NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
30
7
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Persze, mert egyszer felmásztunk már a ranglistán a barimeccseknek köszönhetően jó pár évvel ezelőttNálunk meg majdnem a krém játszik....Június van, dögmeleg, épp csak véget értek a topligák, válogatott torna nincs úgyse.Mi az isten ez a svéd c csapat? Azt hittem komollyal jönnek.Ez olyan fapados svéd csapat
Sixo
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Nyilván nem fognak a legjobbak eljönni.
Kampman
6 hónapja
agyhalott meg ottÉn is azt néztem. Elképesztő ez a sötétség.
huhog bazdmeg mikor Nego ul a padon.
Kenny
6 hónapja
Nem akarták, hogy Zacknorb a cseréket nézze ha már kiment,Nálunk meg majdnem a krém játszik....Június van, dögmeleg, épp csak véget értek a topligák, válogatott torna nincs úgyse.Mi az isten ez a svéd c csapat? Azt hittem komollyal jönnek.Ez olyan fapados svéd csapat
Sixo
Kampman
6 hónapja
Inzaghi is annyit kap az egyik Al Kebabtól. Véletlen lenne?Nah annyira szó volt róla, hogy Osimhen melyik nagy klubhoz kerül és mennyire sokat fognak érte fizetni. Most éppen a Galata és az Al Kebab között vacilál.A Galata évi bruttó 26M ajánl neki. 😀 Van pénz a törököknél
Sixo
Toto21
6 hónapja
Nálunk meg majdnem a krém játszik....Június van, dögmeleg, épp csak véget értek a topligák, válogatott torna nincs úgyse.Mi az isten ez a svéd c csapat? Azt hittem komollyal jönnek.Ez olyan fapados svéd csapat
Sixo
Kampman
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Június van, dögmeleg, épp csak véget értek a topligák, válogatott torna nincs úgyse.Mi az isten ez a svéd c csapat? Azt hittem komollyal jönnek.Ez olyan fapados svéd csapat
Sixo
6 hónapja
Mi az isten ez a svéd c csapat? Azt hittem komollyal jönnek.Ez olyan fapados svéd csapat
Sixo
Draft

6 hónapja
Istenem b+, Bolla melyik kaput védi? A svédet?
6 hónapja
Fú ezt megúsztuk....
Draft

6 hónapja
5 topligas jatekosunk van a kezdoben. 6 lehetne ha Kerkez kezd. Azert ez nem szar.vagy Nikitscher
Kenny
6 hónapja
Eddig miről maradtam le?
Draft

6 hónapja
5 topligas jatekosunk van a kezdoben. 6 lehetne ha Kerkez kezd. Azert ez nem szar.
6 hónapja
Chivu meg közben aláírt a zInterhez. Ebből lehet nagy bukta lesz.Vagy porszívás?
Sixo
Draft

6 hónapja
Na most mar tuti megverik a hulyegyereket, hogy kirugtak Diosgyorbol😃
6 hónapja
Nah annyira szó volt róla, hogy Osimhen melyik nagy klubhoz kerül és mennyire sokat fognak érte fizetni. Most éppen a Galata és az Al Kebab között vacilál.A Galata évi bruttó 26M ajánl neki. 😀 Van pénz a törököknél
Sixo
6 hónapja
Chivu meg közben aláírt a zInterhez. Ebből lehet nagy bukta lesz.
6 hónapja
Nah annyira szó volt róla, hogy Osimhen melyik nagy klubhoz kerül és mennyire sokat fognak érte fizetni. Most éppen a Galata és az Al Kebab között vacilál.
6 hónapja
YoungZeeZee
9 410
Pecis Armin poolLOPTAM,->
a liverpool komolyan veszi az uj MLSZ 5 magyar szabalyt 😀
6 hónapja
Na én már elfoglaltam helyem, amikor nem az ultrák felé támadunk, fix nem lesz gól.
Poloska vagyok.
6 hónapja
Hogy a fontos dolgokról is essen szó, kellett nekem fikázni az Union jatekosmozgasat. Burke és Ilic után érkezett Ilyas Ansah, a 20 éves támadó, aki tavaly a Paderborn-ban 33 meccsen 6 gólt es 4 assistot jegyzett. Mindezt úgy, h Ilic, Burke és Ansah összesen került 8 millióba, Hollerbach meg 13-ért ment a Mainzba.
Nem rossz, nem rossz. A multheti kiborulasom után egyre jobban tetszik ez a nyár eddig. 😀
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”