Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
telefonról ezt találtam meg2.38ra kapott 3 gólt, de kvázi egyik se volt az ő hibája3.53ra kapott 3 gólt
Negritis, a vajda
Sixo
www.eredmenyek.com/merkozes/foci/magyarorszag-MTVhw6Go/portugalia-WvJrjFVN/osszefoglalas/statisztika/0/?mid=prLcIgP7
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
3.53ra kapott 3 góltKicsit amugy mar erezheto, hogy az embereknek a faszuk megtelt a Gulacsi-Dibusz vitaval, majd Dibusz benazasabol. Toth jol vedett tegnap, de amugy kapott harom golt, Gulacsinal ugyanilyen esetben ment a flame, Dibusznal ugyszinten, Tothot meg egyenesen imadni akarjak az emberek meg igy is, hogy alapvetoen mind Gulanak, mind Dibusznak ugyanugy megvolt legtobbszor ez az egy-ket bravurja. Szerintem meguntak ezt a kapustemat es aki nem Fradista, annak egyszeruen tetszik, hogy jon valaki uj, teljesen tiszta lappal. Szvsz Szappanost is ugyanigy pozitivan fogadtak volna, annyira elege van mindenkinek ebbol a cirkuszbol.2.38ra kapott 3 gólt, de kvázi egyik se volt az ő hibája
Stez
Ráadásul lábbal is használható volt
Bemutatkozásnak nem kell több
De nyilván hiába véd jól ha minden meccsen kap 3at majd
Mindenesetre én remélem hogy marad a kapuban
Annyi bajom lett volna nekem szappanossal hogy nem mutat előre az ő szereplése
Negritis, a vajda
7 hónapja
Jah, abszolut adom Tothot en is es orulnek, ha megragadna a kapuban. De ervenyes ram is peldaul, amit leirtam, tokom tele ezzel a kapus temaval es tokre adom, hogy jon egy uj arc, aki a jovo embere lehet, tiszta lappal indulva.Kicsit amugy mar erezheto, hogy az embereknek a faszuk megtelt a Gulacsi-Dibusz vitaval, majd Dibusz benazasabol. Toth jol vedett tegnap, de amugy kapott harom golt, Gulacsinal ugyanilyen esetben ment a flame, Dibusznal ugyszinten, Tothot meg egyenesen imadni akarjak az emberek meg igy is, hogy alapvetoen mind Gulanak, mind Dibusznak ugyanugy megvolt legtobbszor ez az egy-ket bravurja. Szerintem meguntak ezt a kapustemat es aki nem Fradista, annak egyszeruen tetszik, hogy jon valaki uj, teljesen tiszta lappal. Szvsz Szappanost is ugyanigy pozitivan fogadtak volna, annyira elege van mindenkinek ebbol a cirkuszbol.2.38ra kapott 3 gólt, de kvázi egyik se volt az ő hibája
Stez
Negritis, a vajda
7 hónapja
YoungZeeZee
9 597
a kora miatt illetve a csampo jobb liga mint a vizz ligaKicsit amugy mar erezheto, hogy az embereknek a faszuk megtelt a Gulacsi-Dibusz vitaval, majd Dibusz benazasabol. Toth jol vedett tegnap, de amugy kapott harom golt, Gulacsinal ugyanilyen esetben ment a flame, Dibusznal ugyszinten, Tothot meg egyenesen imadni akarjak az emberek meg igy is, hogy alapvetoen mind Gulanak, mind Dibusznak ugyanugy megvolt legtobbszor ez az egy-ket bravurja. Szerintem meguntak ezt a kapustemat es aki nem Fradista, annak egyszeruen tetszik, hogy jon valaki uj, teljesen tiszta lappal. Szvsz Szappanost is ugyanigy pozitivan fogadtak volna, annyira elege van mindenkinek ebbol a cirkuszbol.2.38ra kapott 3 gólt, de kvázi egyik se volt az ő hibája
Stez
Negritis, a vajda
7 hónapja
