NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

6 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 925 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
4:30-tól Klub VB Play-In 😀 hajrá Club America!
Löfli
Hát ez nem jött be.
Leccgó Auckland City!

Aztán 17:30-tól nb3 osztályozók.
warr_b
Meglep, hogy meg se említed, hogy Vietnám U16 lelépte a szaudiakat. Elgondolkodtató.
Őszentsége Sobri Jóska
Barátságos meccs, nem számít.
warr_b
Na de a 6:0-ás panamai LPF PO-döntőről se ejtesz egy szót se. Ez már nem is elgondolkodtató, inkább gyanús.
Őszentsége Sobri Jóska
Már a CAF BL döntő második meccsre készülök, Pyramids-Mamelodi Sundown.

A Lokomotiv Leipzig meg közben hosstabbításban, emberhátrányban ég a Regionalliga osztályozón.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
Beki New York Jets 2 078
Ne szopassatok már, hogy Theo Hernandezt egy európai klub sem tudja kifizetni és azért a szaudikhoz tart. Juventushoz vagy a Spursbe is simán jöhetne, kell, hogy legyen rá pénz.
Sixo
Juventushoz minek menne, foleg ami ott zajlik eppen? Spurs vagy Juve elorelepes lenne neki?
Beki
Az olasz 9.hez képest igen előre lépés, hogy mind2 csapat Blben indul.De ez mind1 is, itt arról írnak ,hogy a Milan pénzé akarja őt tenni, tehát neki valahova mennie kell. És hát a szaudinaknál ezek az opciók csak jobbak.
Sixo
Juventusnál most egyelőre úgyis el kell engedni a logikus igazolásokat... az alapján, amit Comolliról olvasok, teljesen más alapon fogja a klubot vezetni és érthető h miért Marco Silva féle nevekkel van tele a média.
6 hónapja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 021 — Axel Foley
Kis olasz szines a Sampdoria csoportból:

Ez a Brescia ügy egyre komolyabb. Ez a bukócég valami ciprusi offshore elektronikus bank holland jegybanki engedéllyel és orosz tulajokkal, szóval első pillantásra is minden legálisnak tűnik😂😂😂 A L’Espresso szerint a Brescián és a Trapanin kívül benne van még az ügyben a Taranto, az Ascoli, a Latina és a Pescara is, ezek a Taranton kívül mind máshol végeztek volna, ha megkapják a mínusz négyet. Az Ascoli és a Latina playoutot játszott volna, a Pescara meg nem lett volna kiemelt, és valószínű nem játszik most a B-ért. Ezen kívül benne van még 3 egyelőre meg nem nevezett Serie B csapat is, szóval ember legyen a talpán, aki ebből mezőnyt csinál jövőre

6 hónapja
Beki New York Jets 2 078
Cunhat pedig bejelentette az MU
zacknorb
Nem azzal volt tele a média eddig h jujj MU-nak nincs pénze igazolni?
6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 821 — Kinek mit intézett a kormánya
Cunhat pedig bejelentette az MU

Poloska vagyok.
6 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 748
Komolyan nem értem néha az Union-t. Ilic opcióját nyilván nem értékesítettek, nehogy már legyen olyan csatár a csapatban, aki tud gólt lőni.

Erre ma eladják Hollerbachot is a Mainz-nak. Ennyit a top10-rol jövőre, megint lehet harcolni a kiesés ellen. De majd október, november környéken kirúgják Baumgart-ot, mert az majd megoldja a problémákat.

„History is a set of lies agreed upon.”
6 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 170 — #NoStress
Löfli
Hát ez nem jött be.
Leccgó Auckland City!

warr_b
Meglep, hogy meg se említed, hogy Vietnám U16 lelépte a szaudiakat. Elgondolkodtató.
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Na de a 6:0-ás panamai LPF PO-döntőről se ejtesz egy szót se. Ez már nem is elgondolkodtató, inkább gyanús.

6 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 925 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Löfli
Hát ez nem jött be.
Leccgó Auckland City!

warr_b
Őszentsége Sobri Jóska

6 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 170 — #NoStress
Löfli
Hát ez nem jött be.
Leccgó Auckland City!

warr_b

6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 821 — Kinek mit intézett a kormánya
Én tegnap a Bornapok és a Beton.Hofi koncert mellett döntöttem, most fejeztem be a meccset. Dembele nem tudom mennyire lett megénekelve, de elképesztő volt.

Poloska vagyok.
6 hónapja
Löfli
Hát ez nem jött be.
Leccgó Auckland City!

