Soccer

41 feliratkozó

6 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 716 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Lol, hallani hogy Beton.Hofi megy az ETO Parkban
zacknorb
Jó ízlése van a DJ-nek.

Na így kell kijönni az öltözőből. És még volt mák is, hogy ne legyen egyből 1-1...
6 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 492 — Omar's Coming Yo!
szedd ki bohoc

6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 682 — Kinek mit intézett a kormánya
Gyönyörű

Poloska vagyok.
6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 682 — Kinek mit intézett a kormánya
Lol, hallani hogy Beton.Hofi megy az ETO Parkban

Poloska vagyok.
6 hónapja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 485 — Bla, bla, bla
Ez sem sárga?😲

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
6 hónapja

NB2
C közép
petey
Inkább C orbital

Poloska vagyok.
6 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 148 — Csodabogár

NB2
C közép

6 hónapja
Azért félelmetes, hogy nem egészen két éve még 6-0-ra picsáztuk el ezt a Győrt, azóta mi kikapunk ilyen Csákvároktól meg Karcagoktól és rohadunk az embékettőben, ők meg európai kupameccseket játszanak és ilyen szirszar AIK-féléket veregetnek meg...

Nagymiki egy igazi zseni, egy mágus, egy LEGENDA!!!
warr_b
A győri menetelés két alappillére Borbély és egy bizonyos Steven Vanharen sportigazgató. Ők mindketten, SZAKemberek...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
6 hónapja
warr_b Washington Commanders 28 948 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Azért félelmetes, hogy nem egészen két éve még 6-0-ra picsáztuk el ezt a Győrt, azóta mi kikapunk ilyen Csákvároktól meg Karcagoktól és rohadunk az embékettőben, ők meg európai kupameccseket játszanak és ilyen szirszar AIK-féléket veregetnek meg...

Nagymiki egy igazi zseni, egy mágus, egy LEGENDA!!!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
6 hónapja
Hajrá ETO!💚🤍

6 hónapja
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 117 — Illegális gyakorló
Na hajrá, Győr! Kell a két csoportkörös csapat!

6 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 224 — Cowboys fan
úgy látszik, a jobbhátvédek Puffin lekvárt kentek a kalácsra
6 hónapja
Joe Gomez was unable to train three days in a row after making his return against Bournemouth, Arne Slot says.

Biztató
De Bradley hetek óta először edzett.

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
6 hónapja
Nomac New England Patriots 4 268 — balazs.t85@gmail.com
És Frimpong elv kidőlt pár hétre hamstring injuryval.

Hot take: jöhet Szobi RB-nek.
zacknorb
Gomez 😉
Nomac
Aki sérült?

u. i.:Hmm, már játszott 20 percet pénteken.
De így is kérdés, hogy kibír-e 90et.
zacknorb
Nem is kell neki 90-et, de kezdőként ő fog felmenni szerintem.
6 hónapja

zacknorb
Gomez 😉
Nomac
Aki sérült?

u. i.:Hmm, már játszott 20 percet pénteken.
De így is kérdés, hogy kibír-e 90et.

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
6 hónapja

zacknorb
Gomez 😉
6 hónapja

Poloska vagyok.
6 hónapja
 index.hu/sport/futball/2025/08/21/bundesliga-rb-leipzig-liverpool-harvey-elliott-atigazolas/

Most már csak a két gárdának kell dűlőre jutnia egymással, a hírek szerint a Liverpool 46 millió eurót kérne visszavásárlási jog mellett, 57 milliót pedig akkor, ha végleges a tranzakció.
6 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 133
Állítólag a fradi megy Pululu-ért, a Jagellonia (állítólag...) eladná már 2.5M-ért. Brutál jó vétel lenne, Franculino mellett a kedvenc "noname" csatárom Európában 🙂
davemayer
utóbbi évek legjobb igazolása lenne.
Kenny
Pesicert meg elvileg törökből jelentkeztek be …
csebi
Az Udinese és a Genk is bejelentkezett Pululuért, előbbi Lorenzo Lucca utódját keresi, utóbbi meg árulja Arokodaret 20+ millióért.
Meglátjuk, nagy fogás lenne, de inkább 6-8 misi lesz az ára.
6 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 133

NB2
A képen mintha Győző csuklója ékezetet képezne a Fradi feliraton, azaz Frádinak látszik.
Pontosan, ahogyan ejti.

Szerkesztette: Willie Parker
6 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 616 — Lucas Scott
Állítólag a fradi megy Pululu-ért, a Jagellonia (állítólag...) eladná már 2.5M-ért. Brutál jó vétel lenne, Franculino mellett a kedvenc "noname" csatárom Európában 🙂
davemayer
Kenny
Pesicert meg elvileg törökből jelentkeztek be …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
6 hónapja
Idén a PL marginal gainje lehet:

Poloska vagyok.
6 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 492 — Omar's Coming Yo!
davemayer
Kenny
ki o?
ilyeneket honnan ismertek?
YoungZeeZee
cm03-04 ota europaban nagyjabol megvan az osszes sleeper😃

6 hónapja
ozibozi New York Giants 20 898
Olasz sajtóhírek szerint Varga Barnabást az elmúlt napokban több Serie A-ban szereplő klubnak (Cagliari, Cremonese, Udinese) is beajánlották, illetve a Napolival és az Al Jazirával is összeboronálták. Az értesülések kapcsán megkerestem a Ferencváros csatárának menedzserét, Paunoch Pétert, aki azt mondta, konkrétumokról egyelőre nem lehet beszélni.

Ha van egy kis esze akkor csak az arabokhoz megy már ilyen öregen jó pénzt keresni,
vagy a fagyiban és marad legenda státuszban, mert az olaszokhoz ő már nem fog felérni, nincs neki ideje belerázódni abba a közegbe.
6 hónapja
NB2 New England Patriots 28 117 — nabege2@yahoo.com

NB2
most akartam belinkelni 😀 ....ilyen szépet rég láttam! 🤗
bogjosi
Ez biztosan fake
csebi
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/535702397_24324047527236758_8962784636351066125_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx1600x1067&ctp=p600x600&_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=295ae4&_nc_ohc=BMoXBJPNPAsQ7kNvwEbWyOA&_nc_oc=Adlz4q0IaNCb_jcqUQUtQTv82tTjh4pwWswz86921wdFwJxb7Eal21r95gjEHwlAG48&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=FQLy5XNd1-CPjaMKKHe01A&oh=00_AfsQkANQG7be14UlSsNbuXIa5imgjc-TGj_zdQjxG_5KPQ&oe=69A0DCD5
Gáspár Győző
Barát az aki akkor is melletted van, amikor máshol kellene lennie ✍️