Kicsit amugy mar erezheto, hogy az embereknek a faszuk megtelt a Gulacsi-Dibusz vitaval, majd Dibusz benazasabol. Toth jol vedett tegnap, de amugy kapott harom golt, Gulacsinal ugyanilyen esetben ment a flame, Dibusznal ugyszinten, Tothot meg egyenesen imadni akarjak az emberek meg igy is, hogy alapvetoen mind Gulanak, mind Dibusznak ugyanugy megvolt legtobbszor ez az egy-ket bravurja. Szerintem meguntak ezt a kapustemat es aki nem Fradista, annak egyszeruen tetszik, hogy jon valaki uj, teljesen tiszta lappal. Szvsz Szappanost is ugyanigy pozitivan fogadtak volna, annyira elege van mindenkinek ebbol a cirkuszbol.2.38ra kapott 3 gólt, de kvázi egyik se volt az ő hibája
Stez
7 hónapja
Kicsit amugy mar erezheto, hogy az embereknek a faszuk megtelt a Gulacsi-Dibusz vitaval, majd Dibusz benazasabol. Toth jol vedett tegnap, de amugy kapott harom golt, Gulacsinal ugyanilyen esetben ment a flame, Dibusznal ugyszinten, Tothot meg egyenesen imadni akarjak az emberek meg igy is, hogy alapvetoen mind Gulanak, mind Dibusznak ugyanugy megvolt legtobbszor ez az egy-ket bravurja. Szerintem meguntak ezt a kapustemat es aki nem Fradista, annak egyszeruen tetszik, hogy jon valaki uj, teljesen tiszta lappal. Szvsz Szappanost is ugyanigy pozitivan fogadtak volna, annyira elege van mindenkinek ebbol a cirkuszbol.
7 hónapja
Szerintem ennél azért kacifántosabb. Alapban a Fradisták támadják az MLSZ-t és a többi klub szurkolója is úgy érzi, hogy most támadják őket a sok büntivel. A CB-t évek óta basztatják a Fradisták és most is kb az volt a szitu, hogy ha a CB nem áll a klubszurkolók mellé, akkor megrendszabályozzák őket. CB-nek amúgy szerintem nincs baja az MLSZ-szel, sokszor kaptak ők jegyet, ebből volt is balhé.
7 hónapja
Az MLSZ burkoltan üzent a videóval a kapu mögötti csoportnak, akik vérig sértődtek, pedig amit benne látni, hallani, azok igazak. Fáj nekik az igazság, ezért bedurciztak."Amikor egy új játékost behívok, akkor azt tartsák tiszteletbe, mert van oka, hogy meghívtam. Senki nem befolyásol ezekben a döntéseimben, csak azt hívom be, aki szerintem megérdemli azt.”olvassa a fórumot is az nso kommentek mellett?
😀😀😀DDDDD
JC6 (Mr. Miele)
egyébként mi ez a cb vs mlsz?
peach
5 percen át nem szurkoltak, ment a buzi MLSZ meg a szarházi MLSZ egész meccsen.
Ami fura volt hogy eddig az egész stadion nyomta a Marco - Rossi kilátást, de most gyorsan elhalt és nem is lehetett annyira kivenni.
7 hónapja
"Amikor egy új játékost behívok, akkor azt tartsák tiszteletbe, mert van oka, hogy meghívtam. Senki nem befolyásol ezekben a döntéseimben, csak azt hívom be, aki szerintem megérdemli azt.”olvassa a fórumot is az nso kommentek mellett?
😀😀😀DDDDD
JC6 (Mr. Miele)
egyébként mi ez a cb vs mlsz?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
7 hónapja
Lol

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
7 hónapja
viszont így már arra fogadnék, hogy az interkontinentális pótselejtezőt afrikai csapat nyeri majd.2 csapat jut ki onnan, a 2 legmagasabb világranglista helyezettek byeon lesznek, a többit sorsolják össze
deyell
Poloska vagyok.
7 hónapja
YoungZeeZee
9 597
csak a masodik felidot lattam.a portugalok azt toltak elonyben amit nekunk kellett volna az irek ellen.
huztak az idot ugy h naluk volt a labda.jarattak.
soha nem ertettem fociban mikor a hatranyban levo csapat visszaall a terfelere es var h jojjon az elonyben levo.
en anti edzo lenek es szolnek a csapatomnak h passzolgassatok hatul.
ergo minosegben jobbak a portugalok.
ket pontot vartam egy lett.
