NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
61
10
Soccer
A Fradinal tenyleg nagyon budoset szagolhattak Hajnalek, a Paksot evek ota probaljak gyengiteni, de altalaban a nagyfonok jatekosaihoz nem nyultak. Levi meg egy Konferencia-ligaban is keves lenne szvsz, nem is ertem.Es fognak meg jonni magyarok, azokra mit fogsz mondani😃
Mar a tavalyi Hajnal-igazolasok us nevetsegesek voltak szvsz, de amit iden lemuvel, az mar egy uj szint. Nem csupan a tulertekelt magyarok jonnek az MLSZ-szabaly miatt, de az NB I-bol sem kiemelkedo kulfoldiek is. Igen, Levi nem volt rossz, de europai kupakhoz mar boven gyenge, mennyeiben, elnezest, rizz ligaban meg nem ot kell jatszatni, hanem a magyarokat.
Ez semmi tobb, mint egy teljesen troger huzas, Otvos is az volt egyebkent, de nala lehetett mutogatni magyar szabalyra.
Stez
nem is két hét munka után lesz látható eredmény, ha leszEz jogos, de Brazíliában nem az lett beharangozva, hogy ha majd kinevezik Anchelottit akkor kint leszünk a VB-n, hanem akkor végre megnyerjük 24 év után.Carlo első meccse a selecaoval nem sikerült a legjobbra. 3 lövésük egész meccsen Equador ellen. Mondjuk azért ott erős védelem van, Estupinan, Hincapie, Pacho előttük Moises Caicedo. Közben a brazil védelem: Alex Sandro, Ribeiro, Marquinhos, Vanderson, előttük Casemiro.Azért nem kell túlizgulniuk. Dél-Amerikában 10 csapat van egy csoportban, az első 6 automatikusan kijut a VB-re, és még a 7. is osztályozhat érte.
Sixo
Izgi...
Őszentsége Sobri Jóska
Sixo
Mar a tavalyi Hajnal-igazolasok us nevetsegesek voltak szvsz, de amit iden lemuvel, az mar egy uj szint. Nem csupan a tulertekelt magyarok jonnek az MLSZ-szabaly miatt, de az NB I-bol sem kiemelkedo kulfoldiek is. Igen, Levi nem volt rossz, de europai kupakhoz mar boven gyenge, mennyeiben, elnezest, rizz ligaban meg nem ot kell jatszatni, hanem a magyarokat.
Ez semmi tobb, mint egy teljesen troger huzas, Otvos is az volt egyebkent, de nala lehetett mutogatni magyar szabalyra.
Közben Fabrizio elég komolyat dobott le, Pécsi Ármint megvenné a Liverpool. Kölcsön lenne belőle gondolom, de akkor is wow.Én nem tudom ki az, de végre bebizonyosodik hogy megérte százmilliárdokat beleölni a felcsúti akadémiába!
zacknorb
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
újabb nap újabb Bayern szélső. Ma N. Williams a célpont egyesek szerint 60M-ért.Szerintem oda egy jó Nico Gonzalez kéne. Olcsó.
Ergo a Bayern listáján ezek a játékosok szereplnek:
-Eze
-Mitoma
-Antony
-Leao
-Gakpo
-Rodrygo
Fradiból Traoré még hiányzik, várom mikor keresik meg Kubatov-ot. 😀
Toto21
Nico Williams mindeninek tetszik, szinte aprópénz az 58 M Euro kivásárlási záradéka, na de JELENLEG 200.000-et keres, 300-350-400 E a minimum, amiért aláír. És bár egy zseni, de egy 22 éves szélsőről beszélünk, aki Bilbao szinten van kipróbálva, ha kiszakítod abból a burokból, bármi megtörténhet.A spanyol válogatott azért valamennyire mutatja, hogy mit tudna más környezetben.
