NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
160
18
02:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
A Paksnak már ma sorsolnak.Mind1 is nekik kb
Lehetséges ellenfelek:
Legia Warszawa (POL)
FK Partizan Beograd (SRB)
CFR 1907 Cluj (ROU)
Hapoel Beer-Sheva FC (ISR)
zacknorb
6 hónapja
A Paksnak már ma sorsolnak.Lehetséges ellenfelek:
Legia Warszawa (POL)
FK Partizan Beograd (SRB)
CFR 1907 Cluj (ROU)
Hapoel Beer-Sheva FC (ISR)
Poloska vagyok.
6 hónapja
Nagyon kihúzhatta csórikám a gyufát a lista összeállítónál, de legalább olyan focisták közé került akiket ismertek legalább 😊Ha már Chelseanem teljesen értem hogy kerülhet ingyenes igazolás egy ilyen listára
13 Worst Signings in Football History [Ranked]
www.givemesport.com/worst-signings-history-football-soccer/?link_source=ta_first_comment&taid=684c19dd54f573000195bc6f&fbclid=IwQ0xDSwK9VWpleHRuA2FlbQIxMQABHjGvXFtBOHEIEW8CsOGvQBgPO_H6XQlmgq-OSQYSBA1F4jD_HVlkDnRSqUHg_aem_QbdzuL-ZJCulaoQX6y9vNQ
ozibozi
legalábbis hogy miért nem ilyen "honorary mention"ként
annyi szar igazolás volt 10m+ért hogy top100ba nem férnének be nekem ingyenes igazolások
Negritis, a vajda
Azért nem szokványos eset:
Aly Dia, közismert nevén Ali Dia, egykori szenegáli profi labdarúgó, aki csatárként játszott. 1996 novemberében Dia meggyőzte Graeme Sounesst, a Southampton akkori menedzserét, hogy ő a FIFA Világ Év Játékosa és Aranylabdás George Weah unokatestvére, ami miatt napokkal később egy hónapos szerződést írt alá ...
Szerkesztette: ozibozi
6 hónapja
Ha már Chelseanem teljesen értem hogy kerülhet ingyenes igazolás egy ilyen listára
13 Worst Signings in Football History [Ranked]
www.givemesport.com/worst-signings-history-football-soccer/?link_source=ta_first_comment&taid=684c19dd54f573000195bc6f&fbclid=IwQ0xDSwK9VWpleHRuA2FlbQIxMQABHjGvXFtBOHEIEW8CsOGvQBgPO_H6XQlmgq-OSQYSBA1F4jD_HVlkDnRSqUHg_aem_QbdzuL-ZJCulaoQX6y9vNQ
ozibozi
legalábbis hogy miért nem ilyen "honorary mention"ként
annyi szar igazolás volt 10m+ért hogy top100ba nem férnének be nekem ingyenes igazolások
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Ha már Chelsea13 Worst Signings in Football History [Ranked]
Szerkesztette: ozibozi
6 hónapja
ez komoly, hogy ilyen kevesen vannak? 😊miki egér kupa, ez is sok.
NB2
6 hónapja
ez komoly, hogy ilyen kevesen vannak? 😊Nem túl jó szervezés abból a szempontból, hogy ha pl. a Miami játszhatott otthon, akkor a Los Angeles miért nem a Rose Bowl-ban játszik.
NB2
Sőt, a másik két meccsük is Nashville-ben meg Orlandóban lesz. Hát nem tudom.
Szerkesztette: Kampman
6 hónapja
ez komoly, hogy ilyen kevesen vannak? 😊
6 hónapja
Dragan Vukmir lett a BVSC edzője 😀 #kiesésCsertői Aurél és Feczkó Tamás nem volt még?
