Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/06/kalmar-zsolt-felepult-es-keszen-all-az-uj-kihivasraFiola dettó ez volt, és még neki állt feljebb ugatni mint csk, amikor felkérdezték. jó helyen van Újpesten.
Egy kincs az ürge. Fehérváron évek óta fizetik, pedig sérülésből sérülésbe, rehabból rehabba ugrált. Elvileg most felépült, de a jelek szerint esze ágában nincs segíteni a feljutásban, inkább új kihívás elé néz. 😀
Bálesz
6 hónapja
Na baszki, szóval róla is lemaradtam. B opciónak jó lett volna, ha már Chrissy Costanza is el lett jegyezve. 😕Látod, nem olvasod eleget a Bills topikot. Már kb 2 hete házasok. 😀
Mikey
Adnám, ahogy azt is ha Chastain (és Russell) is nyerne a hétvégén. Csak a kapcsolgatás lesz remek a 2 futam között, ha nincs gixer sehol.OW most ráadásul itt van Szicíliában, Egyébként mostanában már lehet próbálkozni Maggie Rogers-el is. És ha mindkettőjüket megemlíted, az felér egy (nem Jessica, bár őt is imádom, hanem Ross) Chastain szakasz/futam győzelemmel vagy egy Jags vezetést szerző TD drive-val.Na majd igyekszem valamelyik kommentembe beleszőni a nevüket a hétvégi NASCAR versenyek alatt. 😀 Mondjuk Chastain lehet nyer anélkül is, jól ment a tegnapi edzésen.
Mikey
iktriad
Szerkesztette: iktriad
6 hónapja
Na baszki, szóval róla is lemaradtam. B opciónak jó lett volna, ha már Chrissy Costanza is el lett jegyezve. 😕A csajos kommenteket kétszer... 😄Azokat főleg én gyártom. 😊 Mindjárt teszem is be Hailee Steinfeld és Josh Allen hivatalos esküvői képeit a Bills topikba. 😀
Matthew99
iktriad
Na majd igyekszem valamelyik kommentembe beleszőni a nevüket a hétvégi NASCAR versenyek alatt. 😀 Mondjuk Chastain lehet nyer anélkül is, jól ment a tegnapi edzésen.Ha pedig beleszövöd Olivia Wilde kisasszony nevét, akkor még egy (öröm)könnycseppet is elmorzsol.OW most ráadásul itt van Szicíliában, Egyébként mostanában már lehet próbálkozni Maggie Rogers-el is. És ha mindkettőjüket megemlíted, az felér egy (nem Jessica, bár őt is imádom, hanem Ross) Chastain szakasz/futam győzelemmel vagy egy Jags vezetést szerző TD drive-val.
Mikey
iktriad
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
@iktriad szerintem mindent elolvasAz Alkoholok topik nekem értelmezhetetlen téma. 😀 Meg olyan sok időm meg energiám sincs mint régen. De ha épp nincs más dolgom és nem tudok mit kezdeni magammal, akkor gyakran olvasgatom a topikokat, csak ne sok Lev Tolsztoj light hosszú hsz legyen. 😀
Löfli
A csajos kommenteket kétszer... 😄Azokat főleg én gyártom. 😊 Mindjárt teszem is be Hailee Steinfeld és Josh Allen hivatalos esküvői képeit a Bills topikba. 😀
Matthew99
Ha pedig beleszövöd Olivia Wilde kisasszony nevét, akkor még egy (öröm)könnycseppet is elmorzsol.OW most ráadásul itt van Szicíliában! Egyébként mostanában már lehet próbálkozni Maggie Rogers-el is. És ha mindkettőjüket megemlíted, az felér egy (nem Jessica, bár őt is imádom, hanem Ross) Chastain szakasz/futam győzelemmel vagy egy Jags vezetést szerző TD drive-val.
