Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Theo Hernadez -> Al-Hilal

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
5 hónapja
6-5-re vezetnek a spanyolok, azért enyhén komolytalan 😊szingapúri haverok boldogok
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
emellett szerintem mar a nyaron megprobaljak elsozni DarwintElvileg a Napoli komoly esélyes, és már több mint pletyka a dolog.
Stez
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
5 hónapja
Nem fog örülni neki, de nincs is szerződése '26 után...És akkor Konatét padra rakod? Mert szerintem ő nem fog örülni neki. Értékesíteni necces ekkora sérüléslistával.Mondjuk ha jól olvasom Guehi kezdő szeretne lenni, azaz kezdő szintű fizut vár el, Quansah gondolom aprópénzt keresett ehhez képest.Könnyűszerrel az is lesz.
Tony Adams
Mikey
És ha kezd Guehi akkor 3 helyen nyúlsz bele egyszerre a kezdő védelembe? Az szerintem példátlan lenne.
Tony Adams
5 hónapja
Nem hiszem amugy, mert oke, Wirtz jon, Guehi jon esetleg, Kerkez jon. Viszont utóbbi gondolom nem fog tobbet keresni, mint a tavozo Robertson, Guehivel kevesebbet ugrik a fizukeret, mint ugrana jovore Konateval, ha eladjak ot mar most, mert nem akar hosszabbitani korrekt penzert, ott is szabadul fel penz, emellett szerintem mar a nyaron megprobaljak elsozni Darwint, ott is felszabadul. Mivel Wirtz sztarkent is elvileg valami 185K heti fizuert irt ala, a kozeleben sincs Salah es VVD penzenek, szvsz a Liverpool plafonja egyaltalan nem ugrik meg nagyon, mert ugye szinte minden erkezore van egy tavozo is. Ja, es ne felejtsd, hogy TAA tavozasaval egy elit fizetes is kiesett.Szerintem is jó lépés lenne ez a Pooltól, és Guehinek is egy reális kezdő pozíció.Mondjuk ha jól olvasom Guehi kezdő szeretne lenni, azaz kezdő szintű fizut vár el, Quansah gondolom aprópénzt keresett ehhez képest.Na es? Guehi kezdo is lesz, Konate tavozasa utan legkesobb, de amugy meg Van Dijkben is kb ket ev van. Hosszu tavu terv bizonyosan, siman megfizetnem, ha amugy korrekt aron elhozhato. Ha Konate hosszabbitana, o is sokat kerne, valoszinuleg joval tobbet is. Igy mar most lehetne kettejuket forgatni VVD mellett.
Tony Adams
Plusz, Konatenal minden evben benne van egy hosszabb kihagyas serules miatt, arra az esetre is eleg jo, ha barmikor beugorhat egy minosegi jatekos. Vagy ha Guehi mar most kezdo lenne, Konate lenne baromi jo csere. Netan ha belole penzt akarnak csinalni utolso eveben, az sem hulyeseg.
A Liverpoolnak ez tobb szempontbol is jo buli lehetne. Valasztjak barmelyiket, szerintem rosszul nem jarnanak.
Stez
Upgradelik a csapatot, és jól is teszik.De az is biztos hogy megugrik megint a fizukeret, ott is szűkül a mozgástér.
Tony Adams
www.capology.com/club/liverpool/salaries/
Ez alapjan amugy Robertson kb 160K-t keres hetente, szerintem Kerkez peldaul 120-140K koruli fizetessel fog bejonni ebbe a listaba.
Meg ebben ott van a naplopo Chiesa, szerintem ot is siman el fogjak engedni akar aproert.
5 hónapja
És akkor Konatét padra rakod? Mert szerintem ő nem fog örülni neki. Értékesíteni necces ekkora sérüléslistával.Mondjuk ha jól olvasom Guehi kezdő szeretne lenni, azaz kezdő szintű fizut vár el, Quansah gondolom aprópénzt keresett ehhez képest.Könnyűszerrel az is lesz.
