NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 775 — Kinek mit intézett a kormánya
Jönnek a jövő szezonbeli Nike-k.

A Chelsea mez külön nagy story:
zacknorb
ez a Chelsea mez szerintem kurvajó, veszek majd egy Jameseset ha akciós lesz
Löfli
Inkább olyant vegyél aki még 25/26ban is a csapatnál lesz.
Sixo
vagy inkább egyenesen Löfli feliratosat

Poloska vagyok.
6 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 409 — LIGHTS OUT!

zacknorb
Löfli
Inkább olyant vegyél aki még 25/26ban is a csapatnál lesz.

6 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 703 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Leverkusen lehet vinné Quansah-t 40milláért
én annyiért sztem eladnám, 22 éves és még mindig túl sok a kérdőjel
Negritis, a vajda
Elliott távozóban, ha megy Q is akkor angolok a keretben:
- Jones
- Gomez

Persze akadémistáknál van ismét pár fiatal de ez már nekem nagyon druván kevés. Tudom Angliában főleg már globális liga van, de azért mégiscsak jó amikor van pár hazai embered 😕
Chelsea fél kezdő Angol pedig ők is nyakra főre vesznek mindenkit. Nem ez az elsődleges szempont de valahogy én nem szeretem amikor ennyire le van szarva a hazai nemzetiség egy csapatban.

Ki volt az utolsó használható Angol vétele a csapatnak? Henderson, Milner, Sturridge? Mikori nevek már ezek? :/

Liverpool Fc
6 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 939 — The Mathematician
Leverkusen lehet vinné Quansah-t 40milláért
én annyiért sztem eladnám, 22 éves és még mindig túl sok a kérdőjel

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 775 — Kinek mit intézett a kormánya
És kijött az új szabálykönyv is
 www.theifab.com/law-changes/latest/?fbclid=IwY2xjawK3sQlleHRuA2FlbQIxMQABHj-f_O3uufzRoIsFStiN3LGPavYmCqc0v9uMKrRhbcTG9wKeLZdTSlZfDYjo_aem_jI-cjD2L18QAeznXlOEPuw

Poloska vagyok.
6 hónapja

Poloska vagyok.
6 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 930 — Lucas Scott
Sane kapott meg egy ingyen kiruccanast az USA-ba. Vagy igy mar otthon hagyjak?
Toto21
meg nem dolt el, nevezte a klub amugy, de ezek utan biztosan nem vinnem el. ha jol ertelmezem a Bayern vegul megajanlotta neki a 15 M bruttot, o meg inkabb a 15 M nettot valasztotta Isztambulban. lelke rajta. most mar tenyleg nagyon remelem, hogy elhozzuk Nicot a helyere.
csebi
🔴 Nico Williams elmondta a Bayernnek, hogy nagyon is el tudja képzelni a müncheni átigazolást. A fizetési igénye évi 20 millió euró körül mozog. A Bayern aktívan dolgozik az üzleten.
Még nincs megállapodás, korai stádiumban vannak a dolgok.

Florian Plettenberg

#fcbayernmünchen #FCBayernMunich #FCBayern #Transfer
ozibozi
Nico Williams mondjuk az elmult egy evben mar nagyjabol az otodik klubnak mondja azt, hogy el tudja kepzelni a palyafutasat naluk, aztan valahogy, valamiert csak nem akarjak elvinni Bilbaobol. 😀

Lehet, hogy o is Sane-szinten nyomja, hogy kurva jo jatekos, csak a mentalitassal akadnak problemak, mert valami 65 millio koruli kivasarlasi ara van, ami abszolut nem sok, aztan megis sorra veszegeti a topklubok a szelsoket mashonnan.
Stez
60 milla a kivasarlasi. ugye amig ugy volt h Sane marad akkor fizetesben nem fert volna be.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 827 — Whoops, looks like something went wrong.
Toto21
meg nem dolt el, nevezte a klub amugy, de ezek utan biztosan nem vinnem el. ha jol ertelmezem a Bayern vegul megajanlotta neki a 15 M bruttot, o meg inkabb a 15 M nettot valasztotta Isztambulban. lelke rajta. most mar tenyleg nagyon remelem, hogy elhozzuk Nicot a helyere.
csebi
🔴 Nico Williams elmondta a Bayernnek, hogy nagyon is el tudja képzelni a müncheni átigazolást. A fizetési igénye évi 20 millió euró körül mozog. A Bayern aktívan dolgozik az üzleten.

