NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
247
21
02:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Főleg hogy ők is közben képesek bárki ellen remizni ,A magyar tizenegyhez...Aztán egy írországi iksz után kijön itthon egy jó meccs, és simán ott is vagyunk a pótselejtezőn.
Szóval azt gondolom hogy a pesszimista Rossi-nak lesz igaza,itt megint kemény évek jönnek.Ugye elsősorban azért mert a jelenlegi keret külföldi egysége lefelé fog igazolni.Ami azért nem jó hatással lesz olyan csapatok ellen mint Portugália...
Aztán ahonnan meríteni kéne - hazai bajnokság - ott régóta lopják a focit,de még a pénz-temető Akadémiákon is.Szóval háttér sincs.
Én nem vagyok ellenszurker,vagy ilyesmi,de amikor sárra építed a várad akkor valszeg összeomlik az első komolyabb kihívásnál.
Nincsenek hazai pillérek.És amíg ezek nincsenek,addig alsó-középmezőny a realitás még akkor is,ha néha egy külföldi akadémiáról kinőnek Szoboszlaik.
Foresz
Őszentsége Sobri Jóska
mondjuk ebben a luzitánok is pont úgy benne vannak mint bárki más.
Nem látom a 6 pontot ellenük~~
. Ettől független
Szerkesztette: ozibozi
6 hónapja
Na, ennyi volt a majsztronak Debrecenben.Egyszerűen, ami ebben a magyar futballban megy, nem is értem, hogy lehet ezt birkamód tűrni 😆😆😆
Stez
Nem hiszem el, hogy az új tulajdonosi körrel nem kezdődtek el a tárgyalások már vagy fél éve…
Szóval, nyílt titok volt, hogy valószínűleg nagy változások jönnek.
Májsztró bent tartotta ezt a szedett-védett bagázst az utolsó fordulóban, amiért másnap meghosszabbították a 26 nyarán lejáró szerződését 27 nyaráig, hogy aztán három héttel később kirúgják, súlyos lelépési pénzt fizetve neki. Sokkal többet, mintha nem lett volna hosszabbítás, mert a hosszabbítással együtt emelés is jött…
Ez egy rossz vicc 😃😃😃
6 hónapja
A magyar tizenegyhez...Aztán egy írországi iksz után kijön itthon egy jó meccs, és simán ott is vagyunk a pótselejtezőn.
Szóval azt gondolom hogy a pesszimista Rossi-nak lesz igaza,itt megint kemény évek jönnek.Ugye elsősorban azért mert a jelenlegi keret külföldi egysége lefelé fog igazolni.Ami azért nem jó hatással lesz olyan csapatok ellen mint Portugália...
Aztán ahonnan meríteni kéne - hazai bajnokság - ott régóta lopják a focit,de még a pénz-temető Akadémiákon is.Szóval háttér sincs.
Én nem vagyok ellenszurker,vagy ilyesmi,de amikor sárra építed a várad akkor valszeg összeomlik az első komolyabb kihívásnál.
Nincsenek hazai pillérek.És amíg ezek nincsenek,addig alsó-középmezőny a realitás még akkor is,ha néha egy külföldi akadémiáról kinőnek Szoboszlaik.
Foresz
6 hónapja
A magyar tizenegyhez...Szóval azt gondolom hogy a pesszimista Rossi-nak lesz igaza,itt megint kemény évek jönnek.Ugye elsősorban azért mert a jelenlegi keret külföldi egysége lefelé fog igazolni.Ami azért nem jó hatással lesz olyan csapatok ellen mint Portugália...
6 hónapja
Az olasz foci is hova jutott... Gattuso, erted. Gattuso. Mint olasz szovetsegi kapitany. Egy csupasziv ember, jatekos volt, annak zsenialis, de mint edzo... Atlagosan egy evet sincs az aktualis csapatainal. Az o peldaja tokeletesen ramutat, hogy az egesz olasz futball haldoklik, uzletileg a Serie A mellett elment a vilag, mint ahogy az igazan jo olasz edzokbol is egyre kevesebb nevelodik mar ki. Oke, Mendes az ugynoke, ennyit szamit, hogy a vilag egyik legjobb irodaja menedzseli. De hat egy olasz valogatott elere... atyaeg.sometimes maybe good sometimes maybe shit.
