Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Oké. Mikor volt utoljára olyan, hogy nem egy nagycsapatból jött a legjobb?Soton nem volt kiscsapat akkor, top7-9 kozott voltak akkoriban evekig, stabilak voltak, Brighton-Brentford szintjen toltak. Sok fasza jatekosuk volt, csak par ev alatt fokozatosan szetvasaroltak oket es teljesen szetestek.Sem Alisson, sem Van Dijk nem volt top3-5-os jatekos az erkezesenel. Alisson kozelebb allt ehhez, mert felelmetesen jo szezonja volt akkor elotte a Romaban, ott lehetett latni, hogy a pali rendben lesz, Van Fijk meg Klopp zsenialis szeme igazabol, mert az o eseteben azert nem feltetlenul adta magat, hogy o ennyire rohadt jo lesz, mint amive valt a Liverpoolnal. Klopp egyszeruen meglatta benne es o eroltette azt a dealt. Szerintem a prime Hummelst latta benne, azert neki mindig is remek szeme volt az ilyenekhez.vagy egyszerűen csak a Soton nem volt elég erős, hogy komolyan lehessen venni Virgilt bármilyen szavazásnál.
Stez
ki volt utoljára "kis" csapatból akárcsak kifutott szezon után is a top 3/5-nek mondva a posztján?
slowmotion
Stez
Segítek, 2016, Kante, Lejcseszter. Azonnal meg is vette a Dinamo. Azóta volt ilyen? Not so much.
Van Dijkban igazából az a zavaró, hogy úgy nem volt lényegében a posztja legjobbja, hogy pár év múlva úgy lett az, hogy igazából mindent pont ugyanúgy csinált. Se jobban, se rosszabbul. Csak volt mellette egy jobb csapat, ami optikailag is jobbnak mutatta. És amint bekerült elé egy értelmes hatos, úgy egyből a top3-ba került? Hát az nem ettől kellene, hogy függjön.
6 hónapja
szép ez a 2. félidei összeomlás aFla azert jobb csapat annal hogy a lötyögés elég legyen. Látszik amúgy hogy az európai csapatok a szezon vegen vannak a dél-amerikaiak meg a közepén.Népszínház utcábanLincoln Financial Fielden a dinamótól
Löfli
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
6 hónapja
szép ez a 2. félidei összeomlás aA Simeone coach tree fejlődik.Népszínház utcábanLincoln Financial Fielden a dinamótól
Löfli
Poloska vagyok.
6 hónapja
szép ez a 2. félidei összeomlás a 
https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
igen, elfogadtam a többiek érveitAlisson. Szerintem senki más.Wirtz közben megérkezett az edzőközpontba, ahol átesik mindenen amin kell, aláír és készítenek vele interjút is. Még mindig HIHETETLEN.kik azok akiket ténylegesen a posztjuk top3jaként tartottak számon és sikeresen elhoztunk mondjuk az utolsó 25 évben?
Mikey
VvD és Allison talán
előtte meg Torres? bár nemtom hogy ő közmegegyezéses top3-5 volt-e mikor elhoztuk
Negritis, a vajda
Mikey
mondjuk csak hozzájuk tudom hasonlítani ezt az igazolást, és szépen mutatja hogy mennyire nem top játélkost szoktunk hozni hanem projectet
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Alisson. Szerintem senki más.Wirtz közben megérkezett az edzőközpontba, ahol átesik mindenen amin kell, aláír és készítenek vele interjút is. Még mindig HIHETETLEN.kik azok akiket ténylegesen a posztjuk top3jaként tartottak számon és sikeresen elhoztunk mondjuk az utolsó 25 évben?
Mikey
VvD és Allison talán
előtte meg Torres? bár nemtom hogy ő közmegegyezéses top3-5 volt-e mikor elhoztuk
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
elvileg Kerkez 40 millawww.bbc.com/sport/football/articles/cn86lynd28vo
6 hónapja
Azt irjak, Wirtz is a red. A Milanban is van piros, szoval en meg remenykedem.
