😊Ja értem.Szezon előtt nem, a szezon 80%-tól kezdve igen.Itt baszottul nem ez volt a cél.Ha az a célod, hogy ne bukj meg, akkor a kegyelem kettesnek is úgy fogsz örülni, mintha 5öst kaptál volna.Semmi.Debreceniek úgy ünnepelnek mintha bajnokok lettek volna.Őszintén kérdezem, ezzel mi a baj?
Bazzani
ervinator
Bazzani
ervinator
Bazzani
ervinator
Hagyjuk inkább.
Bazzani
ervinator
Utálom mindkettőt.
6 hónapja
Na sztem jön a Puskás bajnoki címe és így akkor el is lehet küldeni BobbytIlyen áron maradjon
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
6 hónapja
Eto bajnok lehetne, esküszöm nekik drukkolnék annyira nem érdemeljük meg.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
6 hónapja
Na sztem jön a Puskás bajnoki címe és így akkor el is lehet küldeni Bobbyt
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
Ahh szóval innen ered a frusztrációd, akkor nincs is több kérdésem 😊Ja értem.Szezon előtt nem, a szezon 80%-tól kezdve igen.Itt baszottul nem ez volt a cél.Ha az a célod, hogy ne bukj meg, akkor a kegyelem kettesnek is úgy fogsz örülni, mintha 5öst kaptál volna.Semmi.Debreceniek úgy ünnepelnek mintha bajnokok lettek volna.Őszintén kérdezem, ezzel mi a baj?
Bazzani
ervinator
Bazzani
ervinator
Bazzani
ervinator
Hagyjuk inkább.
Bazzani
6 hónapja
Ja értem.Szezon előtt nem, a szezon 80%-tól kezdve igen.Itt baszottul nem ez volt a cél.Ha az a célod, hogy ne bukj meg, akkor a kegyelem kettesnek is úgy fogsz örülni, mintha 5öst kaptál volna.Semmi.Debreceniek úgy ünnepelnek mintha bajnokok lettek volna.Őszintén kérdezem, ezzel mi a baj?
Bazzani
ervinator
Bazzani
ervinator
Bazzani
ervinator
Hagyjuk inkább.
6 hónapja
Szezon előtt nem, a szezon 80%-tól kezdve igen.Itt baszottul nem ez volt a cél.Ha az a célod, hogy ne bukj meg, akkor a kegyelem kettesnek is úgy fogsz örülni, mintha 5öst kaptál volna.Semmi.Debreceniek úgy ünnepelnek mintha bajnokok lettek volna.Őszintén kérdezem, ezzel mi a baj?
Bazzani
ervinator
Bazzani
ervinator
Bazzani
6 hónapja
Itt baszottul nem ez volt a cél.Ha az a célod, hogy ne bukj meg, akkor a kegyelem kettesnek is úgy fogsz örülni, mintha 5öst kaptál volna.Semmi.Debreceniek úgy ünnepelnek mintha bajnokok lettek volna.Őszintén kérdezem, ezzel mi a baj?
Bazzani
ervinator
Bazzani
ervinator
6 hónapja
Na és akkor hajrá Győr és PAFC! Áradjon a Tisza😀Szégyelld magad
JC6 (Mr. Miele)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
6 hónapja
Ha az a célod, hogy ne bukj meg, akkor a kegyelem kettesnek is úgy fogsz örülni, mintha 5öst kaptál volna.Semmi.Debreceniek úgy ünnepelnek mintha bajnokok lettek volna.Őszintén kérdezem, ezzel mi a baj?
Bazzani
ervinator
Bazzani
6 hónapja
Semmi.Debreceniek úgy ünnepelnek mintha bajnokok lettek volna.Őszintén kérdezem, ezzel mi a baj?
Bazzani
ervinator
6 hónapja
Miért zárja ki a kettő egymást?Engem inkább az zavar hogy meccs előtt lenyilatkozták, megtesznek most mindent a városért meg a szurkolókért..Debreceniek úgy ünnepelnek mintha bajnokok lettek volna.Őszintén kérdezem, ezzel mi a baj?