Stez
6 hónapja
Első évben mikor világos jövőkép volt neki felvazolva, egy rossz szó nem volt a hozzaallasara sem az edzés munkájára.Tel nem csatar elsodlegesen, hanem szelso, ugyhogy ha a Bayernnel akartak volna, boven talalhattak vagy talalhatnanak neki helyet es eleg jatekidot. Foleg, hogy elengedtek Sanet es jelenleg is szelsot akarnak venni egy halom penzert.Tel véglegesen a Spursé. Nem tudom, hogy örüljek-e neki. Fiatal, de hát a csapatnál mindenki az, túlságosan is.Jó lesz ő.
Sixo
Én sajnálom. Jó kis játékos de idehoztuk Kanet elé. Cserébe már most bal szélén is lenne hely vmiert mégsem akarjuk
csebi
De en ugy hallottam, nem kifejezetten voltak megelegedve az edzesmunkajaval, nem megfelelo a mentalitasa a gyereknek, szart bele a dolgokba, ezert passzoltak el. Neki nem tett jot, hogy mar 17 evesen topcsapathoz ment.
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
Tel nem csatar elsodlegesen, hanem szelso, ugyhogy ha a Bayernnel akartak volna, boven talalhattak vagy talalhatnanak neki helyet es eleg jatekidot. Foleg, hogy elengedtek Sanet es jelenleg is szelsot akarnak venni egy halom penzert.Tel véglegesen a Spursé. Nem tudom, hogy örüljek-e neki. Fiatal, de hát a csapatnál mindenki az, túlságosan is.Jó lesz ő.
Sixo
Én sajnálom. Jó kis játékos de idehoztuk Kanet elé. Cserébe már most bal szélén is lenne hely vmiert mégsem akarjuk
csebi
De en ugy hallottam, nem kifejezetten voltak megelegedve az edzesmunkajaval, nem megfelelo a mentalitasa a gyereknek, szart bele a dolgokba, ezert passzoltak el. Neki nem tett jot, hogy mar 17 evesen topcsapathoz ment.
6 hónapja
Tel véglegesen a Spursé. Nem tudom, hogy örüljek-e neki. Fiatal, de hát a csapatnál mindenki az, túlságosan is.Jó lesz ő.
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
Kokó visszahozza a szerb edzotAz eddig is nyilt titok volt, hogy valszeg jon vissza Redenkovic.
JC6 (Mr. Miele)
Mondjuk szamomra az kesz rejtely, hogy Kovacs hogyan lehet sportigazgato... barhol. 😀
6 hónapja
Kokó visszahozza a szerb edzot
6 hónapja
Tel véglegesen a Spursé. Nem tudom, hogy örüljek-e neki. Fiatal, de hát a csapatnál mindenki az, túlságosan is.
6 hónapja
Az olasz foci is hova jutott... Gattuso, erted. Gattuso. Mint olasz szovetsegi kapitany. Egy csupasziv ember, jatekos volt, annak zsenialis, de mint edzo... Atlagosan egy evet sincs az aktualis csapatainal. Az o peldaja tokeletesen ramutat, hogy az egesz olasz futball haldoklik, uzletileg a Serie A mellett elment a vilag, mint ahogy az igazan jo olasz edzokbol is egyre kevesebb nevelodik mar ki. Oke, Mendes az ugynoke, ennyit szamit, hogy a vilag egyik legjobb irodaja menedzseli. De hat egy olasz valogatott elere... atyaeg.A Napoliban jó játékot játszott, peches volt a csapata. Egy kifejezetten jó edzőnek tűnt aki valamennyire kövi a modern trendeket, ez az olaszoknál ritka. Azóta mondjuk zuhanásban van és hát mindenkivel összeveszik akivel össze lehet. De a játék elképzelése nem rossz.
