Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Másik meg, hogy Münchenben nagy részt olyan csapat nyer BL-t, aki előtte még soha.
6 hónapja
Hú, ez a Desiré is egy olyan, hogy eddig csak Desiré Dübnére tudtam volna csak asszociálni, akiről Dancsó annak idején a legjobb videóit csinálta.
6 hónapja
Nem értek hozzá, de nem a 2-0 a legveszélyesebb állás?Nem .Hacsak valaki ide a fórumra be nem írja, akkor azzá válik.
nagylaza, főpohárnok
6 hónapja
A fénysebesség pedig gyorsabb, mint a hangsebesség, szóval ez vmi anomália a Mátrix-ban.Mindig "meglepődöm", milyen szar, hogy előbb jön a hang, mint az aktuális történésÉrdekes, hogy fordítva sosincs.
Gergőbácsi
Kampman
6 hónapja
Jó, hát fel lehet állni 0:3-ról isMondjuk Donnarumma ellen nehéz lesz 11es párbajban. Bár tény, hogy anno a vesztes oldalon Dida személyében egy másik 11es ölő volt.
slowmotion
6 hónapja
vagy egy Lambo a garázsban, amit az Katariak küldenek neki ajándékba! 😀DiMarco eddig 2 gólt adott a PSG nekPont akartam írni, hogy csávót már lófej fogja várni holnap.
kapitnono
Hanni
6 hónapja
Nem értek hozzá, de nem a 2-0 a legveszélyesebb állás?
6 hónapja
Jó, hát fel lehet állni 0:3-ról isBL-döntőn?
slowmotion
Milan-drukkerként hidd el nekem, hogy kizárt.
6 hónapja
DiMarco eddig 2 gólt adott a PSG nekPont akartam írni, hogy csávót már lófej fogja várni holnap.
kapitnono
6 hónapja
Jó, hát fel lehet állni 0:3-ról is
6 hónapja
DiMarco eddig 2 gólt adott a PSG nekBarcának is adott párat
kapitnono
6 hónapja
Eldőlt, Inter mintha nem is lenne a meccsentúl gyors nekik a meccs a sok nyuggerrel
kapitnono
6 hónapja
csöcstime?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Nekem 2006 után jött a képszakadás, akkor a zárták ki a Juvét és akkor átvette az élemben a foci helyét az amerikai foci.Kezdek kicsit boomer lenni.Vb-t nem láttad?? Együtt néztük. Elődöntős volt Marokkóval.a gólszerzőétMa is tanultam egy nevet, talán meg is jegyzem egy darabigMelyiket?
Kampman
Sixo
elég felületesen nézem már a soccert, ezért az ő neve eddig teljesen kimaradt nekem
Kampman
Sixo
A 18-20 évvel ezelőtti BlL-döntők kezdőcsapatai ma is szinte hiánytalanul megvannak, de úgy a 2010-es évek közepe-vége óta már nagyon ömlesztve vannak csak meg a dolgok.
Marokkóra emlékszek persze, de név szerint egyetlen játékosukra se.
Kampman
6 hónapja
Ciao Bella!
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
6 hónapja
gyönyörű amit a PSG csinál. Nem is értettem miért volt ilyen magas az odds a PSG W-re 😀 De én köszönöm
6 hónapja
mondjuk a top 3 mendes, dumfries meg hakimi 😀Nálam mondjuk jelenleg top1 😊 De az is top3 végülisjah Hakimi top 3 jobb védő a világon jelenlegPedig ő pont nem a névtelenek sorát erősíti 😊a gólszerzőétMa is tanultam egy nevet, talán meg is jegyzem egy darabigMelyiket?
Kampman
Sixo
elég felületesen nézem már a soccert, ezért az ő neve eddig teljesen kimaradt nekem
Kampman
shagi0206
Toto21
shagi0206
nyilván nem kellett saját nevelésként a realba, minek az
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
6 hónapja
Eldőlt?el
nagylaza, főpohárnok
6 hónapja
Veszélyes eredmény!
6 hónapja
Eldőlt.