NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
247
21
02:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
g7.hu/adat/20250620/netto-otmillio-forint-az-atlagos-focistaber-az-nb-i-ben-a-fradinal-majdnem-14-millio/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR4ywYMGY5zXR5alAB0P_A408BrIyYLT2ZjbGK1WaFqEAAa-oXOgrrE3KRTzww_aem_dosN2czCpSH8RPzgKOlNwg#r0ac61fy2bx1shm9c6m1lkr108l4g26mMert van rá igény.
Nettó ötmillió forint az átlagos focistabér az NB I-ben, a Fradinál majdnem 14 millió
A Diósgyőr Futball Club Kft.-nél például átlagosan 256 ember dolgozott tavaly, de jóval kétszáz felett volt a foglalkoztatottak létszáma az FTC Labdarúgó Zrt-nél is.
ozibozi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
Szvsz siralmas reklam ez a klub vb a jovo evi normalis elott. Nezok alig, a meccsek jo resze vagy kurva gyenge, vagy pedig sormeccs feeling 5-6-10 golos, egyoldalu gyozelmekkel, igazan elvezetes focit ket meccsen talan, ha lehetett latni es ahogy varni lehetett, a csapatok jo resze komolyan sem veszi, a halalan van a jatekosok 70 szazaleka egy ilyen hosszu szezon utan.mondjuk a klub-vb és a rendes vb között szerintem kapásból ott kezdődik a különbség, hogy pl egy angol 90 százalék valószínűséggel le sem szarja a klubvébét, mert mondjuk rühelli a Szitit is meg a DInamót is, de egy válogatott meccsre meg pont elmegy, mert nyaralás is, meg még meccseket is lát, ráadásul még az utált csapatok játékosai is a kedvelt badge-ért hajtanak.
Plusz raadas, hogy minden nap azon kell fosni, ne legyen halasztas es essen le az eso, mert keptelenek voltak fedett vagy behuzhato teteju stadionokba rakni a meccseket.
Ez igy eddig szerintem eleg komolytalan, minden szempontbol.
Stez
egy Leverkusen szurkoló nem megy ki Bályern-meccsre, mert mi a fasznak, de ha a Nationalelfben játszik Kimmich meg mittoménki, akkor még nekik is szurkol.
6 hónapja
Baj esetén Gianni Infantino személyesen, a két puszta kezével téríti el a stadion útjából a tornádót. Öltöny-nyakkendőben.Plusz raadas, hogy minden nap azon kell fosni, ne legyen halasztas es essen le az eso, mert keptelenek voltak fedett vagy behuzhato teteju stadionokba rakni a meccseket.Itt jegyezném meg, milyen intelligens döntés volt a FIFÁ-tól, hogy a Giants/Jets stadionjában lesz majd a vb-döntő jövő nyáron, miközben Dallas vagy Los Angeles nagyobb befogadóképességet és fedett pályát is garantált volna.
Stez
De a hivatalos magyarázat szerint New York vonzereje olyan erős, hogy ez minden más szempontot félresöpört.
Kampman
Remélem megpróbálja.
6 hónapja
g7.hu/adat/20250620/netto-otmillio-forint-az-atlagos-focistaber-az-nb-i-ben-a-fradinal-majdnem-14-millio/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR4ywYMGY5zXR5alAB0P_A408BrIyYLT2ZjbGK1WaFqEAAa-oXOgrrE3KRTzww_aem_dosN2czCpSH8RPzgKOlNwg#r0ac61fy2bx1shm9c6m1lkr108l4g26mNettó ötmillió forint az átlagos focistabér az NB I-ben, a Fradinál majdnem 14 millió
A Diósgyőr Futball Club Kft.-nél például átlagosan 256 ember dolgozott tavaly, de jóval kétszáz felett volt a foglalkoztatottak létszáma az FTC Labdarúgó Zrt-nél is.
Szerkesztette: ozibozi
6 hónapja
Lement már 22 VB fedett stadionok nélkül, 50+ éve már adja a tv is az összes meccset, olyan nézettségű az egész világot tekintve, hogy nem ugrálhatnak sokat a tévék sem, mert ezeket legtöbbször a Nemzeti Adók adják, és legtöbb helyen lenne KerTv is helyükre ha sokat okoskodnának.Az 1994-es VB és az olimpiák szervezését látva szerintem ez bőven jól lesz majd összerakva és közvetítve is.
A sport meg a show az menni fog nekik, ami inkább gond, hogy szar a válogatottjuk.
