NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

6 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 829 — Whoops, looks like something went wrong.
Szobó megsérült...nem kéne lehozni te kopasz?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
otot mar cserelt, de igazabol nem tudom, egy felkin is az ot-e a maximalis vagy cserelhet-e, amennyit akar

6 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 536
Mi a tokomert nem cseréli le Szobot?
6 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Jó nagy türhők ezek az azeriek

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
6 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 907
Van kemény 8 sportcsatornám a tv-ben + az M4 sport de nagyon úgy tűnik egyik sem adja a Klub VB-t. Őszintén szólva csak azért nem kötettem ki az egészet mert túl jó a csomagom Magenta 1-be illetve a TV GO az jó és hasznos munkában.
Sport 1, 2 - csórók, szinte érdektelen közvetítési jogokkal a számomra érdekesből is leadnak heti 2-3 meccseket
Spíler 1, 2 - szezonális ( Premier League, La Liga )
Aréna4, Match4 - túl sok közvetítési jog ellenben fizetős szolgáltatás olyan sportokért amit egy sportfogadási oldal is lead ( Tenisz, NHL )
Eurosport 1,2 - Rétegsportok gyülekezete
KeyG
Hat oke, de most a sportesemenyek java egyaltalan nem eri meg, azert ezt sok eve tudni lehet, az meg, hogy az amugy is teljesen erdektelen, de meg a FIFA altal komolytalanul atszervezett es meghosszabbitott klub-vb-t nem adja semmi sem, az miert meglepo? Erted, ilyen del-amerikai meg egyiptomi, MLS, tuneziai, azsiai meg ausztral, uj-zelandi csapatok bohockodnak egymassal a csoportkorben.

A 32-bol korulbelul harom-negy-ot erdekes klub van, de ok meg B-, C-csapatokkal fognak kiallni meg az elodontoben is, aztan talan a dontoben mar palyara engednek a legjobbjaikat.

Es mindezt elhuztak a szokasos 7-8-10 nap helyett 30-31 naposra, meg a harom meccs helyett 6-7-re. Teljesen komolytalan, indokolatlan es gyoker sorozat ez, ahova azert megy el az a 3-4 jobb csapat, mert a FIFA fossa fizeti oket, meg a szervezo orszagok is nyomnak meg jo sok mellekes penzt a reszvetelert. De amugy bohockodas.

Es hidd el, meg egy Real-szurkolo sem fog leulni megnezni ezeknek a meccseknek a javat, egyebkent sem, de ugy meg foleg, hogy Amerikaban van es az idoeltolodas miatt egy rakat meccs ejfelkor meg hajnalban megy majd europai ido szerint. Ez az egesz egy vicc, es ennek a tv-s jogabol mar egy csatorna sem ker, amit megertek.
Stez
A Klub VB-nek a díjazás adja az értékét, abban igazad van, hogy pár csapat teljesen érdektelen itt de én a River Platere, Boca Juniorsra, Palmeirasra és Flamengora nem tudom azt mondani, hogy nem komolyabb szint mint a BL mezőny vége akár idén is. 4 komolyabb meccsért aki megnyeri vihet 100-120 milliót, az bármelyik nagyobb csapatnak megéri főleg egy sikertelenebb szezon után.
A Real a csoportkörben kétszer játszik 21-kor, PSG, Atlético is.
A City egyszer 21, meg egyszer 18, a Juve szintén, Bayern is.
Chelsea egyszer 20, egyszer 21.
Inter egyszer 21.
Fontosabb csoportkör meccsek is 21 kor vannak, tehát itt bőven az Európai nézők előtérbe voltak helyezve.

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
6 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Szobó megsérült...nem kéne lehozni te kopasz?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Nagy Zsolt vállalhatatlanul szar.

6 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Rúgunk vagy kapunk még 1-et?

Draft

6 hónapja
Rossi minek dumál az azerinek?
6 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 882
Hogy felbasz ez a kibaszott egy perc, és ezt tolják. Minden nap amikor elmegyek a MTV mellett rájuk tudnám gyújtani...
Nomac
Miért, van Hawaii-n is?
6 hónapja
Siralmas meccs
JC6 (Mr. Miele)
Nem a meccs siralmas, hanem mindenfele nezes nelkul azza teszi, hogy egy sormeccs egy azeriek ellen, ez nem csak a jatekosoknal erezheto, hogy faradtak es enervaltak, hanem amugy nezokent is ad egy olyan erzetet, hogy ennek mi ertelme van.