Mikey
A momentum szóra meg azonnal csippan a telefonja, egy script meg löki be az ominózus gifet 😀PC-t használok hsz íráshoz is. Szerinted miért tudom telespamelni pl. a Jags topikot vagy bármelyik playoff eredménykövetőt? 😀 És mindig kikeresem a gifet, fent van pár helyen (meg valahol a gépemen is, ha nagyon nincs kedvem kikeresni a neten - de az lassabb és ritkább eset).
warr_b
Szerkesztette: iktriad
6 hónapja
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/06/kalmar-zsolt-felepult-es-keszen-all-az-uj-kihivasraSzóval ő is csak értelmező kéziszótárból ismerné az alázat és hála szavakat, ha elolvasná. 😊
Egy kincs az ürge. Fehérváron évek óta fizetik, pedig sérülésből sérülésbe, rehabból rehabba ugrált. Elvileg most felépült, de a jelek szerint esze ágában nincs segíteni a feljutásban, inkább új kihívás elé néz. 😀
Bálesz
6 hónapja
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/06/kalmar-zsolt-felepult-es-keszen-all-az-uj-kihivasraEgy kincs az ürge. Fehérváron évek óta fizetik, pedig sérülésből sérülésbe, rehabból rehabba ugrált. Elvileg most felépült, de a jelek szerint esze ágában nincs segíteni a feljutásban, inkább új kihívás elé néz. 😀

6 hónapja
Mármint szerinted olvasta a fórumot? Mert egyébiránt nem igen volt ő szídva, mikor ment a szekér, sőt, talán túl magasra is lett emelve.Nem zárja ki ez igaz, de megvan az oka most miért viselkedik így ha már akkor is szidták amikor minden jó voltKicsit rövidítettem, lényeget nem levágva. Szerintem akkor, mikor ment a szekér, nem volt jogos Rossi ekézése, de az nem zárja ki a mostani kritikák létjogosultságát. Ezt vedd figyelembe.Mutogat az azeri meccsre, ahol konkretan Szappanos mentette meg a seggunketKöszönöm a lehetőséget!
Jezusom es sir mindenert, allandoan, sir, csak sir, mutogat, tamad, beszologat.
Stez
acsengegeri
szaba
acsengegeri
6 hónapja
acsengegeri
36
Nem zárja ki ez igaz, de megvan az oka most miért viselkedik így ha már akkor is szidták amikor minden jó voltKicsit rövidítettem, lényeget nem levágva. Szerintem akkor, mikor ment a szekér, nem volt jogos Rossi ekézése, de az nem zárja ki a mostani kritikák létjogosultságát. Ezt vedd figyelembe.Mutogat az azeri meccsre, ahol konkretan Szappanos mentette meg a seggunketKöszönöm a lehetőséget!
Stez
acsengegeri
szaba
6 hónapja
A valogatott jovobeni cserecsatara epp most irt ala a Felcsuthoz.
6 hónapja
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2025/06/alairtak-a-szerzodest-szekesfehervar-onkormanyzatanak-tulajdonaba-kerult-a-fehervar-fcvégre, eltakarodott ez a kibaszott patkány. jöhet akkor a nagytakarítás.
warr_b
aztán innentől a neheze. de megoldjuk.
6 hónapja
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2025/06/alairtak-a-szerzodest-szekesfehervar-onkormanyzatanak-tulajdonaba-kerult-a-fehervar-fc

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
Tökmind1, ezt az országot nem menti meg semmi egy Dárdai Palitól.Én megnéznék egy Tornyi Barnát.Kár ekézni Rossit, most annyi történik, hogy elhúzódik a Szalai-Gera érából a transition time.Kicsit rövidítettem, lényeget nem levágva. Szerintem akkor, mikor ment a szekér, nem volt jogos Rossi ekézése, de az nem zárja ki a mostani kritikák létjogosultságát. Ezt vedd figyelembe.Mutogat az azeri meccsre, ahol konkretan Szappanos mentette meg a seggunketKöszönöm a lehetőséget!
Stez
acsengegeri
szaba
Mindig is az "ennyiből ennyit" mestere volt, azt viszont magas szinten űzi.
Ha nem jutunk ki a vébére (amire komoly esély van, kiismerték az egydimenziós játékunkat), lapátra tenném, de nem látom, ebből a keretből ki hozna ki többet.
Dzsokijuing
Sixo
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
Én megnéznék egy Tornyi Barnát.Kár ekézni Rossit, most annyi történik, hogy elhúzódik a Szalai-Gera érából a transition time.Kicsit rövidítettem, lényeget nem levágva. Szerintem akkor, mikor ment a szekér, nem volt jogos Rossi ekézése, de az nem zárja ki a mostani kritikák létjogosultságát. Ezt vedd figyelembe.Mutogat az azeri meccsre, ahol konkretan Szappanos mentette meg a seggunketKöszönöm a lehetőséget!
Stez
acsengegeri
szaba
Ha nem jutunk ki a vébére (amire komoly esély van, kiismerték az egydimenziós játékunkat), lapátra tenném, de nem látom, ebből a keretből ki hozna ki többet.
