NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

6 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 363 — Omar's Coming Yo!
A Fradinal tenyleg nagyon budoset szagolhattak Hajnalek, a Paksot evek ota probaljak gyengiteni, de altalaban a nagyfonok jatekosaihoz nem nyultak. Levi meg egy Konferencia-ligaban is keves lenne szvsz, nem is ertem.

Mar a tavalyi Hajnal-igazolasok us nevetsegesek voltak szvsz, de amit iden lemuvel, az mar egy uj szint. Nem csupan a tulertekelt magyarok jonnek az MLSZ-szabaly miatt, de az NB I-bol sem kiemelkedo kulfoldiek is. Igen, Levi nem volt rossz, de europai kupakhoz mar boven gyenge, mennyeiben, elnezest, rizz ligaban meg nem ot kell jatszatni, hanem a magyarokat.

Ez semmi tobb, mint egy teljesen troger huzas, Otvos is az volt egyebkent, de nala lehetett mutogatni magyar szabalyra.
Stez
Es fognak meg jonni magyarok, azokra mit fogsz mondani😃

6 hónapja
ozibozi New York Giants 20 243
Tottenhamnél üresedès lett, lehet Pochettino már megérett a feladatra
6 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 926 — Cowboys fan
Carlo első meccse a selecaoval nem sikerült a legjobbra. 3 lövésük egész meccsen Equador ellen. Mondjuk azért ott erős védelem van, Estupinan, Hincapie, Pacho előttük Moises Caicedo. Közben a brazil védelem: Alex Sandro, Ribeiro, Marquinhos, Vanderson, előttük Casemiro.
Sixo
Azért nem kell túlizgulniuk. Dél-Amerikában 10 csapat van egy csoportban, az első 6 automatikusan kijut a VB-re, és még a 7. is osztályozhat érte.
Izgi...
Őszentsége Sobri Jóska
Ez jogos, de Brazíliában nem az lett beharangozva, hogy ha majd kinevezik Anchelottit akkor kint leszünk a VB-n, hanem akkor végre megnyerjük 24 év után.
Sixo
nem is két hét munka után lesz látható eredmény, ha lesz
6 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 840 — Whoops, looks like something went wrong.
A Fradinal tenyleg nagyon budoset szagolhattak Hajnalek, a Paksot evek ota probaljak gyengiteni, de altalaban a nagyfonok jatekosaihoz nem nyultak. Levi meg egy Konferencia-ligaban is keves lenne szvsz, nem is ertem.

Mar a tavalyi Hajnal-igazolasok us nevetsegesek voltak szvsz, de amit iden lemuvel, az mar egy uj szint. Nem csupan a tulertekelt magyarok jonnek az MLSZ-szabaly miatt, de az NB I-bol sem kiemelkedo kulfoldiek is. Igen, Levi nem volt rossz, de europai kupakhoz mar boven gyenge, mennyeiben, elnezest, rizz ligaban meg nem ot kell jatszatni, hanem a magyarokat.

Ez semmi tobb, mint egy teljesen troger huzas, Otvos is az volt egyebkent, de nala lehetett mutogatni magyar szabalyra.

6 hónapja
Este megneznek egy Dibusz Bolla Vili Balogh Dardai Nego Toth Schafer Dardai Szobo Sallai kezdot.

6 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Közben Fabrizio elég komolyat dobott le, Pécsi Ármint megvenné a Liverpool. Kölcsön lenne belőle gondolom, de akkor is wow.
zacknorb
Én nem tudom ki az, de végre bebizonyosodik hogy megérte százmilliárdokat beleölni a felcsúti akadémiába!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 429 — LIGHTS OUT!
újabb nap újabb Bayern szélső. Ma N. Williams a célpont egyesek szerint 60M-ért.

Ergo a Bayern listáján ezek a játékosok szereplnek:
-Eze
-Mitoma
-Antony
-Leao
-Gakpo
-Rodrygo

Fradiból Traoré még hiányzik, várom mikor keresik meg Kubatov-ot. 😀
Toto21
Szerintem oda egy jó Nico Gonzalez kéne. Olcsó.

