Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Semleges drukkerek idén tuti nekik drukkolnak, hogy nyerjék ebben a kiírásban a Mennyeit.Nagyon üde jelenség az, ahogy a győri csapat lelkesedik a labdarúgás iránt. Edző mester csillagos ötös.az egesz brigad jo, de Borbely egy nagyon jo edzo, penz is van szoval dolgozhat nyugodtan.
szaba
Kenny
6 hónapja
Nagyon üde jelenség az, ahogy a győri csapat lelkesedik a labdarúgás iránt. Edző mester csillagos ötös.az egesz brigad jo, de Borbely egy nagyon jo edzo, penz is van szoval dolgozhat nyugodtan.
szaba
6 hónapja
Nagyon üde jelenség az, ahogy a győri csapat lelkesedik a labdarúgás iránt. Edző mester csillagos ötös.
6 hónapja
Mehetett volna jobban a pipába.
6 hónapja
jól megnézték a védők 3 méterről Gavricot, áh ez úgyse lövi el 😀
6 hónapja
Húha

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
6 hónapja
Ez gól.
6 hónapja
Szoljatok Hajnalnak, hogy van egy szerb gyerek az etoban akire ra kene nezni😃
6 hónapja
SZEDD KI BOHÓC!!!!
6 hónapja
Ezt a lepkét ott is elő tudná adni...az kene meg csak.jovo nyaron ha megy Toth Alex, johet helyette Vitalis.Inkább kellene Petras első számú kapusnak.
Kenny
zacknorb
Kenny

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
6 hónapja
az kene meg csak.jovo nyaron ha megy Toth Alex, johet helyette Vitalis.Inkább kellene Petras első számú kapusnak.
Kenny
zacknorb
6 hónapja
Szokásos Petras barvúr-baki-bravúr

6 hónapja
jovo nyaron ha megy Toth Alex, johet helyette Vitalis.Inkább kellene Petras első számú kapusnak.
Kenny
Poloska vagyok.
6 hónapja
jovo nyaron ha megy Toth Alex, johet helyette Vitalis.Jópézér...
Kenny

6 hónapja
Na mondom kimegyek locsolni félidőben, picit megcsúsztam… szóljatok mikor menjek ki megintMegcsináltam a második félidős sportfröccsömet, majd gyorsan kiszaladtam pisilni ... a gólt nem láttam, csak az ismétlést, de sebaj!
JC6 (Mr. Miele)

6 hónapja
Na mondom kimegyek locsolni félidőben, picit megcsúsztam… szóljatok mikor menjek ki megintMost! Majd bejöhetsz, ha 5-0 ide.
JC6 (Mr. Miele)
6 hónapja
Na mondom kimegyek locsolni félidőben, picit megcsúsztam… szóljatok mikor menjek ki megint