Soccer

41 feliratkozó

6 hónapja
sajtospingvin 119
Annyira klasszik 11-es, imádom az ilyen eseteket, amikor abszolút nem lehet belekötni…
BAZ+ Molnár állj le azonnal, mert jövő héten visznek a törökök! 😢
Klaci79
Vagy a Fradi nehogy elvigyék 5 misiért
6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 700 — Kinek mit intézett a kormánya
Kata Misi 3 gólt lőtt eddig az NB1ben.
Mindet a DVTK ellen🤣

Poloska vagyok.
6 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
Molnár Rajmi gólkirály kampány indult?
Ugyanitt, a DVTK engem igazol a 11. helyes tippemmel.
zacknorb
DVTK az iskolapéldája annak, hogy ez a magyar-szabály nem tesz jót mindenkinek.
6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 700 — Kinek mit intézett a kormánya
Molnár Rajmi gólkirály kampány indult?
Ugyanitt, a DVTK engem igazol a 11. helyes tippemmel.

Poloska vagyok.
6 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 578 — Whoops, looks like something went wrong.
Kezdem azt gondolni, a DVTK fix kieso. Kovacs Zoli masterclass, barhova odamegy, szeteses a vege es totalis csod.
Stez
Még csak 3 gól, nem kell szarni ezt innen simán megfordítjuk.
Sixo
Az MTK szeret menni, nehogy egy otos legyen a vege
Stez
Te aztán tudhatnád, hogy egy félidő alatt a 3 gólos hátrány simán ledolgozható.
Sixo
Igen, ezert lett negy.

6 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 078 — LIGHTS OUT!
Kezdem azt gondolni, a DVTK fix kieso. Kovacs Zoli masterclass, barhova odamegy, szeteses a vege es totalis csod.
Stez
Sixo
Stez
Te aztán tudhatnád, hogy egy félidő alatt a 3 gólos hátrány simán ledolgozható.

6 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
Annyira klasszik 11-es, imádom az ilyen eseteket, amikor abszolút nem lehet belekötni…
BAZ+ Molnár állj le azonnal, mert jövő héten visznek a törökök! 😢

Szerkesztette: Klaci79
6 hónapja
Stez
Sixo

6 hónapja
Stez

6 hónapja
sajtospingvin 119
Csak a Diósgyőr…🙈
6 hónapja

6 hónapja
KAK vs Mauritania
Tanzánia vs Magyagaszkár

De meg lesznek szopatva a tanzánok.

6 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 459 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
vezet a wrexham a soton ellen.
Kenny
utolsó percben fordított a Hampton

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
Kenny
Gólszerző a remek nevű Josh Windass

Poloska vagyok.
6 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 493 — Omar's Coming Yo!

6 hónapja
nk12 Philadelphia Eagles 66
Inkább elengedem ezt a Chelsea témát, látom most ez az a csapat amit divat szidni. Majd a jövő eldönti mi lesz, jelenleg jól néz ki a csapat Maresca jól összerakta őket. Az új igazolások jól mozognak. Estevao meg egy hihetetlen tehetség. A többi meg csak károgás😉
nk12
Szerintem ő nem lát majd túl sok pályát. Egyébként a Caicedo, Enzo, Palmer és Xavi Simmons kp elég jól nézz ki, már ha végre utóbbit bejelentették
FLZOLI
Lehet még első szezonban nem, de a Leverkusen ellen jól mozgott, tudom ez csak egy felkészülési meccs és a Ten Hag féle Leverkusen😂 A kp sor jó lesz, mondjuk a védelem ellenben Collwil sérülése miatt kicsit gyengécske, legalábbis középen.
6 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Inkább elengedem ezt a Chelsea témát, látom most ez az a csapat amit divat szidni. Majd a jövő eldönti mi lesz, jelenleg jól néz ki a csapat Maresca jól összerakta őket. Az új igazolások jól mozognak. Estevao meg egy hihetetlen tehetség. A többi meg csak károgás😉
nk12
Szerintem ő nem lát majd túl sok pályát. Egyébként a Caicedo, Enzo, Palmer és Xavi Simmons kp elég jól nézz ki, már ha végre utóbbit bejelentették

6 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 146 — Saturday Night Lights
Amit a Chelsea mivel az közelebb van az ember kereskedelemhez mint egy valid átigazolás politikához
csebi
pure moneyball
Negritis, a vajda
Nem. A pure moneyball lényege az lenne h megtalálod a csiszolatlan gyémántokat, amiket más csapatok nem látnak.
Az nem moneyball h minden posztra veszel 15 játékost és miután abból beválik 1-2 akkor azt mondod h milyen sikeres a front office …
csebi
a filmben ugye véges a keret, ezért nem tudják azt csinálni hogy vesznek posztonként 15t
a Chelsea viszont meg tudja csinálni és leszarja mi van
Negritis, a vajda
Viszont a Chelsea jól működteti a farm systemet.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
Amit a Chelsea mivel az közelebb van az ember kereskedelemhez mint egy valid átigazolás politikához
csebi
Ezek a játékosok szabadon választják meg, hogy ide igazolnak, aztán hogy innen el, nem igazán érzem, mi ebben az emberkereskedelem. Ráadásul nem is őt, hanem a játékjogukat birtokolja csak a klub.
Amúgy pedig a nyár elkezdte őket kicsit validálni.

Poloska vagyok.
6 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 449 — The Mathematician
csebi
pure moneyball
Negritis, a vajda
Nem. A pure moneyball lényege az lenne h megtalálod a csiszolatlan gyémántokat, amiket más csapatok nem látnak.
Az nem moneyball h minden posztra veszel 15 játékost és miután abból beválik 1-2 akkor azt mondod h milyen sikeres a front office …
csebi
a filmben ugye véges a keret, ezért nem tudják azt csinálni hogy vesznek posztonként 15t
a Chelsea viszont meg tudja csinálni és leszarja mi van

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 632 — Lucas Scott
csebi
pure moneyball
Negritis, a vajda

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
6 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 146 — Saturday Night Lights
Elb Klassiker az Arénán!

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 449 — The Mathematician
csebi
pure moneyball

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
nk12 Philadelphia Eagles 66
6 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 632 — Lucas Scott

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.