Florian Plettenberg

ozibozi
Nico Williams mondjuk az elmult egy evben mar nagyjabol az otodik klubnak mondja azt, hogy el tudja kepzelni a palyafutasat naluk, aztan valahogy, valamiert csak nem akarjak elvinni Bilbaobol. 😀

Lehet, hogy o is Sane-szinten nyomja, hogy kurva jo jatekos, csak a mentalitassal akadnak problemak, mert valami 65 millio koruli kivasarlasi ara van, ami abszolut nem sok, aztan megis sorra veszegeti a topklubok a szelsoket mashonnan.

6 hónapja
ozibozi New York Giants 20 206
Toto21
csebi

Florian Plettenberg

6 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
6 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 904 — Cowboys fan
Santi Cazorla (!!) góljával a Real Ovideo jutott a LaLiga2 playoff döntőjébe, durva, hogy még 40 évesen is tolja 😀
Löfli
Negredo tavaly még a Cadizban tolta, aztán miután nem fért be a csapatba, továbbállt a Valladolidba.
6 hónapja
Santi Cazorla (!!) góljával a Real Ovideo jutott a LaLiga2 playoff döntőjébe, durva, hogy még 40 évesen is tolja 😀
Löfli
A csávónak kb one last shot, hogy felvigye az Oviedot, remélem meg is lesz neki.

Poloska vagyok.
6 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 703 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 972
Az U21-es EB is elkezdődött.
Az M4 adja a meccseket a tévében és a honlapjukon is streamelnek.

6 hónapja
Mondjuk nem akarok rosszindulatu lenni, de amikor a Fradi attol a Szparitol igazol, aminek kis tulzassal nincs NB I-es szintu jatekosa sem, akkor tudod, hogy eleg nagy a szar. Raadasul 24 eves jatekost, aki amugy a sajat nevelesed, de az elmult tiz evben kis tulzassal minden evben vagy uj csapata volt, vagy kolcsonadogattak mindenfele.
Stez
Na ez a baj, pont Kubatov tette fel a kerdest az evertekeloben, hogy vajon van-e 120 magyar nb1-es szintu jatekos akit majd a magyar szabaly miatt jatszatni kell.

Hogy most itt van ez a srac, akit nem bantok mert hianyposztra jon, fizikalisan jo, gyors is, van nb1-es rutinja, de abszolut nem Fradi szint. Kapott egy lehetoseget de csak a szabaly miatt, mert amugy ra se neztek volna a Fradinal.
Kenny
Van. Csak a Fradinal nem NB I-es szintu jatekosokat keresnek, es lehet mutogatni a szabalyra, de a Hajnal-era elott sem azt kerestek, most viszont vegkepp nem, mert az o scouting halozata nem erre a bajnoksagra van epitve.

Ha visszahoznak az ertelmes kolcsonjatekosaik csak harmadat, mar lenne legalabb nyolc jatekosuk es forgathatnanak is oket. Es ez csak hazon belul van, mert hazin kivul van legalabb par csapat, ami jobbara magyarokkal van toltve. Plusz vannak legiosok, a Fradi szamara opcio lehet a kint levo fiatalsag, de a kint levo vetetanok is, ala Nagy Adam, akik a zeniten tul vannak ugyan, de meg lehetnek jo eveik, es mar nyitottabban is allnak a hazajovetelhez, foleg, mert a Fradi sokat fizet es europai kupaban is szerepel. Marpedig egy Nagyot hazahozni semmivel sem szarabb, mint egy Julio Romaoval bohockodni peldaul es erte odaadni a 2.5 millios jatekosod. Nem lesz rosszabb, hiaba ekeztuk evekig Adamot. Sok opcio lenne azert a Fradi szamara. Csak ok a felterkepezes helyett inkabb az asztalt csapkodjak es hisztiznek.