Stez
6 hónapja
Na, ennyi volt a majsztronak Debrecenben.
6 hónapja
Robertson lehet megy az Atléticóba? Mindenesetre a tárgyalásokat elkezdték.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
Valoszinuleg a klubcsapatainal is ezt gondoltak, hogy a mentalitasa felrazhatja a jatekosokat, de ha ez egyetlen klubnal sem sikerult, tippem szerint a valogatottnal sem fog. Es nehezebb dolga is lesz. Mas munka, ez valo igaz, de pont amiatt nehezebb, hogy a valogatottnal nincs ido javitani a hibakat, a klubcsapatnal legalabb az van.Az olasz foci is hova jutott... Gattuso, erted. Gattuso. Mint olasz szovetsegi kapitany. Egy csupasziv ember, jatekos volt, annak zsenialis, de mint edzo... Atlagosan egy evet sincs az aktualis csapatainal. Az o peldaja tokeletesen ramutat, hogy az egesz olasz futball haldoklik, uzletileg a Serie A mellett elment a vilag, mint ahogy az igazan jo olasz edzokbol is egyre kevesebb nevelodik mar ki. Oke, Mendes az ugynoke, ennyit szamit, hogy a vilag egyik legjobb irodaja menedzseli. De hat egy olasz valogatott elere... atyaeg.A válogatottnál öt év alatt nincs annyi meccs, mint egy klubcsapatnál egy év alatt.
Stez
Ráadásul teljesen más a munka természete, a kapitány feladata, szóval az eddigi HC múltjából kiindulni sehova nem vezet, abból semmi nem következik a jövőre nézve.
Ráadásul az olasz foci tényleg rottyon van, szóval még rontani se tud rajta, lehet, hogy pont az ő mentalitása, személye hoz sikert és kijutást a VB-re az olaszoknak. Egy próbát szerintem megér, hátha kijön belőle valami eredmény.
Őszentsége Sobri Jóska
Marpedig az, hogy vegul kinevezik majd ot, az eleg sokat megmutat az olasz foci jelenlegi helyzeterol. Siralom. Mar ot-het eve sem nezett ki jol az utanpotlas, de akik akkor nagyon igeretesek voltak, azoknak is jo resze elkallodott.
Ahogy slowmotion is irta, ide most pont egy Conte kellett volna, akinek sok eve ez a legnagyobb erenye, hogy rovid tavon csodakat tud muvelni.
6 hónapja
Az olasz foci is hova jutott... Gattuso, erted. Gattuso. Mint olasz szovetsegi kapitany. Egy csupasziv ember, jatekos volt, annak zsenialis, de mint edzo... Atlagosan egy evet sincs az aktualis csapatainal. Az o peldaja tokeletesen ramutat, hogy az egesz olasz futball haldoklik, uzletileg a Serie A mellett elment a vilag, mint ahogy az igazan jo olasz edzokbol is egyre kevesebb nevelodik mar ki. Oke, Mendes az ugynoke, ennyit szamit, hogy a vilag egyik legjobb irodaja menedzseli. De hat egy olasz valogatott elere... atyaeg.A válogatottnál öt év alatt nincs annyi meccs, mint egy klubcsapatnál egy év alatt.
Stez
Ráadásul teljesen más a munka természete, a kapitány feladata, szóval az eddigi HC múltjából kiindulni sehova nem vezet, abból semmi nem következik a jövőre nézve.
Ráadásul az olasz foci tényleg rottyon van, szóval még rontani se tud rajta, lehet, hogy pont az ő mentalitása, személye hoz sikert és kijutást a VB-re az olaszoknak. Egy próbát szerintem megér, hátha kijön belőle valami eredmény.
