NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
most tényleg annyira hiányzik egy 28. foci sorozat???annyira nem érdekel ez a klub vb, hogy ihaj, komolytalanná teszik az egészet, arról nem beszélve, hogy a legutolsó csapat minden meccsét is szinte láthatod, még az érdeklődésem is oda
6 hónapja
www.csakfoci.hu/magyar-foci/exkluziv-brutalis-atalakulas-jon-a-zte-nel-del-amerikai-befektetocsoport-lesz-a-tulajdonos-a-reszletekmagyarok és a délamerikaiak
LOL
warr_b
2 megbízható klubvezetés 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Nem Miszkár, Gaszkár! 😀A csávó nevét leírtad, de a Mada már sok volt a Gaszkár elé???? 😀 😀3-tól Madagaszkár - Eswatini rangadó a COSAFA Kupán, utána pedig Comore-szigetek - Botswana, remélem lesz stream!Rafanomezantsoa góljával vezet félidőben Gaszkár.
Löfli
warr_b
somoskovig

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
www.csakfoci.hu/magyar-foci/exkluziv-brutalis-atalakulas-jon-a-zte-nel-del-amerikai-befektetocsoport-lesz-a-tulajdonos-a-reszletek LOL

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
ráadásul az eurosport az jár az hbo mellé, nem?Kiegészítő csomag a Maxhoz, extra pénzért.
sport 1-2t én NBA meg Kézilabda miatt nézem
de én rég kiköttettem a TV-t (és vezetékes telefont) a francba, muterék TV Goját használom
de ha nem lenne is megoldanám
a BL miatt sztem pl elő fogok ősszel fizetni az rtl plusszra hogy TV-n is könnyen menjen
Negritis, a vajda
Mondjuk nekem nincs kábel TV és a Digi Online is megszűnt, de így 0 Sport TV-t nézek, a többire meg előfizettem, TV2 Playt meg még tudtam szerezni.
Poloska vagyok.
6 hónapja
Van kemény 8 sportcsatornám a tv-ben + az M4 sport de nagyon úgy tűnik egyik sem adja a Klub VB-t. Őszintén szólva csak azért nem kötettem ki az egészet mert túl jó a csomagom Magenta 1-be illetve a TV GO az jó és hasznos munkában.ráadásul az eurosport az jár az hbo mellé, nem?
Sport 1, 2 - csórók, szinte érdektelen közvetítési jogokkal a számomra érdekesből is leadnak heti 2-3 meccseket
Spíler 1, 2 - szezonális ( Premier League, La Liga )
Aréna4, Match4 - túl sok közvetítési jog ellenben fizetős szolgáltatás olyan sportokért amit egy sportfogadási oldal is lead ( Tenisz, NHL )
Eurosport 1,2 - Rétegsportok gyülekezete
KeyG
sport 1-2t én NBA meg Kézilabda miatt nézem
de én rég kiköttettem a TV-t (és vezetékes telefont) a francba, muterék TV Goját használom
de ha nem lenne is megoldanám
a BL miatt sztem pl elő fogok ősszel fizetni az rtl plusszra hogy TV-n is könnyen menjen
6 hónapja
Van kemény 8 sportcsatornám a tv-ben + az M4 sport de nagyon úgy tűnik egyik sem adja a Klub VB-t. Őszintén szólva csak azért nem kötettem ki az egészet mert túl jó a csomagom Magenta 1-be illetve a TV GO az jó és hasznos munkában. Sport 1, 2 - csórók, szinte érdektelen közvetítési jogokkal a számomra érdekesből is leadnak heti 2-3 meccseket
Spíler 1, 2 - szezonális ( Premier League, La Liga )
Aréna4, Match4 - túl sok közvetítési jog ellenben fizetős szolgáltatás olyan sportokért amit egy sportfogadási oldal is lead ( Tenisz, NHL )
Eurosport 1,2 - Rétegsportok gyülekezete
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
6 hónapja
Az a nagy truewhy, hogy ugye Belgiumnak is 2 van, csak Sixo ezt tegnap 8-kor írta be. Minden 5 csapatos csoportba csak 1 olyan válogatott kerülhetett, akinek márciusban NL osztályozója vagy rájátszása volt. Ők a 2 szünnapot automatikusan márciusban kapták meg. A többiek 2-2-t a maradék 8 játéknapon.Észak-Macedónok már 4 meccset lejátszottak a VB selejtezőben. Csoport ellenfelük, Belgium 1nél jár.Ennek amúgymi értelme? Én is néztem valamelyik nap. A 4 fős csoportok meg nem is kezdték még el, de az 5fősben vannak csapatok 4 meccsel is már. Teljesen össze vissza van így
Sixo
alatriste
A 4-es csapatok meg a hoszabb NL playoff miatt kellettek, ugye az elődöntős csapatok csak szeptemberben tudnak kezdeni.
Poloska vagyok.
6 hónapja
Észak-Macedónok már 4 meccset lejátszottak a VB selejtezőben. Csoport ellenfelük, Belgium 1nél jár.Ennek amúgymi értelme? Én is néztem valamelyik nap. A 4 fős csoportok meg nem is kezdték még el, de az 5fősben vannak csapatok 4 meccsel is már. Teljesen össze vissza van így
Sixo