6 hónapja
Nico Williams mindeninek tetszik, szinte aprópénz az 58 M Euro kivásárlási záradéka, na de JELENLEG 200.000-et keres, 300-350-400 E a minimum, amiért aláír. És bár egy zseni, de egy 22 éves szélsőről beszélünk, aki Bilbao szinten van kipróbálva, ha kiszakítod abból a burokból, bármi megtörténhet.
Tony Adams
A spanyol válogatott azért valamennyire mutatja, hogy mit tudna más környezetben.

Szerkesztette: Sixo

6 hónapja
Hajnalban Curaçao-St. Lucia!
warr_b
Curacao a kedvenc pénzmosó szigetem. Jobb, mint a Kajmán Szigetek.

6 hónapja
Carlo első meccse a selecaoval nem sikerült a legjobbra. 3 lövésük egész meccsen Equador ellen. Mondjuk azért ott erős védelem van, Estupinan, Hincapie, Pacho előttük Moises Caicedo. Közben a brazil védelem: Alex Sandro, Ribeiro, Marquinhos, Vanderson, előttük Casemiro.
Sixo
Azért nem kell túlizgulniuk. Dél-Amerikában 10 csapat van egy csoportban, az első 6 automatikusan kijut a VB-re, és még a 7. is osztályozhat érte.
Izgi...
Őszentsége Sobri Jóska
Ez jogos, de Brazíliában nem az lett beharangozva, hogy ha majd kinevezik Anchelottit akkor kint leszünk a VB-n, hanem akkor végre megnyerjük 24 év után.

6 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hajnalban Curaçao-St. Lucia!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
Nico Williams mindeninek tetszik, szinte aprópénz az 58 M Euro kivásárlási záradéka, na de JELENLEG 200.000-et keres, 300-350-400 E a minimum, amiért aláír. És bár egy zseni, de egy 22 éves szélsőről beszélünk, aki Bilbao szinten van kipróbálva, ha kiszakítod abból a burokból, bármi megtörténhet.
6 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 444
újabb nap újabb Bayern szélső. Ma N. Williams a célpont egyesek szerint 60M-ért.

Ergo a Bayern listáján ezek a játékosok szereplnek:
-Eze
-Mitoma
-Antony
-Leao
-Gakpo
-Rodrygo

Fradiból Traoré még hiányzik, várom mikor keresik meg Kubatov-ot. 😀
6 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 173 — #NoStress
Sixo
Izgi...

6 hónapja
Akkor az Arda Güler projekt ennyi lett volna?

Sixo
Mindketto tobb poszton is bevetheto. De egyebkent szamomra egeszen elkepeszto, hogy holmi 16-17 eves gyerekeket Del-Amerikaban 35-40 kezdo meccsel a labukban bearaznak 35-40 millio eurokra ugy, hogy van 60 meccse a gyereknek, abbol a felen volt kezdo szerintem, bohoc bajnoksagban mimdezt, es a 60 meccsen amugy van 10 golja meg 7 golpassza. Nem tunik ugyetlennek, de kb ilyen Ganso-beutese van a jatekanak. De hat mindez Argentinaban, MLS szintu foci megy, a vedelmeket hirbol sem ismeri ott senki sem.
Stez
De hova teszed máshova ami nem a jobb oldali 10es Xabi Alonso rendszerében? Lehet rotációs a baloldali 10esben.
Sixo
Xabi Alonso egy elmebeteg allat, aki kb harom-negy taktikaval jatszogat, meg a meccs kozben is ketto-harom valtakozik, a 3-4-2-1 mellett 4-3-3 meg 4-2-4-ekre valtanak at. Eloszor is, ez a gyerek szinte biztosan nem jon a Realhoz meg, es egy evig visszaadjak ot Argentinaba, vagy mashova, ahogy csinaltak Viniciusszal is, tehat iden aligha lesz tema szerintem, hogy o kitur e valakit. Eleteben nem jatszott europaiak ellen, fixen olyan kepzetlen, hogy gondolom a Realnal sem a jelenben gondolkoznak, mint kezdojatekos.

