Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
sajtospingvin
119
Annyira klasszik 11-es, imádom az ilyen eseteket, amikor abszolút nem lehet belekötni…Vagy a Fradi nehogy elvigyék 5 misiért
BAZ+ Molnár állj le azonnal, mert jövő héten visznek a törökök! 😢
Klaci79
6 hónapja
Kata Misi 3 gólt lőtt eddig az NB1ben.Mindet a DVTK ellen🤣
Poloska vagyok.
6 hónapja
Molnár Rajmi gólkirály kampány indult?DVTK az iskolapéldája annak, hogy ez a magyar-szabály nem tesz jót mindenkinek.
Ugyanitt, a DVTK engem igazol a 11. helyes tippemmel.
zacknorb
6 hónapja
Molnár Rajmi gólkirály kampány indult?Ugyanitt, a DVTK engem igazol a 11. helyes tippemmel.
Poloska vagyok.
6 hónapja
Igen, ezert lett negy.Te aztán tudhatnád, hogy egy félidő alatt a 3 gólos hátrány simán ledolgozható.Az MTK szeret menni, nehogy egy otos legyen a vegeKezdem azt gondolni, a DVTK fix kieso. Kovacs Zoli masterclass, barhova odamegy, szeteses a vege es totalis csod.Még csak 3 gól, nem kell szarni ezt innen simán megfordítjuk.
Stez
Sixo
Stez
Sixo
6 hónapja
Te aztán tudhatnád, hogy egy félidő alatt a 3 gólos hátrány simán ledolgozható.Az MTK szeret menni, nehogy egy otos legyen a vegeKezdem azt gondolni, a DVTK fix kieso. Kovacs Zoli masterclass, barhova odamegy, szeteses a vege es totalis csod.Még csak 3 gól, nem kell szarni ezt innen simán megfordítjuk.
Stez
Sixo
Stez
6 hónapja
Az MTK szeret menni, nehogy egy otos legyen a vegeKezdem azt gondolni, a DVTK fix kieso. Kovacs Zoli masterclass, barhova odamegy, szeteses a vege es totalis csod.Még csak 3 gól, nem kell szarni ezt innen simán megfordítjuk.
Stez
Sixo
6 hónapja
Kezdem azt gondolni, a DVTK fix kieso. Kovacs Zoli masterclass, barhova odamegy, szeteses a vege es totalis csod.Még csak 3 gól, nem kell szarni ezt innen simán megfordítjuk.
Stez
6 hónapja
sajtospingvin
119
Csak a Diósgyőr…🙈
6 hónapja
Kezdem azt gondolni, a DVTK fix kieso. Kovacs Zoli masterclass, barhova odamegy, szeteses a vege es totalis csod.
6 hónapja
KAK vs MauritaniaTanzánia vs Magyagaszkár
De meg lesznek szopatva a tanzánok.
6 hónapja
vezet a wrexham a soton ellen.utolsó percben fordított a Hampton
Kenny

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
vezet a wrexham a soton ellen.Gólszerző a remek nevű Josh Windass
Kenny
Poloska vagyok.
6 hónapja
Lehet még első szezonban nem, de a Leverkusen ellen jól mozgott, tudom ez csak egy felkészülési meccs és a Ten Hag féle Leverkusen😂 A kp sor jó lesz, mondjuk a védelem ellenben Collwil sérülése miatt kicsit gyengécske, legalábbis középen.Inkább elengedem ezt a Chelsea témát, látom most ez az a csapat amit divat szidni. Majd a jövő eldönti mi lesz, jelenleg jól néz ki a csapat Maresca jól összerakta őket. Az új igazolások jól mozognak. Estevao meg egy hihetetlen tehetség. A többi meg csak károgás😉Szerintem ő nem lát majd túl sok pályát. Egyébként a Caicedo, Enzo, Palmer és Xavi Simmons kp elég jól nézz ki, már ha végre utóbbit bejelentették
nk12
FLZOLI
6 hónapja
Inkább elengedem ezt a Chelsea témát, látom most ez az a csapat amit divat szidni. Majd a jövő eldönti mi lesz, jelenleg jól néz ki a csapat Maresca jól összerakta őket. Az új igazolások jól mozognak. Estevao meg egy hihetetlen tehetség. A többi meg csak károgás😉Szerintem ő nem lát majd túl sok pályát. Egyébként a Caicedo, Enzo, Palmer és Xavi Simmons kp elég jól nézz ki, már ha végre utóbbit bejelentették
nk12
6 hónapja
Viszont a Chelsea jól működteti a farm systemet.a filmben ugye véges a keret, ezért nem tudják azt csinálni hogy vesznek posztonként 15tNem. A pure moneyball lényege az lenne h megtalálod a csiszolatlan gyémántokat, amiket más csapatok nem látnak.Amit a Chelsea mivel az közelebb van az ember kereskedelemhez mint egy valid átigazolás politikáhozpure moneyball
csebi
Negritis, a vajda
Az nem moneyball h minden posztra veszel 15 játékost és miután abból beválik 1-2 akkor azt mondod h milyen sikeres a front office …
csebi
a Chelsea viszont meg tudja csinálni és leszarja mi van
Negritis, a vajda
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
Amit a Chelsea mivel az közelebb van az ember kereskedelemhez mint egy valid átigazolás politikáhozEzek a játékosok szabadon választják meg, hogy ide igazolnak, aztán hogy innen el, nem igazán érzem, mi ebben az emberkereskedelem. Ráadásul nem is őt, hanem a játékjogukat birtokolja csak a klub.
csebi
Amúgy pedig a nyár elkezdte őket kicsit validálni.
Poloska vagyok.
6 hónapja
a filmben ugye véges a keret, ezért nem tudják azt csinálni hogy vesznek posztonként 15tNem. A pure moneyball lényege az lenne h megtalálod a csiszolatlan gyémántokat, amiket más csapatok nem látnak.Amit a Chelsea mivel az közelebb van az ember kereskedelemhez mint egy valid átigazolás politikáhozpure moneyball
csebi
Negritis, a vajda
Az nem moneyball h minden posztra veszel 15 játékost és miután abból beválik 1-2 akkor azt mondod h milyen sikeres a front office …
csebi
a Chelsea viszont meg tudja csinálni és leszarja mi van
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Nem. A pure moneyball lényege az lenne h megtalálod a csiszolatlan gyémántokat, amiket más csapatok nem látnak.Amit a Chelsea mivel az közelebb van az ember kereskedelemhez mint egy valid átigazolás politikáhozpure moneyball
csebi
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
6 hónapja
Elb Klassiker az Arénán!
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
Amit a Chelsea mivel az közelebb van az ember kereskedelemhez mint egy valid átigazolás politikáhozpure moneyball
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Inkább elengedem ezt a Chelsea témát, látom most ez az a csapat amit divat szidni. Majd a jövő eldönti mi lesz, jelenleg jól néz ki a csapat Maresca jól összerakta őket. Az új igazolások jól mozognak. Estevao meg egy hihetetlen tehetség. A többi meg csak károgás😉
6 hónapja
Amit a Chelsea mivel az közelebb van az ember kereskedelemhez mint egy valid átigazolás politikához
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.