NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 376
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
akkor hivatalos, hogy Sané nem marad Munchben, nem hosszabbit, ingyen igazolhatokent vszeg a Galatasarayba igazol.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
Chile már biztos nem jut ki a VB-re.Brazilok és Ecuador kint vannak.
A Haiti-Curacao és a St. Lucia-Barbados meccs is nagyon jó.
warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
Romano picit bekoraizta ezt a hírt, nincs még leütve a business Wirtzért továbbra is folynak a tárgyalások.Darwint közben környékezi valamelyik Al csapat Saudiból. 70m-t akar a klub alsó hangon.
Tsimikasnak vannak kérői úgy néz ki el lesz adva.
Elliott elv el akar menni, szeretne kezdő lenni. Itt akart de látszik, hogy nem fér be és a jövőben sem nagyon fog. Kár érte de megértem, elég keveset kerül pályára.
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
6 hónapja
Nem is lenne nagy baj ha kicsivel kevesebbet játszana, ő is nagyon elfáradt a szezon utolsó két hónapjára.sztem rohadt jo lesz ez a Pool igy. ugye Szobo meg a sajat maga altal bemondott gol+golpassz elvarastol is elmaradt, ezt jon sztem picit javitani Wirtz, hogy tobb tamogatas erkezzen a csapat ezen reszebol. ha ugyesen megtalalja mki szerepet akkor a Pool jovore akar tobbet is elerhet. aggodom, hogy Szobo nem fog annyi jatekpercet kapni foleg a nagy meccseken, de Wirtz elkepesztoen jo, egy fel polccal fentebb fenn nala.tavaly nyáron semmit nem költöttünk150 milkó kifizetve a friccért.Hogy lesz zsé így Kerkezre? Eladják Szobo-t? 😀
Magasan A valaha volt legnagyobb összeg kifizetve érte.
Most expensive sale in Bundesliga history
🥇Most expensive signing in Liverpool’s history
🥇Most expensive signing in Premier League history.
Nem mindig sülnek el az ilyen leg-leg -leg dolgok jól, de talán majd most.
ozibozi
Jó játékos Wirtz, de szvsz közel sem ennyire.
iktriad
lesznek eladások is
Negritis, a vajda
csebi
Ne féljetek már ettől, az ő érdeke is.
Több rotálást tervez Slot, idén megtanulta hogy nem lehet 16-17 játékossal végig bírni a szezont.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
Olyan igazi Liverpoolosan. Úgy hogy 6-7 játékos el lesz adva.150 milkó kifizetve a friccért.Hogy lesz zsé így Kerkezre? Eladják Szobo-t? 😀
ozibozi
iktriad
Viccen kívül, sokan menni fognak, amiből nem kevés pénz fog bejönni, valamint a tavaly direkt el nem költött pénz is rendelkezésre áll.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
sztem rohadt jo lesz ez a Pool igy. ugye Szobo meg a sajat maga altal bemondott gol+golpassz elvarastol is elmaradt, ezt jon sztem picit javitani Wirtz, hogy tobb tamogatas erkezzen a csapat ezen reszebol. ha ugyesen megtalalja mki szerepet akkor a Pool jovore akar tobbet is elerhet. aggodom, hogy Szobo nem fog annyi jatekpercet kapni foleg a nagy meccseken, de Wirtz elkepesztoen jo, egy fel polccal fentebb fenn nala.tavaly nyáron semmit nem költöttünk150 milkó kifizetve a friccért.Hogy lesz zsé így Kerkezre? Eladják Szobo-t? 😀
ozibozi
iktriad
lesznek eladások is
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
tavaly nyáron semmit nem költöttünk150 milkó kifizetve a friccért.Hogy lesz zsé így Kerkezre? Eladják Szobo-t? 😀
ozibozi
iktriad
lesznek eladások is
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
150 milkó kifizetve a friccért.Hogy lesz zsé így Kerkezre? Eladják Szobo-t? 😀
ozibozi
6 hónapja
Chile már biztos nem jut ki a VB-re.A Haiti-Curacao és a St. Lucia-Barbados meccs is nagyon jó.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