A masik, hogy Arda Guler tavaly a jobb szelen volt, ez a gyerek kozepen inkabb. Nekem ez az igazolas inkabb arra enged kovetkeztetni, hogy a kozeljovoben Rodrygo tavozhat talan. De az biztos, hogy Xabi Alonso nagyon szettomi a kozeppalyat, nala teljesen ott van a hangsulyt, tobb iranyitot is akar, a ket fiatalban meg mindkettoben ott van az iranyitoi vena. Meg a vedekezo kozeppalyasok is kulcsfontossaguak lesznek, nem lepne meg, ha hozna Stillert a Leverkusenbol, az a gyerek rohadt jo.
Stez
Jó hát 17 éves, még belső hátvédet is képezhetsz belőle ha akarsz, de idén 17/19 meccsen jobb szélen volt kint.
Nekem azért tűnt fel mert a 2 játékos kb egy profil. Én ezt a Dybala profilt szoktam erre mondani. Alacsony bal lábas játékos, aki jobb szélről indulva befele cselez és sokat lő, főleg a hosszúra tekerve. Mindkettő sokat cselez és kiemelkedő lövőtechnikájuk van. Rodrygo legalább sokoldalú, ők nem annak tűnnek.

6 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 941 — Lucas Scott
Meg a vedekezo kozeppalyasok is kulcsfontossaguak lesznek, nem lepne meg, ha hozna Stillert a Leverkusenbol, az a gyerek rohadt jo.
Stez
nem is ertem, hogy Stiller fel sem merul igazan sehol. jo sok kozeppalyan hatalmas erosites lenne a top szinten.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 826 — Kinek mit intézett a kormánya

Sixo
Elvileg Modric utódjának szánja Alonso, belső középpályás lesz, az Argentin az szélső. Bár nyilván ott van még Rodrygo meg Brahim is, szóval valaki tuti lécelni fog.
kapitnono
Rodry London felé vehetné az irányt
Heisman nádor
Megy a Chelseabe és kezdődik a gigasírás😅

Poloska vagyok.
6 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 075 — "Montoya por favor!"

Sixo
Elvileg Modric utódjának szánja Alonso, belső középpályás lesz, az Argentin az szélső. Bár nyilván ott van még Rodrygo meg Brahim is, szóval valaki tuti lécelni fog.
kapitnono
Rodry London felé vehetné az irányt

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
6 hónapja
ozibozi New York Giants 20 243
Böde ünnepel, szépen összeNERezte magát official.
peach
ezeréve fideszes, semmi új nincs ebben.
Kenny
Aki szerette az idáig sem az eszéért szerette,
az Isten-Haza-Családból sem érti mindegyiket

Szerkesztette: ozibozi
6 hónapja
peach
ezeréve fideszes, semmi új nincs ebben.

6 hónapja
peach Atlanta Falcons 15 610 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
6 hónapja
Levi elég jó igazolás. Pláne, hogy ingyen jön.
Kenny
A Felcsútból a Fradiba, az komoly.

Közben Fabrizio elég komolyat dobott le, Pécsi Ármint megvenné a Liverpool. Kölcsön lenne belőle gondolom, de akkor is wow.
zacknorb
Fizikailag nagyon gyenge, szerintem még magyar szinten is nemhogy angol.

edit: Kozben ala is ir lassan. Jo szamokat hozott iden, 14,93 goltol mentette meg a Felcsutot.

Amúgy jobban tetszik ez az irány, hogy nem sehonnai négereket hozunk hanem itthon már bizonyított játékosokat.

Szerkesztette: Kenny

6 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 017 — WHO DAT!!!!

Sixo

6 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 658 — Csodabogár
Az eredmény mutatja a NL szintjét is kb😉
Így a szezon után a klub VB előtt
Kimegyünk, játszunk egyet, ha tudunk azért nyerjünk, nyerni mindig jó, ha meg nem sikerül, akkor gyerünk tovább.
Sérülés ne legyen.
Ápolás sem volt, se fetrengés,
flag foci feeling
ozibozi
bezzeg ha mi játszunk 😀

6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 826 — Kinek mit intézett a kormánya
Levi elég jó igazolás. Pláne, hogy ingyen jön.
Kenny
A Felcsútból a Fradiba, az komoly.

Poloska vagyok.