Tony Adams
Mikey
És ha kezd Guehi akkor 3 helyen nyúlsz bele egyszerre a kezdő védelembe? Az szerintem példátlan lenne.
5 hónapja
Mondjuk ha jól olvasom Guehi kezdő szeretne lenni, azaz kezdő szintű fizut vár el, Quansah gondolom aprópénzt keresett ehhez képest.Könnyűszerrel az is lesz.
Tony Adams
5 hónapja
Szerintem is jó lépés lenne ez a Pooltól, és Guehinek is egy reális kezdő pozíció.Mondjuk ha jól olvasom Guehi kezdő szeretne lenni, azaz kezdő szintű fizut vár el, Quansah gondolom aprópénzt keresett ehhez képest.Na es? Guehi kezdo is lesz, Konate tavozasa utan legkesobb, de amugy meg Van Dijkben is kb ket ev van. Hosszu tavu terv bizonyosan, siman megfizetnem, ha amugy korrekt aron elhozhato. Ha Konate hosszabbitana, o is sokat kerne, valoszinuleg joval tobbet is. Igy mar most lehetne kettejuket forgatni VVD mellett.
Tony Adams
Plusz, Konatenal minden evben benne van egy hosszabb kihagyas serules miatt, arra az esetre is eleg jo, ha barmikor beugorhat egy minosegi jatekos. Vagy ha Guehi mar most kezdo lenne, Konate lenne baromi jo csere. Netan ha belole penzt akarnak csinalni utolso eveben, az sem hulyeseg.
A Liverpoolnak ez tobb szempontbol is jo buli lehetne. Valasztjak barmelyiket, szerintem rosszul nem jarnanak.
Stez
Upgradelik a csapatot, és jól is teszik.De az is biztos hogy megugrik megint a fizukeret, ott is szűkül a mozgástér.
5 hónapja
Mondjuk ha jól olvasom Guehi kezdő szeretne lenni, azaz kezdő szintű fizut vár el, Quansah gondolom aprópénzt keresett ehhez képest.Na es? Guehi kezdo is lesz, Konate tavozasa utan legkesobb, de amugy meg Van Dijkben is kb ket ev van. Hosszu tavu terv bizonyosan, siman megfizetnem, ha amugy korrekt aron elhozhato. Ha Konate hosszabbitana, o is sokat kerne, valoszinuleg joval tobbet is. Igy mar most lehetne kettejuket forgatni VVD mellett.
Tony Adams
5 hónapja
Mondjuk ha jól olvasom Guehi kezdő szeretne lenni, azaz kezdő szintű fizut vár el, Quansah gondolom aprópénzt keresett ehhez képest.www.theguardian.com/football/2025/jun/23/ibrahima-konate-disappointed-liverpool-contract-offer-talks-stall
Tony Adams
ezek mellett sztem meg fogja kapni ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Mondjuk ha jól olvasom Guehi kezdő szeretne lenni, azaz kezdő szintű fizut vár el, Quansah gondolom aprópénzt keresett ehhez képest.
5 hónapja
Jó, csak ha így könyvelünk, akkor hirtelen jönnek az össze-vissza narratívák melyik csapat hogy költ 😊Nem kell mindent szó szerint érteni. 😊Nem így könyvelik. Van az amortizáció, amit a szerződés éveinek számával el lehet osztani vásárolt játékos esetén.Lényegében igen.Quansah megkapta a HERE WE GO-t, viszont ami jó hogy van a szerződésben buy-back clause.Wirtz arat fu alatt szepen lenyomta 100 millara a Liverpool.
Mikey
Stez
A pletykák szerint Guéhi árát mi 30 millió fontra lőttük be, de a Crystal Palace inkább 40 környékén adná.
Kvázi egy Quansah - Guéhi csere lenne.
Mikey
Heisman nádor
Mikey
Ez több ablakon keresztül tart, ezért nem mindegy 😉
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
milyen durva h asszem Musiala is a 2020-as BL donton odament Neymarhoz kozos fotoert ...Amugy mondtam mar korabban a jatekstilusa miatt, Yamal egy az egyben Neymar 2.0Amúgy a mai fiatal szélsők döntő többsége úgy nőtt fel, hogy olyan akar lenni, mint Neymar.
