NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

6 hónapja
ozibozi New York Giants 20 206
A Paksnak már ma sorsolnak.

Lehetséges ellenfelek:
Legia Warszawa (POL)
FK Partizan Beograd (SRB)
CFR 1907 Cluj (ROU)
Hapoel Beer-Sheva FC (ISR)
zacknorb
Mind1 is nekik kb
6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 775 — Kinek mit intézett a kormánya
A Paksnak már ma sorsolnak.

Lehetséges ellenfelek:
Legia Warszawa (POL)
FK Partizan Beograd (SRB)
CFR 1907 Cluj (ROU)
Hapoel Beer-Sheva FC (ISR)

Poloska vagyok.
6 hónapja
Ha már Chelsea

13 Worst Signings in Football History [Ranked]

www.givemesport.com/worst-signings-history-football-soccer/?link_source=ta_first_comment&taid=684c19dd54f573000195bc6f&fbclid=IwQ0xDSwK9VWpleHRuA2FlbQIxMQABHjGvXFtBOHEIEW8CsOGvQBgPO_H6XQlmgq-OSQYSBA1F4jD_HVlkDnRSqUHg_aem_QbdzuL-ZJCulaoQX6y9vNQ
ozibozi
nem teljesen értem hogy kerülhet ingyenes igazolás egy ilyen listára
legalábbis hogy miért nem ilyen "honorary mention"ként
annyi szar igazolás volt 10m+ért hogy top100ba nem férnének be nekem ingyenes igazolások
Negritis, a vajda
Nagyon kihúzhatta csórikám a gyufát a lista összeállítónál, de legalább olyan focisták közé került akiket ismertek legalább 😊

Azért nem szokványos eset:

Aly Dia, közismert nevén Ali Dia, egykori szenegáli profi labdarúgó, aki csatárként játszott. 1996 novemberében Dia meggyőzte Graeme Sounesst, a Southampton akkori menedzserét, hogy ő a FIFA Világ Év Játékosa és Aranylabdás George Weah unokatestvére, ami miatt napokkal később egy hónapos szerződést írt alá ...

Szerkesztette: ozibozi
6 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 949 — The Mathematician
Ha már Chelsea

www.givemesport.com/worst-signings-history-football-soccer/?link_source=ta_first_comment&taid=684c19dd54f573000195bc6f&fbclid=IwQ0xDSwK9VWpleHRuA2FlbQIxMQABHjGvXFtBOHEIEW8CsOGvQBgPO_H6XQlmgq-OSQYSBA1F4jD_HVlkDnRSqUHg_aem_QbdzuL-ZJCulaoQX6y9vNQ
ozibozi
nem teljesen értem hogy kerülhet ingyenes igazolás egy ilyen listára
legalábbis hogy miért nem ilyen "honorary mention"ként
annyi szar igazolás volt 10m+ért hogy top100ba nem férnének be nekem ingyenes igazolások

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Ha már Chelsea

Szerkesztette: ozibozi
6 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 357 — Omar's Coming Yo!
ez komoly, hogy ilyen kevesen vannak? 😊
NB2
miki egér kupa, ez is sok.

6 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 972
NB2
Nem túl jó szervezés abból a szempontból, hogy ha pl. a Miami játszhatott otthon, akkor a Los Angeles miért nem a Rose Bowl-ban játszik.

Sőt, a másik két meccsük is Nashville-ben meg Orlandóban lesz. Hát nem tudom.

Szerkesztette: Kampman

6 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
6 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 972
Dragan Vukmir lett a BVSC edzője 😀 #kiesés
Löfli
Csertői Aurél és Feczkó Tamás nem volt még?

6 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 703 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Dragan Vukmir lett a BVSC edzője 😀 #kiesés

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 409 — LIGHTS OUT!
Most néztem vissza a tegnapi PSG-Atleti meccs második félidejének összefoglalóját. Most szembesültem vele, hogy kipróbálták a bíró minden döntését elmagyarázza, mintha NFL lenne.
Sixo
Már az első félidőben láthattad az érvénytelen Alvarez gólnál.
zacknorb
A felett elsiklottam.

6 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 135 — #NoStress
azert az a kep nagyon kemeny az elso felido vegerol, ahol a Bayern osszes mezonyjatekosa 25 meterre van az Auckland kapujatol. ha jol emlekszem nem is pontrugas utani kozvetlen kep hanem egyszeruen igy allt fel a csapat tamadashoz.
csebi
Az Auckland egy félamatőr csapat, nem?
Mint nálunk egy NB3-as.
Egy valódi tétmeccs egy ilyen világszinten top csapat ellen nekik életük sztorija eredménytől függetlenül.
Őszentsége Sobri Jóska
Remek és miért kell ezt, ilyen különbségekkel lévő csapatokat egy nemzetközi eseménybe szervezni?
alatriste
Miért ne? Senkinek se rossz így, aki nem akarja, az nem nézi, nem kötelező. Aztán a legjobb 8 között úgyis az erős csapatok lesznek, addig meg hagy örüljön a világ azon része, ahol nem topligás csapatok vannak a bajnokságban.
Pl. az új-zélandi embereknek nagy össznépi jóérzést ad, hogy egy Bayernnel meccselhetnek tétmeccsen (nem valami B-csapatos stadionavatón), még ha kapnak is egy tizest. Valahol erről szól a sport, nem?

