NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

6 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 522 — Saturday Night Lights
 g7.hu/adat/20250620/netto-otmillio-forint-az-atlagos-focistaber-az-nb-i-ben-a-fradinal-majdnem-14-millio/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR4ywYMGY5zXR5alAB0P_A408BrIyYLT2ZjbGK1WaFqEAAa-oXOgrrE3KRTzww_aem_dosN2czCpSH8RPzgKOlNwg#r0ac61fy2bx1shm9c6m1lkr108l4g26m

Nettó ötmillió forint az átlagos focistabér az NB I-ben, a Fradinál majdnem 14 millió

A Diósgyőr Futball Club Kft.-nél például átlagosan 256 ember dolgozott tavaly, de jóval kétszáz felett volt a foglalkoztatottak létszáma az FTC Labdarúgó Zrt-nél is.
ozibozi
Mert van rá igény.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 904 — Cowboys fan
Szvsz siralmas reklam ez a klub vb a jovo evi normalis elott. Nezok alig, a meccsek jo resze vagy kurva gyenge, vagy pedig sormeccs feeling 5-6-10 golos, egyoldalu gyozelmekkel, igazan elvezetes focit ket meccsen talan, ha lehetett latni es ahogy varni lehetett, a csapatok jo resze komolyan sem veszi, a halalan van a jatekosok 70 szazaleka egy ilyen hosszu szezon utan.

Plusz raadas, hogy minden nap azon kell fosni, ne legyen halasztas es essen le az eso, mert keptelenek voltak fedett vagy behuzhato teteju stadionokba rakni a meccseket.

Ez igy eddig szerintem eleg komolytalan, minden szempontbol.
Stez
mondjuk a klub-vb és a rendes vb között szerintem kapásból ott kezdődik a különbség, hogy pl egy angol 90 százalék valószínűséggel le sem szarja a klubvébét, mert mondjuk rühelli a Szitit is meg a DInamót is, de egy válogatott meccsre meg pont elmegy, mert nyaralás is, meg még meccseket is lát, ráadásul még az utált csapatok játékosai is a kedvelt badge-ért hajtanak.

egy Leverkusen szurkoló nem megy ki Bályern-meccsre, mert mi a fasznak, de ha a Nationalelfben játszik Kimmich meg mittoménki, akkor még nekik is szurkol.
6 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 936
Plusz raadas, hogy minden nap azon kell fosni, ne legyen halasztas es essen le az eso, mert keptelenek voltak fedett vagy behuzhato teteju stadionokba rakni a meccseket.
Stez
Itt jegyezném meg, milyen intelligens döntés volt a FIFÁ-tól, hogy a Giants/Jets stadionjában lesz majd a vb-döntő jövő nyáron, miközben Dallas vagy Los Angeles nagyobb befogadóképességet és fedett pályát is garantált volna.

De a hivatalos magyarázat szerint New York vonzereje olyan erős, hogy ez minden más szempontot félresöpört.
Kampman
Baj esetén Gianni Infantino személyesen, a két puszta kezével téríti el a stadion útjából a tornádót. Öltöny-nyakkendőben.
Remélem megpróbálja.
6 hónapja
ozibozi New York Giants 20 206
 g7.hu/adat/20250620/netto-otmillio-forint-az-atlagos-focistaber-az-nb-i-ben-a-fradinal-majdnem-14-millio/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR4ywYMGY5zXR5alAB0P_A408BrIyYLT2ZjbGK1WaFqEAAa-oXOgrrE3KRTzww_aem_dosN2czCpSH8RPzgKOlNwg#r0ac61fy2bx1shm9c6m1lkr108l4g26m

Nettó ötmillió forint az átlagos focistabér az NB I-ben, a Fradinál majdnem 14 millió

A Diósgyőr Futball Club Kft.-nél például átlagosan 256 ember dolgozott tavaly, de jóval kétszáz felett volt a foglalkoztatottak létszáma az FTC Labdarúgó Zrt-nél is.

Szerkesztette: ozibozi
6 hónapja
Lement már 22 VB fedett stadionok nélkül, 50+ éve már adja a tv is az összes meccset, olyan nézettségű az egész világot tekintve, hogy nem ugrálhatnak sokat a tévék sem, mert ezeket legtöbbször a Nemzeti Adók adják, és legtöbb helyen lenne KerTv is helyükre ha sokat okoskodnának.
Az 1994-es VB és az olimpiák szervezését látva szerintem ez bőven jól lesz majd összerakva és közvetítve is.
A sport meg a show az menni fog nekik, ami inkább gond, hogy szar a válogatottjuk.