Stez
zacknorb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Sem Alisson, sem Van Dijk nem volt top3-5-os jatekos az erkezesenel. Alisson kozelebb allt ehhez, mert felelmetesen jo szezonja volt akkor elotte a Romaban, ott lehetett latni, hogy a pali rendben lesz, Van Fijk meg Klopp zsenialis szeme igazabol, mert az o eseteben azert nem feltetlenul adta magat, hogy o ennyire rohadt jo lesz, mint amive valt a Liverpoolnal. Klopp egyszeruen meglatta benne es o eroltette azt a dealt. Szerintem a prime Hummelst latta benne, azert neki mindig is remek szeme volt az ilyenekhez.A scouting team és Michael Edwards igazolta le Virgilt. Ahogy akkoriban 10-ből 9 igazolást ők néztek ki. Ahogy Salah-t is az Edwards vezette analitikai csapat hozta - az öreg Jürgen Götzet akarta elsősorban de át tudták tolni, hogy az Egyiptomi jöjjön. Klopp utolsó 2-3 évére kapott csak több hatalmat az igazolások terén. Addig megmondta mit akar játszatni és a scouting team hozott hozzá neki játékosokat. Nyilván mindig volt 'okézás' a konkrét igazolás előtt de a háttérstáb hozta a nevet az alapján amit Jürgen kért.
Stez
Amikor fordult a kocka és több hatalma lett Kloppnak el is ment a csapattól Edwards és Julian Ward is. Jürgen fajta impulzív igazolások nem tetszettek nekik (mint Nunez, akit kifejeztten az öreg akart). Ahogy a Jürgen visszavonult vissza is szivárgott mindkét háttérstáb ember. Most Ward és Edwards már feljebb léptek, tech igazgatók, Edwards meg az egész tulajdonosi kör sportvezetője és a multiklub model kialakítása a feladata. Richard Hughes mint sportigazgató nekik jelent/felel. Slot azért lett tökéletes jelölt mert ugyan ilyen vállalati kultúrából jött, ahol nem ő igazol csak tárgyal milyen profilok kellenek neki és ezt teljes mértékig el is fogadta.
Mondom ezt csak a korrektség kedvéért és mindenfajta eredmény degradálás nélkül. Jürgennél szerintem sose fogok jobban kedvelni egyetlen edzőt sem, legnagyobbak egyike a szememben.

Liverpool Fc
5 hónapja
Amugy mondtam mar korabban a jatekstilusa miatt, Yamal egy az egyben Neymar 2.0Amúgy a mai fiatal szélsők döntő többsége úgy nőtt fel, hogy olyan akar lenni, mint Neymar.
Stez
Poloska vagyok.
5 hónapja
Ki? az apja aki közel a 40-hez most éppen egy 20 éves körüli csajjal van együtt?Ez a Yamal gyerek vagy tényleg levarr mindenkit vagy csak összehozzák a nőkkel a nevét, de jól csinálja.Mondjukjol mutatja, hogy a sracnak az agya mekkora, nyilvanossag elott mutatkozik kethavonta ujabb csajjal, az meg nem esett le neki, hogy 17 evesen konkretan jogilag barmikor betalalhatjak barmelyik idosebb csajt. Meg ha Yamal hivatalosan azt vallja, a beleegyezesevel tortent, a mai instakurvaknak es tarsaiknak egy jogi procedura nem egy tulsagosan jo reklam, meg akkor sem, ha ezzel a gyerekkel varratjak le magukat.
Matthew99
Amugy mondtam mar korabban a jatekstilusa miatt, Yamal egy az egyben Neymar 2.0, most ez kiderult, hogy a palyan kivul is az. A celebeskedesre meg ra fog menni a teljesitmenye elobb vagy utobb. Nem hiszem el, hogy a szulei vagy barki nem szol neki, hogy kicsit higgadjon le.