Egyébként én még nem olvastam Real Amerikai túrát, felkészülési menetrendet barátságos/tétmeccsekkel. Szerintem ezzel ezt letudják vagy kevesebb meccs lesz.Pusztán csak arra, (ha beledumálhatok😏) hogy eddig is egy top játèkos már játszott kènytelen kellettlen minimum 50 meccset egy idènyben ès egy dolog a fizikai teher, de akkor a mentálisról nem is beszélve, hogy teljesíteni kell. Vègre lehetne egy lazább nyár mert nincs EB VB erre mèg ez is. Arról nem is beszélve hogy pl nekem szurkolónak is már sok, teljesen elveszik az èrdeklődès...èrtem hogy pènz pènz pènz de akkor is...ha lenne lehetőség mondjuk kvázi tarcsinak játszani ès kipróbalni megmutatni magát, de erős az elvárás a top játèkosok játszatására. Őszintén már engem frusztrál ès idegesít ès tömèny. Modern rabszolgaság...(tudom senki nem kènyszeríti őket, de na èrtjük) Szóval igenis lehetne visszavenni a mennyiségből bőven ès emberibbè tenni. De ez persze szubjektív....Igen, ez az élsport veszélye.Nekem nagyon tetszik a klub VB ötlete, a lebonyolítás és a résztvevő csapatok is korrektek, és oké, a Real vagy a Bayern a csoportkörben nem fog megszakadni, de ennyi csapattal, megfelelő marketinggel, körítéssel ennek lehet presztizse, jövője. A Real se akar kiesni egy tunéziai vagy dél-koreai csapat ellen, és egy Bayern-Boca, Inter-River vagy PSG-Botafogo a csoportban is lehet jó kis meccs.A résztvevő csapatok játékosai meg majd lesérülnek októberre.
Ez szerintem egy olyan ötlet, ami kurva jól is elsülhet, hiszen itt a top4 klubcsapat simán lehet erősebb, mint a top4 válogatott a VB-n (játékosállomány, összeszokottság, stb.), pláne hogy a játékosok a klubjaikban kapják a fizetésüket, így ott joggal várhatják el a tulajok a maximális erőbedobást, míg a válogatottban nem feltétlen.
Persze mint minden, ez is elromolhat, de idővel simán kijöhet belőle egy top sportesemény.
En az utóbbinak drukkolok.
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
Sőt, van aki otthon vagy szabadidejében sérül le, ez meg az életé.
NFL-ben, NBA-ben is kihat a bajnokságok kimenetelére a sok sérülés, azok menedzselése, ha egy nyugágyban feküdne egész évben valaki, (persze még akkoris meghúzódhat a háta), ami egészségügyi szempontból biztonságosab, akkor meg nem funkcionálnamint labdarúgó, szórakoztatóipari dolgozó, szóval a sérülés az sajnos 'part of the game'.
Ezek legalább tétmeccsek magas szórakoztató faktorral, de sérülés lehet uncsi kupameccsen harmadosztályú ellenfél, vagy a bajnokság sereghajtója ellen, tervezhetetlen.
Igazából nem tudom mire utalsz valójában.
Őszentsége Sobri Jóska
dande2
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
6 hónapja
Pusztán csak arra, (ha beledumálhatok😏) hogy eddig is egy top játèkos már játszott kènytelen kellettlen minimum 50 meccset egy idènyben ès egy dolog a fizikai teher, de akkor a mentálisról nem is beszélve, hogy teljesíteni kell. Vègre lehetne egy lazább nyár mert nincs EB VB erre mèg ez is. Arról nem is beszélve hogy pl nekem szurkolónak is már sok, teljesen elveszik az èrdeklődès...èrtem hogy pènz pènz pènz de akkor is...ha lenne lehetőség mondjuk kvázi tarcsinak játszani ès kipróbalni megmutatni magát, de erős az elvárás a top játèkosok játszatására. Őszintén már engem frusztrál ès idegesít ès tömèny. Modern rabszolgaság...(tudom senki nem kènyszeríti őket, de na èrtjük) Szóval igenis lehetne visszavenni a mennyiségből bőven ès emberibbè tenni. De ez persze szubjektív....Igen, ez az élsport veszélye.Nekem nagyon tetszik a klub VB ötlete, a lebonyolítás és a résztvevő csapatok is korrektek, és oké, a Real vagy a Bayern a csoportkörben nem fog megszakadni, de ennyi csapattal, megfelelő marketinggel, körítéssel ennek lehet presztizse, jövője. A Real se akar kiesni egy tunéziai vagy dél-koreai csapat ellen, és egy Bayern-Boca, Inter-River vagy PSG-Botafogo a csoportban is lehet jó kis meccs.A résztvevő csapatok játékosai meg majd lesérülnek októberre.
