NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
89
15
02:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
elkapott a hasmars hogy ennyire tudtad? 😀mennyi lesz ennek a vége, 10? sok ilyen csoportmeccs lesz szerintemmondtam én
Löfli
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
mennyi lesz ennek a vége, 10? sok ilyen csoportmeccs lesz szerintemmondtam én
Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
KöszönömAhogy Müller válaszolna Bitte
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
Bayern a védelme leszámítva gála kezdő. Nem az volt, hogy itt B csapattal állnak ki a nagyok?Nem az volt, hogy kötelesek a rendes keretüket elvinni?
Sixo
6 hónapja
És nem fogják érteni, hogy miért van még football csapat Oaklandben.Holnap meg lehozzák, hogy egy TD-vel és egy field goallal nyert a Bayern egy gyenge színvonalú támadófocit hozó football meccsen 😊Félve kérdezem, biztosan jót tesz a globális focinak ez a reality check?Nem, de kint ok leszarjak, jok e vagy sem, csak a show a fontos, a sztarok es a csillogas. Szerinted az miert van, hogy LA-be koltoztettek ket NFL-csapatot, es a meccseiken nem sajat szurkolok vannak jobbara? Meg hogy arrol szol az egesz, milyen sztarok vannak kint epp a Rams-meccseken mondjuk? Az amerikaiaknak ez kell, Messi meg a sztarok. Az MLS is errol szol sok eve, hogy a kioregedo europai nagy neveket viszik levezetni, jo marketing.
Arról nem beszélve hogy a VB előtt biztosan ez a jó bemutatkozás az amerikai piacnak?
Tony Adams
Stez
Matthew99
6 hónapja
Holnap meg lehozzák, hogy egy TD-vel és egy field goallal nyert a Bayern egy gyenge színvonalú támadófocit hozó football meccsen 😊Félve kérdezem, biztosan jót tesz a globális focinak ez a reality check?Nem, de kint ok leszarjak, jok e vagy sem, csak a show a fontos, a sztarok es a csillogas. Szerinted az miert van, hogy LA-be koltoztettek ket NFL-csapatot, es a meccseiken nem sajat szurkolok vannak jobbara? Meg hogy arrol szol az egesz, milyen sztarok vannak kint epp a Rams-meccseken mondjuk? Az amerikaiaknak ez kell, Messi meg a sztarok. Az MLS is errol szol sok eve, hogy a kioregedo europai nagy neveket viszik levezetni, jo marketing.
Arról nem beszélve hogy a VB előtt biztosan ez a jó bemutatkozás az amerikai piacnak?
Tony Adams
Stez

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
6 hónapja
Félve kérdezem, biztosan jót tesz a globális focinak ez a reality check?Nem, de kint ok leszarjak, jok e vagy sem, csak a show a fontos, a sztarok es a csillogas. Szerinted az miert van, hogy LA-be koltoztettek ket NFL-csapatot, es a meccseiken nem sajat szurkolok vannak jobbara? Meg hogy arrol szol az egesz, milyen sztarok vannak kint epp a Rams-meccseken mondjuk? Az amerikaiaknak ez kell, Messi meg a sztarok. Az MLS is errol szol sok eve, hogy a kioregedo europai nagy neveket viszik levezetni, jo marketing.
Tony Adams
6 hónapja
Félve kérdezem, biztosan jót tesz a globális focinak ez a reality check?Arról nem beszélve hogy a VB előtt biztosan ez a jó bemutatkozás az amerikai piacnak?
6 hónapja
De tesam, nem az a baj, hogy Europaban odabaszol plusz 2-3-4-5-6 helyet a kvalisoknak, mert ott kijut Olaszorszag, Torokorszag es hasonlok potselejtezon, hanem az a baj, hogy FIFA-eknal Europa kap plusz keves spotot, mig kap minden mas kontinens, ezaltal pedig nezhetsz plusz csomo meccset egy vilagbajnoksagon, amin San Marino, Costa Rica, Jordania, meg ilyen csodalatos valogatottak bohockodnak neked.Így jutott ki az EB-re a magyar csapat is kétszer, különben pont az lenne, mint a VB selejtezőkön.Aranyos a FIFÁ-tól, hogy csináltak egy edzőmeccset a Bayernnek Cincinnati-ben.Ennyire komoly ez a klub-vb. Es ennyire esz csodalatos majd a megnovelt letszamu vb meg Eb is. 😀
Kampman
De a FIFA-nak kell, mert kva jo.
Stez
ozibozi
Ha Europa kapna a plusz helyeket, nem lenne gond, mert jo par amugy korrekt europai csapat van, ami nem jut ki. Csak nem ok kapjak.
Szerkesztette: Stez
6 hónapja
Bayern a védelme leszámítva gála kezdő. Nem az volt, hogy itt B csapattal állnak ki a nagyok?
6 hónapja
Így jutott ki az EB-re a magyar csapat is kétszer, különben pont az lenne, mint a VB selejtezőkön.Aranyos a FIFÁ-tól, hogy csináltak egy edzőmeccset a Bayernnek Cincinnati-ben.Ennyire komoly ez a klub-vb. Es ennyire esz csodalatos majd a megnovelt letszamu vb meg Eb is. 😀
Kampman
Stez
6 hónapja
az MB1 egyedül az FM-ben szórakoztató, főleg, ha MB2-es csapattal kezded 😀Egyszerűen, ami ebben a magyar futballban megy, nem is értem, hogy lehet ezt birkamód tűrni 😆😆😆Tűrni? Minek egyáltalán követni? Az egész mb1 nem más, mint variációk egy témára: a lehető legtöbb pénzt zsebre tenni a semmiért. Minden egyes kattintással, rá szánt idővel ezt a fertőt támogatod közvetve vagy közvetlenül, az egyetlen dolog amit tehetsz, hogy teljesen ignorálod.
JC6 (Mr. Miele)
r.baggio

Don't blink!
6 hónapja
mennyi lesz ennek a vége, 10? sok ilyen csoportmeccs lesz szerintemÉn már előre kinéztem magamnak a Dortmund - Mamelodi Sundowns és persze a ManCity - Wydad rangadókat.
Löfli
6 hónapja
Aranyos a FIFÁ-tól, hogy csináltak egy edzőmeccset a Bayernnek Cincinnati-ben.Ennyire komoly ez a klub-vb. Es ennyire esz csodalatos majd a megnovelt letszamu vb meg Eb is. 😀
Kampman
6 hónapja
mennyi lesz ennek a vége, 10? sok ilyen csoportmeccs lesz szerintem

Don't blink!
6 hónapja
Aranyos a FIFÁ-tól, hogy csináltak egy edzőmeccset a Bayernnek Cincinnati-ben.
6 hónapja
Hinnye... közben Gattuso az olasz szövkap, kövi tornát ki akarják hagyni vajon?Az utóbbi két vb-t nála kvalifikáltabb kapitányokkal is sikerült kihagyni.
Beki
6 hónapja
Hinnye... közben Gattuso az olasz szövkap, kövi tornát ki akarják hagyni vajon?
6 hónapja
Angola könnyedén behúzta a döntőt.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
Menő lett a 25-26os BM mez.A hazai nagyon gaz, és elég nagy botrány is van amiatt a szurkolok között.
Sixo
A vendég az sztem jól néz ki, nekem tetszik h próbálkoznak újítani a mezparkon pl hosszú idő után tavaly kedvet is kaptam be rendelni az idegenbeli mezt, természetesen Müllerrel hiszen tudtam h az utolsó bundás szezonja lesz vszeg.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.