Szerkesztette: ozibozi
6 hónapja
Egyértelműen a "helyiekre" gondoltam a dél-amerikaiaknál 😊csak hát ők is napi 3000+al fogynak, nem? 😊
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Nem mondtam, hogy a vb is gaz lesz. Sot, egy vb sosem gaz peldaul nezok szempontjabol. Azt mondtam, reklam szempontjabol nagyon gyer ez egyelore, ami szopathatja az amerikaiakat, az szopatja is, sok esetben pedig megerdemelten, mert magaban a szervezesben vannak nagy bibik (lasd ezt a fedetlen temat), amiket siman meg lehetett volna elozni.Szvsz siralmas reklam ez a klub vb a jovo evi normalis elott. Nezok alig, a meccsek jo resze vagy kurva gyenge, vagy pedig sormeccs feeling 5-6-10 golos, egyoldalu gyozelmekkel, igazan elvezetes focit ket meccsen talan, ha lehetett latni es ahogy varni lehetett, a csapatok jo resze komolyan sem veszi, a halalan van a jatekosok 70 szazaleka egy ilyen hosszu szezon utan.Ez a Bayern-Boca amúgy nem volt rossz meccs és a brazil csapatok jól tolják eddig. Várható volt h igazából a csoportkörben lesz pár jó meccs de majd az egyenes kieseses időszak lesz jó mikor már csak európai meg dél-amerikai csapatok maradnak.
Plusz raadas, hogy minden nap azon kell fosni, ne legyen halasztas es essen le az eso, mert keptelenek voltak fedett vagy behuzhato teteju stadionokba rakni a meccseket.
Stez
Kar előre vetíteni a VBt is mert oda sztem rengeteg szurkoló megy majd Európának meg Dél-Amerikából is. Vszeg úgy gondolkozik Mki hogy inkább jövőre utazik a klasszikus válogatott tornára mint erre. Én nem aggódom emiatt hogy milyen hangulat lesz jövőre
csebi
Mint ahogy az is egy erdekes dolog lesz, hogy ha a vb-n is folyamatos halasztasok lesznek peldaul, akkor az ilyen azsiai meg afrikai sormeccseken, ahol epp total komolytalan csapatok jatszanak majd, vajon mennyien maradnak az amugy is keves nezobol peldaul egy 4.5 oraig elhuzodo meccsen. Meg hogy hany meccs csuszik esetleg egybe es rontja el a jateknapot peldaul.
Ezek aprosagok, de igazabol komoly problemak, mar most egybol rohannek a Fifa helyeben, hogy baromira gyorsan kezdjenek agyalni, mert a vb helyszinei kozul szerintem talan harom olyan stadion van, aminek behuzhato a teteje. Ha itt elkezdenek egymasba csuszni a meccsek, ott nem csak a nezok fognak fesztivalozni, hanem a kozvetitesi jogokert fizeto tarsasagok is, mert az irto szopas lenne peldaul.
6 hónapja
YoungZeeZee
9 403
sztem jo latni ilyen meccseket. nem sok lehetoseguk van egymas ellen jatszaniSzvsz siralmas reklam ez a klub vb a jovo evi normalis elott. Nezok alig, a meccsek jo resze vagy kurva gyenge, vagy pedig sormeccs feeling 5-6-10 golos, egyoldalu gyozelmekkel, igazan elvezetes focit ket meccsen talan, ha lehetett latni es ahogy varni lehetett, a csapatok jo resze komolyan sem veszi, a halalan van a jatekosok 70 szazaleka egy ilyen hosszu szezon utan.Ez a Bayern-Boca amúgy nem volt rossz meccs és a brazil csapatok jól tolják eddig. Várható volt h igazából a csoportkörben lesz pár jó meccs de majd az egyenes kieseses időszak lesz jó mikor már csak európai meg dél-amerikai csapatok maradnak.
