Soccer

41 feliratkozó

6 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 396 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Adj 1 🖐️-t

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Anulu mekkorát vert

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
6 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 396 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Sommer bazdmeg hova kapod a golokat.
Kenny
Kapuba?

Draft

6 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 442
teljesen megérdemelt győzelem
6 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 424 — LIGHTS OUT!
Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.
Sixo
Ha Dembele nem rúgta volna két méterről taccsra az első félidő vége felé, akkor ő lett volna, mert lényegében egész szezonban ő volt a nyerő embere a PSG-nek, de valóban, Kavaradona logikus választás lenne.
Meg azt is látni, hogy mennyit javított a PSG-n, mert Barcola kiszorításával másfél emberrel többen lettek.
slowmotion
Poén volt az aranylabda rész, nyilván nem ő fogja kapni.
Sixo
Sose lehet tudni
slowmotion
Jó hát McTominayt se sokan gondolták volna év játékosának, mégis megkapta. Remény hal meg utoljára.

6 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 362 — Omar's Coming Yo!
Sommer bazdmeg hova kapod a golokat.

6 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
A nap kérdése, hogy minek van öt ember az Inter közeppályáján, ha egész meccsen közük nincs a labdához
6 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 500 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ez már szemétség 😀
shagi0206
Nem, ez csak kiütés.
6 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Inzaghi fejben màr a sivatagban van, v mi ez a dekoncentráltság?
6 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 759 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
történelmi alázás

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 500 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
"PSG - csillagos ötös" Szívesen Stez!
6 hónapja
Mbappé biztos jól szórakozik most, ha nézi.
iktriad
Elment a fék a csapatból.....akkor a Real egy darabig nem nyer BL-t
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Nyertek már eleget, kibírják BL trófea nélkül 10 évig. Jó, Hegyi Iván nem. 😀
iktriad
ha van eszük 1 Milliárd EUR-ért elküldik a sivatagba Vini-t! Akkor egyből jobb lenne a Real
Toto21
Én zokszó nélkül eladnám.....egy igazi mérgező 💩🧰

Draft

6 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.
Sixo
Ha Dembele nem rúgta volna két méterről taccsra az első félidő vége felé, akkor ő lett volna, mert lényegében egész szezonban ő volt a nyerő embere a PSG-nek, de valóban, Kavaradona logikus választás lenne.
Meg azt is látni, hogy mennyit javított a PSG-n, mert Barcola kiszorításával másfél emberrel többen lettek.
slowmotion
Sixo
Sose lehet tudni
slowmotion
Dembele 48 meccsen 46 kanadai pont,az azért combos
6 hónapja
NB2 New England Patriots 27 460 — nabege2@yahoo.com
aztakurva
6 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 029
Ez már szemétség 😀
6 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 839 — Whoops, looks like something went wrong.
amúgy fantasztikusan játszik a PSG, csak picit nekem olyan vegyes érzéseim vannak, hogy egy bűn gyenge francia bajnokságban voltak... nem tudom mi lett volna velük egy PL-ben
NB2
Nem ok tehetnek rola, hol jatszanak. Ellenben a BL-ben nagyjabol ok csaptak ki az osszes komoly csapatot, szoval azert az agukon rendesen megmutattak, nem makkal mentek be.

Enrique ezt szepen osszerakta.

6 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 3 019
Jo latni ezt az Enrique fele PSG-t. Az Intertol nem vartam sokat, de ez harmatgyenge.

Szerkesztette: Hendrix

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
6 hónapja
amúgy fantasztikusan játszik a PSG, csak picit nekem olyan vegyes érzéseim vannak, hogy egy bűn gyenge francia bajnokságban voltak... nem tudom mi lett volna velük egy PL-ben
NB2
A Fradi is egy bűn gyenge bajnokságban játszik, azt nézd meg mire vitte a nemzetközi kupában! 😀
6 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 029
NB2
most jönnének az egytekervényűek azzal, hogy "de hát végigverték az egész PL-t a BL-ben".
6 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
Sixo
slowmotion
Sixo
Sose lehet tudni
6 hónapja
iktriad
legalább motivált lesz

A fék amúgy már évek óta elment onnan 😀
eaglesmcnabb
Na Neymár! 😀
6 hónapja
NB2 New England Patriots 27 460 — nabege2@yahoo.com
6 hónapja
Sixo
Hát nem egy tejbegrúz, az biztos.
iktriad
még egy ilyen és ban 1 hétre!
Löfli
Sz. Bíró Zoltán szokta anno így hívni őket előadásokon, okold őt!
6 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 442
iktriad
Nyertek már eleget, kibírják BL trófea nélkül 10 évig. Jó, Hegyi Iván nem. 😀
iktriad
ha van eszük 1 Milliárd EUR-ért elküldik a sivatagba Vini-t! Akkor egyből jobb lenne a Real
6 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 839 — Whoops, looks like something went wrong.
Helyes, barki, csak ne az Inter.