Hivatalos
zacknorb
6 hónapja
Espanyol - Barca igen pikánsnak ígérkezik ha játszik rajta Joan Garcia.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Soton nem volt kiscsapat akkor, top7-9 kozott voltak akkoriban evekig, stabilak voltak, Brighton-Brentford szintjen toltak. Sok fasza jatekosuk volt, csak par ev alatt fokozatosan szetvasaroltak oket es teljesen szetestek.Sem Alisson, sem Van Dijk nem volt top3-5-os jatekos az erkezesenel. Alisson kozelebb allt ehhez, mert felelmetesen jo szezonja volt akkor elotte a Romaban, ott lehetett latni, hogy a pali rendben lesz, Van Fijk meg Klopp zsenialis szeme igazabol, mert az o eseteben azert nem feltetlenul adta magat, hogy o ennyire rohadt jo lesz, mint amive valt a Liverpoolnal. Klopp egyszeruen meglatta benne es o eroltette azt a dealt. Szerintem a prime Hummelst latta benne, azert neki mindig is remek szeme volt az ilyenekhez.vagy egyszerűen csak a Soton nem volt elég erős, hogy komolyan lehessen venni Virgilt bármilyen szavazásnál.
Stez
ki volt utoljára "kis" csapatból akárcsak kifutott szezon után is a top 3/5-nek mondva a posztján?
slowmotion
6 hónapja
Szezon felet már nem ott töltötte Btw. és hat egy kis csapatból a Tottenhambol jött az egyik középhátvéd abban az évben 😉Sem Alisson, sem Van Dijk nem volt top3-5-os jatekos az erkezesenel. Alisson kozelebb allt ehhez, mert felelmetesen jo szezonja volt akkor elotte a Romaban, ott lehetett latni, hogy a pali rendben lesz, Van Fijk meg Klopp zsenialis szeme igazabol, mert az o eseteben azert nem feltetlenul adta magat, hogy o ennyire rohadt jo lesz, mint amive valt a Liverpoolnal. Klopp egyszeruen meglatta benne es o eroltette azt a dealt. Szerintem a prime Hummelst latta benne, azert neki mindig is remek szeme volt az ilyenekhez.vagy egyszerűen csak a Soton nem volt elég erős, hogy komolyan lehessen venni Virgilt bármilyen szavazásnál.
Stez
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
Sem Alisson, sem Van Dijk nem volt top3-5-os jatekos az erkezesenel. Alisson kozelebb allt ehhez, mert felelmetesen jo szezonja volt akkor elotte a Romaban, ott lehetett latni, hogy a pali rendben lesz, Van Fijk meg Klopp zsenialis szeme igazabol, mert az o eseteben azert nem feltetlenul adta magat, hogy o ennyire rohadt jo lesz, mint amive valt a Liverpoolnal. Klopp egyszeruen meglatta benne es o eroltette azt a dealt. Szerintem a prime Hummelst latta benne, azert neki mindig is remek szeme volt az ilyenekhez.vagy egyszerűen csak a Soton nem volt elég erős, hogy komolyan lehessen venni Virgilt bármilyen szavazásnál.
Stez
6 hónapja
Annak idejen nem volt szezononkent 50-60 meccse egyetlen csapatnak sem evente, amire meg rajon a valogatott bohockodas is.Azért egy 150 milliós játékosra lehessen már számítani full timeban.Na azért nagyon ne röhögjetek ki: szerintem Wirtz meg fog égni a Poolban.ezért mondjuk itt sokan, hogy rotálni kell és akkor nem ég ki és bírni is fogja, nem csak ő, hanem mindenki
Egy jóval erősebb bajnokságba megy, számomra még az is kérdéses, hogy fogja-e bírni ezt a darát a teste, de a Pool is más kávéház, mint a Leverkusen.
A statjai meg: hát nem rosszak, de azért láttam már jobbat is.
Szokol
NB2
Oké, hogy a modern soccerben sok a kemény belépő, meg a sérülésveszélyes megmozdulás, és ezer meccs van a bajnokságban, kupákban, válogatottban, de annakidején se azért szerződtettek egy Maradonát, Van Bastent, Ronaldot, Ronaldinhot, Zidanet, Messit, C.Ronaldot, stb., hogy ne játszon amikor csak lehet.
Mahomest vagy Allent se rotálják, pedig az amfoci markánsabban kontektsport.
