Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
2-7 és ez sem túlzó

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
6 hónapja
Jól van. Sikerült kikapni a Karcagtól. Mi jön még?Kikaptam PL-fantasyben. Mindket ligaban. Emellett ezen a hetvegen kiestem NB I-es es NB II-es survivor ligaban is. Erted.
nagylaza, főpohárnok
6 hónapja
Még a szaudiaknak sem, gondold el mi szemét van a keretben...senkit nem adtunk el idáig. 😕 Félek senkinek nem kellenek ETH selejtjeia csatárunk meg tudta tartani a labdát elől és visszajátszani jó helyre! Höjlund jegyzetelj!Neki már nem kell😂
Toto21
manuszka86
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
6 hónapja
Jól van. Sikerült kikapni a Karcagtól. Mi jön még?A Szentlőrinc meg Szivacskival nyer Mezőkövesden...
nagylaza, főpohárnok
Amúgy mi jönne? Harmadik-hatodik hely, magyarázkodás, Bicepsz marad, minden marad.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
6 hónapja
Arsenal nem érdemelne 3 pontot.Egyaltalan nem, lofaszt nem jatszottak. Kaptak egy ajandek gólt ahtan varjak a veget. Ennyi helyzetet kihagyni baszki...
Nomac
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
6 hónapja
1-4,de lehetne akár 6 is!10ből csak meg lett a 6!
nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
6 hónapja
Jól van. Sikerült kikapni a Karcagtól. Mi jön még?
6 hónapja
Nehéz ügy de reménykedni kell😛senkit nem adtunk el idáig. 😕 Félek senkinek nem kellenek ETH selejtjeia csatárunk meg tudta tartani a labdát elől és visszajátszani jó helyre! Höjlund jegyzetelj!Neki már nem kell😂
Toto21
manuszka86
Toto21
6 hónapja
senkit nem adtunk el idáig. 😕 Félek senkinek nem kellenek ETH selejtjeia csatárunk meg tudta tartani a labdát elől és visszajátszani jó helyre! Höjlund jegyzetelj!Neki már nem kell😂
Toto21
manuszka86
6 hónapja
Hát..erre láttunk már tizit.
6 hónapja
Értékelem 😅Az Inter Turku a 20. fordulóban elszenvedte első vereségét 😞Gyászolunk.
warr_b
nagylaza, főpohárnok
Bár a Vasas lenne ilyen ergya...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
6 hónapja
a csatárunk meg tudta tartani a labdát elől és visszajátszani jó helyre! Höjlund jegyzetelj!Neki már nem kell😂
Toto21
6 hónapja
Egy vedo kene es jobbszelso nalam. Casemirot azert nem irom, mert ott nalam vagy Ugarte vagy Mainoo lenne alapbol, most is egyikuk kezdett volna, es kapust sem irok, mert szerintem Bayindir egy jo kapus, es abszolut folosleges 30-40-50 milliokert igazolni erre a posztra.manuszka86StezEz az az MU, ahol azt mondom, kb. meg ket posztra kene egy-egy korrekt igazolas, es siman top5-6 szint.Pl egy Baleba vagy hasonló középpályás Casemiro helyett😛
Stez
Meg egy kapus😂😂manuszka86
6 hónapja
a csatárunk meg tudta tartani a labdát elől és visszajátszani jó helyre! Höjlund jegyzetelj!
6 hónapja
A labdaszedők és a kapus értékes időt vesznek el az MU-tól.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
Ez az az MU, ahol azt mondom, kb. meg ket posztra kene egy-egy korrekt igazolas, es siman top5-6 szint.Pl egy Baleba vagy hasonló középpályás Casemiro helyett😛
Stez
Meg egy kapus😂😂
Szerkesztette: manuszka86
6 hónapja
Arsenal nem érdemelne 3 pontot.
6 hónapja
A Twitter zengett a negativ irasoktol es bejegyzesektol, nala is es Cunhanal is.Ki röhögött azon?Persze, mert az Mbeumo-dealen csak rohogott mindenki. Kozben amugy o volt a Brentford motorja es amellett, hogy fizikalis, rohadt okos jatekos. Pont egy hozza hasonlo agy kellett Fernandes melle.Határozottan tetszetős ez az MUJobbnak tűnünk mint gondoltuk😂
zacknorb
manuszka86
Stez
Az én környezetemben, meg bármit olvastam mindenki tudta, hogy kurva jó.
zacknorb
6 hónapja
Az Inter Turku a 20. fordulóban elszenvedte első vereségét 😞Gyászolunk.
warr_b
6 hónapja
Ez az az MU, ahol azt mondom, kb. meg ket posztra kene egy-egy korrekt igazolas, es siman top5-6 szint.Ez így van,marhára bírtam a csávót ott is,alulértékelt játékos pedig piszok jó😃Persze, mert az Mbeumo-dealen csak rohogott mindenki. Kozben amugy o volt a Brentford motorja es amellett, hogy fizikalis, rohadt okos jatekos. Pont egy hozza hasonlo agy kellett Fernandes melle.Határozottan tetszetős ez az MUJobbnak tűnünk mint gondoltuk😂
zacknorb
manuszka86
Stez
De jó látni hogy most fizikálisan toppon van a csapat és nem vagyunk puhapöcsök
manuszka86
6 hónapja
Ki röhögött azon?Persze, mert az Mbeumo-dealen csak rohogott mindenki. Kozben amugy o volt a Brentford motorja es amellett, hogy fizikalis, rohadt okos jatekos. Pont egy hozza hasonlo agy kellett Fernandes melle.Határozottan tetszetős ez az MUJobbnak tűnünk mint gondoltuk😂
zacknorb
manuszka86
Stez
Az én környezetemben, meg bármit olvastam mindenki tudta, hogy kurva jó.
Poloska vagyok.
6 hónapja
Ez így van,marhára bírtam a csávót ott is,alulértékelt játékos pedig piszok jó😃Persze, mert az Mbeumo-dealen csak rohogott mindenki. Kozben amugy o volt a Brentford motorja es amellett, hogy fizikalis, rohadt okos jatekos. Pont egy hozza hasonlo agy kellett Fernandes melle.Határozottan tetszetős ez az MUJobbnak tűnünk mint gondoltuk😂
zacknorb
manuszka86
Stez
De jó látni hogy most fizikálisan toppon van a csapat és nem vagyunk puhapöcsök
6 hónapja
Persze, mert az Mbeumo-dealen csak rohogott mindenki. Kozben amugy o volt a Brentford motorja es amellett, hogy fizikalis, rohadt okos jatekos. Pont egy hozza hasonlo agy kellett Fernandes melle.Határozottan tetszetős ez az MUJobbnak tűnünk mint gondoltuk😂
zacknorb
manuszka86
6 hónapja
Maguire, winning time.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
Mbeumo kurvajó playa lesz ittMennyivel másabb egy PL-ben bevált igazolás, mint minden más ligából hozott. Rajta annyira látszik hogy ehhez a keménységhez szokott.
manuszka86