NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
247
21
02:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Lehet azon, amin az NSO-sok.Te melyik bolygón élsz?Péntek van. Mindenhol vagy reeleket pörgetnek vagy már kettőkor leléptek.pákszi efszí a Kolozsvárt kaptaamugy vmi elkepeszto, hogy az uefa oldalan semmi osszegzes nincs a sorsolasokrol meg jelenleg sem ...
Löfli
csebi
Nemes samu09
Willie Parker
Poloska vagyok.
6 hónapja
Te melyik bolygón élsz?Péntek van. Mindenhol vagy reeleket pörgetnek vagy már kettőkor leléptek.pákszi efszí a Kolozsvárt kaptaamugy vmi elkepeszto, hogy az uefa oldalan semmi osszegzes nincs a sorsolasokrol meg jelenleg sem ...
Löfli
csebi
Nemes samu09
6 hónapja
Péntek van. Mindenhol vagy reeleket pörgetnek vagy már kettőkor leléptek.pákszi efszí a Kolozsvárt kaptaamugy vmi elkepeszto, hogy az uefa oldalan semmi osszegzes nincs a sorsolasokrol meg jelenleg sem ...
Löfli
csebi
6 hónapja
pákszi efszí a Kolozsvárt kaptaamugy vmi elkepeszto, hogy az uefa oldalan semmi osszegzes nincs a sorsolasokrol meg jelenleg sem ...
Löfli
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
pákszi efszí a Kolozsvárt kapta

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
na jon Levi is, kicsit Kodros igazolas ez, nem tudom mi szukseg van ra.Persze, meg Ötvös Csöpi is ilyen.
Kenny
Pár hete még azt nyilatkozta, hogy megy haza Svédországba, mert családalapítás, asszony stb. 😂
És nem hiszem, hogy annyival több lenne nálunk a pénz, mint a Pufla-nál…
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
6 hónapja
az izlandi Breidablik a kollégám kedvenc csapata, majd mondom neki, hogy repüljünk ki Albániába a meccsre 😀😀a Vikingur - Lincoln Red Imps párharcban gyűlni fognak a km-ek 😀albán-izlandi is komoly kis utazás
és lesz egy ír - észak-ír párharc is, nyami
Löfli
zacknorb

Don't blink!
6 hónapja
Hamrun meg a Zalgirist. ott meg talan lehet is eselyuk.a Vikingur - Lincoln Red Imps párharcban gyűlni fognak a km-ek 😀albán-izlandi is komoly kis utazás
Löfli
zacknorb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
a Vikingur - Lincoln Red Imps párharcban gyűlni fognak a km-ek 😀albán-izlandi is komoly kis utazás
Löfli
Poloska vagyok.
6 hónapja
na jon Levi is, kicsit Kodros igazolas ez, nem tudom mi szukseg van ra.
6 hónapja
a Vikingur - Lincoln Red Imps párharcban gyűlni fognak a km-ek 😀és lesz egy ír - észak-ír párharc is, nyami
Szerkesztette: Löfli