6 hónapja
YoungZeeZee 9 409
orulok a psgbek.
nekem az ibra fele psg tetszett a legjobban,de szerencsere nem nyertek😀
6 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 770 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Boldoggá tesz h LE szeretet csapatomon gyakorolva az edzősködést és hogy Marquinhos a védekezés alapjait elsajátitotta végre BL győztesek lettek. 👏
steelwolf
Lucho miatt örülök ennek, meg Doué miatt.
Előbbi kezdhetne újra streamelni Twitchen 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
6 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Boldoggá tesz h LE szeretet csapatomon gyakorolva az edzősködést és hogy Marquinhos a védekezés alapjait elsajátitotta végre BL győztesek lettek. 👏
6 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 026
Jó szar egy döntő volt abszolút nem figyeltem érdemben, kb semmi izgalmat, élményt nem adott. Olyan műanyag volt.
Willie Parker
Az egész soccer ilyen, néhány apró, de emlékezetes kivételt leszámítva, mint a VB-döntő, vagy a Barca-Inter párharc idén.

6 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 424 — LIGHTS OUT!
Gundelnek nem szoltak, hogy nem kene atuvoltozni a kupa atvetelt? Az elejen beszeljen, amig at nem adjak, de utana maradjon mar kicsit csendben.
Stez
Fiatal, rutintalan még.

6 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 839 — Whoops, looks like something went wrong.
Gundelnek nem szoltak, hogy nem kene atuvoltozni a kupa atvetelt? Az elejen beszeljen, amig at nem adjak, de utana maradjon mar kicsit csendben.

6 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Jó szar egy döntő volt abszolút nem figyeltem érdemben, kb semmi izgalmat, élményt nem adott. Olyan műanyag volt.
6 hónapja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
Elképesztő dominancia,megérdemelt BL siker a PSGnek
6 hónapja
Azért a félmeztelen Enriquét nem biztos, hogy akartam látni.
Kampman
Azt mondod Elon Muskos?
Sixo
Nem tudom, általában nem nézegetek félmeztelen férfiakat.
Kampman

Sixo
ban
Kampman
Kisgatyá-ban
6 hónapja
Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.
Sixo
Ha Dembele nem rúgta volna két méterről taccsra az első félidő vége felé, akkor ő lett volna, mert lényegében egész szezonban ő volt a nyerő embere a PSG-nek, de valóban, Kavaradona logikus választás lenne.
Meg azt is látni, hogy mennyit javított a PSG-n, mert Barcola kiszorításával másfél emberrel többen lettek.
slowmotion
Poén volt az aranylabda rész, nyilván nem ő fogja kapni.
Sixo
Sose lehet tudni
slowmotion
Dembele 48 meccsen 46 kanadai pont,az azért combos
Willie Parker
Majdnem olyan jó, mjnt Salah 52 meccsen elért 57-je 😮
slowmotion
A PL nála megnyomja, a BL-ben picsafüst volt, meg elfogyott márciusban.
Dembele kb leszarta, elszórakozta a bajnokságot.
Willie Parker
Igen is, meg nem is.
Azért egy Ligue1-t de hasonlitsunk már egy PL-hez, mert nem ildomos.
Másrészt igen, elfogyott márciusra, mondjuk amennyi asszisztját elszórakozták...

De ne felejtsd el, hogy a PSG szinte végig tudott pihentetni a BL-re, már akkor kvázi megnyerték a bajnokságot, amikor a Liverpool ellen készültek, a visszavágó előtt kb kilenc helyen cseréltek a bajnokságban, mert megtehették.
slowmotion
Ja, az utolsó 6 meccsen nem is játszott Dembi.
Az azelőtti négyen meg kb 60 perceket kapott.
Ezért is durva, h mennyi gólt lőtt ebben az évben.
6 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 026
Kampman
Azt mondod Elon Muskos?
Sixo
Kampman

Sixo
ban

6 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 424 — LIGHTS OUT!
Kampman
Azt mondod Elon Muskos?
Sixo
Kampman

6 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.
Sixo
Ha Dembele nem rúgta volna két méterről taccsra az első félidő vége felé, akkor ő lett volna, mert lényegében egész szezonban ő volt a nyerő embere a PSG-nek, de valóban, Kavaradona logikus választás lenne.
Meg azt is látni, hogy mennyit javított a PSG-n, mert Barcola kiszorításával másfél emberrel többen lettek.
slowmotion
Poén volt az aranylabda rész, nyilván nem ő fogja kapni.
Sixo
Sose lehet tudni
slowmotion
Dembele 48 meccsen 46 kanadai pont,az azért combos
Willie Parker
Majdnem olyan jó, mjnt Salah 52 meccsen elért 57-je 😮
slowmotion
A PL nála megnyomja, a BL-ben picsafüst volt, meg elfogyott márciusban.
Dembele kb leszarta, elszórakozta a bajnokságot.
Willie Parker
Igen is, meg nem is.
Azért egy Ligue1-t de hasonlitsunk már egy PL-hez, mert nem ildomos.
Másrészt igen, elfogyott márciusra, mondjuk amennyi asszisztját elszórakozták...

De ne felejtsd el, hogy a PSG szinte végig tudott pihentetni a BL-re, már akkor kvázi megnyerték a bajnokságot, amikor a Liverpool ellen készültek, a visszavágó előtt kb kilenc helyen cseréltek a bajnokságban, mert megtehették.