Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Most te következetességet várnál a spanyol bíróktól?Barca 2. Gól…érdekes lesz. Kifejeli a védő és földre kerül a fejéhez kapva, de nem áll meg a játék, jön a Barca gól.Akkor nem lesz gond ha hasonló szituból kap gólt a Barca akkor csak ezt az esetet kell idézni és pont....
Kemény szitu…
Klaci79
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Nagy hiba
Poloska vagyok.
6 hónapja
Barca 2. Gól…érdekes lesz. Kifejeli a védő és földre kerül a fejéhez kapva, de nem áll meg a játék, jön a Barca gól.Akkor nem lesz gond ha hasonló szituból kap gólt a Barca akkor csak ezt az esetet kell idézni és pont....
Kemény szitu…
Klaci79
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Barca 2. Gól…érdekes lesz. Kifejeli a védő és földre kerül a fejéhez kapva, de nem áll meg a játék, jön a Barca gól. Kemény szitu…
6 hónapja
A Burney kapusa, a szlovák Dubravka kapta az első büntetést 137 év után, egy frissen újra bevezetett szabály miatt. 8 mp-nél tovább tartogatta a labdát, így a Spurs szögletet rúghatott belőle.Imádni fogom ezt a szabályt, persze ha alkalmazzák majd!
Sixo
6 hónapja
Megye 3-ban én voltam 12-0-ás meccsen. Igaz, 7-0-nál kiállították valakit a vendégből.🙂A megyei foci sztorikat amúgy is érdemes elosztani hárommal kb.Karancsvölgye rangadó:Jártam Karancsberényben, hát, szerintem abban a "stadionban" el se fér ezer ember.🙂
Karancsberény - Karancslapujtő 1:3
Regen ezer ember volt egy ilyen derbin, most meg kb 100..
JC6 (Mr. Miele)
www.magyarfutball.hu/hu/stadion/1523/egyeb-fenykepek
nagylaza, főpohárnok
Kampman
(Az gyönyörű volt. A kiállított játékos valószínűleg ismerte a sporit, meccs közben Sanyi bának szólította. Amikor megkapta a piros lapot, először kérlelte, hogy gondolja meg magát - Sanyi bá így, Sanyi bá úgy -, aztán elborult az arca, leköpött a földre, és közölte: "ennyit ér az életed". Mondom, megye 3-ban, amikor az ellenfél már 7-0-ra vezetett...)
6 hónapja
Javítva 😀A JC sztorikat amúgy is érdemes elosztani hárommal kb.Karancsvölgye rangadó:Jártam Karancsberényben, hát, szerintem abban a "stadionban" el se fér ezer ember.🙂
JC6 (Mr. Miele)
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Poloska vagyok.
6 hónapja
A megyei foci sztorikat amúgy is érdemes elosztani hárommal kb.Karancsvölgye rangadó:Jártam Karancsberényben, hát, szerintem abban a "stadionban" el se fér ezer ember.🙂
JC6 (Mr. Miele)
nagylaza, főpohárnok
6 hónapja
14nél fújták le a 8mp-t állítólag.A Burney kapusa, a szlovák Dubravka kapta az első büntetést 137 év után, egy frissen újra bevezetett szabály miatt. 8 mp-nél tovább tartogatta a labdát, így a Spurs szögletet rúghatott belőle.várható volt hogy lesz ilyen az első fordulóban
Sixo
ugye az volt a baj hogy a közvetett az adott pontról túlzónak volt minősítve így a bírók leszarták a 6 másodpercet ami eddig volt
Negritis, a vajda
6 hónapja
Karancsvölgye rangadó:Jártam Karancsberényben, hát, szerintem abban a "stadionban" el se fér ezer ember.🙂
JC6 (Mr. Miele)
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
6 hónapja
A Burney kapusa, a szlovák Dubravka kapta az első büntetést 137 év után, egy frissen újra bevezetett szabály miatt. 8 mp-nél tovább tartogatta a labdát, így a Spurs szögletet rúghatott belőle.várható volt hogy lesz ilyen az első fordulóban
Sixo
ugye az volt a baj hogy a közvetett az adott pontról túlzónak volt minősítve így a bírók leszarták a 6 másodpercet ami eddig volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
A Burney kapusa, a szlovák Dubravka kapta az első büntetést 137 év után, egy frissen újra bevezetett szabály miatt. 8 mp-nél tovább tartogatta a labdát, így a Spurs szögletet rúghatott belőle.