Szerkesztette: ozibozi
6 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 971 — The Mathematician
Egyértelműen a "helyiekre" gondoltam a dél-amerikaiaknál 😊
NB2
csak hát ők is napi 3000+al fogynak, nem? 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 827 — Whoops, looks like something went wrong.
Szvsz siralmas reklam ez a klub vb a jovo evi normalis elott. Nezok alig, a meccsek jo resze vagy kurva gyenge, vagy pedig sormeccs feeling 5-6-10 golos, egyoldalu gyozelmekkel, igazan elvezetes focit ket meccsen talan, ha lehetett latni es ahogy varni lehetett, a csapatok jo resze komolyan sem veszi, a halalan van a jatekosok 70 szazaleka egy ilyen hosszu szezon utan.

Stez
Ez a Bayern-Boca amúgy nem volt rossz meccs és a brazil csapatok jól tolják eddig. Várható volt h igazából a csoportkörben lesz pár jó meccs de majd az egyenes kieseses időszak lesz jó mikor már csak európai meg dél-amerikai csapatok maradnak.
Kar előre vetíteni a VBt is mert oda sztem rengeteg szurkoló megy majd Európának meg Dél-Amerikából is. Vszeg úgy gondolkozik Mki hogy inkább jövőre utazik a klasszikus válogatott tornára mint erre. Én nem aggódom emiatt hogy milyen hangulat lesz jövőre
csebi
Nem mondtam, hogy a vb is gaz lesz. Sot, egy vb sosem gaz peldaul nezok szempontjabol. Azt mondtam, reklam szempontjabol nagyon gyer ez egyelore, ami szopathatja az amerikaiakat, az szopatja is, sok esetben pedig megerdemelten, mert magaban a szervezesben vannak nagy bibik (lasd ezt a fedetlen temat), amiket siman meg lehetett volna elozni.

Mint ahogy az is egy erdekes dolog lesz, hogy ha a vb-n is folyamatos halasztasok lesznek peldaul, akkor az ilyen azsiai meg afrikai sormeccseken, ahol epp total komolytalan csapatok jatszanak majd, vajon mennyien maradnak az amugy is keves nezobol peldaul egy 4.5 oraig elhuzodo meccsen. Meg hogy hany meccs csuszik esetleg egybe es rontja el a jateknapot peldaul.

Ezek aprosagok, de igazabol komoly problemak, mar most egybol rohannek a Fifa helyeben, hogy baromira gyorsan kezdjenek agyalni, mert a vb helyszinei kozul szerintem talan harom olyan stadion van, aminek behuzhato a teteje. Ha itt elkezdenek egymasba csuszni a meccsek, ott nem csak a nezok fognak fesztivalozni, hanem a kozvetitesi jogokert fizeto tarsasagok is, mert az irto szopas lenne peldaul.

6 hónapja
YoungZeeZee 9 403

Stez
Ez a Bayern-Boca amúgy nem volt rossz meccs és a brazil csapatok jól tolják eddig. Várható volt h igazából a csoportkörben lesz pár jó meccs de majd az egyenes kieseses időszak lesz jó mikor már csak európai meg dél-amerikai csapatok maradnak.
Kar előre vetíteni a VBt is mert oda sztem rengeteg szurkoló megy majd Európának meg Dél-Amerikából is. Vszeg úgy gondolkozik Mki hogy inkább jövőre utazik a klasszikus válogatott tornára mint erre. Én nem aggódom emiatt hogy milyen hangulat lesz jövőre
csebi
sztem jo latni ilyen meccseket. nem sok lehetoseguk van egymas ellen jatszani
6 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Egyértelműen a "helyiekre" gondoltam a dél-amerikaiaknál 😊
6 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 972
Azért ha itthon látjuk, hogy mekkora bohóckodás ez a klub vb, máshol is látják ám és ezért letojják! Azért a VB-n biztos, hogy jóval többen lesznek. Európából simán lesznek emberek akik ezért kiutaznak és ne felejtsük el a kint élő több generációs embereket sem. Ugye az alap, hogy bármelyik dél-amerikai csapat meccse full telt házas lesz és Európából is össze tud jönni megfelelő számú szurkoló. Egyedül nálam az afrikai csapatok lehetnek kétségesek nézők szempontjából.
NB2
azért Trump alatt meglátjuk mennyi kedve lesz a latinoknak utazni vagy hogy mennyire sikerül nekik
Negritis, a vajda
Ott lakók is elegen lennének bőven már.😊
Mellesleg emlékeim szerint már 1994-ben is az egyik legsikeresebb, leglátogatottabb VB-t rendezték meg úgy hogy a saját profi ligájuk sehol sem volt a mostanihoz képest.
ozibozi
A meccsenkénti átlag nézőszám ott volt a legnagyobb, mind a mai napig.