Tony Adams
Szerkesztette: Sixo
Hajnalban Curaçao-St. Lucia!Curacao a kedvenc pénzmosó szigetem. Jobb, mint a Kajmán Szigetek.
warr_b
Ez jogos, de Brazíliában nem az lett beharangozva, hogy ha majd kinevezik Anchelottit akkor kint leszünk a VB-n, hanem akkor végre megnyerjük 24 év után.Carlo első meccse a selecaoval nem sikerült a legjobbra. 3 lövésük egész meccsen Equador ellen. Mondjuk azért ott erős védelem van, Estupinan, Hincapie, Pacho előttük Moises Caicedo. Közben a brazil védelem: Alex Sandro, Ribeiro, Marquinhos, Vanderson, előttük Casemiro.Azért nem kell túlizgulniuk. Dél-Amerikában 10 csapat van egy csoportban, az első 6 automatikusan kijut a VB-re, és még a 7. is osztályozhat érte.
Sixo
Izgi...
Őszentsége Sobri Jóska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Ergo a Bayern listáján ezek a játékosok szereplnek:
-Eze
-Mitoma
-Antony
-Leao
-Gakpo
-Rodrygo
Fradiból Traoré még hiányzik, várom mikor keresik meg Kubatov-ot. 😀
Carlo első meccse a selecaoval nem sikerült a legjobbra. 3 lövésük egész meccsen Equador ellen. Mondjuk azért ott erős védelem van, Estupinan, Hincapie, Pacho előttük Moises Caicedo. Közben a brazil védelem: Alex Sandro, Ribeiro, Marquinhos, Vanderson, előttük Casemiro.Azért nem kell túlizgulniuk. Dél-Amerikában 10 csapat van egy csoportban, az első 6 automatikusan kijut a VB-re, és még a 7. is osztályozhat érte.
Sixo
Izgi...
Jó hát 17 éves, még belső hátvédet is képezhetsz belőle ha akarsz, de idén 17/19 meccsen jobb szélen volt kint.Xabi Alonso egy elmebeteg allat, aki kb harom-negy taktikaval jatszogat, meg a meccs kozben is ketto-harom valtakozik, a 3-4-2-1 mellett 4-3-3 meg 4-2-4-ekre valtanak at. Eloszor is, ez a gyerek szinte biztosan nem jon a Realhoz meg, es egy evig visszaadjak ot Argentinaba, vagy mashova, ahogy csinaltak Viniciusszal is, tehat iden aligha lesz tema szerintem, hogy o kitur e valakit. Eleteben nem jatszott europaiak ellen, fixen olyan kepzetlen, hogy gondolom a Realnal sem a jelenben gondolkoznak, mint kezdojatekos.De hova teszed máshova ami nem a jobb oldali 10es Xabi Alonso rendszerében? Lehet rotációs a baloldali 10esben.Akkor az Arda Güler projekt ennyi lett volna?Mindketto tobb poszton is bevetheto. De egyebkent szamomra egeszen elkepeszto, hogy holmi 16-17 eves gyerekeket Del-Amerikaban 35-40 kezdo meccsel a labukban bearaznak 35-40 millio eurokra ugy, hogy van 60 meccse a gyereknek, abbol a felen volt kezdo szerintem, bohoc bajnoksagban mimdezt, es a 60 meccsen amugy van 10 golja meg 7 golpassza. Nem tunik ugyetlennek, de kb ilyen Ganso-beutese van a jatekanak. De hat mindez Argentinaban, MLS szintu foci megy, a vedelmeket hirbol sem ismeri ott senki sem.
🚨 Real Madrid are closing in on Franco Mastantuono deal, here we go soon! 🤍🇦🇷
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 6, 2025
Battle over as Real Madrid have total agreement on personal terms with Mastantuono.