6 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 930 — Lucas Scott
Fiola hosszabbított💜
zacknorb
lilakurva 😀
petey
Pesics likes this.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 643 — Csodabogár
Fiola hosszabbított💜
zacknorb
lilakurva 😀

6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 775 — Kinek mit intézett a kormánya
Fiola hosszabbított💜

Poloska vagyok.
6 hónapja
Most néztem vissza a tegnapi PSG-Atleti meccs második félidejének összefoglalóját. Most szembesültem vele, hogy kipróbálták a bíró minden döntését elmagyarázza, mintha NFL lenne.
Sixo
Már az első félidőben láthattad az érvénytelen Alvarez gólnál.

Poloska vagyok.
6 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 409 — LIGHTS OUT!

6 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 930 — Lucas Scott
NB I, 2025–2026
1. forduló (július 26-i hétvége)
MTK Budapest–Ferencvárosi TC
Kolorcity Kazincbarcika–Puskás Akadémia
Nyíregyháza Spartacus–Kisvárda
Újpest FC–Diósgyőri VTK
Paksi FC–ETO FC Győr
Zalaegerszegi TE FC–Debreceni VSC

Na, ebből mennyi marad el a nemzetközi kupák miatt?
Az Örökrangadót 1-nek számolom már, hiába a 2 Fradi és a Neoplan busznyi játékos. 😀😀
zacknorb
sztem az osszes lehetoseg.

amugy annyira atlatszo az egesz: egybe sorsoltak a Paks- Gyort, hogy legalabb ket csapat miatt csak 1 meccs legyen.
Barcikat a Felcsuttal, hogy a feljutonak adjanak meg idot.
Fradi meg Fradi. hiaba lesz kiemelt es ilyen walesi meg lett bajnokok johetnek szembe akkor is fognak halasztast kerni sztem ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 017 — Axel Foley
Na a Sampdoria ugy nez ki egyelőre el vele, h kapott egy esélyt a bentmaradasra.
rob3r7o
És aki azt hitte, ebben a sztoriban nincs több: hazafelé a salernóiak bevertek a gépen valami remek kínai tésztát, ami után olyan rosszul lettek, hogy a leszállás után 16 embert vitt mentő a kórházba. Ez figyelembe véve, hogy egy órás útról beszélünk, és még meg is kell enni, valami ütős cucc lehetett. Szóval most ételmérgezésre hivatkozva halasztást kérnek a visszavágóra. Ez valami zseniális.

6 hónapja
NB I, 2025–2026
1. forduló (július 26-i hétvége)
MTK Budapest–Ferencvárosi TC
Kolorcity Kazincbarcika–Puskás Akadémia
Nyíregyháza Spartacus–Kisvárda
Újpest FC–Diósgyőri VTK
Paksi FC–ETO FC Győr
Zalaegerszegi TE FC–Debreceni VSC

Na, ebből mennyi marad el a nemzetközi kupák miatt?
Az Örökrangadót 1-nek számolom már, hiába a 2 Fradi és a Neoplan busznyi játékos. 😀😀

Poloska vagyok.
6 hónapja
YoungZeeZee 9 403
azert az a kep nagyon kemeny az elso felido vegerol, ahol a Bayern osszes mezonyjatekosa 25 meterre van az Auckland kapujatol. ha jol emlekszem nem is pontrugas utani kozvetlen kep hanem egyszeruen igy allt fel a csapat tamadashoz.
csebi
Mint nálunk egy NB3-as.
Egy valódi tétmeccs egy ilyen világszinten top csapat ellen nekik életük sztorija eredménytől függetlenül.
Őszentsége Sobri Jóska
Remek és miért kell ezt, ilyen különbségekkel lévő csapatokat egy nemzetközi eseménybe szervezni?
alatriste
mert tlana oceaniai bl-t nyertek vagy mit.

de sztem boven eleg lenne az x ev gyoztesei barhonnan aztan max a masik dontos (CSAK BL szint).ha van atfedes akkor elodontosek vagy kisebb kupakn yertesei mint europa liga meg ki tudja mi a megfeleloje a vilag tobbi reszen ennek
nem kell itt 32 csapat.
6 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 877
csebi
Mint nálunk egy NB3-as.
Őszentsége Sobri Jóska
alatriste
Amúgy én adnám, ha a foci VB is 16 csapattal menne. Annyi felesleges sallang meccs van…
6 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
csebi
Mint nálunk egy NB3-as.
Őszentsége Sobri Jóska

Liverpool Fc
6 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 263 — no es importante
csebi
Mint nálunk egy NB3-as.
Őszentsége Sobri Jóska
Jaja, több játékosuk azért nem utazott el, mert nem kaptak szabadságot a munkahelyükön

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 135 — #NoStress
csebi
Mint nálunk egy NB3-as.