Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
2006Emlékszem anno 2008(?)ban a tankra a Ferenciek terén.Szerintem nem lesz akkora balhé.jövőre megyünk mi is? biztos olcsó a jegy egy ilyen eseményreBiztos nálunk lesz a BL döntő egy választás utáni nagyon is lehetséges zűrzavaros időszakban? Félve kérdem.
Löfli
iktriad
Kampman
Sixo
6 hónapja
Azt, amelyiket Dzsu összetörtvagy egy Lambo a garázsban, amit az Katariak küldenek neki ajándékba! 😀DiMarco eddig 2 gólt adott a PSG nekPont akartam írni, hogy csávót már lófej fogja várni holnap.
kapitnono
Hanni
Toto21
6 hónapja
Emlékszem anno 2008(?)ban a tankra a Ferenciek terén.Szerintem nem lesz akkora balhé.jövőre megyünk mi is? biztos olcsó a jegy egy ilyen eseményreBiztos nálunk lesz a BL döntő egy választás utáni nagyon is lehetséges zűrzavaros időszakban? Félve kérdem.
Löfli
iktriad
Kampman
6 hónapja
Kommunisták!Érted, az a nevük, hogy Nemzetközi FC.Külföldi pénz nem játszik be?Volt már, hogy miért játszik az Inter citrom sárgában?A Magyar Narancs lett az új mezszponzor.
Sixo
iktriad
nagylaza, főpohárnok
Kampman
6 hónapja
Érted, az a nevük, hogy Nemzetközi FC.Külföldi pénz nem játszik be?Volt már, hogy miért játszik az Inter citrom sárgában?A Magyar Narancs lett az új mezszponzor.
Sixo
iktriad
nagylaza, főpohárnok
6 hónapja
Milyen jó lett volna most egy Barca - PSG döntő inkább... ejjjj.vagy egy jobb sorsolással a 16 között egy Barca-PSG a Pool-PSG helyett 😀
Toto21
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
6 hónapja
Azóta is minden nap megköszönöm Pereznek hogy Lucas Vázquezt nézhettem helyette 😁mondjuk a top 3 mendes, dumfries meg hakimi 😀Nálam mondjuk jelenleg top1 😊 De az is top3 végülisjah Hakimi top 3 jobb védő a világon jelenlegPedig ő pont nem a névtelenek sorát erősíti 😊a gólszerzőétMa is tanultam egy nevet, talán meg is jegyzem egy darabigMelyiket?
Kampman
Sixo
elég felületesen nézem már a soccert, ezért az ő neve eddig teljesen kimaradt nekem
Kampman
shagi0206
Toto21
shagi0206
nyilván nem kellett saját nevelésként a realba, minek az
eaglesmcnabb

6 hónapja
nem, az csak akkor érvényes, ha kintről jön be, ha bentről megy ki, az lehet.Külföldi pénz nem játszik be?Volt már, hogy miért játszik az Inter citrom sárgában?A Magyar Narancs lett az új mezszponzor.
Sixo
iktriad
nagylaza, főpohárnok
6 hónapja
Szerintem nem lesz akkora balhé.jövőre megyünk mi is? biztos olcsó a jegy egy ilyen eseményreBiztos nálunk lesz a BL döntő egy választás utáni nagyon is lehetséges zűrzavaros időszakban? Félve kérdem.
Löfli
iktriad
6 hónapja
Külföldi pénz nem játszik be?Volt már, hogy miért játszik az Inter citrom sárgában?A Magyar Narancs lett az új mezszponzor.
Sixo
iktriad
6 hónapja
joao neves volt a kulcs! tesóm nagy benficás, vettem neki nászúton egy benficás neves mezt, nyáron ment is a PSG-be 😀mondjuk a top 3 mendes, dumfries meg hakimi 😀Amióta Mbappé nálatok van, a PSG száguld. Véletlen lenne? 😀
nyilván nem kellett saját nevelésként a realba, minek az
eaglesmcnabb
iktriad
Realban Vini volt a fék meg Carlo sajna.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
6 hónapja
Akkor ütött be a metilNekem 2006 után jött a képszakadás, akkor a zárták ki a Juvét és akkor átvette az élemben a foci helyét az amerikai foci.Kezdek kicsit boomer lenni.Vb-t nem láttad?? Együtt néztük. Elődöntős volt Marokkóval.a gólszerzőétMa is tanultam egy nevet, talán meg is jegyzem egy darabigMelyiket?
Kampman
Sixo
elég felületesen nézem már a soccert, ezért az ő neve eddig teljesen kimaradt nekem
Kampman
Sixo
A 18-20 évvel ezelőtti BlL-döntők kezdőcsapatai ma is szinte hiánytalanul megvannak, de úgy a 2010-es évek közepe-vége óta már nagyon ömlesztve vannak csak meg a dolgok.
Marokkóra emlékszek persze, de név szerint egyetlen játékosukra se.
Kampman
Sixo
6 hónapja
Milyen jó lett volna most egy Barca - PSG döntő inkább... ejjjj.
6 hónapja
Volt már, hogy miért játszik az Inter citrom sárgában?Mert a bogarak jobban gerjednek az élénk színekre, ezzel megzavarva a játékosokat. Összeesküvés a PSG győzelme miatt.
Sixo
6 hónapja
Volt már, hogy miért játszik az Inter citrom sárgában?mert a PSG játszik a hazaiban, de hogy miért nem tudtak egy rohadt fehér mezt választani, azt én sem értem
Sixo
6 hónapja
Szaudiaknál BounouBono azért megmaradhatott, aki a kapus. Bonou-nak is írják spanyolok.Kezdek kicsit boomer lenni.Vb-t nem láttad?? Együtt néztük. Elődöntős volt Marokkóval.a gólszerzőétMa is tanultam egy nevet, talán meg is jegyzem egy darabigMelyiket?
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
A 18-20 évvel ezelőtti BlL-döntők kezdőcsapatai ma is szinte hiánytalanul megvannak, de úgy a 2010-es évek közepe-vége óta már nagyon ömlesztve vannak csak meg a dolgok.
Kampman
Willie Parker
6 hónapja
Itt hamarabb lesz 4 közte mint 11-es párbaj.Stez likes this.
KeyG
6 hónapja
Bono azért megmaradhatott, aki a kapus. Bonou-nak is írják spanyolok.Kezdek kicsit boomer lenni.Vb-t nem láttad?? Együtt néztük. Elődöntős volt Marokkóval.a gólszerzőétMa is tanultam egy nevet, talán meg is jegyzem egy darabigMelyiket?
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
6 hónapja
jövőre megyünk mi is? biztos olcsó a jegy egy ilyen eseményreBiztos nálunk lesz a BL döntő egy választás utáni nagyon is lehetséges zűrzavaros időszakban? Félve kérdem.
Löfli
6 hónapja
kérdés megússza-e az Inter itt 5 kapott gól alatt
6 hónapja
Itt hamarabb lesz 4 közte mint 11-es párbaj.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
6 hónapja
Na ne mondd. Én nem kapcsoltam át sehova, szimplán csak a tv-t kapcsoltam ki 😀 Másnap reggel volt ám meglepetés, mikor mondták.Egyik barátom Pool-szurkerként a szünetben átkapcsolt máshova. Aztán kaparta az arcát.Jó, hát fel lehet állni 0:3-ról isBL-döntőn?
slowmotion
Milan-drukkerként hidd el nekem, hogy kizárt.
Kampman
nagylaza, főpohárnok
6 hónapja
jövőre megyünk mi is? biztos olcsó a jegy egy ilyen eseményre

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!