Dzsokijuing
6 hónapja
Angola csúnyán elintézte Madagaszkárt a Cosafa elődöntőben, 4-1... pedig eléggé egál meccs volt amúgy. A szépítés is csak a 92. percben jött össze. Reméljük legalább a bronz összejön (2015-ben már sikerült nekik ez).

6 hónapja
Kár ekézni Rossit, most annyi történik, hogy elhúzódik a Szalai-Gera érából a transition time.Kicsit rövidítettem, lényeget nem levágva. Szerintem akkor, mikor ment a szekér, nem volt jogos Rossi ekézése, de az nem zárja ki a mostani kritikák létjogosultságát. Ezt vedd figyelembe.Mutogat az azeri meccsre, ahol konkretan Szappanos mentette meg a seggunketKöszönöm a lehetőséget!
Stez
acsengegeri
szaba
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
Kicsit rövidítettem, lényeget nem levágva. Szerintem akkor, mikor ment a szekér, nem volt jogos Rossi ekézése, de az nem zárja ki a mostani kritikák létjogosultságát. Ezt vedd figyelembe.Mutogat az azeri meccsre, ahol konkretan Szappanos mentette meg a seggunketKöszönöm a lehetőséget!
Stez
acsengegeri
6 hónapja
acsengegeri
36
En nem vagyok nagy zseni, de hogy amit Rossi az elmult masfel evben levag, az egyszeruen nevetseges, szanalmas es mostmar bicskanyitogato is.Teljesen mindegy mit mond, mit csinál Rossi ebben a retek országban akkor is egy utolsó szar volt amikor jól ment a szekér, pláne ezen a fórumon. Hiába vagyok új tag évek óta olvasni miket toltok itt habzó szájjal.(nem mondtam hogy te mielőtt ezzel vágnál vissza)
A csavo masfel eve mantrazza, hogy de bezzeg korabban szerencsenk volt, most nincs, mikozben kivetel nelkul minden egyes kerethirdetesbe belehibaz, rossz jatekosokat hiv meg, egyre tobb olyan mellenyulasa van, amin meccsek, parharcok mennek el, lasd az Eb-t, majd egybol a torokok elleni kiesest, de mindezek ellenere barki barmit megkerdojelez, neki all feljebb, fel van haborodva es hisztizik, mint egy hateves ovodas.
Itt van x eve, es a csavonak het ev utan van arca eloadast nyomni arrol, hogy egyetlen rendszert volt kepes betanitani a csapatanak, mintha ez mas hibaja lenne. Mutogat a helyzetkihasznalasra, mintha nem az o dolga lenne megfelelo jatekosokat talalni, egyaltalan probalni Varga mogott. De o meg csak meg sem hiv mostmar csatart, akit meg hivott, azt egyszer palyara kuldte fel orara a semmibol. A vedelem nevekre szerintem husz eve nem volt ennyire biztato, mindekozben nala gyakorlatban tok lyukas az oldala, egyebkent a csapat sem volt legalabb 30 eve ennyire vastag es jo jatekosokkal telitve osszessegeben viszonyitva, de o megsem kepes meg csak uj jatekosok beepitesere sem. Baromi jo kozeppalyasaink vannak es folyamatosan tunnek fel az oriasi tehetsegek, lasd Dardai Bence, a kapitany meg nem hajlando 45-55 perceknel tobbet jatszatni ot sem. A tamadosorunk egy rahedli fos, ha azt nezzuk, hogy nagyjabol evrk ota ugyanarra a harom emberre lehet szamitani, Sallaira, Szobora es Vargara, mesterunk x eve keptelen talalni tovabbi opciokat, akikre el lehetne kezdeni barmit epitkezni.
Mutogat a kihagyott helyzetekre, mikozben ugy kapunk ki egyebkent, hogy az ellenfeleink jobbara pontosan ugyanannyi helyzetet kihagynak, mint mi. O ezt valahogy elfelejti eszrevenni es egyoldaluan halandzsazik, hogy ha belonenk a helyzeteket... Sot, ha a nemetek barmikor is komolyan jatszananak ellenunk, nem kettoket, de meg csak nem is egyszer otot kapnank, hanem hazakuldenenek minket het kapott gollal is siman.