Final negotiations with River on a different structure instead of $45m clause… then, all done. pic.twitter.com/ScaBzWwnSu
Sixo
Stez
Sixo
A masik, hogy Arda Guler tavaly a jobb szelen volt, ez a gyerek kozepen inkabb. Nekem ez az igazolas inkabb arra enged kovetkeztetni, hogy a kozeljovoben Rodrygo tavozhat talan. De az biztos, hogy Xabi Alonso nagyon szettomi a kozeppalyat, nala teljesen ott van a hangsulyt, tobb iranyitot is akar, a ket fiatalban meg mindkettoben ott van az iranyitoi vena. Meg a vedekezo kozeppalyasok is kulcsfontossaguak lesznek, nem lepne meg, ha hozna Stillert a Leverkusenbol, az a gyerek rohadt jo.
Stez
Nekem azért tűnt fel mert a 2 játékos kb egy profil. Én ezt a Dybala profilt szoktam erre mondani. Alacsony bal lábas játékos, aki jobb szélről indulva befele cselez és sokat lő, főleg a hosszúra tekerve. Mindkettő sokat cselez és kiemelkedő lövőtechnikájuk van. Rodrygo legalább sokoldalú, ők nem annak tűnnek.
Meg a vedekezo kozeppalyasok is kulcsfontossaguak lesznek, nem lepne meg, ha hozna Stillert a Leverkusenbol, az a gyerek rohadt jo.nem is ertem, hogy Stiller fel sem merul igazan sehol. jo sok kozeppalyan hatalmas erosites lenne a top szinten.
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Megy a Chelseabe és kezdődik a gigasírás😅Rodry London felé vehetné az iránytAkkor az Arda Güler projekt ennyi lett volna?Elvileg Modric utódjának szánja Alonso, belső középpályás lesz, az Argentin az szélső. Bár nyilván ott van még Rodrygo meg Brahim is, szóval valaki tuti lécelni fog.
Battle over as Real Madrid have total agreement on personal terms with Mastantuono.
Final negotiations with River on a different structure instead of $45m clause… then, all done. pic.twitter.com/ScaBzWwnSu
Sixo
kapitnono
Heisman nádor
Poloska vagyok.
Rodry London felé vehetné az iránytAkkor az Arda Güler projekt ennyi lett volna?Elvileg Modric utódjának szánja Alonso, belső középpályás lesz, az Argentin az szélső. Bár nyilván ott van még Rodrygo meg Brahim is, szóval valaki tuti lécelni fog.
Sixo
kapitnono
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Böde ünnepel, szépen összeNERezte magát official.ezeréve fideszes, semmi új nincs ebben.
peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Fizikailag nagyon gyenge, szerintem még magyar szinten is nemhogy angol.Levi elég jó igazolás. Pláne, hogy ingyen jön.A Felcsútból a Fradiba, az komoly.
Kenny
Közben Fabrizio elég komolyat dobott le, Pécsi Ármint megvenné a Liverpool. Kölcsön lenne belőle gondolom, de akkor is wow.
zacknorb
edit: Kozben ala is ir lassan. Jo szamokat hozott iden, 14,93 goltol mentette meg a Felcsutot.
Amúgy jobban tetszik ez az irány, hogy nem sehonnai négereket hozunk hanem itthon már bizonyított játékosokat.
Szerkesztette: Kenny
Akkor az Arda Güler projekt ennyi lett volna?Elvileg Modric utódjának szánja Alonso, belső középpályás lesz, az Argentin az szélső. Bár nyilván ott van még Rodrygo meg Brahim is, szóval valaki tuti lécelni fog.
Sixo

Az eredmény mutatja a NL szintjét is kb😉bezzeg ha mi játszunk 😀
Így a szezon után a klub VB előtt
Kimegyünk, játszunk egyet, ha tudunk azért nyerjünk, nyerni mindig jó, ha meg nem sikerül, akkor gyerünk tovább.
Sérülés ne legyen.
Ápolás sem volt, se fetrengés,
flag foci feeling
ozibozi
Levi elég jó igazolás. Pláne, hogy ingyen jön.A Felcsútból a Fradiba, az komoly.
Kenny
Közben Fabrizio elég komolyat dobott le, Pécsi Ármint megvenné a Liverpool. Kölcsön lenne belőle gondolom, de akkor is wow.
Poloska vagyok.