Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Hosszu evek kb teljes kihagyasa (Grasshoppers , Real, Newcastle Ajax) utan a legutobbi Ludogorec meccsen latott sok jol jatszo magyar gyerek (ugynez ki 1 meccs eleg volt😀)visszahozta a lelkesedesem a Fradi irant igy kimentunk a mai Bl selejtezore es,oszinten mondom minden adott volt egy fasza estere de hat vegul ez lett belole....szerintem tobb van ebben , kar hogy ilyen elbsszott az edzoi stab meg hianyzik a rutin de ha latok legalabb 4-5 magyart a kezdobe tovabra is reszemrol szivesen jarok majd ujra Fradi meccsekre legyen az Konferencia, el,bl😀, akarmi!
6 hónapja
"Gratulálunk a Qarabagnak, ma nekik minden bejött. De mi az a csapat vagyunk, aki sosem adja fel! Mindörökké Ferencváros!" (Netuddki)
6 hónapja
Makkrecskás egy gyoker volt mindig is. Mellette esze sincs.Dibusztól kérdezném hogy az ötösön csúsztatták meg a labdát a második gól előtt, nem lett volna kedve lépni négyet és öklözni?
Hajnal te pöcs, amit Kadyval csináltál, frappáns választ kaptál, hogy kapnád be.
Félelmetesen gyengék voltunk. Nincs hozzászokva a csapat ennyi futáshoz…
Az a 28-as a második gól előtt elesett a saját lábában vagy fejjel akart a földön tisztázni, nem láttam pontosan, de “vicces” volt.
Öröm az ürömben amioor a kormányszóvivő gyoker buzi Menczer köcsög tenyerbemaszo retek kiírja hogy Irány a BL…
Sutyerák.
Remelem a telekom meg az MVM utal még pár milliárdot hogy Hajnal kedvére koltekezzen.
Joseph vagy ki vagy! Zavar a labda öreg!
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
6 hónapja
basszatok meg, hogy a csomagdijat tudjatok emelni, de egy normalis kibaszott mikrofont nem tudtok venni.Wizzair?
Kenny
6 hónapja
basszatok meg, hogy a csomagdijat tudjatok emelni, de egy normalis kibaszott mikrofont nem tudtok venni.
6 hónapja
Ne sírj, Kubi! Lesz még (zöld) szőlő, lesz még lágy (fehér) kenyér!
6 hónapja
Keane nagy kín....(Hogy ezen mennyitn"gondolkodtam" 😎)....Te nem érzed ezt a Keane-t
dande2
Nem voltál fradista soha
Nincs benned semmi küszködés
Ha az azeri ér BL-ben oda
6 hónapja
Saldanhat nem lehet utalni. Egy 7 eves kislany ikujaval vetekvo Firminho-klon mindenki vagya.O nekem az Misidjian es a nagy SaldanhaHajnal nezi a meccset. Kady Borges-t lehet le kene igazolnia, tehetseges sracnak tunik.Az egyik leggyűlöltebb Fradi játékos ever. Mármint nekem.
Toto21
vpi
Toto21
6 hónapja
Szerintem kene meg költeni par milliot a csapatra. De leginkabb kene egy kapus!De előtte egy elnök, egy FO és egy edző.
Toto21
6 hónapja
Bukakke partyvagy a kiscsaj mindenkinekremélem a dpk megy a könnyeket törölgetniMajd kiverik egymásnak
Negritis, a vajda
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Negritis, a vajda
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
vagy a kiscsaj mindenkinekremélem a dpk megy a könnyeket törölgetniMajd kiverik egymásnak
Negritis, a vajda
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
remélem a dpk megy a könnyeket törölgetniMajd kiverik egymásnak
Negritis, a vajda
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Legalabb KG megint nagy arccal ment a meccsnek, vagy ezt a hibat most nem kovette el?nincs más hátra, építeni kell egy csapatot a nemzetközire meccsekre is.
Stez
remélem most gratulálni fog Csányi, hogy megtrollkodja ezt a remek embert 😊
6 hónapja
Szerintem kene meg költeni par milliot a csapatra. De leginkabb kene egy kapus!
6 hónapja
Levitol megkerdezitek majd hova a picsaba rugdossa a labdakat?
6 hónapja
O nekem az Misidjian es a nagy SaldanhaHajnal nezi a meccset. Kady Borges-t lehet le kene igazolnia, tehetseges sracnak tunik.Az egyik leggyűlöltebb Fradi játékos ever. Mármint nekem.
Toto21
vpi
6 hónapja
Levi baszod
6 hónapja
Hajnal nezi a meccset. Kady Borges-t lehet le kene igazolnia, tehetseges sracnak tunik.Az egyik leggyűlöltebb Fradi játékos ever. Mármint nekem.
Toto21
6 hónapja
Egész első félidőben azt csinált a Fradi jobboldalon amit csak akart.szanaszet szopatnak egesz meccsen a ket szelen minket. gyakorlatilag nincs megnyert parharc ott, maximum szabalytalansag aran, wyscoutban megnezem majd.ezt a meccset is a szeleken buktuk el.?
Kenny
Egy rögzített szitus gól volt, ez meg full közepén ment át.
Ami azért fura, mert a 3-5-2-ben pont a középső területek lezárása a cél
zacknorb
Kenny
Poloska vagyok.
6 hónapja
szanaszet szopatnak egesz meccsen a ket szelen minket. gyakorlatilag nincs megnyert parharc ott, maximum szabalytalansag aran, wyscoutban megnezem majd.ezt a meccset is a szeleken buktuk el.?
Kenny
Egy rögzített szitus gól volt, ez meg full közepén ment át.
Ami azért fura, mert a 3-5-2-ben pont a középső területek lezárása a cél
zacknorb
6 hónapja
remélem a dpk megy a könnyeket törölgetni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!