De a csucspont, amikor nekiall eladast tartani, hogy a svedek ellen nekunk hianyzott ket kulcsemberunk. A svedek meg koszonik szepen, nem mellekesen kiultettek a vilag egyik legjobb, meg egy vilagszinten szerintem top7-es csatarjukat, es amugy felig B-csapattal jatszottak. 🤣🤣🤣
Mutogat az azeri meccsre, ahol konkretan Szappanos mentette meg a seggunket, es voltak helyzeteink, az igaz, de ezek kevesbe voltak igazan kidolgozott akciok. Ezek pontrugasokbol jottek, meg egyeni huzasokbol, tavoli lovesbol.
Amennyire szeretheto ember es kapitany volt Rossi evekig, az Eb ota meg annyira undorito es felhaborito stilusban nyomja. Minden harmadik mondata valami, valaki vagy valakik kritizalasa, barmikor egy neki nem tetszo kerdest tesznek fel, egybol tamad vagy fenyegetozik, lehulyez mindenkit, mert csak o helikopter. Mar az Eb elott is uldozesi maniaja volt, de azota meg semmi masbol sem all a nyilatkozata, csak egyik mondataban hulyenek nezi a kifogasaival az embert, a kovetkezoben meg konkretan tamad ok nelkul.
Oriasi makja, hogy imadja ot Csanyi es a nagyvezir, mert folyamatosan tovabb es tovabb fesziti a hurt, visszataszito stilusba ment at, a jatek pedig egy eve konkretan vallalhatatlan, ahogy fejlodes sincs, csak visszafejlodes. Mikozben ez a keret ossze sem hasonlithato az elmult sok ev keretevel, tele vagyunk legiosokkal, akik rendesen jatszanak, sok topligasunk van (egyet meg eluldozni is sikerult), akik meghatarozo szerepet toltenek be a csapatuknal.
Stez
Volt itt már minden hogy Storck meg Dárdai érdeme az egész, ha ezt megunták eggyesek akkor azért jutottunk ki mindenhova mert 456 csapatos az EB, ha NL-ben jól ment akkor a nagy csapatok leszarták az eredményt. Mindig volt valami ami miatt mindig beleálltak. Miért xy játszik, miért nem az, aztán évekig bejött amiket húzott akkor megint lapitád volt mindenki részéről. Amint nem jön be semmi a barlangi trollik habzó szájjal jönnek elő. Egyetlen hibája van hogy gyökér hogy olvassa a két bites fotelhuszárok véleményét amitől besokallt szerencsétlen és elborult már az elméje. Ok okozat!
Lelki szemeim előtt már látom az összes választ erre a kommentre.
Köszönöm a lehetőséget!
6 hónapja
En nem vagyok nagy zseni, de hogy amit Rossi az elmult masfel evben levag, az egyszeruen nevetseges, szanalmas es mostmar bicskanyitogato is.A csavo masfel eve mantrazza, hogy de bezzeg korabban szerencsenk volt, most nincs, mikozben kivetel nelkul minden egyes kerethirdetesbe belehibaz, rossz jatekosokat hiv meg, egyre tobb olyan mellenyulasa van, amin meccsek, parharcok mennek el, lasd az Eb-t, majd egybol a torokok elleni kiesest, de mindezek ellenere barki barmit megkerdojelez, neki all feljebb, fel van haborodva es hisztizik, mint egy hateves ovodas.
Itt van x eve, es a csavonak het ev utan van arca eloadast nyomni arrol, hogy egyetlen rendszert volt kepes betanitani a csapatanak, mintha ez mas hibaja lenne. Mutogat a helyzetkihasznalasra, mintha nem az o dolga lenne megfelelo jatekosokat talalni, egyaltalan probalni Varga mogott. De o meg csak meg sem hiv mostmar csatart, akit meg hivott, azt egyszer palyara kuldte fel orara a semmibol. A vedelem nevekre szerintem husz eve nem volt ennyire biztato, mindekozben nala gyakorlatban tok lyukas az oldala, egyebkent a csapat sem volt legalabb 30 eve ennyire vastag es jo jatekosokkal telitve osszessegeben viszonyitva, de o megsem kepes meg csak uj jatekosok beepitesere sem. Baromi jo kozeppalyasaink vannak es folyamatosan tunnek fel az oriasi tehetsegek, lasd Dardai Bence, a kapitany meg nem hajlando 45-55 perceknel tobbet jatszatni ot sem. A tamadosorunk egy rahedli fos, ha azt nezzuk, hogy nagyjabol evrk ota ugyanarra a harom emberre lehet szamitani, Sallaira, Szobora es Vargara, mesterunk x eve keptelen talalni tovabbi opciokat, akikre el lehetne kezdeni barmit epitkezni.