Bazzani
ervinator
Szóval az előző 32 meccsen nem tettek meg értük mindent?😃
JC6 (Mr. Miele)
Nyilván fogadkoznak, hangzatos ígéretek jönnek mindkét oldalról, aztán amelyik csapat nyer, ott elismerően biccentenek erre, amelyik kikap ott meg nem.
Loki úgy a bajnokság 80%-ban kiesési gondokkal küzdött, érthető hogy örülnek, hogy végül sikerült bennmaradni. Ez a szezon már ott lett elbaszva, hogy elküldték Blagojevicset, onnan meg csak a kármentés volt a fő cél.
Fehérvárért pedig kár, egy olyan csapat, ahol 10 000 ember ki tud menni egy meccsre, az kell az első osztályba.
6 hónapja
Senki le se szarja szerintem, ha egy csapat ennyit tud, de azt meg nem, ha teljesen lelektelen es alibi focival tolja heteken keresztul, hanem mondjuk felszantja a palyat. Nyilvan fos dolog a kieses, de a Vidinel annak a minosege igazan ronda.Őszinte leszek, múlt héten a fradi pályán már látszott hogy ez a csapat nem nb1es szint (én csak most láttam őket, annyira nem követtem), levetetni velük a mezt totál felesleges. Itt nem arról van szó hogy egy jó csapat lélektelen játékkal a minimumra sem képes hanem egy gyenge csapat ennyit tud.a mezt levetettekNem mutattak, de biztos jol elverik a Vidi-jatekosokat a szurkolok 😀Ugyan, nincs itt eleve hangulat
Stez
"Megunják, hazamennek"
davemayer
Stez
davemayer
6 hónapja
Minden meccs előtt ez ment, semmi újEngem inkább az zavar hogy meccs előtt lenyilatkozták, megtesznek most mindent a városért meg a szurkolókért..Debreceniek úgy ünnepelnek mintha bajnokok lettek volna.Őszintén kérdezem, ezzel mi a baj?
Bazzani
ervinator
JC6 (Mr. Miele)
6 hónapja
ez nem konteo. eleg lesz figyelni a hireket.Szerintem meg szarok. Mindig bírom ezeket az Orbános konteokat.Milyen ironikus, hogy a tippmix logóra teszik a mezt.orban zold utat adott, garancsi meg orommel kiejtette oket.
ervinator
ez tortent.
Kenny
davemayer
6 hónapja
Na és akkor hajrá Győr és PAFC! Áradjon a Tisza😀
6 hónapja
Én azt néztem, hogy a Kecsóból több játékost tudnék mondani, akit szívesen látnék a csapatomban, mint ebből a Fehérvárból.Simán lehet, hogy egy rebuilding most jót fog tenni.
6 hónapja
Engem inkább az zavar hogy meccs előtt lenyilatkozták, megtesznek most mindent a városért meg a szurkolókért..Debreceniek úgy ünnepelnek mintha bajnokok lettek volna.Őszintén kérdezem, ezzel mi a baj?
Bazzani
ervinator
6 hónapja
Sajnálom @petey, egy jó Vidire pedig szükség lenne… remélem jövőre visszajuttok!Nagyon honvéd-os feelingje van ennek sajnos
JC6 (Mr. Miele)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
6 hónapja
Őszinte leszek, múlt héten a fradi pályán már látszott hogy ez a csapat nem nb1es szint (én csak most láttam őket, annyira nem követtem), levetetni velük a mezt totál felesleges. Itt nem arról van szó hogy egy jó csapat lélektelen játékkal a minimumra sem képes hanem egy gyenge csapat ennyit tud.a mezt levetettekNem mutattak, de biztos jol elverik a Vidi-jatekosokat a szurkolok 😀Ugyan, nincs itt eleve hangulat
Stez
"Megunják, hazamennek"
davemayer
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
6 hónapja
Sajnálom @petey, egy jó Vidire pedig szükség lenne… remélem jövőre visszajuttok!