6 hónapja
Jah bocs, nem tudom melyik csapat melyik osztályban van.Az egyértelmű, most csak a mennyei egyes csapatokra gondoltam.Szerintem a Vasas az első.Semmi verseny nincs, toronymagas első ebben a Dió. Nyíregy is a Loki előtt.Azt hiszem ma meg lesz az első edzőváltás a mennyeiben 😀 + mehet a sportigazgató is! 😀Izgalmas versenyfutásuk van/lesz a Lokival, hogy ki a diszfunkcionálisabb csapat
Toto21
Kampman
zacknorb
Sixo
Kampman
6 hónapja
Az egyértelmű, most csak a mennyei egyes csapatokra gondoltam.Szerintem a Vasas az első.Semmi verseny nincs, toronymagas első ebben a Dió. Nyíregy is a Loki előtt.Azt hiszem ma meg lesz az első edzőváltás a mennyeiben 😀 + mehet a sportigazgató is! 😀Izgalmas versenyfutásuk van/lesz a Lokival, hogy ki a diszfunkcionálisabb csapat
Toto21
Kampman
zacknorb
Sixo
6 hónapja
az @warr_b szívében az elsőSzerintem a Vasas az első.Semmi verseny nincs, toronymagas első ebben a Dió. Nyíregy is a Loki előtt.Azt hiszem ma meg lesz az első edzőváltás a mennyeiben 😀 + mehet a sportigazgató is! 😀Izgalmas versenyfutásuk van/lesz a Lokival, hogy ki a diszfunkcionálisabb csapat
Toto21
Kampman
zacknorb
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
Szerintem a Vasas az első.Semmi verseny nincs, toronymagas első ebben a Dió. Nyíregy is a Loki előtt.Azt hiszem ma meg lesz az első edzőváltás a mennyeiben 😀 + mehet a sportigazgató is! 😀Izgalmas versenyfutásuk van/lesz a Lokival, hogy ki a diszfunkcionálisabb csapat
Toto21
Kampman
zacknorb
6 hónapja
Semmi verseny nincs, toronymagas első ebben a Dió. Nyíregy is a Loki előtt.Azt hiszem ma meg lesz az első edzőváltás a mennyeiben 😀 + mehet a sportigazgató is! 😀Izgalmas versenyfutásuk van/lesz a Lokival, hogy ki a diszfunkcionálisabb csapat
Toto21
Kampman
Poloska vagyok.
6 hónapja
Azt hiszem ma meg lesz az első edzőváltás a mennyeiben 😀 + mehet a sportigazgató is! 😀Izgalmas versenyfutásuk van/lesz a Lokival, hogy ki a diszfunkcionálisabb csapat
Toto21
6 hónapja
Azt hiszem ma meg lesz az első edzőváltás a mennyeiben 😀 + mehet a sportigazgató is! 😀
6 hónapja
Karancsvölgye rangadó:Karancsberény - Karancslapujtő 1:3
6 hónapja
Szegény sirályok, a 97. percig vezettek.Fantasy tulajok harmada szidkozódott xdd
Sixo
Poloska vagyok.
6 hónapja
SUNDERLAND TILL I DIEszerencséjük volt a sorsolással, ráadásul a Börnli ellen mennek jövő héten. hesteg ráhangolódás.
JC6 (Mr. Miele)
6 hónapja
Hurzeler jó arc, a végére csak becserélte Hámesz papát