Azert ha megnezed, hogy hany csapat jatszott fosul az elmult x evben sok legiossal, az is latszik, hogy ha egy Fradinal erezheto is a kulfoldi vs magyar kozotti szint, de egy kis koltsegvetesu csapatnal egyaltalan nem, es szamos kulfoldi helyett boven lehetne magyart jatszatni, rosszabb nem lesz. Persze, a Fradinal talan latni, mert ott a kulfoldi 1.5-2 millios jatekos, a magyar meg 500K-s, de az NB I-ben masik het-nyolc csapatnal a magyarok es a kulfoldiek erteke is 200-700K kozott mozog, ami nem nagy difi.

6 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 357 — Omar's Coming Yo!
Mondjuk nem akarok rosszindulatu lenni, de amikor a Fradi attol a Szparitol igazol, aminek kis tulzassal nincs NB I-es szintu jatekosa sem, akkor tudod, hogy eleg nagy a szar. Raadasul 24 eves jatekost, aki amugy a sajat nevelesed, de az elmult tiz evben kis tulzassal minden evben vagy uj csapata volt, vagy kolcsonadogattak mindenfele.
Stez
Na ez a baj, pont Kubatov tette fel a kerdest az evertekeloben, hogy vajon van-e 120 magyar nb1-es szintu jatekos akit majd a magyar szabaly miatt jatszatni kell.

Hogy most itt van ez a srac, akit nem bantok mert hianyposztra jon, fizikalisan jo, gyors is, van nb1-es rutinja, de abszolut nem Fradi szint. Kapott egy lehetoseget de csak a szabaly miatt, mert amugy ra se neztek volna a Fradinal.

6 hónapja

6 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 413
egyébként lassan egy válogatottnyi játékost tett tönkre a Fradi. Nem elég még? 😀
6 hónapja
tényleg két csapat lesz, egy az nb1-re az ingyen pénzért egy meg az európai kupákra.
Kenny
rohejes baszki ...azert itt a vegen meg megfejik az orszagot, ahogy csak tudjak.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 093 — Invisible man
tényleg két csapat lesz, egy az nb1-re az ingyen pénzért egy meg az európai kupákra.
Kenny
Van pénz lóvéra, akkor meg miért ne. Meg aztán nem akart Kubi levegőbe beszélni.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
6 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 357 — Omar's Coming Yo!

6 hónapja
Ha már amúgy téma, ki lesz szerintetek a helyettese Virgilnek jövőre így, hogy TAA elment?
Robertson van asszem a sorban de megkapja úgy, hogy ha jön Kerkez akkor egyértelműen második számú ember lesz már a posztján?
Becker lépne elő? (én ennek drukkolok)
Mo? (ezt akarom a legkevésbé látni)

Illetve ha ezt a sort nézzük mindenki 30+-os és 2 év múlva lehet már se Van Dijk se Becker, se Robbo se Mo nem lesz itt.

Kijelöl Slot egy capitano futurot?
Nem tudom ki nőhetne bele ebbe a szerepbe nyilván nem vagyunk az öltözőben de nagyon drukkolnék Maccanak, hogy esetleg belőle nőjön ki ez.
alatriste
Konate lehetne logikus, de ő is kezdi a TAA dolgot a hírek szerint
Ugye a másik aki nehezen helyettesíthető az gravenberch és ő lehet a jövő cap is
De nyilván Macca lenne nekem is a választásom
Negritis, a vajda
Pecsi Armin lesz, Alisson meg megy a levesbe.

6 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Ha már amúgy téma, ki lesz szerintetek a helyettese Virgilnek jövőre így, hogy TAA elment?
Robertson van asszem a sorban de megkapja úgy, hogy ha jön Kerkez akkor egyértelműen második számú ember lesz már a posztján?
Becker lépne elő? (én ennek drukkolok)
Mo? (ezt akarom a legkevésbé látni)

Illetve ha ezt a sort nézzük mindenki 30+-os és 2 év múlva lehet már se Van Dijk se Becker, se Robbo se Mo nem lesz itt.

Kijelöl Slot egy capitano futurot?
Nem tudom ki nőhetne bele ebbe a szerepbe nyilván nem vagyunk az öltözőben de nagyon drukkolnék Maccanak, hogy esetleg belőle nőjön ki ez.
alatriste
Salah, Alisson, Mac Allister lesz a sorrend szerintem.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
Toto21