Stez
Kar előre vetíteni a VBt is mert oda sztem rengeteg szurkoló megy majd Európának meg Dél-Amerikából is. Vszeg úgy gondolkozik Mki hogy inkább jövőre utazik a klasszikus válogatott tornára mint erre. Én nem aggódom emiatt hogy milyen hangulat lesz jövőre
csebi
6 hónapja
Egyértelműen a "helyiekre" gondoltam a dél-amerikaiaknál 😊
6 hónapja
A meccsenkénti átlag nézőszám ott volt a legnagyobb, mind a mai napig.Ott lakók is elegen lennének bőven már.😊Azért ha itthon látjuk, hogy mekkora bohóckodás ez a klub vb, máshol is látják ám és ezért letojják! Azért a VB-n biztos, hogy jóval többen lesznek. Európából simán lesznek emberek akik ezért kiutaznak és ne felejtsük el a kint élő több generációs embereket sem. Ugye az alap, hogy bármelyik dél-amerikai csapat meccse full telt házas lesz és Európából is össze tud jönni megfelelő számú szurkoló. Egyedül nálam az afrikai csapatok lehetnek kétségesek nézők szempontjából.azért Trump alatt meglátjuk mennyi kedve lesz a latinoknak utazni vagy hogy mennyire sikerül nekik
NB2
Negritis, a vajda
Mellesleg emlékeim szerint már 1994-ben is az egyik legsikeresebb, leglátogatottabb VB-t rendezték meg úgy hogy a saját profi ligájuk sehol sem volt a mostanihoz képest.
ozibozi
6 hónapja
Ott lakók is elegen lennének bőven már.😊Azért ha itthon látjuk, hogy mekkora bohóckodás ez a klub vb, máshol is látják ám és ezért letojják! Azért a VB-n biztos, hogy jóval többen lesznek. Európából simán lesznek emberek akik ezért kiutaznak és ne felejtsük el a kint élő több generációs embereket sem. Ugye az alap, hogy bármelyik dél-amerikai csapat meccse full telt házas lesz és Európából is össze tud jönni megfelelő számú szurkoló. Egyedül nálam az afrikai csapatok lehetnek kétségesek nézők szempontjából.azért Trump alatt meglátjuk mennyi kedve lesz a latinoknak utazni vagy hogy mennyire sikerül nekik
NB2
Negritis, a vajda
Mellesleg emlékeim szerint már 1994-ben is az egyik legsikeresebb, leglátogatottabb VB-t rendezték meg úgy hogy a saját profi ligájuk sehol sem volt a mostanihoz képest.
6 hónapja
Azért ha itthon látjuk, hogy mekkora bohóckodás ez a klub vb, máshol is látják ám és ezért letojják! Azért a VB-n biztos, hogy jóval többen lesznek. Európából simán lesznek emberek akik ezért kiutaznak és ne felejtsük el a kint élő több generációs embereket sem. Ugye az alap, hogy bármelyik dél-amerikai csapat meccse full telt házas lesz és Európából is össze tud jönni megfelelő számú szurkoló. Egyedül nálam az afrikai csapatok lehetnek kétségesek nézők szempontjából.azért Trump alatt meglátjuk mennyi kedve lesz a latinoknak utazni vagy hogy mennyire sikerül nekik
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Szvsz siralmas reklam ez a klub vb a jovo evi normalis elott. Nezok alig, a meccsek jo resze vagy kurva gyenge, vagy pedig sormeccs feeling 5-6-10 golos, egyoldalu gyozelmekkel, igazan elvezetes focit ket meccsen talan, ha lehetett latni es ahogy varni lehetett, a csapatok jo resze komolyan sem veszi, a halalan van a jatekosok 70 szazaleka egy ilyen hosszu szezon utan.Ez a Bayern-Boca amúgy nem volt rossz meccs és a brazil csapatok jól tolják eddig. Várható volt h igazából a csoportkörben lesz pár jó meccs de majd az egyenes kieseses időszak lesz jó mikor már csak európai meg dél-amerikai csapatok maradnak.
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
Azért ha itthon látjuk, hogy mekkora bohóckodás ez a klub vb, máshol is látják ámMáshol full más a megítélése.
NB2
Ez csak Európának teher, pl Dél-Amerika, csapatok menetelnek, szurkolók varázsolnak.
Poloska vagyok.
6 hónapja
Azért ha itthon látjuk, hogy mekkora bohóckodás ez a klub vb, máshol is látják ám és ezért letojják! Azért a VB-n biztos, hogy jóval többen lesznek. Európából simán lesznek emberek akik ezért kiutaznak és ne felejtsük el a kint élő több generációs embereket sem. Ugye az alap, hogy bármelyik dél-amerikai csapat meccse full telt házas lesz és Európából is össze tud jönni megfelelő számú szurkoló. Egyedül nálam az afrikai csapatok lehetnek kétségesek nézők szempontjából.
6 hónapja
Reggel ébredés után egyik első dolgom volt megnézni: Wirtz tényleg Liverpool játékos.Ideje elhinnem.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
Want to feel old? Jan Vennegoor of Hesselink son Lucas scored for Netherlands U19s tonight.