Mutogat a kihagyott helyzetekre, mikozben ugy kapunk ki egyebkent, hogy az ellenfeleink jobbara pontosan ugyanannyi helyzetet kihagynak, mint mi. O ezt valahogy elfelejti eszrevenni es egyoldaluan halandzsazik, hogy ha belonenk a helyzeteket... Sot, ha a nemetek barmikor is komolyan jatszananak ellenunk, nem kettoket, de meg csak nem is egyszer otot kapnank, hanem hazakuldenenek minket het kapott gollal is siman.
De a csucspont, amikor nekiall eladast tartani, hogy a svedek ellen nekunk hianyzott ket kulcsemberunk. A svedek meg koszonik szepen, nem mellekesen kiultettek a vilag egyik legjobb, meg egy vilagszinten szerintem top7-es csatarjukat, es amugy felig B-csapattal jatszottak. 🤣🤣🤣
Mutogat az azeri meccsre, ahol konkretan Szappanos mentette meg a seggunket, es voltak helyzeteink, az igaz, de ezek kevesbe voltak igazan kidolgozott akciok. Ezek pontrugasokbol jottek, meg egyeni huzasokbol, tavoli lovesbol.
Amennyire szeretheto ember es kapitany volt Rossi evekig, az Eb ota meg annyira undorito es felhaborito stilusban nyomja. Minden harmadik mondata valami, valaki vagy valakik kritizalasa, barmikor egy neki nem tetszo kerdest tesznek fel, egybol tamad vagy fenyegetozik, lehulyez mindenkit, mert csak o helikopter. Mar az Eb elott is uldozesi maniaja volt, de azota meg semmi masbol sem all a nyilatkozata, csak egyik mondataban hulyenek nezi a kifogasaival az embert, a kovetkezoben meg konkretan tamad ok nelkul.
Oriasi makja, hogy imadja ot Csanyi es a nagyvezir, mert folyamatosan tovabb es tovabb fesziti a hurt, visszataszito stilusba ment at, a jatek pedig egy eve konkretan vallalhatatlan, ahogy fejlodes sincs, csak visszafejlodes. Mikozben ez a keret ossze sem hasonlithato az elmult sok ev keretevel, tele vagyunk legiosokkal, akik rendesen jatszanak, sok topligasunk van (egyet meg eluldozni is sikerult), akik meghatarozo szerepet toltenek be a csapatuknal.
6 hónapja
A momentum szóra meg azonnal csippan a telefonja, egy script meg löki be az ominózus gifet 😀Ha pedig beleszövöd Olivia Wilde kisasszony nevét, akkor még egy (öröm)könnycseppet is elmorzsol.A csajos kommenteket kétszer... 😄@iktriad szerintem mindent elolvasAz a vicces hogy 2 havonta eljátszátok ezt a ki miért van ott Európából, ami mindig el lett mondva 😀Jaj ne legyél már a TheVR. Ki a faszom olvassa vissza az összes kommentet a topikban, pláne amikor egyesek képesek regényeket írni.
zacknorb
Sixo
Löfli
Matthew99
Mikey

6 hónapja
Ha pedig beleszövöd Olivia Wilde kisasszony nevét, akkor még egy (öröm)könnycseppet is elmorzsol.A csajos kommenteket kétszer... 😄@iktriad szerintem mindent elolvasAz a vicces hogy 2 havonta eljátszátok ezt a ki miért van ott Európából, ami mindig el lett mondva 😀Jaj ne legyél már a TheVR. Ki a faszom olvassa vissza az összes kommentet a topikban, pláne amikor egyesek képesek regényeket írni.
zacknorb
Sixo
Löfli
Matthew99
6 hónapja
www.bbc.com/sport/football/articles/cvg5y49zjndoHát igen, ami a RB csoportnál nem baj...
Poloska vagyok.
6 hónapja
A csajos kommenteket kétszer... 😄@iktriad szerintem mindent elolvasAz a vicces hogy 2 havonta eljátszátok ezt a ki miért van ott Európából, ami mindig el lett mondva 😀Jaj ne legyél már a TheVR. Ki a faszom olvassa vissza az összes kommentet a topikban, pláne amikor egyesek képesek regényeket írni.
zacknorb
Sixo
Löfli

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
6 hónapja
Kazincarcika mindent elkovet, hogy nulla ponttal essenek ki?mint mikor a browns nem baszta ki hue jacksont mint macskát szarni 😀
Mi ertelme volt ennek igy?😃
Kenny
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!