Nem rotálni kell, hanem priorizálni a különböző sorozatokat, illetve olyan játékosokban gondolkodni, akik állják a sarat, és nem csak ügyesek, hanem strapabíróak is.
Nem emlékszem, hogy Baresit, Maldinit, Mattheust, Rault, Beckhamet, Bergkampot, Henryt, Scholest, stb. rotálták volna.
Őszentsége Sobri Jóska
Es amit te mondasz, a sorozatok priorizalasa az pontosan a rotalas, csak szebb szoval, leven ugyanarrol szol, hogy xy sorozat szamunkra nem lesz annyira lenyeges, ergo nem a legjobbjainkat jatszatjuk.
6 hónapja
nem is volt olyan tempó és annyi meccs akkoriban mint mostAzért egy 150 milliós játékosra lehessen már számítani full timeban.Na azért nagyon ne röhögjetek ki: szerintem Wirtz meg fog égni a Poolban.ezért mondjuk itt sokan, hogy rotálni kell és akkor nem ég ki és bírni is fogja, nem csak ő, hanem mindenki
Egy jóval erősebb bajnokságba megy, számomra még az is kérdéses, hogy fogja-e bírni ezt a darát a teste, de a Pool is más kávéház, mint a Leverkusen.
Szokol
NB2
Oké, hogy a modern soccerben sok a kemény belépő, meg a sérülésveszélyes megmozdulás, és ezer meccs van a bajnokságban, kupákban, válogatottban, de annakidején se azért szerződtettek egy Maradonát, Van Bastent, Ronaldot, Ronaldinhot, Zidanet, Messit, C.Ronaldot, stb., hogy ne játszon amikor csak lehet.
Nem rotálni kell, hanem priorizálni a különböző sorozatokat, illetve olyan játékosokban gondolkodni, akik állják a sarat, és nem csak ügyesek, hanem strapabíróak is.
Nem emlékszem, hogy Baresit, Maldinit, Mattheust, Rault, Beckhamet, Bergkampot, Henryt, Scholest, stb. rotálták volna.
Őszentsége Sobri Jóska
a prioritizálás amit emlegetsz pedig kb ugyanaz mint a rotálás, szal ...
amúgy az NBA-ben is megy jó ideje a "time management" mert máshogy nem lehet
6 hónapja
Azért egy 150 milliós játékosra lehessen már számítani full timeban.Na azért nagyon ne röhögjetek ki: szerintem Wirtz meg fog égni a Poolban.ezért mondjuk itt sokan, hogy rotálni kell és akkor nem ég ki és bírni is fogja, nem csak ő, hanem mindenki
Szokol
NB2
6 hónapja
Na azért nagyon ne röhögjetek ki: szerintem Wirtz meg fog égni a Poolban.ezért mondjuk itt sokan, hogy rotálni kell és akkor nem ég ki és bírni is fogja, nem csak ő, hanem mindenki
Szokol
6 hónapja
Sem Alisson, sem Van Dijk nem volt top3-5-os jatekos az erkezesenel. Alisson kozelebb allt ehhez, mert felelmetesen jo szezonja volt akkor elotte a Romaban, ott lehetett latni, hogy a pali rendben lesz, Van Fijk meg Klopp zsenialis szeme igazabol, mert az o eseteben azert nem feltetlenul adta magat, hogy o ennyire rohadt jo lesz, mint amive valt a Liverpoolnal. Klopp egyszeruen meglatta benne es o eroltette azt a dealt. Szerintem a prime Hummelst latta benne, azert neki mindig is remek szeme volt az ilyenekhez.
6 hónapja
igen egy picit neztem en is a neveken, de Otamendinek tenyleg bivaly szezonja volt amugy csak mar elfelejtettuk. Vertonghen picit mas kategoria ...Ramos meg Varane nagyot ment a Reallal, de a Patkány akkor már hátul ugyanannyira veszélyes volt, mint elöl.Allison 2018ban igazolt ugye Liverpoolba, azert akkor meg ott volt Neuer, De Gea (ugye ne azt vegyuk figyelembe, hogy mi lett vegul hanem, hogy akkor hogyan nezett ki), Curtois es Buffon is. ez mar negy nev, es biztosan nem jutott eszembe vki, de max beferhet Allison a top 5-be.Allison persze hogy nem volt top3 középső védő😀 kapusok közt ellenben annál inkább fix top5, de inkább top3.sztem mikor leigazoltatok VvD-t o nem volt top 3 kozepso vedo, ahogy Allison sem.Wirtz közben megérkezett az edzőközpontba, ahol átesik mindenen amin kell, aláír és készítenek vele interjút is. Még mindig HIHETETLEN.kik azok akiket ténylegesen a posztjuk top3jaként tartottak számon és sikeresen elhoztunk mondjuk az utolsó 25 évben?