— TheSecretScout (@TheSecretScout_) June 20, 2025
You would have to remortgage if you want that name on the back nowadays 😂 pic.twitter.com/2KDD01TWk1
6 hónapja
Plusz raadas, hogy minden nap azon kell fosni, ne legyen halasztas es essen le az eso, mert keptelenek voltak fedett vagy behuzhato teteju stadionokba rakni a meccseket.Itt jegyezném meg, milyen intelligens döntés volt a FIFÁ-tól, hogy a Giants/Jets stadionjában lesz majd a vb-döntő jövő nyáron, miközben Dallas vagy Los Angeles nagyobb befogadóképességet és fedett pályát is garantált volna.
Stez
De a hivatalos magyarázat szerint New York vonzereje olyan erős, hogy ez minden más szempontot félresöpört.
6 hónapja
Szerinted nem lennének rá képesek?hát Austinban is elég foghíjasak a lelátók, pedig a hazai csapat játszottSzaudi jatekosok pl az Al Hilalból beugrottak közbe Gold Cupra is? 😀
www.youtube.com/watch?v=J7ugoS3nkjE
Löfli
Heisman nádor
6 hónapja
Szvsz siralmas reklam ez a klub vb a jovo evi normalis elott. Nezok alig, a meccsek jo resze vagy kurva gyenge, vagy pedig sormeccs feeling 5-6-10 golos, egyoldalu gyozelmekkel, igazan elvezetes focit ket meccsen talan, ha lehetett latni es ahogy varni lehetett, a csapatok jo resze komolyan sem veszi, a halalan van a jatekosok 70 szazaleka egy ilyen hosszu szezon utan.Ezek csak csoportmeccsek, no para. Majd az egyenes kiesés fasza lesz.
Stez
6 hónapja
Szvsz siralmas reklam ez a klub vb a jovo evi normalis elott. Nezok alig, a meccsek jo resze vagy kurva gyenge, vagy pedig sormeccs feeling 5-6-10 golos, egyoldalu gyozelmekkel, igazan elvezetes focit ket meccsen talan, ha lehetett latni es ahogy varni lehetett, a csapatok jo resze komolyan sem veszi, a halalan van a jatekosok 70 szazaleka egy ilyen hosszu szezon utan.Plusz raadas, hogy minden nap azon kell fosni, ne legyen halasztas es essen le az eso, mert keptelenek voltak fedett vagy behuzhato teteju stadionokba rakni a meccseket.
6 hónapja
hát Austinban is elég foghíjasak a lelátók, pedig a hazai csapat játszottSzaudi jatekosok pl az Al Hilalból beugrottak közbe Gold Cupra is? 😀
www.youtube.com/watch?v=J7ugoS3nkjE
Löfli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
6 hónapja
hát Austinban is elég foghíjasak a lelátók, pedig a hazai csapat játszottwww.youtube.com/watch?v=J7ugoS3nkjE

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
Ahogy a #CsakaKispest-ben is. Bár ha visszajön Holender én már annak is örülnék. 😀Azt irjak, Wirtz is a red. A Milanban is van piros, szoval en meg remenykedem.
Hivatalos
zacknorb
Stez
Ő is Top 3 volt, de alulról és all-time a Liverpool történetében - akiből 1 meccs is elég volt.. 😀Kozma IstvánWirtz közben megérkezett az edzőközpontba, ahol átesik mindenen amin kell, aláír és készítenek vele interjút is. Még mindig HIHETETLEN.kik azok akiket ténylegesen a posztjuk top3jaként tartottak számon és sikeresen elhoztunk mondjuk az utolsó 25 évben?
Mikey
VvD és Allison talán
előtte meg Torres? bár nemtom hogy ő közmegegyezéses top3-5 volt-e mikor elhoztuk
Negritis, a vajda
Bazzani
Szerkesztette: iktriad
6 hónapja
Kozma IstvánWirtz közben megérkezett az edzőközpontba, ahol átesik mindenen amin kell, aláír és készítenek vele interjút is. Még mindig HIHETETLEN.kik azok akiket ténylegesen a posztjuk top3jaként tartottak számon és sikeresen elhoztunk mondjuk az utolsó 25 évben?
Mikey
VvD és Allison talán
előtte meg Torres? bár nemtom hogy ő közmegegyezéses top3-5 volt-e mikor elhoztuk
Negritis, a vajda