NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
56
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
25
8
New Orleans Saints - New York Jets
20
10
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
14
7
New York Giants - Minnesota Vikings
14
4
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
13
7
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
10
5
19:00, MAX4
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
4
3
Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Már a CAF BL döntő második meccsre készülök, Pyramids-Mamelodi Sundown.Na de a 6:0-ás panamai LPF PO-döntőről se ejtesz egy szót se. Ez már nem is elgondolkodtató, inkább gyanús.Barátságos meccs, nem számít.Meglep, hogy meg se említed, hogy Vietnám U16 lelépte a szaudiakat. Elgondolkodtató.4:30-tól Klub VB Play-In 😀 hajrá Club America!Hát ez nem jött be.
Löfli
Leccgó Auckland City!
Aztán 17:30-tól nb3 osztályozók.
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
A Lokomotiv Leipzig meg közben hosstabbításban, emberhátrányban ég a Regionalliga osztályozón.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
Juventusnál most egyelőre úgyis el kell engedni a logikus igazolásokat... az alapján, amit Comolliról olvasok, teljesen más alapon fogja a klubot vezetni és érthető h miért Marco Silva féle nevekkel van tele a média.Az olasz 9.hez képest igen előre lépés, hogy mind2 csapat Blben indul.De ez mind1 is, itt arról írnak ,hogy a Milan pénzé akarja őt tenni, tehát neki valahova mennie kell. És hát a szaudinaknál ezek az opciók csak jobbak.Ne szopassatok már, hogy Theo Hernandezt egy európai klub sem tudja kifizetni és azért a szaudikhoz tart. Juventushoz vagy a Spursbe is simán jöhetne, kell, hogy legyen rá pénz.Juventushoz minek menne, foleg ami ott zajlik eppen? Spurs vagy Juve elorelepes lenne neki?
Sixo
Beki
Sixo
6 hónapja
Kis olasz szines a Sampdoria csoportból:Ez a Brescia ügy egyre komolyabb. Ez a bukócég valami ciprusi offshore elektronikus bank holland jegybanki engedéllyel és orosz tulajokkal, szóval első pillantásra is minden legálisnak tűnik😂😂😂 A L’Espresso szerint a Brescián és a Trapanin kívül benne van még az ügyben a Taranto, az Ascoli, a Latina és a Pescara is, ezek a Taranton kívül mind máshol végeztek volna, ha megkapják a mínusz négyet. Az Ascoli és a Latina playoutot játszott volna, a Pescara meg nem lett volna kiemelt, és valószínű nem játszik most a B-ért. Ezen kívül benne van még 3 egyelőre meg nem nevezett Serie B csapat is, szóval ember legyen a talpán, aki ebből mezőnyt csinál jövőre
6 hónapja
Cunhat pedig bejelentette az MUNem azzal volt tele a média eddig h jujj MU-nak nincs pénze igazolni?
zacknorb
6 hónapja
Cunhat pedig bejelentette az MU
Poloska vagyok.
6 hónapja
Komolyan nem értem néha az Union-t. Ilic opcióját nyilván nem értékesítettek, nehogy már legyen olyan csatár a csapatban, aki tud gólt lőni. Erre ma eladják Hollerbachot is a Mainz-nak. Ennyit a top10-rol jövőre, megint lehet harcolni a kiesés ellen. De majd október, november környéken kirúgják Baumgart-ot, mert az majd megoldja a problémákat.
„History is a set of lies agreed upon.”
6 hónapja
Na de a 6:0-ás panamai LPF PO-döntőről se ejtesz egy szót se. Ez már nem is elgondolkodtató, inkább gyanús.Barátságos meccs, nem számít.Meglep, hogy meg se említed, hogy Vietnám U16 lelépte a szaudiakat. Elgondolkodtató.4:30-tól Klub VB Play-In 😀 hajrá Club America!Hát ez nem jött be.
Löfli
Leccgó Auckland City!
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
6 hónapja
Barátságos meccs, nem számít.Meglep, hogy meg se említed, hogy Vietnám U16 lelépte a szaudiakat. Elgondolkodtató.4:30-tól Klub VB Play-In 😀 hajrá Club America!Hát ez nem jött be.
Löfli
Leccgó Auckland City!
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska

6 hónapja
Meglep, hogy meg se említed, hogy Vietnám U16 lelépte a szaudiakat. Elgondolkodtató.4:30-tól Klub VB Play-In 😀 hajrá Club America!Hát ez nem jött be.
Löfli
Leccgó Auckland City!
warr_b
6 hónapja
Én tegnap a Bornapok és a Beton.Hofi koncert mellett döntöttem, most fejeztem be a meccset. Dembele nem tudom mennyire lett megénekelve, de elképesztő volt.
Poloska vagyok.
6 hónapja
4:30-tól Klub VB Play-In 😀 hajrá Club America!Hát ez nem jött be.
Löfli
Leccgó Auckland City!