Mikey
VvD és Allison talán
Negritis, a vajda
csebi
Van Dijknál én is gondolkodtam, de régen volt már, és top5-öt még el is tudnám fogadni érvekkel alátmásztva.
zacknorb
VVD: ugye statok alapjan mar a PL legjobb 2 kozephatvedjebe sem fert be a 17/18as szezonban, es akkor ott volt meg ratja kivul abban a szezonban Ramos meg Varane, akik nagyon nagyot mentek a Reallal, plusz Chiellini is rohadt jol tolta akkor.
szoval, igen ezek rohadt jo jatekosok voltak akkor is, de a Poolba igazolasa pillanataban egyik sem volt top 3, top 5 is max kerdojelekkel.
ahogy anno Torrest sem tennem oda. hiaba volt akkor a kedvenc jatekosom, de 2007ben volt nala jobb 3 masik csatar sztem.
csebi
PL top kettő védőjébe sem fért be, hát... amúgy megnéztem a PL év csapatát, Otamendi meg Vertonghen volt a két CB, azért ez az enyhén mosolygós kategória
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
Na azért nagyon ne röhögjetek ki: szerintem Wirtz meg fog égni a Poolban.Egy jóval erősebb bajnokságba megy, számomra még az is kérdéses, hogy fogja-e bírni ezt a darát a teste, de a Pool is más kávéház, mint a Leverkusen.
6 hónapja
Ramos meg Varane nagyot ment a Reallal, de a Patkány akkor már hátul ugyanannyira veszélyes volt, mint elöl.Allison 2018ban igazolt ugye Liverpoolba, azert akkor meg ott volt Neuer, De Gea (ugye ne azt vegyuk figyelembe, hogy mi lett vegul hanem, hogy akkor hogyan nezett ki), Curtois es Buffon is. ez mar negy nev, es biztosan nem jutott eszembe vki, de max beferhet Allison a top 5-be.Allison persze hogy nem volt top3 középső védő😀 kapusok közt ellenben annál inkább fix top5, de inkább top3.sztem mikor leigazoltatok VvD-t o nem volt top 3 kozepso vedo, ahogy Allison sem.Wirtz közben megérkezett az edzőközpontba, ahol átesik mindenen amin kell, aláír és készítenek vele interjút is. Még mindig HIHETETLEN.kik azok akiket ténylegesen a posztjuk top3jaként tartottak számon és sikeresen elhoztunk mondjuk az utolsó 25 évben?
Mikey
VvD és Allison talán
Negritis, a vajda
csebi
Van Dijknál én is gondolkodtam, de régen volt már, és top5-öt még el is tudnám fogadni érvekkel alátmásztva.
zacknorb
VVD: ugye statok alapjan mar a PL legjobb 2 kozephatvedjebe sem fert be a 17/18as szezonban, es akkor ott volt meg ratja kivul abban a szezonban Ramos meg Varane, akik nagyon nagyot mentek a Reallal, plusz Chiellini is rohadt jol tolta akkor.
szoval, igen ezek rohadt jo jatekosok voltak akkor is, de a Poolba igazolasa pillanataban egyik sem volt top 3, top 5 is max kerdojelekkel.
ahogy anno Torrest sem tennem oda. hiaba volt akkor a kedvenc jatekosom, de 2007ben volt nala jobb 3 masik csatar sztem.