Ez szerintem egy olyan ötlet, ami kurva jól is elsülhet, hiszen itt a top4 klubcsapat simán lehet erősebb, mint a top4 válogatott a VB-n (játékosállomány, összeszokottság, stb.), pláne hogy a játékosok a klubjaikban kapják a fizetésüket, így ott joggal várhatják el a tulajok a maximális erőbedobást, míg a válogatottban nem feltétlen.
Persze mint minden, ez is elromolhat, de idővel simán kijöhet belőle egy top sportesemény.
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
NFL-ben, NBA-ben is kihat a bajnokságok kimenetelére a sok sérülés, azok menedzselése, ha egy nyugágyban feküdne egész évben valaki, (persze még akkoris meghúzódhat a háta), ami egészségügyi szempontból biztonságosab, akkor meg nem funkcionálnamint labdarúgó, szórakoztatóipari dolgozó, szóval a sérülés az sajnos 'part of the game'.
Ezek legalább tétmeccsek magas szórakoztató faktorral, de sérülés lehet uncsi kupameccsen harmadosztályú ellenfél, vagy a bajnokság sereghajtója ellen, tervezhetetlen.
Őszentsége Sobri Jóska
6 hónapja
150 milkó kifizetve a friccért. Magasan A valaha volt legnagyobb összeg kifizetve érte.
Szerkesztette: ozibozi
6 hónapja
Igen, ez az élsport veszélye.Nekem nagyon tetszik a klub VB ötlete, a lebonyolítás és a résztvevő csapatok is korrektek, és oké, a Real vagy a Bayern a csoportkörben nem fog megszakadni, de ennyi csapattal, megfelelő marketinggel, körítéssel ennek lehet presztizse, jövője. A Real se akar kiesni egy tunéziai vagy dél-koreai csapat ellen, és egy Bayern-Boca, Inter-River vagy PSG-Botafogo a csoportban is lehet jó kis meccs.A résztvevő csapatok játékosai meg majd lesérülnek októberre.
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
6 hónapja
150 millió euróWirtzet lehozta hírvígó hivatalosba 150-ért150 mi? Peso?
KeyG
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
We are just the Ravens!
6 hónapja
Wirtzet lehozta hírvígó hivatalosba 150-ért150 mi? Peso?
KeyG
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Anglia otthon cumi Szenegáltól....Tuchel......
Draft

6 hónapja
Wirtzet lehozta hírvígó hivatalosba 150-ért
We are just the Ravens!
6 hónapja
nee gecc, a 95. percben tizit kap Ománberúgták, ők jutnak a kövi körbe, Palesztina kiesett 😕
Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
nee gecc, a 95. percben tizit kap Omán

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
Jah, azt. Csak epp a tolmacs nem ezt mondta. 😀*egyeneságon nincs esélyünk kijutni. azt mondta, ami igaz is.Nem tudom a Mister gondolatait, mert a tolmacs mekegett es makogott, felbehagyott egy halom gondolatot, igy konretan fingom sincs, hogy Rossi valojaban odabaszta-e az interjujaban, hogy realisan nincs sanszunk kijutni a vb-re. 😀Ettől a tolmácstól PTSDADHDm lett.Lemaradtam, valaki összefoglalná a Mister gondolatait?
Coolearie
Gergőbácsi
Stez
Kenny
6 hónapja
Ahhoz is kurva nagy mák kell,hogy kijussunk*egyeneságon nincs esélyünk kijutni. azt mondta, ami igaz is.Nem tudom a Mister gondolatait, mert a tolmacs mekegett es makogott, felbehagyott egy halom gondolatot, igy konretan fingom sincs, hogy Rossi valojaban odabaszta-e az interjujaban, hogy realisan nincs sanszunk kijutni a vb-re. 😀Ettől a tolmácstól PTSDADHDm lett.Lemaradtam, valaki összefoglalná a Mister gondolatait?
Coolearie
Gergőbácsi
Stez
Kenny
Draft

6 hónapja
*egyeneságon nincs esélyünk kijutni. azt mondta, ami igaz is.Nem tudom a Mister gondolatait, mert a tolmacs mekegett es makogott, felbehagyott egy halom gondolatot, igy konretan fingom sincs, hogy Rossi valojaban odabaszta-e az interjujaban, hogy realisan nincs sanszunk kijutni a vb-re. 😀Ettől a tolmácstól PTSDADHDm lett.Lemaradtam, valaki összefoglalná a Mister gondolatait?
Coolearie
Gergőbácsi
Stez