NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
247
21
02:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Nah ha nem kapunk ki a Citytől, akkor az elődöntő simán meglesz. Jön a 16 között a Reál mögötti csoport második, negyeddöntőbe meg talán Inter, River vagy Dortmund?Ahhoz pont, hogy ki kellene kapni, csoportmásodikként lenne jó ág.
Sixo
Ezt mondtam, jó olasznak kell lenni
Poloska vagyok.
5 hónapja
Nem kell mindent szó szerint érteni. 😊Nem így könyvelik. Van az amortizáció, amit a szerződés éveinek számával el lehet osztani vásárolt játékos esetén.Lényegében igen.Quansah megkapta a HERE WE GO-t, viszont ami jó hogy van a szerződésben buy-back clause.Wirtz arat fu alatt szepen lenyomta 100 millara a Liverpool.
Mikey
Stez
A pletykák szerint Guéhi árát mi 30 millió fontra lőttük be, de a Crystal Palace inkább 40 környékén adná.
Kvázi egy Quansah - Guéhi csere lenne.
Mikey
Heisman nádor
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
5 hónapja
Nah ha nem kapunk ki a Citytől, akkor az elődöntő simán meglesz. Jön a 16 között a Reál mögötti csoport második, negyeddöntőbe meg talán Inter, River vagy Dortmund?
5 hónapja
Ez a Yamal gyerek vagy tényleg levarr mindenkit vagy csak összehozzák a nőkkel a nevét, de jól csinálja.LaMILF Yamal
Matthew99
Poloska vagyok.
5 hónapja
Ez a Yamal gyerek vagy tényleg levarr mindenkit vagy csak összehozzák a nőkkel a nevét, de jól csinálja.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
5 hónapja
Az első gólt nem tudom miért vették el Ildicctől. Kapura tartott a lövése, megpattant. Ez Borsodban szabályos gól. 4nél kéne már tartania.
5 hónapja
A marokkóiak kapnak egy kicsit a Yilmaz showból
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Nem így könyvelik. Van az amortizáció, amit a szerződés éveinek számával el lehet osztani vásárolt játékos esetén.Lényegében igen.Quansah megkapta a HERE WE GO-t, viszont ami jó hogy van a szerződésben buy-back clause.Wirtz arat fu alatt szepen lenyomta 100 millara a Liverpool.
Mikey
Stez
A pletykák szerint Guéhi árát mi 30 millió fontra lőttük be, de a Crystal Palace inkább 40 környékén adná.
Mikey
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
random magyar zászló 2:25-nél a kép bal alsó részén 😀Annyira nem is random, a Fluminense szurkolóknál ez szokás
youtu.be/Er1eOGBeaEA?t=145
Löfli
Poloska vagyok.
5 hónapja
Lényegében igen.Quansah megkapta a HERE WE GO-t, viszont ami jó hogy van a szerződésben buy-back clause.Wirtz arat fu alatt szepen lenyomta 100 millara a Liverpool.
Mikey
Stez
5 hónapja
random magyar zászló 2:25-nél a kép bal alsó részén 😀És tényleg:
youtu.be/Er1eOGBeaEA?t=145
Löfli
5 hónapja
random magyar zászló 2:25-nél a kép bal alsó részén 😀
https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
Quansah megkapta a HERE WE GO-t, viszont ami jó hogy van a szerződésben buy-back clause.Wirtz arat fu alatt szepen lenyomta 100 millara a Liverpool.
Mikey
5 hónapja
Next season in Segunda will see @fcandorra have to travel to The Canary Islands to face @UDLP_Oficial and vice versa.
— The Spanish Segunda Show (@SegundaSpanish) June 22, 2025
That’s a whole 2,210.395km journey! Undoubtedly one of the longest distances between opponents in the same league in Europe next season! pic.twitter.com/qBMPLAotfG
Poloska vagyok.
5 hónapja
Rohadjak meg, ha a Juve jó olasz, taktikai kiszopást vállal be az utolsó körben, megy a könyebb ágra és döntőzik.
Poloska vagyok.
5 hónapja
Azt mondja Hajdú B, hogy Nordin Amrabat játszott a Feyenoordban,a Bruggeben, Olaszországban és a Manchester Unitedben is xD
5 hónapja
LOL, füst van a pályán ezért egy kis szünet, füstben nem folytatódhat a játék xDA 2000es években ezzel a szabállyal egy Diósgyőr meccset sem játszottak volna le.
5 hónapja
Ildicc szép kis gólt vágott, előtte meg Cambiaso látványosat solozott.
5 hónapja
Quansah megkapta a HERE WE GO-t, viszont ami jó hogy van a szerződésben buy-back clause.
5 hónapja
És Curacao-Honduras lesz a továbbjutásért!Curaçao - Kanada, ez kell most nekem, érzemutolsó perces egyenlítés Kuraszótól!!
Löfli
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
A falta de MELENDI, tenemos a SANTI CAZORLA...🎶
— DAZN España (@DAZN_ES) June 21, 2025
Porque quien conoce las leyendas de su tierra, conoce también su alma 🩵#LALIGAHYPERMOTION pic.twitter.com/0CaYoZbmeR
Ma reggel szembe jött velem ez a videó, és hát wow, micsoda élmény lehet ez Cazorlának. Ha valakit érdekel, a dalszöveg angolul:
www.musixmatch.com/lyrics/Melendi/Himno-eventual-del-real-oviedo/translation/english
És ez a változat sem semmi:
www.youtube.com/watch?v=9NXjS_lKFIw
6 hónapja
Curaçao - Kanada, ez kell most nekem, érzemutolsó perces egyenlítés Kuraszótól!!
Löfli

Don't blink!
6 hónapja
Curaçao - Kanada, ez kell most nekem, érzem

Don't blink!