Don't blink!
6 hónapja
Vagy ha pl őket is kizárnák a nemzetközi versenysorozatokból mint megelőző agresszortHapoel lenne a legjobb mert akkor lehet nem is kellene utazni külföldre egyáltalán.A Paksnak már maszívesen 😮sorsolnakcsengetnek.
Lehetséges ellenfelek:
Legia Warszawa (POL)
FK Partizan Beograd (SRB)
CFR 1907 Cluj (ROU)
Hapoel Beer-Sheva FC (ISR)
zacknorb
slowmotion
csebi
/ja ez nem a viccek topic
6 hónapja
Na, Pethő Bence már jött, várom a Bódi Ádám bejelentésten megkockaztatom, hogy a Barcikanak osszesen nem lesz 15 pontja a bajnoksag vegen.
zacknorb
6 hónapja
Na, Pethő Bence már jött, várom a Bódi Ádám bejelentést
Poloska vagyok.
6 hónapja
Ráadásul utána Fradi-Barcika meccs, miben szintén benne van a halasztásNB I, 2025–2026sztem az osszes lehetoseg.
1. forduló (július 26-i hétvége)
MTK Budapest–Ferencvárosi TC
Kolorcity Kazincbarcika–Puskás Akadémia
Nyíregyháza Spartacus–Kisvárda
Újpest FC–Diósgyőri VTK
Paksi FC–ETO FC Győr
Zalaegerszegi TE FC–Debreceni VSC
Na, ebből mennyi marad el a nemzetközi kupák miatt?
Az Örökrangadót 1-nek számolom már, hiába a 2 Fradi és a Neoplan busznyi játékos. 😀😀
zacknorb
amugy annyira atlatszo az egesz: egybe sorsoltak a Paks- Gyort, hogy legalabb ket csapat miatt csak 1 meccs legyen.
Barcikat a Felcsuttal, hogy a feljutonak adjanak meg idot.
Fradi meg Fradi. hiaba lesz kiemelt es ilyen walesi meg lett bajnokok johetnek szembe akkor is fognak halasztast kerni sztem ...
csebi
Poloska vagyok.
6 hónapja
nálam is hazard az elsőHa már ChelseaDenílson a futballtörténelem legdrágább játékosa volt, amikor leigazolta a Betis, ennek ellenére elég halovány teljesítményt nyújtott, ki is esett a Betis két szezonnal később. nálam ő a legnagyobb soccer bust.
13 Worst Signings in Football History [Ranked]
www.givemesport.com/worst-signings-history-football-soccer/?link_source=ta_first_comment&taid=684c19dd54f573000195bc6f&fbclid=IwQ0xDSwK9VWpleHRuA2FlbQIxMQABHjGvXFtBOHEIEW8CsOGvQBgPO_H6XQlmgq-OSQYSBA1F4jD_HVlkDnRSqUHg_aem_QbdzuL-ZJCulaoQX6y9vNQ
ozibozi
deyell
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
6 hónapja
Sport igazgatóját, Ghisolfit úgy néz ki kibassza a Roma és jön vissza Massara, aki már 8 évet lehúzott korábban a csapatnál. A Milan pár éve bajnokságot nyerő csapatának ő volt a sportigazgatója.
6 hónapja
Hapoel lenne a legjobb mert akkor lehet nem is kellene utazni külföldre egyáltalán.A Paksnak már maszívesen 😮sorsolnakcsengetnek.
Lehetséges ellenfelek:
Legia Warszawa (POL)
CFR 1907 Cluj (ROU)
zacknorb
slowmotion
6 hónapja
Ha már ChelseaDenílson a futballtörténelem legdrágább játékosa volt, amikor leigazolta a Betis, ennek ellenére elég halovány teljesítményt nyújtott, ki is esett a Betis két szezonnal később. nálam ő a legnagyobb soccer bust.
www.givemesport.com/worst-signings-history-football-soccer/?link_source=ta_first_comment&taid=684c19dd54f573000195bc6f&fbclid=IwQ0xDSwK9VWpleHRuA2FlbQIxMQABHjGvXFtBOHEIEW8CsOGvQBgPO_H6XQlmgq-OSQYSBA1F4jD_HVlkDnRSqUHg_aem_QbdzuL-ZJCulaoQX6y9vNQ
ozibozi
buhloone mindstate
6 hónapja
A Paksnak már maszívesen 😮sorsolnakcsengetnek.
Lehetséges ellenfelek:
Legia Warszawa (POL)
CFR 1907 Cluj (ROU)
zacknorb
6 hónapja
Diouf azért a maga 15 millájával 2002ben azért elég komoly igazolás voiltŐk mondjuk nem kerültek csillagászati összegekbe, Pepé, klubrekord igazolás volt 72 millió fontért.liverpoolból ezek a nevek simán beférnének:Ha már ChelseaSzép Chelsea és United dominancia. Nicolas Pepét mondjuk hiányolom a listáról, annyira ugyan nem volt rossz mint Anthony, de azért közel, mondjuk neki 1 vállalható szezonja volt a 3-ból.
ozibozi
Sebii
El-Hadji Diouf
Mario Ballotelli
Christian Poulsen
Negritis, a vajda
Sebii
csak viszonyításként Robbie Keane-t ugyanakkor vette a Spurs 10milláért
és a MU Rio-t 45ért
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Ők mondjuk nem kerültek csillagászati összegekbe, Pepé, klubrekord igazolás volt 72 millió fontért.liverpoolból ezek a nevek simán beférnének:Ha már ChelseaSzép Chelsea és United dominancia. Nicolas Pepét mondjuk hiányolom a listáról, annyira ugyan nem volt rossz mint Anthony, de azért közel, mondjuk neki 1 vállalható szezonja volt a 3-ból.
ozibozi
Sebii
El-Hadji Diouf
Mario Ballotelli
Christian Poulsen
Negritis, a vajda
6 hónapja
liverpoolból ezek a nevek simán beférnének:Ha már ChelseaSzép Chelsea és United dominancia. Nicolas Pepét mondjuk hiányolom a listáról, annyira ugyan nem volt rossz mint Anthony, de azért közel, mondjuk neki 1 vállalható szezonja volt a 3-ból.
ozibozi
Sebii
El-Hadji Diouf
Mario Ballotelli
Christian Poulsen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Ha már ChelseaSzép Chelsea és United dominancia. Nicolas Pepét mondjuk hiányolom a listáról, annyira ugyan nem volt rossz mint Anthony, de azért közel, mondjuk neki 1 vállalható szezonja volt a 3-ból.
ozibozi
Szerkesztette: Sebii
6 hónapja
Ők az embéegyre optimalizáltak, Kubi őszinte sajnálatára.A Paksnak már ma sorsolnak.Mind1 is nekik kb
Lehetséges ellenfelek:
Legia Warszawa (POL)
CFR 1907 Cluj (ROU)
zacknorb
ozibozi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)