Stez
Szerintem amúgy lényegtelen mit csinál a pályán kívül, ha nem áll neki piálni/drogozni és nem csalja el az edzéseket.
Ezt mondjuk nem ertem, Bellinghamet a palyara sem szabadna engedni, o maga is elarulta az esti meccs utan, hogy a torna utan azonnal muteni fogjak. Mi a faszert engedik palyara akkor? Ez egy egyhonapos torna, most pihenhetne plusz heteket, nelkule is tele van sztarokkal a Real, igy viszont augusztusig offon lesz majd es a rendes felkeszulesbe is gondolom kesobb tud majd becsatlakozni. Egy dolog, hogy tole nem ertem ezt, de a Realtol foleg.jön a juve vagy a city oszt megyünk haza jövőhéten pihenni, no para 😀
Stez
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
5 hónapja
Ezt mondjuk nem ertem, Bellinghamet a palyara sem szabadna engedni, o maga is elarulta az esti meccs utan, hogy a torna utan azonnal muteni fogjak. Mi a faszert engedik palyara akkor? Ez egy egyhonapos torna, most pihenhetne plusz heteket, nelkule is tele van sztarokkal a Real, igy viszont augusztusig offon lesz majd es a rendes felkeszulesbe is gondolom kesobb tud majd becsatlakozni. Egy dolog, hogy tole nem ertem ezt, de a Realtol foleg.A bajnokság eleje nem olyan fontos mint a pénzes torna.
Stez
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
5 hónapja
Ezt mondjuk nem ertem, Bellinghamet a palyara sem szabadna engedni, o maga is elarulta az esti meccs utan, hogy a torna utan azonnal muteni fogjak. Mi a faszert engedik palyara akkor? Ez egy egyhonapos torna, most pihenhetne plusz heteket, nelkule is tele van sztarokkal a Real, igy viszont augusztusig offon lesz majd es a rendes felkeszulesbe is gondolom kesobb tud majd becsatlakozni. Egy dolog, hogy tole nem ertem ezt, de a Realtol foleg.
5 hónapja
Ez a Yamal gyerek vagy tényleg levarr mindenkit vagy csak összehozzák a nőkkel a nevét, de jól csinálja.Mondjukjol mutatja, hogy a sracnak az agya mekkora, nyilvanossag elott mutatkozik kethavonta ujabb csajjal, az meg nem esett le neki, hogy 17 evesen konkretan jogilag barmikor betalalhatjak barmelyik idosebb csajt. Meg ha Yamal hivatalosan azt vallja, a beleegyezesevel tortent, a mai instakurvaknak es tarsaiknak egy jogi procedura nem egy tulsagosan jo reklam, meg akkor sem, ha ezzel a gyerekkel varratjak le magukat.
Matthew99
Amugy mondtam mar korabban a jatekstilusa miatt, Yamal egy az egyben Neymar 2.0, most ez kiderult, hogy a palyan kivul is az. A celebeskedesre meg ra fog menni a teljesitmenye elobb vagy utobb. Nem hiszem el, hogy a szulei vagy barki nem szol neki, hogy kicsit higgadjon le.
5 hónapja
2026-os VB vicces lesz. Iran kijutott, Izrael meg kijuthat. USA meg alapbol ott lesz! Pikans kis meccsek lesznek majd! 😀Gondolom USA-t nem meszelik el mert megtamadott egy masik orszagot! 😀
5 hónapja
5 hónapja
Kurva németek kettős előnyben gólt kapnak a 96.ban, rohadjatok meg
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Nem, a csoport második a Reállal találkozik egyből.Nah ha nem kapunk ki a Citytől, akkor az elődöntő simán meglesz. Jön a 16 között a Reál mögötti csoport második, negyeddöntőbe meg talán Inter, River vagy Dortmund?Ahhoz pont, hogy ki kellene kapni, csoportmásodikként lenne jó ág.
Sixo
Ezt mondtam, jó olasznak kell lenni
zacknorb