NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Emlékeim szerint Moratanak már volt jópár kihagyott 11-ese. Miért erőltetik?
6 hónapja
meglepi
6 hónapja
Morata az, akirol fixen tudtad, hogy elbassza 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDtv go csúszik 😊
Stez
de ettől még egyértelmű volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Morata az, akirol fixen tudtad, hogy elbassza 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
6 hónapja
Mit mondtam 😀
6 hónapja
Morata kihagyja
6 hónapja
Kár hogy nem a franciák jutottak be a döntőbe, ma megint felgyújthatták volna Párizst, ha nyertek volna ha nem.✌️
6 hónapja
Eddig a kapusok 4ből 4x jobbra ugrottak
6 hónapja
jó szar volt ez az első bünti, de elmozdult a kapus
6 hónapja
Az nyer, akinek nem lesz embere, aki kirúgja a stadionbú
6 hónapja
nem figyeltem annyira a topicot 😊jajaja, irtam is az iment, sajnos beszoptam ezt a szart 😀Sirok, annyira rossz meccs ez az elso felido ota.dolgozol legalább?
Stez
én mondjuk az Arcadiant néztem meg a rendes játékidő helyett, nemtom jobban jártam e
Negritis, a vajda
Stez
6 hónapja
A 11-es párbaj az idegek harca lesz.
6 hónapja
jajaja, irtam is az iment, sajnos beszoptam ezt a szart 😀Sirok, annyira rossz meccs ez az elso felido ota.dolgozol legalább?
Stez
én mondjuk az Arcadiant néztem meg a rendes játékidő helyett, nemtom jobban jártam e
Negritis, a vajda
6 hónapja
Pszt...., ezt saját magukról nem tudják 😀Ha 11-esekre kerül a sor, nyernek a ci..nyokValojaban mindket nemzet tzigany, csak mondom. 😀
shagi0206
Stez
6 hónapja
Sirok, annyira rossz meccs ez az elso felido ota.dolgozol legalább?
Stez
6 hónapja
Én azt tudom 😀Ha 11-esekre kerül a sor, nyernek a ci..nyokValojaban mindket nemzet tzigany, csak mondom. 😀
shagi0206
Stez
6 hónapja
Ha 11-esekre kerül a sor, nyernek a ci..nyokValojaban mindket nemzet tzigany, csak mondom. 😀
shagi0206
6 hónapja
Jo neked, en meg bent szopok a meloban, mert ezek a majmok keptelenek vltak rendes jatekidoben eldonteni ezt a nezhetetlen fost.Sirok, annyira rossz meccs ez az elso felido ota.Én a Bíbor Szíveket nézema családdal
Stez
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
6 hónapja
Ha 11-esekre kerül a sor, nyernek a ci..nyok
6 hónapja
Sirok, annyira rossz meccs ez az elso felido ota.Én a Bíbor Szíveket nézema családdal
Stez
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Sirok, annyira rossz meccs ez az elso felido ota.
6 hónapja
az nyer akinek több gólt adnak meges az nyer aki tobbet rug beSzerintem ebből hosszabbítás lesz, ha valamelyik csapat nem rúg gólt a rendes játékidőben.ha büntetőkre kerül a sor, akkor 11 méterről fogják rúgni
nagylaza, főpohárnok
petey
YoungZeeZee
6 hónapja
YoungZeeZee
9 404
es az nyer aki tobbet rug beSzerintem ebből hosszabbítás lesz, ha valamelyik csapat nem rúg gólt a rendes játékidőben.ha büntetőkre kerül a sor, akkor 11 méterről fogják rúgni
nagylaza, főpohárnok
petey