Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Adj 1 🖐️-t
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Anulu mekkorát vert
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
6 hónapja
Sommer bazdmeg hova kapod a golokat.Kapuba?
Kenny
Draft

6 hónapja
teljesen megérdemelt győzelem
6 hónapja
Jó hát McTominayt se sokan gondolták volna év játékosának, mégis megkapta. Remény hal meg utoljára.Sose lehet tudniPoén volt az aranylabda rész, nyilván nem ő fogja kapni.Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.Ha Dembele nem rúgta volna két méterről taccsra az első félidő vége felé, akkor ő lett volna, mert lényegében egész szezonban ő volt a nyerő embere a PSG-nek, de valóban, Kavaradona logikus választás lenne.
Sixo
Meg azt is látni, hogy mennyit javított a PSG-n, mert Barcola kiszorításával másfél emberrel többen lettek.
slowmotion
Sixo
slowmotion
6 hónapja
A nap kérdése, hogy minek van öt ember az Inter közeppályáján, ha egész meccsen közük nincs a labdához
6 hónapja
Ez már szemétség 😀Nem, ez csak kiütés.
shagi0206
6 hónapja
Inzaghi fejben màr a sivatagban van, v mi ez a dekoncentráltság?
6 hónapja
történelmi alázás

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
"PSG - csillagos ötös" Szívesen Stez!
6 hónapja
Én zokszó nélkül eladnám.....egy igazi mérgező 💩🧰ha van eszük 1 Milliárd EUR-ért elküldik a sivatagba Vini-t! Akkor egyből jobb lenne a RealNyertek már eleget, kibírják BL trófea nélkül 10 évig. Jó, Hegyi Iván nem. 😀Mbappé biztos jól szórakozik most, ha nézi.Elment a fék a csapatból.....akkor a Real egy darabig nem nyer BL-t
iktriad
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
iktriad
Toto21
Draft

6 hónapja
Dembele 48 meccsen 46 kanadai pont,az azért combosSose lehet tudniPoén volt az aranylabda rész, nyilván nem ő fogja kapni.Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.Ha Dembele nem rúgta volna két méterről taccsra az első félidő vége felé, akkor ő lett volna, mert lényegében egész szezonban ő volt a nyerő embere a PSG-nek, de valóban, Kavaradona logikus választás lenne.
Sixo
Meg azt is látni, hogy mennyit javított a PSG-n, mert Barcola kiszorításával másfél emberrel többen lettek.
slowmotion
Sixo
slowmotion
6 hónapja
aztakurva
6 hónapja
Ez már szemétség 😀
6 hónapja
amúgy fantasztikusan játszik a PSG, csak picit nekem olyan vegyes érzéseim vannak, hogy egy bűn gyenge francia bajnokságban voltak... nem tudom mi lett volna velük egy PL-benNem ok tehetnek rola, hol jatszanak. Ellenben a BL-ben nagyjabol ok csaptak ki az osszes komoly csapatot, szoval azert az agukon rendesen megmutattak, nem makkal mentek be.
NB2
Enrique ezt szepen osszerakta.
6 hónapja
amúgy fantasztikusan játszik a PSG, csak picit nekem olyan vegyes érzéseim vannak, hogy egy bűn gyenge francia bajnokságban voltak... nem tudom mi lett volna velük egy PL-benA Fradi is egy bűn gyenge bajnokságban játszik, azt nézd meg mire vitte a nemzetközi kupában! 😀
NB2
6 hónapja
amúgy fantasztikusan játszik a PSG, csak picit nekem olyan vegyes érzéseim vannak, hogy egy bűn gyenge francia bajnokságban voltak... nem tudom mi lett volna velük egy PL-benmost jönnének az egytekervényűek azzal, hogy "de hát végigverték az egész PL-t a BL-ben".
NB2
6 hónapja
Sose lehet tudniPoén volt az aranylabda rész, nyilván nem ő fogja kapni.Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.Ha Dembele nem rúgta volna két méterről taccsra az első félidő vége felé, akkor ő lett volna, mert lényegében egész szezonban ő volt a nyerő embere a PSG-nek, de valóban, Kavaradona logikus választás lenne.
Sixo
slowmotion
Sixo
6 hónapja
Na Neymár! 😀legalább motivált leszMbappé biztos jól szórakozik most, ha nézi.Elment a fék a csapatból.....akkor a Real egy darabig nem nyer BL-t
iktriad
A fék amúgy már évek óta elment onnan 😀
eaglesmcnabb
6 hónapja
amúgy fantasztikusan játszik a PSG, csak picit nekem olyan vegyes érzéseim vannak, hogy egy bűn gyenge francia bajnokságban voltak... nem tudom mi lett volna velük egy PL-ben
6 hónapja
Sz. Bíró Zoltán szokta anno így hívni őket előadásokon, okold őt!még egy ilyen és ban 1 hétre!Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.Hát nem egy tejbegrúz, az biztos.
Sixo
iktriad
Löfli
6 hónapja
ha van eszük 1 Milliárd EUR-ért elküldik a sivatagba Vini-t! Akkor egyből jobb lenne a RealNyertek már eleget, kibírják BL trófea nélkül 10 évig. Jó, Hegyi Iván nem. 😀Mbappé biztos jól szórakozik most, ha nézi.Elment a fék a csapatból.....akkor a Real egy darabig nem nyer BL-t
iktriad
iktriad