Mert amugy nem annyira fos a meccs, vannak helyzeteink, kicsik is, nagyok is, szep fejesek, tamadasok, tavoli lövesek. Inkabb szerintem a megszokas mondatja velunk azt, hogy ez siralmas, a korulmenyek.
Stez
Egy halom fostalicska azeriek ellen
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Hat persze, ennyire is szabad komoly szemmel nezni ezt a meccset.

6 hónapja
Bűnrossz ez az azeri csapat, de attól még jól játszunk összességében, viszont itt is látszik az idei fő problémánk, kb 3-4 góllal kéne vezetni, ehelyett 2-1, egy balfaszkodás és x ez is.
Nego egyértelműen erősségünk, soha nem értem, amikor nem kezdő...

6 hónapja
Szappanos a pályán 😁😁😁

Draft

6 hónapja
Siralmas meccs
JC6 (Mr. Miele)
Nem a meccs siralmas, hanem mindenfele nezes nelkul azza teszi, hogy egy sormeccs egy azeriek ellen, ez nem csak a jatekosoknal erezheto, hogy faradtak es enervaltak, hanem amugy nezokent is ad egy olyan erzetet, hogy ennek mi ertelme van.

Mert amugy nem annyira fos a meccs, vannak helyzeteink, kicsik is, nagyok is, szep fejesek, tamadasok, tavoli lövesek. Inkabb szerintem a megszokas mondatja velunk azt, hogy ez siralmas, a korulmenyek.
Stez
NERStez
6 hónapja
Siralmas meccs
JC6 (Mr. Miele)

Stez
Egy halom fostalicska azeriek ellen

Draft

6 hónapja
Siralmas meccs
JC6 (Mr. Miele)

6 hónapja
Nomac New England Patriots 4 114 — balazs.t85@gmail.com
Hogy felbasz ez a kibaszott egy perc, és ezt tolják. Minden nap amikor elmegyek a MTV mellett rájuk tudnám gyújtani...
6 hónapja
remelem gazdagot,csobothot csereled be es nem vitalist meg stylest Maestro.
Ja es Sallait mindenkeppen vegig hagyd fent.
Kenny
Vitalist be fogja, Stylest szvsz nem.
Stez
Vitalis amugy szep csendben igen korrekt jatekos lett, orultem mikor behivta a Kopasz.
Kenny
Teljesen erthetetlen, mi szerint hivogat be csomo embert a fonok, de amugy Vitalisnak en is orultem, az egy pozitiv dolog szerintem is.

6 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 357 — Omar's Coming Yo!
Kenny
Stez
Vitalis amugy szep csendben igen korrekt jatekos lett, orultem mikor behivta a Kopasz.

6 hónapja
Kenny

6 hónapja
Kenny
Gazdi már Amerikában van tesó😃
6 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 357 — Omar's Coming Yo!

6 hónapja
Na Szobo istenítése reinstall😁

Draft

6 hónapja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 353 — Packers Suicide Squad
Siralmas meccs
JC6 (Mr. Miele)
Ezzel együtt is? Ezzel együtt is.
Azon gondolkodtam, milyen tudatos lekészítés volt Vargától, vagy milyen tökéletes rossz labdaátvétel. A lényeg a gól

Szerkesztette: Gergőbácsi

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
6 hónapja
Siralmas meccs
6 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Nekem nagyon tetszik a klub VB ötlete, a lebonyolítás és a résztvevő csapatok is korrektek, és oké, a Real vagy a Bayern a csoportkörben nem fog megszakadni, de ennyi csapattal, megfelelő marketinggel, körítéssel ennek lehet presztizse, jövője. A Real se akar kiesni egy tunéziai vagy dél-koreai csapat ellen, és egy Bayern-Boca, Inter-River vagy PSG-Botafogo a csoportban is lehet jó kis meccs.
Ez szerintem egy olyan ötlet, ami kurva jól is elsülhet, hiszen itt a top4 klubcsapat simán lehet erősebb, mint a top4 válogatott a VB-n (játékosállomány, összeszokottság, stb.), pláne hogy a játékosok a klubjaikban kapják a fizetésüket, így ott joggal várhatják el a tulajok a maximális erőbedobást, míg a válogatottban nem feltétlen.
Persze mint minden, ez is elromolhat, de idővel simán kijöhet belőle egy top sportesemény.
En az utóbbinak drukkolok.
Őszentsége Sobri Jóska
A résztvevő csapatok játékosai meg majd lesérülnek októberre.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May