6 hónapja
Azért ha itthon látjuk, hogy mekkora bohóckodás ez a klub vb, máshol is látják ám és ezért letojják! Azért a VB-n biztos, hogy jóval többen lesznek. Európából simán lesznek emberek akik ezért kiutaznak és ne felejtsük el a kint élő több generációs embereket sem. Ugye az alap, hogy bármelyik dél-amerikai csapat meccse full telt házas lesz és Európából is össze tud jönni megfelelő számú szurkoló. Egyedül nálam az afrikai csapatok lehetnek kétségesek nézők szempontjából.
NB2
azért Trump alatt meglátjuk mennyi kedve lesz a latinoknak utazni vagy hogy mennyire sikerül nekik
Negritis, a vajda
Ott lakók is elegen lennének bőven már.😊
Mellesleg emlékeim szerint már 1994-ben is az egyik legsikeresebb, leglátogatottabb VB-t rendezték meg úgy hogy a saját profi ligájuk sehol sem volt a mostanihoz képest.
6 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 971 — The Mathematician
NB2

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 930 — Lucas Scott

Stez

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 775 — Kinek mit intézett a kormánya
Azért ha itthon látjuk, hogy mekkora bohóckodás ez a klub vb, máshol is látják ám
NB2
Máshol full más a megítélése.
Ez csak Európának teher, pl Dél-Amerika, csapatok menetelnek, szurkolók varázsolnak.

Poloska vagyok.
6 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
6 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Reggel ébredés után egyik első dolgom volt megnézni: Wirtz tényleg Liverpool játékos.

Ideje elhinnem.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
6 hónapja
Stez
Itt jegyezném meg, milyen intelligens döntés volt a FIFÁ-tól, hogy a Giants/Jets stadionjában lesz majd a vb-döntő jövő nyáron, miközben Dallas vagy Los Angeles nagyobb befogadóképességet és fedett pályát is garantált volna.

De a hivatalos magyarázat szerint New York vonzereje olyan erős, hogy ez minden más szempontot félresöpört.

6 hónapja
hát Austinban is elég foghíjasak a lelátók, pedig a hazai csapat játszott
 www.youtube.com/watch?v=J7ugoS3nkjE
Löfli
Szaudi jatekosok pl az Al Hilalból beugrottak közbe Gold Cupra is? 😀
Heisman nádor
Szerinted nem lennének rá képesek?

6 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 135 — #NoStress

Stez
Ezek csak csoportmeccsek, no para. Majd az egyenes kiesés fasza lesz.

6 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 827 — Whoops, looks like something went wrong.

6 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 021 — "Montoya por favor!"
Löfli
Szaudi jatekosok pl az Al Hilalból beugrottak közbe Gold Cupra is? 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
6 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 703 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 484 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Hivatalos
zacknorb
Azt irjak, Wirtz is a red. A Milanban is van piros, szoval en meg remenykedem.
Stez
Ahogy a #CsakaKispest-ben is. Bár ha visszajön Holender én már annak is örülnék. 😀

Wirtz közben megérkezett az edzőközpontba, ahol átesik mindenen amin kell, aláír és készítenek vele interjút is. Még mindig HIHETETLEN.
Mikey
kik azok akiket ténylegesen a posztjuk top3jaként tartottak számon és sikeresen elhoztunk mondjuk az utolsó 25 évben?
VvD és Allison talán
előtte meg Torres? bár nemtom hogy ő közmegegyezéses top3-5 volt-e mikor elhoztuk
Negritis, a vajda
Kozma István
Bazzani
Ő is Top 3 volt, de alulról és all-time a Liverpool történetében - akiből 1 meccs is elég volt.. 😀

Szerkesztette: iktriad
6 hónapja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 017 — Axel Foley
Wirtz közben megérkezett az edzőközpontba, ahol átesik mindenen amin kell, aláír és készítenek vele interjút is. Még mindig HIHETETLEN.
Mikey
kik azok akiket ténylegesen a posztjuk top3jaként tartottak számon és sikeresen elhoztunk mondjuk az utolsó 25 évben?
VvD és Allison talán
előtte meg Torres? bár nemtom hogy ő közmegegyezéses top3-5 volt-e mikor elhoztuk
Negritis, a vajda
Kozma István