6 hónapja
Az olasz foci is hova jutott... Gattuso, erted. Gattuso. Mint olasz szovetsegi kapitany. Egy csupasziv ember, jatekos volt, annak zsenialis, de mint edzo... Atlagosan egy evet sincs az aktualis csapatainal. Az o peldaja tokeletesen ramutat, hogy az egesz olasz futball haldoklik, uzletileg a Serie A mellett elment a vilag, mint ahogy az igazan jo olasz edzokbol is egyre kevesebb nevelodik mar ki. Oke, Mendes az ugynoke, ennyit szamit, hogy a vilag egyik legjobb irodaja menedzseli. De hat egy olasz valogatott elere... atyaeg.Ezeknek Conte kellett volna, vb-re simán kiviszi őket, amit mondjuk Gattusoról már nem feltétlenül lehet elmondani
Stez
6 hónapja
Az olasz foci is hova jutott... Gattuso, erted. Gattuso. Mint olasz szovetsegi kapitany. Egy csupasziv ember, jatekos volt, annak zsenialis, de mint edzo... Atlagosan egy evet sincs az aktualis csapatainal. Az o peldaja tokeletesen ramutat, hogy az egesz olasz futball haldoklik, uzletileg a Serie A mellett elment a vilag, mint ahogy az igazan jo olasz edzokbol is egyre kevesebb nevelodik mar ki. Oke, Mendes az ugynoke, ennyit szamit, hogy a vilag egyik legjobb irodaja menedzseli. De hat egy olasz valogatott elere... atyaeg.
6 hónapja
Több örömöt okoznak az autósportok, kétségtelen. 😊Nem az hogy eleget nem, hanem semennyit sem. 😀 | (Bengals topikot is csak ritkán.) |A autó és motorsport topik elveszi minden idődet. 😀
Mikey
iktriad
Szerkesztette: Mikey
6 hónapja
Nem az hogy eleget nem, hanem semennyit sem. 😀 | (Bengals topikot is csak ritkán.) |A autó és motorsport topik elveszi minden idődet. 😀
Mikey
6 hónapja
Látod, nem olvasod eleget a Bills topikot. Már kb 2 hete házasok. 😀Nem az hogy eleget nem, hanem semennyit sem. 😀 | (Bengals topikot is csak ritkán.) |
iktriad
6 hónapja
Év=hónap vagy hétEgy 2-3 éven belül ez meg fog történni, hiába kapálózol 😉Pontosan, ki ne találja senki, hogy egy kerülettel lejjebb jönne.www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/06/kalmar-zsolt-felepult-es-keszen-all-az-uj-kihivasraFiola dettó ez volt, és még neki állt feljebb ugatni mint csk, amikor felkérdezték. jó helyen van Újpesten.
Egy kincs az ürge. Fehérváron évek óta fizetik, pedig sérülésből sérülésbe, rehabból rehabba ugrált. Elvileg most felépült, de a jelek szerint esze ágában nincs segíteni a feljutásban, inkább új kihívás elé néz. 😀
Bálesz
petey
zacknorb
Heisman nádor
Poloska vagyok.
6 hónapja
Egy 2-3 éven belül ez meg fog történni, hiába kapálózol 😉Pontosan, ki ne találja senki, hogy egy kerülettel lejjebb jönne.www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/06/kalmar-zsolt-felepult-es-keszen-all-az-uj-kihivasraFiola dettó ez volt, és még neki állt feljebb ugatni mint csk, amikor felkérdezték. jó helyen van Újpesten.
Egy kincs az ürge. Fehérváron évek óta fizetik, pedig sérülésből sérülésbe, rehabból rehabba ugrált. Elvileg most felépült, de a jelek szerint esze ágában nincs segíteni a feljutásban, inkább új kihívás elé néz. 😀
Bálesz
petey
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
6 hónapja
Pontosan, ki ne találja senki, hogy egy kerülettel lejjebb jönne.www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/06/kalmar-zsolt-felepult-es-keszen-all-az-uj-kihivasraFiola dettó ez volt, és még neki állt feljebb ugatni mint csk, amikor felkérdezték. jó helyen van Újpesten.
Bálesz
petey
Poloska vagyok.