7 hónapja
lol. a brazilok trollkodtak egy sort. viszont így már arra fogadnék, hogy az interkontinentális pótselejtezőt afrikai csapat nyeri majd.Venezuelának meg nem sikerült az interkonti pótselejtezőre bejutni, Bolívia megy oda, miuán verték a SelecaotDe bakker ez mi, hogy történelmi lehetőség előtt állnak aztán kapnak otthon HATOT Kolumbiától, akinek már semmi tétje nem volt az ég világon ennek a meccsnek? Az első félidő még hagyján, vezettek kétszer is és egál lett, de a második félidőben mi a rossebet csináltak?
zacknorb
Curacao hozta a papírformát, Haitinél meg Nazon mesterhármas fél óra alatt (a szünetben állt be), CRC ellen azért az derék.
warr_b
built for this shit
7 hónapja
Tegnap az ormenyek abszolut jo palyan nyomtak otthon az irek ellen.most mondom, hogy Jerevanban a talaj lesz a problema es a szel😃Na, a Mister a sajttajon ratett egy lapattal, nagyon nagyot megy.szuletesnapjan hagyj csinaljon mar bmit amit akar. lehet mar o is be volt rugva mint Dzsoki.
Stez
sztem ebben a selejtezo sorozatban nem lesz olyan meccs mikor ne birozna.
csebi
Kenny
Hozzateszem, az egesz meccsen kb nem reklamaltak a kemeny ir belepokre, kussban jatszottak, igazabol a semmibol csaptak egyet kontrabol, majd ahogy kinyiltak jobban az irek, jo par helyzetet kialakotottak az ormenyek, lohettek volna otot. De mar a selejtezo elott azon a velemenyen voltam, hogy az irek felelmetesen gyengek, az ormenyek legalabb egyszer meg fogjak oket lepni. Minket szvsz nem fognak es verjuk oket oda-vissza.
7 hónapja
Dominik nem nyilatkozott sehol vagy csak en nem talalom?
7 hónapja
Venezuelának meg nem sikerült az interkonti pótselejtezőre bejutni, Bolívia megy oda, miuán verték a SelecaotDe bakker ez mi, hogy történelmi lehetőség előtt állnak aztán kapnak otthon HATOT Kolumbiától, akinek már semmi tétje nem volt az ég világon ennek a meccsnek? Az első félidő még hagyján, vezettek kétszer is és egál lett, de a második félidőben mi a rossebet csináltak?
zacknorb
Curacao hozta a papírformát, Haitinél meg Nazon mesterhármas fél óra alatt (a szünetben állt be), CRC ellen azért az derék.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
7 hónapja
Venezuelának meg nem sikerült az interkonti pótselejtezőre bejutni, Bolívia megy oda, miuán verték a Selecaot
Poloska vagyok.
7 hónapja
Mekkora meccsek voltak hajnalban a Curacao-Bermuda meg a Costa Rica-Haiti.
7 hónapja
Meg a bíró. Ha lesz azért, ha nem azért.most mondom, hogy Jerevanban a talaj lesz a problema es a szel😃Na, a Mister a sajttajon ratett egy lapattal, nagyon nagyot megy.szuletesnapjan hagyj csinaljon mar bmit amit akar. lehet mar o is be volt rugva mint Dzsoki.
Stez
csebi
Kenny

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
7 hónapja
most mondom, hogy Jerevanban a talaj lesz a problema es a szel😃Na, a Mister a sajttajon ratett egy lapattal, nagyon nagyot megy.szuletesnapjan hagyj csinaljon mar bmit amit akar. lehet mar o is be volt rugva mint Dzsoki.
Stez
csebi
7 hónapja
Na, a Mister a sajttajon ratett egy lapattal, nagyon nagyot megy.szuletesnapjan hagyj csinaljon mar bmit amit akar. lehet mar o is be volt rugva mint Dzsoki.
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
7 hónapja
"Amikor egy új játékost behívok, akkor azt tartsák tiszteletbe, mert van oka, hogy meghívtam. Senki nem befolyásol ezekben a döntéseimben, csak azt hívom be, aki szerintem megérdemli azt.” 😀😀😀DDDDD
7 hónapja
Na, a Mister a sajttajon ratett egy lapattal, nagyon nagyot megy.
7 hónapja
Beszolt megint mindenkinek, meg sertodott kisfiuban tolta. Az ir meccs kapcsan meg mondta, hogy az a biron mult.Es elkezd birozni. Elkepeszto.Mit bírózik?
Stez
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
7 hónapja
Rossi nyilatkozat olvasható valahol?