Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Gundel hadar és indokolatlanul ordibál.De nem lesz 1 perces rémhíradó/agitprop a szünetben!
Nem ismeri fel a játékosokat, meg egy csomó felesleges faszságot mond.
Más gondom nincs.
Willie Parker
6 hónapja
Ludohoz képest igenKurvára más káveház ez a QarabaghKoszonjuk.
petey
Kenny
6 hónapja
Ez eddig nagyon potens, sorozatban a második BL meccsen Keane-től
Poloska vagyok.
6 hónapja
Varga az utóbbi évek egyik legjobb igazolása. Gyuri says hello Kubi 😆A Paks az FTC fiókcsapata. Vagy izé..
JC6 (Mr. Miele)
6 hónapja
Gundel hadar és indokolatlanul ordibál.Pozitívum viszont, hogy az angol szpíker egészen tisztán mondja, hogy "Ferencváros".
Nem ismeri fel a játékosokat, meg egy csomó felesleges faszságot mond.
Más gondom nincs.
Willie Parker
Amúgy pont gól előtt akartam írni, hogy szerintem ezt be fogja húzni a Fagyi. Nagyon drukkolok, mert nem bírnám elviselni, ha Kubi szomorú lenne.
6 hónapja
Ha valamelyik közepes sztár lő egy ilyen profi gólt valamelyik jegyzett csapatban, hetekig ömlengene róla a nemzetközi sajtó.
6 hónapja
illegal blindside block
6 hónapja
Varga az utóbbi évek egyik legjobb igazolása. Gyuri says hello Kubi 😆
6 hónapja
Gundel hadar és indokolatlanul ordibál.Nem ismeri fel a játékosokat, meg egy csomó felesleges faszságot mond.
Más gondom nincs.
6 hónapja
Kurvára más káveház ez a QarabaghÉs tényleg 😊
petey
6 hónapja
Sport1 is adjaKi is nyomtam a streemet… bár ennek a csapatnak magas lenne a BL..Benny Hill gól a Rangers ellen 😂Lol, 6 perc alatt 0-2, JC eret vàg
warr_b
warr_b
JC6 (Mr. Miele)
6 hónapja
Befizettem az MVM-es villanyszámlát, hátha ösztönzőleg hat.
6 hónapja
Teljesen szèt van szakadva a pálya kèrdès meddig bírja a kèt csapat az iramot 😏
6 hónapja
Már három 😆Ki is nyomtam a streemet… bár ennek a csapatnak magas lenne a BL..Benny Hill gól a Rangers ellen 😂Lol, 6 perc alatt 0-2, JC eret vàg
warr_b
warr_b
JC6 (Mr. Miele)

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
6 hónapja
Rangers gyorsan kicheckol
6 hónapja
Ki is nyomtam a streemet… bár ennek a csapatnak magas lenne a BL..Benny Hill gól a Rangers ellen 😂Lol, 6 perc alatt 0-2, JC eret vàg
warr_b
warr_b
6 hónapja
Több is.Van...🙄A Real szezonnyitó nem tért ki a fagyi előlNem baj, nem nagyon van itt olyan aki egyszerre fagyi meg Margit drukker 😂
ozibozi
warr_b
zemanla
6 hónapja
Van...🙄A Real szezonnyitó nem tért ki a fagyi előlNem baj, nem nagyon van itt olyan aki egyszerre fagyi meg Margit drukker 😂
ozibozi
warr_b

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
6 hónapja
A Real szezonnyitó nem tért ki a fagyi előlNem baj, nem nagyon van itt olyan aki egyszerre fagyi meg Margit drukker 😂
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
6 hónapja
A Real szezonnyitó nem tért ki a fagyi elől