Löfli
6 hónapja
Dragan Vukmir lett a BVSC edzője 😀 #kiesés

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
A felett elsiklottam.Most néztem vissza a tegnapi PSG-Atleti meccs második félidejének összefoglalóját. Most szembesültem vele, hogy kipróbálták a bíró minden döntését elmagyarázza, mintha NFL lenne.Már az első félidőben láthattad az érvénytelen Alvarez gólnál.
Sixo
zacknorb
6 hónapja
Miért ne? Senkinek se rossz így, aki nem akarja, az nem nézi, nem kötelező. Aztán a legjobb 8 között úgyis az erős csapatok lesznek, addig meg hagy örüljön a világ azon része, ahol nem topligás csapatok vannak a bajnokságban.Remek és miért kell ezt, ilyen különbségekkel lévő csapatokat egy nemzetközi eseménybe szervezni?azert az a kep nagyon kemeny az elso felido vegerol, ahol a Bayern osszes mezonyjatekosa 25 meterre van az Auckland kapujatol. ha jol emlekszem nem is pontrugas utani kozvetlen kep hanem egyszeruen igy allt fel a csapat tamadashoz.Az Auckland egy félamatőr csapat, nem?
csebi
Mint nálunk egy NB3-as.
Egy valódi tétmeccs egy ilyen világszinten top csapat ellen nekik életük sztorija eredménytől függetlenül.
Őszentsége Sobri Jóska
alatriste
Pl. az új-zélandi embereknek nagy össznépi jóérzést ad, hogy egy Bayernnel meccselhetnek tétmeccsen (nem valami B-csapatos stadionavatón), még ha kapnak is egy tizest. Valahol erről szól a sport, nem?
6 hónapja
Pesics likes this.Fiola hosszabbított💜lilakurva 😀
zacknorb
petey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
Most néztem vissza a tegnapi PSG-Atleti meccs második félidejének összefoglalóját. Most szembesültem vele, hogy kipróbálták a bíró minden döntését elmagyarázza, mintha NFL lenne.Már az első félidőben láthattad az érvénytelen Alvarez gólnál.
Sixo
Poloska vagyok.
6 hónapja
Most néztem vissza a tegnapi PSG-Atleti meccs második félidejének összefoglalóját. Most szembesültem vele, hogy kipróbálták a bíró minden döntését elmagyarázza, mintha NFL lenne.
6 hónapja
NB I, 2025–2026sztem az osszes lehetoseg.
1. forduló (július 26-i hétvége)
MTK Budapest–Ferencvárosi TC
Kolorcity Kazincbarcika–Puskás Akadémia
Nyíregyháza Spartacus–Kisvárda
Újpest FC–Diósgyőri VTK
Paksi FC–ETO FC Győr
Zalaegerszegi TE FC–Debreceni VSC
Na, ebből mennyi marad el a nemzetközi kupák miatt?
Az Örökrangadót 1-nek számolom már, hiába a 2 Fradi és a Neoplan busznyi játékos. 😀😀
zacknorb
amugy annyira atlatszo az egesz: egybe sorsoltak a Paks- Gyort, hogy legalabb ket csapat miatt csak 1 meccs legyen.
Barcikat a Felcsuttal, hogy a feljutonak adjanak meg idot.
Fradi meg Fradi. hiaba lesz kiemelt es ilyen walesi meg lett bajnokok johetnek szembe akkor is fognak halasztast kerni sztem ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
Na a Sampdoria ugy nez ki egyelőre el vele, h kapott egy esélyt a bentmaradasra.És aki azt hitte, ebben a sztoriban nincs több: hazafelé a salernóiak bevertek a gépen valami remek kínai tésztát, ami után olyan rosszul lettek, hogy a leszállás után 16 embert vitt mentő a kórházba. Ez figyelembe véve, hogy egy órás útról beszélünk, és még meg is kell enni, valami ütős cucc lehetett. Szóval most ételmérgezésre hivatkozva halasztást kérnek a visszavágóra. Ez valami zseniális.
rob3r7o
6 hónapja
NB I, 2025–20261. forduló (július 26-i hétvége)
MTK Budapest–Ferencvárosi TC
Kolorcity Kazincbarcika–Puskás Akadémia
Nyíregyháza Spartacus–Kisvárda
Újpest FC–Diósgyőri VTK
Paksi FC–ETO FC Győr
Zalaegerszegi TE FC–Debreceni VSC
Na, ebből mennyi marad el a nemzetközi kupák miatt?
