Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
acsengegeri
36
Ez van amikor egy világtalan csapat jut a döntőbe..Köszönöm a lehetőséget!
6 hónapja
kár, hogy ez az Inter van ma itt, bár utálom a Barcát, de lehet velük egy fenomenális és sok gólos döntőt láthattunk volna
6 hónapja
Azt becsülöm inzaghiban, hogy legalább próbálkozik. Ancelotti még 0-2-nél is max a 70.-ben cserélne be bárkit is.az, hogy Darmian jön, az nem fog nagyot lendíteni a meccsen! 😀
eaglesmcnabb
6 hónapja
köszi az ingyen pénzt Szerencsejáték Zrt. 😊 PSG hazai és 2,5 over és PSG nyer tippek jól kifizetődtek!
6 hónapja
az volt, csak kiszakadt a háló. Megye3-mas szint 😀ez nem oldalháló volt? 😊nekem is annak tűnt elsőre
NB2
Kampman
6 hónapja
Azt becsülöm inzaghiban, hogy legalább próbálkozik. Ancelotti még 0-2-nél is max a 70.-ben cserélne be bárkit is.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
6 hónapja
ez nem oldalháló volt? 😊
6 hónapja
Na, itt most már tényleg vége.
6 hónapja
Ki tippel arra, hogy lesz még gól? | Szerintem lesz. |Én.
nagylaza, főpohárnok
6 hónapja
ez az Inter ma, nem fog semmit se megfordítaniKi tippel arra, hogy lesz még gól? | Szerintem lesz. |Anélkül nehezen fordítaná meg az Inter, pedig mind tudjuk, hogy valahogy meg fogják.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
6 hónapja
Sebességben durva különbség van a 2 csapat között. Mondjuk ezt meccs előtt is tudtuk.Az egyik csapatnak a kiemelkedően legidősebb játékosa 30 éves. A másiknak az átlag életkora 30.
shagi0206
6 hónapja
nem fogjákKi tippel arra, hogy lesz még gól? | Szerintem lesz. |Anélkül nehezen fordítaná meg az Inter, pedig mind tudjuk, hogy valahogy meg fogják.
nagylaza, főpohárnok
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
Ki tippel arra, hogy lesz még gól? | Szerintem lesz. |max ha kontrából szerez egyet a PSG. Az Inter ma nem fog gólt lőni
nagylaza, főpohárnok
6 hónapja
Sebességben durva különbség van a 2 csapat között. Mondjuk ezt meccs előtt is tudtuk.
6 hónapja
Ki tippel arra, hogy lesz még gól? | Szerintem lesz. |Anélkül nehezen fordítaná meg az Inter, pedig mind tudjuk, hogy valahogy meg fogják.
nagylaza, főpohárnok
6 hónapja
Ki tippel arra, hogy lesz még gól? | Szerintem lesz. |
6 hónapja
youtu.be/Hs-rgvkRfwc?si=R17tSbily_WaCoowakkor képzeld el milyen az a jó igazi falusi skót 😀 vagy írHallgatom, ki ez a tag, aki ilyen erős akcentussal beszéli az angol. Hát a félidei beszélgetésnél látom, hogy Gerrard a szakértő a TNT-nél.Gerrard volt az, akit én sem értettem igazán sosem.
Sixo
Kampman
shagi0206
Kampman
6 hónapja
mindjárt Inzaghi ordibáló feje lesz a profilképemnyúl vagy
Löfli
6 hónapja
libertines énekese ugyanezt beszéli, számomra ez a legszebb angol 😀Már linkeltem a Boro accentetakkor képzeld el milyen az a jó igazi falusi skót 😀 vagy írHallgatom, ki ez a tag, aki ilyen erős akcentussal beszéli az angol. Hát a félidei beszélgetésnél látom, hogy Gerrard a szakértő a TNT-nél.Gerrard volt az, akit én sem értettem igazán sosem.
Sixo
Kampman
shagi0206
youtu.be/MU5L9rIOaqw?si=tjSz2PUN_2PfBM7l
Willie Parker
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
6 hónapja
akkor képzeld el milyen az a jó igazi falusi skót 😀 vagy írHallgatom, ki ez a tag, aki ilyen erős akcentussal beszéli az angol. Hát a félidei beszélgetésnél látom, hogy Gerrard a szakértő a TNT-nél.Gerrard volt az, akit én sem értettem igazán sosem.
Sixo
Kampman
shagi0206
6 hónapja
mindjárt Inzaghi ordibáló feje lesz a profilképem

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
Hú, basszus, ez a négus a lelátón elég konkrét volt. (Sokat késik a stream.)