Liverpool Fc
6 hónapja
Kelet-Timor 1-0-ra legyőzte a Maldív-szigeteket az Ázsia-kupa selejtezőben!!Diliben dili van.
Löfli
buhloone mindstate
6 hónapja
A csávó nevét leírtad, de a Mada már sok volt a Gaszkár elé???? 😀 😀3-tól Madagaszkár - Eswatini rangadó a COSAFA Kupán, utána pedig Comore-szigetek - Botswana, remélem lesz stream!Rafanomezantsoa góljával vezet félidőben Gaszkár.
Löfli
warr_b
6 hónapja
Ha holnap cumizunk, Rossi dobbant vajon? 😃Bolond lenne. 2030-ig tartó szerződést felmondani munkavállalóként álmoskönyvek szerint se jó biznisz. Fordítva, na az igen... 😊
JC6 (Mr. Miele)
6 hónapja
6+ bónuszokért adták el Lisztest, ha valamiért ezért jár a szobor Hajnalnak 😀Ez a Kubatov évértékelő igazi klasszikus 😀Ez a pali elképesztő vakvágányon van. Ha már a pártsajtó sem jó neki akkor mi a tokom??
Kenny
csebi
6 hónapja
Kelet-Timor 1-0-ra legyőzte a Maldív-szigeteket az Ázsia-kupa selejtezőben!!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
KlubVb tv kozvetiteserol meg semmi hir. Gyanusan nem fogja adni senki?dazn-on nézheted állítólag egy regisztráció kell csak hozzá
beltazor
6 hónapja
KlubVb tv kozvetiteserol meg semmi hir. Gyanusan nem fogja adni senki?kiváncsi vagyok hogy mennyi az annyi hogy ennyire nem kell senkinek
beltazor
6 hónapja
KlubVb tv kozvetiteserol meg semmi hir. Gyanusan nem fogja adni senki?

6 hónapja
Olaszosan sikerült, na.kibaszták, de úgy, hogy hétfőn azért még leül a padra xdA román B vezet az olaszok ellenNem az volt ,hogy kibaszták Spallettit? Mondjuk 1 nappal egy VB selejtező meccs előtt az azért meredek.
De les
Kampman
Sixo
fake.id
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
kibaszták, de úgy, hogy hétfőn azért még leül a padra xdA román B vezet az olaszok ellenNem az volt ,hogy kibaszták Spallettit? Mondjuk 1 nappal egy VB selejtező meccs előtt az azért meredek.
De les
Kampman
Sixo
6 hónapja
A román B vezet az olaszok ellenNem az volt ,hogy kibaszták Spallettit? Mondjuk 1 nappal egy VB selejtező meccs előtt az azért meredek.
De les
Kampman
6 hónapja
Mekkora meccs volt a belga-walesi... a 4. belga gólnál a szöglet előtt visszapattant a csokira a labda 😀
6 hónapja
A román B vezet az olaszok ellenDeles?
De les
Kampman
Azt most erdélyi magyar?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Ha holnap cumizunk, Rossi dobbant vajon? 😃ez még csak barimeccs
JC6 (Mr. Miele)
6 hónapja
Ha holnap cumizunk, Rossi dobbant vajon? 😃
6 hónapja
Néztem az U19(?) BL döntőt, amit megnyert a Barca és ugye Yakobishvili védett. Élmény volt nézni, ahog lábbal bánik a labdával, ahogy mozog, ahogy helyezkedik. Brutális, mennyire más képzést kapott ezen a téren, mint a többi magyar kapus. És ugye Dibusz még a többi magyar kapus közül is durván kilóg lefelé, elképesztő a kontraszt...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.