Az Örökrangadót 1-nek számolom már, hiába a 2 Fradi és a Neoplan busznyi játékos. 😀😀
Poloska vagyok.
6 hónapja
YoungZeeZee
9 403
mert tlana oceaniai bl-t nyertek vagy mit.Remek és miért kell ezt, ilyen különbségekkel lévő csapatokat egy nemzetközi eseménybe szervezni?azert az a kep nagyon kemeny az elso felido vegerol, ahol a Bayern osszes mezonyjatekosa 25 meterre van az Auckland kapujatol. ha jol emlekszem nem is pontrugas utani kozvetlen kep hanem egyszeruen igy allt fel a csapat tamadashoz.Az Auckland egy félamatőr csapat, nem?
csebi
Mint nálunk egy NB3-as.
Egy valódi tétmeccs egy ilyen világszinten top csapat ellen nekik életük sztorija eredménytől függetlenül.
Őszentsége Sobri Jóska
alatriste
de sztem boven eleg lenne az x ev gyoztesei barhonnan aztan max a masik dontos (CSAK BL szint).ha van atfedes akkor elodontosek vagy kisebb kupakn yertesei mint europa liga meg ki tudja mi a megfeleloje a vilag tobbi reszen ennek
nem kell itt 32 csapat.
6 hónapja
Amúgy én adnám, ha a foci VB is 16 csapattal menne. Annyi felesleges sallang meccs van…Remek és miért kell ezt, ilyen különbségekkel lévő csapatokat egy nemzetközi eseménybe szervezni?azert az a kep nagyon kemeny az elso felido vegerol, ahol a Bayern osszes mezonyjatekosa 25 meterre van az Auckland kapujatol. ha jol emlekszem nem is pontrugas utani kozvetlen kep hanem egyszeruen igy allt fel a csapat tamadashoz.Az Auckland egy félamatőr csapat, nem?
csebi
Mint nálunk egy NB3-as.
Őszentsége Sobri Jóska
alatriste
6 hónapja
Remek és miért kell ezt, ilyen különbségekkel lévő csapatokat egy nemzetközi eseménybe szervezni?azert az a kep nagyon kemeny az elso felido vegerol, ahol a Bayern osszes mezonyjatekosa 25 meterre van az Auckland kapujatol. ha jol emlekszem nem is pontrugas utani kozvetlen kep hanem egyszeruen igy allt fel a csapat tamadashoz.Az Auckland egy félamatőr csapat, nem?
csebi
Mint nálunk egy NB3-as.
Őszentsége Sobri Jóska

Liverpool Fc
6 hónapja
Jaja, több játékosuk azért nem utazott el, mert nem kaptak szabadságot a munkahelyükönazert az a kep nagyon kemeny az elso felido vegerol, ahol a Bayern osszes mezonyjatekosa 25 meterre van az Auckland kapujatol. ha jol emlekszem nem is pontrugas utani kozvetlen kep hanem egyszeruen igy allt fel a csapat tamadashoz.Az Auckland egy félamatőr csapat, nem?
csebi
Mint nálunk egy NB3-as.
Őszentsége Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 hónapja
azert az a kep nagyon kemeny az elso felido vegerol, ahol a Bayern osszes mezonyjatekosa 25 meterre van az Auckland kapujatol. ha jol emlekszem nem is pontrugas utani kozvetlen kep hanem egyszeruen igy allt fel a csapat tamadashoz.Az Auckland egy félamatőr csapat, nem?
csebi
Mint nálunk egy NB3-as.