csebi
PL top kettő védőjébe sem fért be, hát... amúgy megnéztem a PL év csapatát, Otamendi meg Vertonghen volt a két CB, azért ez az enyhén mosolygós kategória
6 hónapja
Neuernek tenyleg az elso komolyabb seruleses szezonja volt, azt nem csekkoltam le. ettol meg sztem ha 2018 nyaran megkerdezzuk a szakertoket, hogy Neuer top 3-5 kapus-e a serulese visszaterte utan arra sztem nagy tobbsegben igent mondtak volna.Allison 2018ban igazolt ugye Liverpoolba, azert akkor meg ott volt Neuer, De Gea (ugye ne azt vegyuk figyelembe, hogy mi lett vegul hanem, hogy akkor hogyan nezett ki), Curtois es Buffon is. ez mar negy nev, es biztosan nem jutott eszembe vki, de max beferhet Allison a top 5-be.Direkt ezt néztem, mert a másikban nem nagyon vagyok biztos.
csebi
17-18-as szezon Neuernek 3 meccse volt, nem tudom mennyire volt akkor pánik, hogy hogyan térhet vissza, de ez red flag. Buffon éppen kiszorul a Juveból Szczesny miatt és 39 volt. Courtois objektíve roszabb szezonon volt túl, mint Alisson.
De Gea (és Oblak) jobb volt klasszikus kapusként, de Alisson lábbal meg labdával már akkor is sokkal többet tett hozzá. Így a minimum top5 nálam egyértelmű.
zacknorb
amugy Buffon elozo evben legjobb kapus volt BL-ben meg Seria A-ban is.
Curtois annyira szar szezonon volt tul, hogy legjobb kapus a vb-n, legjobb kapus 2018ban a FIFAnal (meg meg egyeb nemzetkozi szervezeteknel is), plusz elozo szezonban legjobb kapus PL-ben.
Allison meg konkretan ekkor robbant be csupan. 17-18as szezon utan lett legjobb Seria A kapus, illetve 2. legjobb kapus a BL-ben (ugye az elso helyezett Navasrol nem is beszeltunk meg).
lehet, ha azt nezzuk, hogy a 17-18as szezonban top 5 kapus volt, de ha az eredeti felvetest vesszuk, hogy mondjuk 2018 nyaron o top 5 kapus volt-e, hat nem tudom. sztem nem vagy maximum eppencsak. voltak masik kapusok akik akkora mar tobbet es magasabb szinten bizonyitottak addigra.
6 hónapja
Allison 2018ban igazolt ugye Liverpoolba, azert akkor meg ott volt Neuer, De Gea (ugye ne azt vegyuk figyelembe, hogy mi lett vegul hanem, hogy akkor hogyan nezett ki), Curtois es Buffon is. ez mar negy nev, es biztosan nem jutott eszembe vki, de max beferhet Allison a top 5-be.Direkt ezt néztem, mert a másikban nem nagyon vagyok biztos.
csebi
17-18-as szezon Neuernek 3 meccse volt, nem tudom mennyire volt akkor pánik, hogy hogyan térhet vissza, de ez red flag. Buffon éppen kiszorul a Juveból Szczesny miatt és 39 volt. Courtois objektíve roszabb szezonon volt túl, mint Alisson.
De Gea (és Oblak) jobb volt klasszikus kapusként, de Alisson lábbal meg labdával már akkor is sokkal többet tett hozzá. Így a minimum top5 nálam egyértelmű.
Poloska vagyok.
6 hónapja
Allison 2018ban igazolt ugye Liverpoolba, azert akkor meg ott volt Neuer, De Gea (ugye ne azt vegyuk figyelembe, hogy mi lett vegul hanem, hogy akkor hogyan nezett ki), Curtois es Buffon is. ez mar negy nev, es biztosan nem jutott eszembe vki, de max beferhet Allison a top 5-be.Allison persze hogy nem volt top3 középső védő😀 kapusok közt ellenben annál inkább fix top5, de inkább top3.sztem mikor leigazoltatok VvD-t o nem volt top 3 kozepso vedo, ahogy Allison sem.Wirtz közben megérkezett az edzőközpontba, ahol átesik mindenen amin kell, aláír és készítenek vele interjút is. Még mindig HIHETETLEN.kik azok akiket ténylegesen a posztjuk top3jaként tartottak számon és sikeresen elhoztunk mondjuk az utolsó 25 évben?
Mikey
VvD és Allison talán
Negritis, a vajda
csebi
zacknorb