6 hónapja
YoungZeeZee
9 409
orulok a psgbek.nekem az ibra fele psg tetszett a legjobban,de szerencsere nem nyertek😀
6 hónapja
4:30-tól Klub VB Play-In 😀 hajrá Club America!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
Boldoggá tesz h LE szeretet csapatomon gyakorolva az edzősködést és hogy Marquinhos a védekezés alapjait elsajátitotta végre BL győztesek lettek. 👏Lucho miatt örülök ennek, meg Doué miatt.
steelwolf
Előbbi kezdhetne újra streamelni Twitchen 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
6 hónapja
Boldoggá tesz h LE szeretet csapatomon gyakorolva az edzősködést és hogy Marquinhos a védekezés alapjait elsajátitotta végre BL győztesek lettek. 👏
6 hónapja
Jó szar egy döntő volt abszolút nem figyeltem érdemben, kb semmi izgalmat, élményt nem adott. Olyan műanyag volt.Az egész soccer ilyen, néhány apró, de emlékezetes kivételt leszámítva, mint a VB-döntő, vagy a Barca-Inter párharc idén.
Willie Parker
6 hónapja
Gundelnek nem szoltak, hogy nem kene atuvoltozni a kupa atvetelt? Az elejen beszeljen, amig at nem adjak, de utana maradjon mar kicsit csendben.Fiatal, rutintalan még.
Stez
6 hónapja
Gundelnek nem szoltak, hogy nem kene atuvoltozni a kupa atvetelt? Az elejen beszeljen, amig at nem adjak, de utana maradjon mar kicsit csendben.
6 hónapja
Jó szar egy döntő volt abszolút nem figyeltem érdemben, kb semmi izgalmat, élményt nem adott. Olyan műanyag volt.
6 hónapja
Elképesztő dominancia,megérdemelt BL siker a PSGnek
6 hónapja
Kisgatyá-banbanNem tudom, általában nem nézegetek félmeztelen férfiakat.Azért a félmeztelen Enriquét nem biztos, hogy akartam látni.Azt mondod Elon Muskos?
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
6 hónapja
Ja, az utolsó 6 meccsen nem is játszott Dembi.Igen is, meg nem is.A PL nála megnyomja, a BL-ben picsafüst volt, meg elfogyott márciusban.Majdnem olyan jó, mjnt Salah 52 meccsen elért 57-je 😮Dembele 48 meccsen 46 kanadai pont,az azért combosSose lehet tudniPoén volt az aranylabda rész, nyilván nem ő fogja kapni.Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.Ha Dembele nem rúgta volna két méterről taccsra az első félidő vége felé, akkor ő lett volna, mert lényegében egész szezonban ő volt a nyerő embere a PSG-nek, de valóban, Kavaradona logikus választás lenne.
Sixo
Meg azt is látni, hogy mennyit javított a PSG-n, mert Barcola kiszorításával másfél emberrel többen lettek.
slowmotion
Sixo
slowmotion
Willie Parker
slowmotion
Dembele kb leszarta, elszórakozta a bajnokságot.
Willie Parker
Azért egy Ligue1-t de hasonlitsunk már egy PL-hez, mert nem ildomos.
Másrészt igen, elfogyott márciusra, mondjuk amennyi asszisztját elszórakozták...
De ne felejtsd el, hogy a PSG szinte végig tudott pihentetni a BL-re, már akkor kvázi megnyerték a bajnokságot, amikor a Liverpool ellen készültek, a visszavágó előtt kb kilenc helyen cseréltek a bajnokságban, mert megtehették.
slowmotion
Az azelőtti négyen meg kb 60 perceket kapott.
Ezért is durva, h mennyi gólt lőtt ebben az évben.
6 hónapja
banNem tudom, általában nem nézegetek félmeztelen férfiakat.Azért a félmeztelen Enriquét nem biztos, hogy akartam látni.Azt mondod Elon Muskos?
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
6 hónapja
Nem tudom, általában nem nézegetek félmeztelen férfiakat.Azért a félmeztelen Enriquét nem biztos, hogy akartam látni.Azt mondod Elon Muskos?
Kampman
Sixo
Kampman
6 hónapja
Igen is, meg nem is.A PL nála megnyomja, a BL-ben picsafüst volt, meg elfogyott márciusban.Majdnem olyan jó, mjnt Salah 52 meccsen elért 57-je 😮Dembele 48 meccsen 46 kanadai pont,az azért combosSose lehet tudniPoén volt az aranylabda rész, nyilván nem ő fogja kapni.Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.Ha Dembele nem rúgta volna két méterről taccsra az első félidő vége felé, akkor ő lett volna, mert lényegében egész szezonban ő volt a nyerő embere a PSG-nek, de valóban, Kavaradona logikus választás lenne.
Sixo
Meg azt is látni, hogy mennyit javított a PSG-n, mert Barcola kiszorításával másfél emberrel többen lettek.
slowmotion
Sixo
slowmotion
Willie Parker
slowmotion
Dembele kb leszarta, elszórakozta a bajnokságot.
Willie Parker
Azért egy Ligue1-t de hasonlitsunk már egy PL-hez, mert nem ildomos.
Másrészt igen, elfogyott márciusra, mondjuk amennyi asszisztját elszórakozták...
De ne felejtsd el, hogy a PSG szinte végig tudott pihentetni a BL-re, már akkor kvázi megnyerték a bajnokságot, amikor a Liverpool ellen készültek, a visszavágó előtt kb kilenc helyen cseréltek a bajnokságban, mert megtehették.